miercuri, 29 aprilie 2009

Sexy-Brăileanca îşi caută iubit


Sexy-Brăileanca s-a săturat de relaţiile pasagere avute pană in prezent şi vrea să-i ofere toată dragostea ei unui bărbat inteligent, cu mulţi bani şi cu o maşină de fiţe. In acest sens, Florina Mihăilă, pe numele său real, a şi inregistrat un film “matrimonial” fierbinte, postat pe www.libertatea.ro, in care vorbeşte despre cum ar trebui să arate iubirea vieţii ei.

Bărbaţii din România au acum şansa să o aibă în bucătărie sau chiar la ei în dormitor pe Florina Mihăilă, alias Sexy-Brăileanca, “puiuţul de Crevedia”, care a făcut furori cu declaraţiile ei despre masculii celebri ce i-au trecut prin pat (Tolea, Bănel sau Ogică).

Are un film matrimonial

Asta pentru că tânăra îşi caută un iubit. Sătulă de toate aventurile amoroase din ultima vreme, care se pare că nu au satisfăcut- o pe nici un plan, Florina face o descriere amănunţită a bărbatului visurilor ei, căruia îi promite că îi va găti în sânii goi, îi va face cafeaua în “costumul Evei” şi, evident, îl va dezmierda cum ştie ea mai bine.

Dar pentru că are atâtea de oferit, tânăra nu se lasă mai prejos când vine vorba de pretenţii: “Vreau un iubit care să fie inteligent, să aibă simţul umorului, bani şi o maşină de fiţe”, spune Sexy-Brăileanca. Diva porno aşteaptă acum fotografiile potenţialilor ei iubiţi pe formularul special ce poate fi găsit la adresa www.budoarvideo. com sau pe adresa sexybraileanca@ libertatea.ro.

Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats