miercuri, 29 aprilie 2009

Fotbalistul lui Inter Milano, Cristi Daminuta, o desfiinteaza pe "Cumnata" Monica Columbeanu


"Monica e o materialista si o intretinuta!"


"O intereseaza doar barbatii cu Rolls si vila""Spre deosebire de ea, Ramona e simtita si are caracter"Dupa ce Monica Columbeanu l-a atacat dur pe fotbalistul lui Inter intr-o revista mondena, acesta a replicat taios, socat de jignirile surorii mai mari a Ramonei Gabor.



In numarul din aceasta saptamana a unei reviste mondene, Monica Columbeanu a facut referire si la relatia dintre sora sa Ramona si Cristi Daminuta. "Nu-l mai ridicati la rang de iubit al surorii mele! E atat de neinteresant!". Contactat de CANCAN, fotbalistul lui Inter a replicat nervos: "Se pare ca pentru doamna Columbeanu doar barbatii cu Rolls Royce si vila sunt interesanti. Eu nu imi permit sa imi dau cu parerea despre o persoana pe care nu o cunosc si mi s-ar fi parut de bun-simt ca acelasi lucru sa-l fi facut si ea. Asa pot sa spun si eu ca Monica Columbeanu e o materialista si, daca a ajuns unde a ajuns este doar meritul domnului Irinel, care o intretine. Si pentru linistea dansei, as vrea sa-i transmit ca eu sunt doar amic cu Ramona, nu sunt iubitul ei. Nu am vrut sa apar in ziar cu aceasta poveste, dar s-a aflat, si m-am ferit sa vorbesc tocmai pentru a nu da nastere altor interpretari. Sincer, o apreciez mai mult pe Ramona decat pe doamna Columbeanu. Spre deosebire de ea, Ramona are bun-simt si caracter. Vrea sa faca ceva pe propriile puteri, din acest motiv o respect si o consider amica", a declarat Daminuta.Sursa:www.cancan.ro

Oana a gasit o explicatie: "Omul imi facea poze pentru... un post de radio"

Iubita lui Lis, "agatata" in parc


Oana Ungureanu, tanara iubita a fostului edil sexagenar Viorel Lis, a fost "agatata" intr-un parc din Capitala. Pretendentul este
mult mai tanar decat ibovnicul Lis, desi e trecut de 40 de primaveri. Contactata de reporterii CANCAN, Oana a declarat, fastacita: "Nu m-a agatat. Mi-a facut niste poze pentru... un post de radio."



Din pricina diabetului care nu ii da pace iubitului Viorel Lis, tanara Oana isi petrece majoritatea timpului singurica. Ea nu duce, insa, lipsa de admiratori. Paparazzii CANCAN au surprins-o pe "sotia" lui Lis in timp ce era abordata, intr-un parc, de un necunoscut care
si-a manifestat insistent dorinta de a-i face poze. Desi urcase deja in masina pentru a pleca din zona, Oana a acceptat imediat. Sociabila din fire, iubita lui Lis si-a etalat cu viteza luminii calitatile artistice. Ca un veritabil model, Oana i-a pozat admiratorului, zambind seducator, sub un liliac inflorit. Cei doi au vorbit amical inainte de despartire, barbatul plecand cu masina personala. Contactata de CANCAN, Oana a dezmintit ca individul ar fi incercat s-o agate si a sustinut ca a pozat pentru... un post de radio.



I-a dat numarul de telefon



Paparazzii CANCAN au surprins-o pe iubita lui Lis si in urma cu o luna, in compania unui tanar care voia sa o agate. Ea chiar i-a dat numarul personal de telefon tanarului Don Juan. Ulterior, Oana a desfasurat investigatii privitoare la identitatea pretendentului, pentru a-i demonstra lui Lis ca ii e devotata. Sursa:www.cancan.ro

S-au speriat cand au aflat ca BMW-ul este al lui Andrei Hrebenciuc


Hotii i-au abondonat masina lui Hrebe Jr, langa sectia de politie




CANCAN a dejucat planurile hotilor de masini care l-au lasat fara BMW pe Hrebe Jr. Indivizii care pusesera ochii pe masina lui Andrei Hrebenciuc l-au pandit mai multe zile la rand pe acesta si i-au analizat toate miscarile, apoi i-au furat BMW-ul de sub nas. Hotii stiau despre Hrebe Jr. doar ca e un baiat de bani gata ce frecventeaza localurile de fite, insa dupa ce CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, detalii despre incredibilul furt, hotii au descoperit ca tanarul jefuit de ei este chiar fiul politicianului Viorel Hrebenciuc. Realizand ca se vor trezi cu toata politia pe urmele lor, hotii au dus masina intr-un ghetou din Sectorul 5 al Capitalei si au abandonat-o langa o sectie de politie, ca sa fie usor de gasit.



Masina lui Andrei Hrebenciuc, care fusese furata in urma cu patru zile, a fost gasita ieri dimineata intr-un ghetou de la marginea Bucurestiului, pe strada Muntii Carpati, langa Sectia de Politie 19. In jurul orei 07.30, o patrula de la sectia respectiva a observat un BMW Seria 6 de culoare argintie, fara numere de inmatriculare, parcat in fata unei case. Au cerut prin statie detalii despre autoturism, astfel ca au aflat ca acesta figura ca fiind furat. Imediat la fata locului au sosit mai multe echipe de la Serviciul Furturi Auto al Politiei Capitalei, care au prelevat probe si amprente de pe masina lui Hrebenciuc Jr.
Unii dintre locuitorii din zona sustin ca autoturismul de 60.000 de euro a fost lasat pe Str. Muntii Carpati luni, adica in ziua in care CANCAN a publicat primul articol despre incredibilul furt. "Masina sta aici de luni, de pe la 12.00. A venit un baiat care isi parcheaza masina aici si m-a intrebat a cui e, ca nu avea loc sa o parcheze pe a lui. Eu atunci am vazut-o. Nici nu am observat ca nu are numere", ne-a declarat proprietarul unui magazin din zona. Exista insa si persoane care sustin ca masina a fost abandonata in acel loc in noaptea de luni spre marti. "Eu am auzit ca luni noaptea au abandonat-o. Cica erau doi baieti in masina. Au lasat-o si au plecat cu alta masina", a declarat un tanar care locuieste in zona. Un prieten de-al lui Andrei Hrebenciuc, care fusese trimis de acesta sa asiste la cercetarile criminalistilor si sa recupereze masina, a declarat reporterilor CANCAN: "Andrei a primit vestea ca masina i-a fost gasita si s-a bucurat mult, ca atunci cand regasesti un lucru drag. Momentan, Andrei e in strainatate". Sursa:www.cancan.ro

«A tras de mine şi mi-a rupt hainele»


Virgil "Onu" Constantin, unul dintre bodyguarzii Mihaelei Rădulescu, a agresat in plină stradă două persoane (un şofer de taxi şi pe clientul acestuia). Speriat, taximetristul Ionel-Marian Iordănescu a venit la redacţia ziarului Libertatea şi ne-a povestit tot.

Întâmplarea a avut loc pe 22 martie a.c. Am fost sunaţi pe deja celebrul număr de pont, 0729.729.000, de o persoană care ne-a spus că în faţa casei Mihaelei Rădulescu, de pe str. Lt. Av. Vasile Fuică, a avut loc un incident între bodyguardul vedetei de televiziune şi două persoane aflate într-un taxi. Am primit şi câteva fotografii pe e-mail, în care se poate observa cum un agent BGS îl bătea pe un taximetrist. La acea dată am decis amânarea publicării articolului, pentru că nu existau suficiente indicii care să confirme acea întâmplare.

«S-a urcat peste mine şi mi-a dat câţiva pumni »

Cu câteva zile în urmă însă, am fost contactaţi chiar de persoana agresată, care ne-a povestit cum a decurs totul. “Am luat un client care mi-a cerut să-l duc pe str. Vasile Fuică. În clipa în care am ajuns acolo, a scos un aparat foto şi a început să pozeze o casă. Aproape imediat a venit spre noi un bodyguard de la BGS şi a început să-l ia pe ăla la bătaie, i-a spart aparatul, i l-a călcat în picioare... Apoi m-a luat şi pe mine la bătaie. S-a urcat peste mine în maşină, a tras de mine, mi-a rupt hainele, mi-a dat câţiva pumni. M-a rupt cu bătaia bodyguardul Răduleascăi”, ne-a declarat şoferul de taxi Ionel-Marian Constantin.

După acest incident, bodyguardul, pe care ulterior l-am identificat ca fiind “Onu”, pe numele său real Virgil Constantin, a încercat să-i cumpere tăcerea taximetristului, plătindu- i cursa, şi să-i explice că este legal ceea ce a făcut el, că era în misiune. “Atunci am aflat că e bodyguardul Mihaelei Rădulescu şi că acel client al meu fotografia locuinţa ei. Doar că eu nu aveam nici o vină”..., a încheiat Iordănescu.

Bodyguardul “Onu” (cu legitimaţia BGS de gât), satisfăcut de bătaia pe care i-a administrat-o taximetristului


Surprin
s când îl luase de gât pe Iordănescu




Agentul BGS îi aplică taximetristului mai mulţi pumni




Bodyguardu
l Mihaelei Rădulescu l-a lovit cu picioarele pe Iordănescu

Sursa:www.libertatea.ro

Andreea Tonciu: «Nu mă mai întorc la Bahmu»



Andreea Tonciu nu şi-a revenit incă după şocul concedierii in direct din funcţia de asistentă a Adrianei Bahmuţeanu. Vedeta rubricii "Vremea" se consideră nedreptăţită şi nu reuşeşte să inţeleagă de ce Adriana a reacţionat atat de dur.

“De câteva zile nu mai sunt în stare de nimic, nici măcar să mănânc. Mama e foarte supărată”, a mărturisit Andreea. “Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, dar aş vrea ca Adriana să-mi demonstreze că am ieşit cu manelişti prin cluburi. De ce mă face paraşută?”, se întreabă bruneta. Andreea Tonciu a ţinut să explice şi gestul care a determinat concedierea ei: refuzul de a prezenta “Vremea”, vineri, la emisiunea “La şuetă cu Bahmu”, de la Kanal D.


Nu a mai fost în stare să mănânce de câteva zile


“Mi-era foarte rău. Nu m-am simţit bine deloc în ziua aceea. În plus, Bahmu îşi bătea tot timpul joc de mine în emisiune. Nu am mai suportat jignirile în direct, aşa că am preferat sa plec.Şi nu înţeleg de ce s-a luat de nasul meu. Ştiu, e puţin mai mare, dar nu o să mi-l operez niciodată. E farmecul meu personal”. Andreea Tonciu nu se mai gândeşte acum la o revenire pe platou, alături de Adriana Bahmuţeanu, deşi ea consideră că nu i-a greşit cu nimic vedetei. “M-aş întoarce la Kanal D, dar la o altă emisiune. Nu mai vreau să aud de Bahmu. Oricum, în ultimele zile am primit oferte şi de la alte posturi de televiziune. Aş vrea să continui tot în acest domeniu, dar, deocamdată, nu pot spune mai multe”, a încheiat vedeta de la “Vremea”, Andreea Tonciu. Sursa:www.libertatea.ro

Sexy-Brăileanca îşi caută iubit


Sexy-Brăileanca s-a săturat de relaţiile pasagere avute pană in prezent şi vrea să-i ofere toată dragostea ei unui bărbat inteligent, cu mulţi bani şi cu o maşină de fiţe. In acest sens, Florina Mihăilă, pe numele său real, a şi inregistrat un film “matrimonial” fierbinte, postat pe www.libertatea.ro, in care vorbeşte despre cum ar trebui să arate iubirea vieţii ei.

Bărbaţii din România au acum şansa să o aibă în bucătărie sau chiar la ei în dormitor pe Florina Mihăilă, alias Sexy-Brăileanca, “puiuţul de Crevedia”, care a făcut furori cu declaraţiile ei despre masculii celebri ce i-au trecut prin pat (Tolea, Bănel sau Ogică).

Are un film matrimonial

Asta pentru că tânăra îşi caută un iubit. Sătulă de toate aventurile amoroase din ultima vreme, care se pare că nu au satisfăcut- o pe nici un plan, Florina face o descriere amănunţită a bărbatului visurilor ei, căruia îi promite că îi va găti în sânii goi, îi va face cafeaua în “costumul Evei” şi, evident, îl va dezmierda cum ştie ea mai bine.

Dar pentru că are atâtea de oferit, tânăra nu se lasă mai prejos când vine vorba de pretenţii: “Vreau un iubit care să fie inteligent, să aibă simţul umorului, bani şi o maşină de fiţe”, spune Sexy-Brăileanca. Diva porno aşteaptă acum fotografiile potenţialilor ei iubiţi pe formularul special ce poate fi găsit la adresa www.budoarvideo. com sau pe adresa sexybraileanca@ libertatea.ro.

Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats