joi, 28 mai 2009

Familia deputatei Oana Mizil a Inchiriat de la Compania lui Ion Tiriac un charter pe care nu l-a platit


Teapa cu banii pentru avion!


Sotul deputatei PSD Oana Niculescu Mizil si compania Tiriac Air, proprietate a magnatului Ion Tiriac, se judeca pentru o datorie ce depaseste un miliard de lei vechi. Oana Mizil si familia ei au calatorit cu o aeronava inchiriata de la compania lui Tiriac, dar nu au achitat contravaloarea curselor nici dupa sase luni.



Procesul a fost intentat de una dintre societatile detinute de omul de afaceri Ion Tiriac, Tiriac Air S.A, care a solicitat magistratilor Tribunalului Bucuresti obligarea la plata a sotului deputatei PSD, Jamil Tohme. Dosarul, aflat pe rolul sectiei a VI-a Comerciale, a fost amanat de la primul termen dupa ce Jamil Tohme a cerut ragaz pentru angajarea unui avocat. Potrivit documentelor de la dosar, compania aeriana solicita suma de 109.005,36 lei, reprezentand contravaloarea inchirierii unui avion pentru doua curse charter, la care s-au adaugat deja penalitati de intarziere. Din suma datorata de sotul Oanei Niculescu-Mizil, costul zborurilor este de numai 49.316,50 lei, iar restul sunt exclusiv penalitati de intarziere calculate la facturi si contracte pentru o perioada de mai mult de sase luni.



Doua zboruri la Beirut



Reprezentantii companiei aeriene au explicat, in cererea de chemare in judecata, ca Jamil Tohme a solicitat personal efectuarea unei curse charter pe ruta Bucuresti-Beirut-Bucuresti pe 25 octombrie 2008. In aeronava Cessna de 7 locuri au calatorit Jamil Tohme, sora lui, Gaby Samir Tohme, si Oana Niculescu-Mizil, care au plecat de dimineata si s-au intors seara in Bucuresti. Peste doar patru zile au zburat pe aceeasi ruta, dar numai Oana, mama ei, Lidia Niculescu-Mizil, si Alexandra Niculescu Mizil Gheorghe revenind in Romania in aceeasi seara. Cel putin asa arata documentele de imbarcare si lista pasagerilor depuse ca probe la dosar. Reprezentantii Tiriac Air sustin ca au incercat de mai multe ori sa-l determine pe Jamil Tohme sa plateasca pentru cele doua curse charter, dar au obtinut numai promisiuni. Astfel, in acte apar mai multe emailuri care confirma acest lucru, dar si somatii de plata emise de Tiriac Air catre Jamil Tohme.



Moda si Aparare Nationala



Oana Niculescu Mizil este deputat PSD ales in aceasta legislatura la Camera Deputatilor, in colegiul 20, Ferentari. Masterand in Securitate si Aparare Nationala la Universitatea Nationala de Aparare, ea a fost referent la Administratia Prezidentiala pe probleme ce tin de Orientul Mijlociu. Ulterior si-a pus la punct propria afacere in domeniul creatiei vestimentare de lux. Nepoata demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil cocheteaza si cu presa scrisa, publicand periodic articole intr-o revista mondena. Contactata de reporterii CANCAN, Oana Niculescu Mizil a declarat: "Nu stiu nimic despre acest proces si, in aceste conditii, nu pot sa fac niciun comentariu." Sursa:www.cancan.ro

Loredana ex-Trident, stapana pe apartamentul lui Fernando Enciu





Va creste copilul milionarului in casa fostului amant

Intamplarea a pus-o pe Loredana, ex-Trident, intr-o situatie curioasa. Ea va sta impreuna cu copilul pe care il va avea cu milionarul englez Oliver Morley, actualul ei iubit, in apartamentul pe care l-a luat de la fostul ei partener, omul de afaceri Fernando Enciu. Deloc deranjata de aceasta alaturare, blonda sustine ca se simte chiar confortabil in casa ei, pe care a inceput sa o reamenajeze.



Fosta componenta a trupei Trident isi renoveaza casa pe care a luat-o de la fostul ei iubit, pentru a-si creste in conditii bune copilul pe care il va avea cu omul de afaceri englez Oliver Morley.


Loredana Poghirca duce o viata pe care ar invidia-o multe tinere de varsta ei. La 25 de ani, blonda are o relatie de amor cu un milionar englez, cu care a ramas si insarcinata, o masina de lux si un apartament in buricul Capitalei. Daca masina, un BMW X6, o are de la iubitul ei britanic, Oliver Morley, casa este de la fostul ei amant, omul de afaceri Fernando Enciu, cu care a avut o relatie destul de tumultuoasa. Chiar daca nu s-a despartit in termenii cei mai buni de Fernando, Loredana nu poate spune ca ar fi iesit in pierdere dupa aceasta legatura. De un an si jumatate, ea este proprietara cu acte in regula a unui apartament cu doua camere dintr-un imobil vechi de pe strada Armeneasca. Nu se stie exact daca apartamentul a fost un cadou din partea lui Enciu sau o preluare de la acesta, mai ales ca vedeta refuza sa dea detalii asupra acestui subiect. Surse din anturajul cantaretei sustin insa ca ar fi fost vorba de o cumparare la un pret modic. "Nu vreau sa intru in acest subiect. Singurul lucru important este ca, de un an si jumatate, acest apartament este pe numele meu. Sunt proprietara in acte, iar intabularea este facuta pe numele meu", ne-a declarat Loredana, care, de curand, s-a apucat sa-si renoveze apartamentul in vederea marelui eveniment care se apropie cu pasi repezi. Peste aproximativ doua luni, blonda si iubitul ei englez, Oliver Morley, vor deveni parinti pentru prima data. Se pare ca Loredana va locui si in Romania si in Anglia, dar va amenaja o camera special pentru bebelus si in apartamentul din Bucuresti, pe care l-a luat de la fostul ei iubit. Loredana si Fernando au avut o relatie clandestina pe care nu au recunoscut-o niciodata, in principal din cauza faptului ca omul de afaceri era casatorit.


Fost cuibusor de nebunii


Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul ne-au marturisit ca apartamentul Loredanei are o poveste foarte interesanta. Initial, el a apartinut unei alte persoane, care a fost actionara la clubul Malibu din Bucuresti. Intrucat clubul era unul de striptease, apartamentul era deseori folosit ca unul de "protocol", mai exact de rendez-vous. Gurile rele sustin ca uneori stripteusele veneau insotite de anumiti clienti ai clubului in acest apartament, care, la acea vreme, nu era mobilat decat cu... doua paturi.

Urmarita de ghinioane


Loredana a inceput saptamana cu stangul. Dupa ce a fost jefuita la un restaurant din Capitala, incident ce a lasat-o fara toate actele si banii cu care urma sa plateasca muncitorilor avansul, fosta cantareata a cazut si si-a luxat piciorul. Blonda a fost imobilizata la pat din cauza durerilor si umflaturii care si-a facut aparitia in jurul gleznei, la scurt timp dupa accident. Dezastrul din apartamentul in plina renovare, insa, a determinat-o sa forteze piciorul, in ciuda faptului ca nu poate calca deloc cu el, si sa amane vizita la medic.

"Nasc unde apuc!"


Cu toate ca nu mai are decat trei luni pana naste, Loredana nu s-a hotarat daca o va face in Romania sau peste hotare. Pentru ca nu poate zabovi mai mult de o saptamana intr-un loc si nici nu urmeaza un itinerariu concret, fosta Tridenta isi va
aduce fiica pe lume acolo unde se va afla in momentul in care se va intampla. "Nasc unde apuc! Habar nu am unde o sa fiu cand va veni momentul", sustine ea. Sursa:www.cancan.ro

Externata dupa ce a supravietuit gripei porcine


Se plimba libera prin Bucuresti. Feriti-va!






Bucuresteanca diagnosticata cu gripa porcina a fost externata, aseara, dupa ce medicii au stabilit ca nu exista riscul ca pacienta sa raspandeasca virusul ucigas. Specialistii in boli infectioase au descoperit, cu uimire, ca bolnava a reusit sa elimine virusul dupa ce s-a tratat cu... aspirina si paracetamol.


Medicii care au consultat-o pe femeia de 30 de ani intoarsa din SUA, saptamana trecuta, cu o forma usoara de gripa porcina au descoperit, cu stupoare, ca pacienta a tratat boala ca pe orice viroza banala, cu paracetamol si aspirina. Totusi, din cauza starilor febrile mari (temperatura de peste 38 de grade), a tusei si secretiilor apoase din nas, bucuresteanca s-a ingrijorat si s-a prezentat pentru o consultatie la Institutul "Matei Bals" din Capitala. Dupa analizele efectuate la spital, medicii au descoperit ca bucuresteanca era infectata cu noul virus gripal. "Noi consideram acest caz suspect, am trimis analizele spre confirmare finala la Londra, desi el a fost confirmat in Romania cu testele uzuale" a declarat ministrul Sanatatii, Ion Bazac.
Femeia a fost internata in spital, marti seara, impreuna cu cei doi copii ai sai. Atat mama, cat si micutii (in varsta de un an si doua luni, respectiv trei ani si jumatate) au fost supusi unor serii de analize minutioase. Cum starile specifice gripei erau pe sfarsit, doctorii au considerat ca nu reprezinta un pericol pentru persoanele din jur, iar femeia poate pleca acasa. "Ea are o forma usoara de boala si nu mai prezinta acum riscul de a raspandi virusul. Pacienta s-a prezentat la medic intr-o faza in care virusul a fost eliminat si nu mai poate infecta alte persoane. Femeia se simte foarte bine acum, iar copiii nu prezinta niciun simptom de gripa noua" a precizat directorul institutului, Adrian Streinu-Cercel. Acesta a adaugat ca pacienta nu a primit niciun fel de tratament in spital pentru ca boala era deja pe sfarsite. De cealalta parte, ministrul Sanatatii, Ion Bazac, a mentionat ca "starea de sanatate a femeii este buna, in prezent i se face tratament cu antivirale".


Monitorizati de medici



Bucuresteanca a fost externata, ieri dupa-amiaza, insa va trebui sa stea in casa timp de sapte zile, perioada cand va fi monitorizata de cadrele medicale. Referitor la acest prim caz din Romania de gripa cu noul virus, ambasada americana nu a fost inca informata, iar reprezentantii Aeroportului "Henri Coanda" nu au inceput nicio ancheta.




Alarma falsa la Timisoara



Tinerii de la Timisoara internati de urgenta, marti, pentru ca aveau simptomele gripei porcine au plecat din spitalul de boli infectioase "Victor Babes" dupa ce medicii au stabilit ca sufera de o banala rinofaringita. Analizele trimise la la Institutul Cantacuzino infirma suspiciunea de infectare cu virusul gripei A(H1N1). Cei doi, barbatul spaniol, iar femeia romanca, au venit din Spania, duminica, in vacanta. Rudele au chemat salvarea pentru ca amandoi aveau febra si dureri in gat.




Ultima ora


Alte doua cazuri de contaminare cu virusul A(H1N1)



Tatal romancei de 30 de ani care a fost diagnosticata ieri, in premiera, cu gripa porcina, precum si una dintre fetitele ei s-au contaminat cu virusul AH1N1, au anuntat ieri seara surse medicale, citate de Antena 3. Cei doi se aflau aseara la spitalul "Matei Bals" din Bucuresti. Informatiile erau controversate privind prezenta mamei, Liliana C., in spital, managerul Adrian Streinu-Cercel anuntand ca ea a parasit spitalul. Unele surse sustineau, totusi, aseara ca femeia se afla inca in spital. "Nu putem vorbi despre cazuri confirmate pentru ca maine (astazi - n. red.) se repeta probele de laborator", a precizat aseara Geza Molnar, consilierul ministrului Sanatatii, referindu-se la cele doua cazuri suspecte. Specialistul a mentionat ca fetita nu prezinta deocamdata decat secretii nazale si a subliniat ca in cazul mamei este vorba despre o forma usoara de gripa. Misterul s-ar putea lamuri vineri, cand sunt asteptate rezultatele de la Londra in cazul celor trei. Sursa:www.cancan.ro

Copilul lui Bahmu, între viaţă şi moarte!


Insărcinată cu al doilea copil al familiei Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a fost operată de urgenţă la maternitatea Polizu, medicii trebuind să intervină prin cezariană pentru a-i salva viaţa copilului. Acesta s-a născut prematur, cu o greutate de 900 de grame. Medicii au reuşit să-l stabilizeze, micuţul fiind acum în incubator. Personalul medical care s-a ocupat de caz, citat de Gardianul, speră să-l treacă de primele zile cu ajutorul aparatelor, urmând a se pronunţa în privinţa şanselor de supravieţuire a acestuia în următoarele zile.

Potrivit Gardianul, doctorul care a efectuat intervenţia a fost Horia Cioflan.

Bahmu a mai avut probleme în februarie, când a trebuit să se interneze de urgenţă în spital, din cauza unei hemoragii puternice.


Ce este serclajul

Serclajul este o procedură chirurgicală ce are scopul de a menţine colul uterin închis pe toată durata sarcinii. Procedura constă în coaserea colului cu un fir gros, care va împiedica alunecarea bebeluşului în exterior - deci o naştere prematură. În mod normal, colul uterin ar trebui să rămână închis până aproape de finalul celor 40 de săptămâni de sarcină. Din păcate, în cazul Adrianei, serclajul nu a ţinut, membranele rupându-se sâmbătă. Sursa:www.libertatea.ro

Forţată să facă sex 30 de ore


O adolescentă de 16 ani din Capitală a fost luată cu forţa de pe stradă, urcată intr-o maşină, dusă pe un camp din Străuleşti şi obligată să facă sex pe bani cu nu mai puţin de zece indivizi. Coşmarul Alinei, elevă de liceu, a durat 30 de ore! În tot acest timp, părinţii o căutau disperaţi. Când au găsit-o, au aflat că încă de la începutul anului, fata fusese constrânsă de alţi doi tineri să întreţină relaţii sexuale pe bani.

Calvarul Alinei, elevă în clasa a X-a la un liceu din sectorul 1 al Capitalei, a început în ianuarie, când doi băieţi care îi fuseseră, pe rând, iubiţi au pus la cale o afacere incredibilă. Ei au forţat-o pe fată să se prostitueze pentru ei. Practic, puştoaica era nevoită ca după ore să meargă într-o casă din cartierul bucureştean Străuleşti şi să facă sex acolo cu bărbaţii pe care îi aduceau cei doi.

Ca să fie siguri că victima nu se opune, indivizii au şantajat-o cu filmuleţe în care ea apărea în ipostaze nu tocmai cuminţi şi au ameninţat-o că înregistrările vor ajunge la tatăl ei. Prinsă în iţele acestei situaţii, pe care o considera a fi fără ieşire, fata s-a conformat.Coşmarul ei a iesit la iveala zilele trecute, după ce un al treilea individ, tot din Străuleşti, a răpit-o de pe stradă.

Alina abia ieşise de la şcoală când s-a trezit luată pe sus, urcată într-o maşină şi dusă pe un câmp din Străuleşti. Nemernicul a ţinut-o acolo nu mai puţin de 30 de ore, timp în care a obligat-o să facă sex cu zece bărbaţi. Clienţii au plătit câte 30 de lei pe “partidă”. În acest timp, părinţii Alinei o sunau încontinuu, dar răpitorul îi închisese fetei telefonul mobil. L-a deschis abia când toţi clienţii au fost satisfăcuţi. Tot atunci, individul a şi răspuns la telefon şi a vorbit cu tatăl Alinei care i-a spus că poliţia e pe urmele lui şi l-a somat să-i lase fata în pace.

Abia în acel moment, eleva a fost lăsată să meargă acasă. Răpitorul, un tânăr de 20 de ani, a fost săltat de oamenii legii din casa lui din Străuleşti. La zdup au ajuns şi ceilalţi doi puştani care au tratat-o pe fată ca pe o prostituată. Cazul a fost preluat de ofiţerii de la Crimă Organizată care i-au acuzat pe cei trei de trafic de carne vie. Cu toţii au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Fata e în stare de şoc şi e ajutată de un psiholog

După calvarul prin care a trecut, Alina este în stare de şoc. Ea a fost dusă într-un centru pentru protecţia victimelor traficului de persoane, unde este consiliată de un psiholog. Potrivit unor surse, familia elevei a primit ameninţări cu moartea de la apropiaţii celor care i-au batjocorit fiica. Atât Alina, cât şi familia acesteia sunt acum protejate de oamenii legii. Sursa: www.libertatea.ro

Juan Toja: "Maia a fost violată de Frăsineanu!"




Stelistul Juan Toja face dezvăluiri şocante despre fosta sa iubită, Cristina Feldan.

Şoc in fotbalul romanesc! Cornel Frăsineanu, jucătorul divizionarei B FC Internaţional Curtea de Argeş, este invinuit de stelistul Juan Toja că in toamna lui 2007 i-ar fi violat fosta iubită, Cristina Feldan (Maia). Acuzaţia columbianului e întărită de declaraţia Maiei: “E adevărat, am fost violată cu bestialitate de Frăsineanu. El juca la UTA. S-a întâmplat exact după meciul lor cu Rapid”.

La mai bine de o lună de la despărţirea de manechinul Cristina Feldan, stelistul Juan Toja face dezvăluiri incredibile despre trecutul fostei sale iubite. “Ştiaţi că Maia a fost violată, pe când avea doar 18 ani? Ea mi-a spus. Maia a fost violată de un jucător de fotbal important, de la voi din ţară. Freasineanu, parcă. Sau, da, aşa, exact, Frăsineanu”, a declarat columbianul Toja.

După mai multe zile de investigaţii, reporterii Libertăţii aveau să afle că de violul petrecut în toamna lui 2007 vorbeşte şi acum tot Aradul, de la foşti jucători ai UTA, până la taximetrişti, patroni de cafenele sau oameni simpli.

Confirmarea a venit însă de la victimă, Cristina Feldan. “Da, este adevărat ce v-a spus Juan. Frăsineanu m-a violat pe când era la UTA. Aveam 18 ani atunci, visam cu ochii deschişi, toată lumea era a mea. Până în acea nefericită clipă, când am fost batjocorită de acea brută şi de prietenii lui! Şi voi dovedi cu probe că lucrurile au stat întocmai. Am tăcut prea mult, ba, la un moment dat, am şi negat povestea. Dar nu mai pot să tac...”, a declarat Maia în exclusivitate pentru Libertatea.

Frăsineanu: «Nu o cunosc»

Cornel Frăsineanu susţine că nu este nimic adevărat. “Aberaţii! Din câte am auzit, ea a apărut la televizor şi a spus că nu este nimic adevărat (n.r. - povestea cu violul). Păi, eu mai eram în libertate dacă o violam pe ea? E o porcărie neadevărată. N-am făcut în viaţa mea aşa ceva. Poate ea vrea să îşi facă reclamă, nu ştiu ce urmăreşte... Eu sunt un om corect, nu fac chestii d-astea. Nu o cunosc, nu, nu, nu”, ne-a declarat ieri Cornel Frăsineanu.

Maia, dezamăgită şi de Toja

Referitor la declaraţiile date de fostul său iubit, Juan Toja - de care acum, surprinzător, stelistul se dezice, “uitând” de discuţiile purtate telefonic şi pe messenger cu reporterii Libertăţii - Maia ne-a spus: “Nu am mai vorbit cu el de trei săptămâni şi nici nu vreau să o mai fac pentru că, în faţa mea, el e egal cu zero. Am citit că ieri a declarat pe site-ul Stelei că el nu a spus toate acestea. Atunci să explice cum de voi (n.r. - reporterii Libertăţii) aţi scris lucruri pe care le ştiam doar noi doi?!”.


Cine e Cornel Frăsineanu

Data naşterii: 20 august 1976 (Caracal - Olt).

Înălţime/greutate:
1,70m; 65 kg.

Post:
Fundaş/mijlocaş stânga.

Debut în Liga I: 20 mai 1995 (Universitatea Craiova - Oţelul 2-1).

Carieră: Universitatea Craiova (1994-2000, 2001-2002), Minerul Motru (Liga II - 1995), Rapid (2000), Hapţl Tsifirim (Israel 2001), Dinamo (2002-2003), Bursa (Turcia, 2003-2007), UTA (2007-2008), Dacia Mioveni (Liga II - 2008), Internaţional Curtea de Argeş (Liga II - 2009).

Palmares: vicecampion cu Universitatea Craiova (1995), promovare cu Bursa în prima ligă turcă (2006). Este aproape de promovarea în prima ligă cu Internaţional Curtea de Argeş.

Meciuri/goluri în prima ligă: 170/12.

Meciuri/goluri în Cupele Europene: 4/0.

Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats