joi, 18 iunie 2009

Alina Radu s-a suparat ca partenerul ei a fost fara ea la ziua vedetei de la Antena 1


Si-a prins logodnicul la Daniela Crudu

Asistenta lui Luis Lazarus de la Kanal D s-a facut foc si para, cand a aflat ca iubitul ei, Catalin, s-a distrat la petrecerea Danielei Crudu, in timpul in care ii spusese ca va iesi in oras cu baietii.

Daniela Crudu si-a sarbatorit cu mult tam-tam ziua de nastere, sambata seara, insa nu toata lumea s-a bucurat de petrecerea data de aceasta cu ocazia implinirii a 20 de ani. Printre cei care au avut motive de nemultumire legate indirect de acest eveniment s-a numarat si Alina Radu, asistenta lui Luis Lazarus de la emisiunea acestuia de la Kanal D. Se pare ca aceasta a aflat ca la ziua Danielei Crudu a fost prezent si logodnicul ei, Catalin, despre care ea stia ca a iesit putin in oras cu niste prieteni. Evident, dupa ce a descoperit unde a petrecut iubitul ei, aceasta s-a suparat foarte tare si, sustin sursele noastre, s-a certat rau cu acesta.
Conform informatiilor noastre, Catalin a venit la ziua Danielei impreuna cu doi amici, Valentin Tudor si Alin Barla, care o cunosteau bine pe asistenta "matinalilor" Razvan si Dani. Ca prieteni ai sarbatoritei, Valentin si Alin au stat in prim-plan la fotografii, dar Catalin a preferat sa stea mai retras, bucurandu-se in penumbra de compania unei brunete aflate si ea la petrecere. Contactata telefonic, Alina Radu ne-a declarat ca intr-adevar nu stiuse ca iubitul ei avea de gand sa mearga la ziua Danielei Crudu: "Nu stiam ca a fost acolo. Dar as vrea sa nu comentez prea mult acest subiect, pana nu aflu cum au stat exact lucrurile", ne-a marturisit Alina. Asistenta lui Lazarus se cunoaste cu Daniela de la prezentarile de moda si de la alte evenimente mondene, dar nu a fost invitata la ziua acesteia.





Si-a luat test de sarcina



Alina si Catalin sunt impreuna de cativa ani buni. La inceputul acestui an s-au si logodit, urmand sa se casatoreasca anul viitor. Sustineau chiar ca isi doresc si copii. Dar la timpul potrivit. In urma cu cateva zile, Alina a fost vazuta la o farmacie din zona Dorobanti, de unde si-a cumparat un test de sarcina. "Este adevarat, dar nu sunt insarcinata. Am avut doar cateva emotii, pentru ca nu ar fi timpul acum", ne-a declarat ea.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats