marți, 10 martie 2009

Nicolai de la Maramures schimba iubitele pe banda rulanta Iulia Vantur, combinata cu un bucatar

Blonda a inceput sa iasa cu un tanar care are o emisiune TV in care recomanda retete culinare si pe care l-a cunoscut pe vremea cand era iubita lui Marius Moga. Desi ne-a declarat ca se antureaza "amical", Nicolai a scapat un "deocamdata", tradandu-si fara sa vrea interesul fata de vedeta Pro TV.


Imediat ce despartirea de Marius Moga a fost facuta publica, Iulia Vantur a fost asaltata de admiratori. Dupa ce paparazzii CANCAN au surprins-o pe blonda de la "Dansez pentru tine" ridicand un buchet urias de trandafiri rosii trimisi de Bogdan Ivanof (n.r. - cumnatul Simonei Patruleasa), pe lista "doritorilor" a mai aparut un nume - Nicolai Tand, managerul clubului Fratelli. Tanarul are 36 de ani, s-a nascut in Maramures si de ceva timp realizeaza o emisiune culinara la Euforia TV. Deoarece este prea devreme sa vorbeasca despre o poveste de dragoste, Iulia si Nicolai incearca sa se ascunda in spatele unei prietenii aparute din senin, culmea!, la scurt timp dupa ce Iulia a devenit disponibila. "Deocamdata ne intalnim amical!", ne-a declarat Nicolai scapand porumbelul. "Deocamdata" tradeaza fara doar si poate intentiile mult mai serioase ale tanarului manager, in ciuda faptului ca apropiatii sai se aventureaza deja sa vorbeasca despre proaspata combinatie. Acesta ne-a povestit si felul in care a cunoscut-o pe Iulia, neascunzand faptul ca pe vremea aceea venea in clubul in care el lucreaza insotita de Marius Moga. "I-am cunoscut pe amandoi la club. Erau impreuna", sustine Nicolai. Si, desi a incercat sa ne convinga de faptul ca el si blonda de la Pro TV sunt doar buni prieteni, nu a putut explica de ce abia acum, dupa ce Moga a iesit din peisaj, i s-a trezit brusc interesul pentru "amicitia" Iuliei.

E recunoscut ca un mare cuceritor


Nicolai este o vedeta printre tinerele care-si petrec weekendurile in club si care cedeaza pe capete sarmului sau. Se pare ca managerul de 36 de ani a reusit sa stranga in timp record o lista impresionanta de iubite, stabilitatea in amor nefiind punctul sau forte. Una dintre iubitele lui a fost Raluca Sava, asistenta la emisiunea Getei Voinea de la Euforia TV. Nicolai poarta si eticheta de "divortat". Pe vremea cand locuia la Paris, s-a insurat cu o frantuzoaica, de care a divortat trei ani mai tarziu, in 2000. In acea perioada, Nicolai era sef de sala la "La Cantine", un renumit restaurant parizian. El a experimentat, in trecut, si meseria de picolo, dar a lucrat si pe ambulanta, apoi a distribuit ziare.
In 2007 s-a intors in Romania, iar in prezent, pe langa jobul de la Fratelli, isi satisface si placerea de a petrece timp in bucatarie, la Euforia TV. Sursa: www.cancan.ro

Asistenta lui Razvan si Dani s-a operat la 17 ani Si-a pus silicoane pe semnatura tatalui

Nemultumita de inzestrarile primite de la mama natura, Daniela Crudu a apelat la bisturiu in urma cu aproape doi ani, cand avea doar 17 ani. Ca sa aiba un bust fara cusur, bruneta a mers la cabinetul doctorului estetician pentru a-si pune silicoane.

Dornica sa scape cat mai repede de acest complex, actuala vedeta a Antenei 1 nu a mai avut rabdare sa implineasca 18 ani. Jobul de animatoare in cluburi i-a adus brunetei castiguri neasteptate inca din adolescenta. Dupa ce a facut economii, timp de un an si jumatate, ea a reusit sa stranga cele 70 de milioane de lei, pretul operatiei estetice. Cu toate acestea, Crudu nu a primit ok-ul de la medic, din cauza varstei. Chirurgul i-a explicat ca nu poate demara interventia decat pe semnatura, intrucat este minora. Conform surselor noastre, Daniela si-a convins destul de repede tatal ca trebuie sa-si imbunatateasca aspectul fizic. Prin urmare, domnul Crudu si-a asumat acest risc, operatia facandu-se cu acordul scris al acestuia. Dupa aproximativ doua ore si jumatate, cat a durat interventia chirurgicala, Daniela a iesit teafara din sala de operatii. Plina de bandaje, pustoaica a suportat cu stoicism durerile post operatorii, dupa cum se vede din pozele alaturate. Si, spre norocul ei, operatia s-a soldat cu rezultatul dorit. Se pare ca atuurile fizice si in special sanii siliconati au ajutat-o pe Daniela sa intre in televiziune. Sursa: www.cancan.ro

Stelistul Toja sta Ingrozitor cu dragostea Iubita l-a parasit pentru o femeie

Conform unor apropiati ai Maiei, tanara care a avortat copilul fotbalistului ar fi participat la adevarate orgii alaturi de columbian.


Juan Carlos Toja Vega a fost adus la Steaua de la FC Dallas in vara lui 2008, dar nu a reusit sa se integreze din punct de vedere fotbalistic in echipa antrenata de Marius Lacatus. In afara gazonului, insa, internationalul columbian s-a adaptat de minune stilului de viata din Romania, fiind ajutat sa se acomodeze mai usor de catre o frumoasa aradeanca pe nume Maia. Nimic anormal pana aici. Surse din anturajul fetei au facut insa dezvaluiri socante pentru CANCAN: "In cercul nostru de amici, toata lumea stie ca Maia e bisexuala. Lui Juan i-a placut foarte mult de ea, pentru ca impreuna au participat la cateva partide de sex in grup. Ea s-a laudat de mai multe ori ca se inteleg foarte bine in pat", a afirmat sursa noastra. Aceeasi persoana sustine chiar ca sud-americanul ar fi fost parasit de Maia pentru o... femeie: "Din ce stiu eu, ea traieste acum cu cea mai buna prietena, o fata pe care foarte probabil ca si Juan a cunoscut-o", si-a incheiat istorisirea sursa CANCAN. Sursa: www.cancan.ro

Pilotul s-a mutat in graba din vila familiei Iovan si-a lasat uniforma la Romanita

Creatoarea de moda si fostul ei sot, Adrian Iovan, si-au incheiat socotelile dupa divortul din noiembrie 2008. Peste cateva zile, pilotul isi va lua ultimele doua lucruri - uniforma si calculatorul - din caminul conjugal si se va muta definitiv din casa Romanitei. Mai mult, designerul va transforma parterul vilei din Primaverii in casa de moda, renuntand astfel sa mai plateasca chirie pentru atelierul de creatie situat pe strada Londra.


Romanita Iovan s-a tinut de cuvant si i-a cumparat fostului sot un apartament de lux in zona de nord a Capitalei, unde acesta si-a mutat deja majoritatea lucrurilor. "Nu sunt in Bucuresti. Peste 2-3 zile ma voi muta in apartamentul de doua camere. Mai am de luat din vila din Primaverii doar uniforma", ne-a declarat Adrian Iovan.

La randul ei, Romanita va face schimbari radicale in somptuoasa vila din cartierul Primaverii. "Pentru a fi mai aproape de copil, o sa aduc casa de moda in imobilul in care locuiesc. Inainte sa vorbeasca, Albert va sti sa coasa la masina si sa probeze doamnele si domnisoarele", se amuza creatoarea de moda la gandul ca Albert va fi nelipsit din atelierul ei de creatie. In varsta de doi ani si cinci luni, pustiul se pare ca a mostenit gena artistica a mamei, intrucat e pasionat de clape. Mai mult, el a testat deja pianul de acasa si, la o petrecere, a "cantat" si la tambal, conform spuselor Romanitei.

Educat in stil britanic

Desi mai sunt destule luni pana in toamna, designerul s-a documentat serios despre institutia de invatamant pe care o va frecventa fiul ei. Romanita s-a hotarat in proportie de 90% ca Albert sa urmeze o gradinita care sa-i scoata in evidenta aptitudinile. "Albert va merge la gradinita britanica. Este un sistem educativ bine pus la punct, care ii va permite sa se dezvolte intr-un cadru independent", ne-a povestit ea. Sursa: www.cancan.ro

A profitat de petrecerea africana pentru a se da la o mulatra Kamara a vrajit-o pe iubita lui Arsenie

Componentul trupei Alb-Negru a petrecut, sambata noaptea, intr-un club din Capitala, unde a fost invitat la o petrecere cu tematica africana. La prezentarea de moda care s-a desfasurat cu acea ocazie cantaretul a descoperit-o printre manechine pe o fosta dansatoare a trupei, pe care a incercat sa o cucereasca, ignorand faptul ca mulatra este cuplata cu Arsenie, ex-O-Zone.

Ghedi Kamara s-a distrat sambata noaptea in clubul Pat din Capitala, neputand lipsi de la petrecerea cu tematica africana organizata acolo. In cadrul evenimentului a avut loc si o prezentare de moda cu prilejul careia cantaretul a descoperit-o printre modelele de pe podium pe o fosta dansatoare a trupei, Agnes Matoko. Mulatra ca si el, Agnes i s-a parut extrem de atragatoare, motiv pentru care a si trecut la atac. Mai mult sau mai putin timid, el a luat-o deoparte pe fosta lui dansatoare si a incercat sa profite la maximum de discutia pe care au avut-o. Ca sa se faca mai bine auzit, Kamara a invitat-o la un moment dat afara din club pe Agnes, unde au conversat mai intim. Din pacate, efortul de cuceritor al lui Kamara nu a dat rezultate, fata hotarandu-se sa plece din club fara el. Gentleman, acesta nu a lasat-o sa plece pur si simplu, ci a insistat sa o conduca, la iesirea din club facandu-si curaj si luand-o de mana, ipostaza pe care paparazzii Cancan au reusit sa o surprinda destul de bine. Agnes si-a tras insa mana delicat, sub pretextul ca trebuie sa se incheie la haina. Interesant, dar se pare ca nu si pentru Kamara, este ca Agnes are o relatie de amor cu fostul membru al trupei O-Zone Arsenie Toderas, care a recunoscut pentru Cancan ca nu are intentii foarte serioase in privinta ei. "Agnes mi-e foarte draga, dar sunt prea tanar ca sa ma insor", ne spunea acesta in urma cu aproape o luna. Sursa: www.cancan.ro

Si-a pus la conservare relatia cu politicianul misterios Mariana Moculescu amana nunta cu bogatasul italian

Mariana Moculescu nu se mai marita cu italianul bogat care i-a jurat iubire. Ea este tinuta in tara de problemele judiciare si, in plus, ii este frica sa se stabileasca in Italia.


Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu si-a amanat, pe termen nedeterminat, nunta cu misteriosul politician din Italia care o ceruse in casatorie, in vara anului trecut. "Ma asteapta in continuare si ma iubeste neconditionat. Am trecut insa relatia in conservare", a spus Mariana Moculescu. Ea a explicat faptul ca, oricat de mult si-ar dori sa plece si sa inceapa o noua viata, o serie de obligatii o tin, in continuare, in Romania. In primul rand, dosarele penale deschise la politie, cel in care este acuzata de furt de fostul sot, altul privind furtul pensiei tatalui ei si referitor la scandalul din apartamentul ei, cu prietenul fiicei sale, Bebe. "Nu pot sa-mi trimit avocatul sa dea declaratii in locul meu, trebuie sa ma duc personal la politie", a explicat Mariana. La acestea se adauga procesele cu fostul sot si examenul de bacalaureat care va fi sustinut de Nidia, fiica ei, in aceasta vara, careia Mariana vrea sa-i fie macar acum aproape. "In plus, romanii nu sunt bine vazuti in Italia. Mi-a povestit o prietena ca nu mai iese seara din casa de frica, nu mai vorbeste cu accent in magazine. Italienii merg pe principiul ca daca noi le-am violat femeile, sa le violeze si ei pe ale noastre." Sursa: www.cancan.ro

Dani tine cu dintii de relatia cu Mihaela Si-a avertizat rivalii la televizor


Matinalul de la Antena 1 si-a pus sufletul pe tava intr-o editie incendiara a emisiunii "Conferinta de presa". Acesta a dezvaluit o serie de aspecte ale vietii sale private care o includ si pe celebra lui iubita.
Relatia dintre Dani Otil, unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena 1, si Mihaela Radulescu, gazda "Duminicii in familie", a fost dezbatuta pe larg in "Conferinta de presa" a Dianei Munteanu.
Cu tema pregatita, Otil s-a asezat la masa discutiilor si a incercat sa lamureasca numeroasele neconcordante aparute in presa cu privire la viata lui amoroasa. In cadrul discursului sau, antenistul a tinut sa "arunce" si un avertisment pentru cei care nu au inteles inca faptul ca Mihaela este "luata".
"Mihaela primeste o gramada de cosuri cu flori de la soferi de diplomati care stiu deja ca ea este cu mine. Nu va mai obositi, domnilor! Mihaelei nici macar nu-i plac florile rupte!", a exclamat Dani, aparent zeflemitor. Cu toate acestea, frazele au curs ca o atentionare demna de luat in seama. A fost cat se poate de evident faptul ca Otil le cere rivalilor sa-l respecte.

A crezut ca va fi o aventura!

Dani i-a povestit Dianei Munteanu ca nu a crezut nicio secunda ca Mihaela Radulescu se uita la el ca la un potential iubit, asa ca nu a facut nimic pentru ca relatia sa se aseze pe roate, crezand ca vedeta nu-si poate dori decat cel mult o aventura. "La inceput, Mihaela a vaslit singura la barca asta. Mie mi-a luat ceva pana am ridicat capul din pamant", a marturisit, intr-o clipa de sinceritate totala, Otil. Sursa: www.cancan.ro

In ajunul zilei de 8 Martie, Laurette a rupt-o cu iubitul italian

Mulatra, asistenta Danei Savuica in emisiunea "La sueta cu Bahmu", s-a despartit, recent, de Alex, misteriosul barbat cu care s-a iubit in ultimul an.

"Este adevarat! Ne-am despartit. Motivul este foarte simplu, relatia s-a consumat. Am ajuns la concluzia ca este bine pentru amandoi sa mergem pe drumuri separate si sa ramanem doar simpli prieteni. Alex va continua sa locuiasca si sa faca afaceri in Romania", ne-a declarat Laurette, manechinul de ciocolata care la sfarsitul anului trecut a reusit sa cumpere si sa se mute singura-singurica in propria ei casa.
Coincidenta sau nu, tot in aceasta perioada Stelian Ogica (barbatul cu care aceasta a avut in trecut o relatie pasagera finalizata cu acuzatii de viol) a pus punct celor doua legaturi de amor pe care le traversa simultan, cu Andreea si Crina, devenind peste noapte, la randu-i, liber ca pasarea cerului.
Cu toate astea Laurette exclude posibilitatea unei impacari cu cel supranumit "spaima Loteriei Romane". Sursa: www.cancan.ro

"Cumnatul" lui Petre Roman ar putea deveni tatic dupa gratii Cer ca fratele Silviei Chifiriuc sa fie arestat

Victimele lui Georgian Chifiriuc au fost duse la Spitalul de Neurochirurgie, in stare grava

Barbatii taiati cu toporul de "cumnatul" politicianului Petre Roman au declarat ca vor sa-l vada la inchisoare pe cel care i-a lovit cu sete, in moalele capului, cu securea. Victimele atacului sangeros s-au declarat indignate de faptul ca fratele Silviei Chifiriuc este cercetat in stare de libertate, desi faptele comise sunt extrem de grave.
Internati la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, cei doi au declarat reporterilor CANCAN ca, weekendul trecut, au fost luati la bataie de Georgian Chifiriuc din senin, in timp ce pazeau o sera din sat. Aflat in vizita la mama sa, in satul Sarbi, judetul Botosani, Chifiriuc s-a luat la cearta cu tanarul Constantin Biciusca. Mihai Trufin, fratele viceprimarului din Vlasinesti, care asigura paza pe timp de noapte, a intervenit pentru a aplana conflictul. Dupa o altercatie si cateva injuraturi, fratele solistei Silvia Chifiriuc a plecat spre locuinta mamei sale, insa nu pentru a se culca si a-si reveni din betie, ci pentru a se inarma. "Cu siguranta era baut. Stateam cu fratele viceprimarului ca sa-i tin de urat si, dintr-o data, a navalit peste noi. Nu am vazut ce avea in mana, dar a inceput sa dea in noi ca in hotii de cai. Mi-am dat seama ca avea un topor. Nu am putut riposta in niciun fel", a spus Constantin Biciusca. Cativa cetateni care au trecut prin zona i-au vazut pe cei doi zacand intr-o balta de sange si au sunat imediat la 112. Fiind intr-o stare grava, cei doi barbati au fost transportati de la Botosani la Iasi. Potrivit cadrelor medicale, ambii prezentau traumatisme craniene deschise. Politistii au declansat o ancheta si nu exclud varianta talhariei deoarece, potrivit viceprimarului, fratele acestuia ar fi fost gasit fara niciun ban in buzunar, desi in ziua respectiva si-ar fi luat salariul, circa 500 de lei.

Spaima satului


Georgian Chifiriuc este cunoscut in satul Tudor Vladimirescu, acolo unde locuieste cu tatal sau, drept un individ extrem de violent. In Occident, unde pana nu demult a lucrat ca muncitor necalificat, a cunoscut-o pe actuala sa concubina, pe care a adus-o in casa parinteasca si care urmeaza sa-i daruiasca un copil. Pentru ca il suspectau de comiterea mai multor infractiuni, politistii au descins, in urma cu doua zile, in casa familiei Chifiriuc si au gasit in camera lui Georgian o pusca cu aer comprimat, pe care "cumnatul" lui Petre Roman o detinea ilegal. Surse din cadrul IPJ Botosani au precizat, pentru CANCAN, ca suspectului i s-a intocmit un dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Sursa: www.cancan.ro

Gest disperat al unui roman stabilit In Elvetia Si-a omorat familia, apoi s-a sinucis

Un lacatus roman stabilit de 30 de ani la Geneva si-a impuscat sotia si cei doi copii, dupa care s-a sinucis. Tudor, capul familiei, a recurs la gestul extrem pentru ca nu realizase tot ceea ce-si propusese in viata.


Patru romani, membri ai unei familii stabilite de 30 de ani la Pinchat, cantonul Geneva, in Elvetia, au murit impuscati in locuinta lor din Geneva. Se pare ca tatal, un lacatus pe nume Tudor, si-a ucis sotia si cei doi copii, in varsta de 16 si respectiv 19 ani, dupa care s-a sinucis. Cadavrele au fost descoperite vineri, dupa ce politia a fost alertata de o prietena a familiei, care nu mai avea vesti de la romani de doua zile. Politistii au descoperit si un bilet scris in romana, in care tatal afirma ca isi considera viata ratata. "La 52 de ani, am ratat totul. Sper ca ultimul meu gest sa reuseasca. Nu vreau
sa-mi parasesc familia. Incerc sa-i iau cu mine daca reusesc", se arata in biletul de adio, semnat Tudor.

Vecinii sunt in stare de soc

Vecinii si prietenii celor patru romani gasiti morti in locuinta lor din Geneva sunt uimiti de tragedie, desi in ultimele zile observasera un comportament anormal al barbatului. "L-am vazut zilele trecute plimbandu-se pe un trotuar, era foarte preocupat", a spus angajata unui restaurant din apropiere de locul unde s-a petrecut tragedia. "Ceva era in neregula cu el. Dar nu am aflat despre ce era vorba. In urma cu trei saptamani totul parea in regula", a afirmat Salvatore Pinizzotto, prieten cu lacatusul roman. Lunea trecuta, Salvatore observase ca prietenul roman era foarte suparat. "L-am invitat sa intre si l-am intrebat ce se intampla. Probleme cu banii, cu sanatatea? Cred ca nu mai muncea de cateva saptamani. Mi-a raspuns ca banii nu au nicio legatura si ca era ceva mult mai grav. Am incercat in zadar sa aflu detalii", a adaugat el. Romanii erau cunoscuti ca oameni generosi si foarte sociabili, adevarate modele pentru comunitatea in care traiau. Sursa: www.cancan.ro

Curtat de femei datorita cartii in care Si-a descris experientele sexuale La 82 de ani, se casatoreste a unsprezecea oara

Dupa ce i-a aparut povestea vietii in CANCAN, octogenarul Octavian Crisan, din Marasesti, este curtat de mai multe femei. El incearca sa cucereasca acum o focsaneanca de 45 de ani, de la care isi doreste un copil.


In pofida celor 82 de toamne numarate, Octavian Crisan se simte inca un barbat viguros, capabil s-o ia de la capat. Si-a pus in gand sa se recasatoreasca. Ar fi a unsprezecea oara. Pana acum octogenarul a avut zece neveste. "Sunt sanatos tun si nu m-am lecuit inca de femei. Vreau sa-mi refac viata si sa fac un copil. Sa las ceva in urma mea. Am pus ochii pe o vadana de 45 de ani", a spus Octavian, zambind smechereste. Din toate casatoriile sale, barbatul a avut un singur fiu, care a murit de cancer. In prezent se intalneste cu o doamna din Focsani pe care vrea s-o ia de sotie. Spera ca aceasta ii va darui un fiu sau o fiica. Octogenarul sustine ca "Stinge lampa, prostule", cartea in care si-a descris experientele sexuale, inclusiv cele 80 de pozitii cunoscute de el si puse in practica alaturi de fostele neveste, a fost principalul motiv care a determinat-o pe vaduva sa-i accepte avansurile. Sursa: www.cancan.ro

O piatra creata in laborator face minuni in dormitor Rubinul care trateaza impotenta

Barbatii cu probleme in pat au acum un aliat de nadejde: un rubin cu puteri miraculoase ii poate vindeca de impotenta, infertilitate si afectiuni circulatorii. Sau, cel putin, asta sustine cel care l-a scos la licitatie pe un site de specialitate si care spera sa obtina in schimbul pietrei trei milioane de lei vechi.


Miraculosul rubin poate fi achizitionat de pe un site de licitatii la preturi incepand de la 300 de lei, iar vanzatorul sustine ca piatra semipretioasa are efecte in combaterea infertilitatii, impotentei, amelioreaza problemele aparatului circulator si creste energia organismului. Piatra provine din Africa si nu este naturala, ci fabricata dintr-un mineral numit corindon, in laborator, dupa metoda "Chatham", prin expunere la o temperatura de 1500 de grade Celsius timp indelungat. Amuleta este slefuita oval, cantareste putin peste 6 carate si nu masoara mai mult de un centimetru. Are insa o claritate care se gaseste cu greu la rubinele naturale, se mai arata in descrierea celui care comercializeaza rubinul vindecator. Piatra trebuie purtata in apropiere de organul afectat, pentru a se obtine efectul scontat. Sursa: www.cancan.ro

Primarul Constantei ii inspira pe creatorii de moda Radu Mazare, noul "James Bond"

Radu Mazare va fi noul "James Bond". El va fi manechin intr-o prezentare de moda avandu-l ca tema pe celebrul agent 007.


Primarul Constantei, Radu Mazare, "ataca" lumea modellingului, dupa ce a pozat, recent, pentru un pictorial ce va aparea in urmatorul numar al revistei "Playboy". El a declarat ieri la Radio Sky Constanta ca urmeaza sa fie si manechin intr-o prezentare de moda cu tema "James Bond", la Bucuresti. "Este o creatoare de moda care face o prezentare de moda cu tinute James Bond pentru fete si, in final, baiatul James Bond care intra este subsemnatul", a declarat Mazare. Pe de alta parte, Radu Mazare sustine ca nu a luat bani pentru pictorialul din "Playboy", unde a pozat intr-un gangster al anilor 30, intr-un costum retro, cu pantofi asortati, palarie si cu trabuc in gura. Sursa: www.cancan.ro

Adrian Nastase a "deconspirat" strategia sa PSD intra la Cotroceni daca iese de la guvernare

Adrian Nastase crede ca PSD are sanse reale sa castige alegerile prezidentiale daca iese de la guvernare. Liderul social-democrat s-a aratat dispus sa se "bata" cu Basescu daca va fi sustinut de PSD.


Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, este ferm convins ca reusita la prezidentiale a candidatului PSD este conditionata de iesirea social-democratilor de la guvernare. Conditia ar fi, sustine Nastase, ca partidul sa vrea sa ajunga la Cotroceni. "Prima problema pe care o avem este daca noi, ca partid, vrem sau nu sa castigam alegerile prezidentiale", a afirmat Nastase la o emisiune tv. El s-a aratat dispus sa preia lupta electorala cu Traian Basescu, dar numai daca va fi sustinut de PSD. Dupa ce liderul PSD Mircea Geoana a spus ca spera ca anul viitor, pe vremea aceasta, el si colegii sai din partid sa culeaga ghiocei "prin curtea unui palat", Adrian Nastase a fost de parere ca lui Traian Basescu i-au cam ajuns "cinci ani de cules ghiocei" la Cotroceni. Sursa: www.cancan.ro

Mijlocasul regreta gestul in urma caruia a fost eliminat la Buzau Dubarbier: "Mor de ciuda ca nu pot sa ma razbun pe Rapid"

Argentinianul spune ca a fost provocat de Dias, care l-a sicanat tot meciul si din acest motiv a cedat.

Rep: Sebastian, dupa meciul cu Otopeni, o noua victorie obtinuta foarte greu, cu un adversar modest.
S.D.: Este adevarat ca nu ne-a iesit jocul asa cum ne-am dorit, dar cel mai important este ca am luat de fiecare data cele trei puncte. Un motiv foarte important pentru prestatiile mai putin reusite din aceasta perioada este starea terenurilor de joc. Sunt convins ca incepand din luna aprilie evolutiile noastre vor fi mult mai bune.
- Ce s-a intamplat la faza in urma careia ai fost eliminat, cand i-ai dat un cot lui Dias?
- Am avut probleme cu acel jucator pe toata durata meciului. La fiecare duel pentru balon ma impingea si ma arunca doi metri mai incolo. Ma sicana si in momentele in care nu aveam mingea. La acea faza am dorit doar sa joc in stilul lui, sa ma folosesc si eu de forta, dar am exagerat si, recunosc, l-am lovit. Nu incerc sa ma scuz, este un gest pe care nu trebuia sa-l fac, dar el m-a provocat.
- Ratezi meciul cu Rapid si, aproape sigur, si pe cel cu Universitatea Craiova.
- Da, sunt foarte suparat ca nu am ocazia sa ma revansez contra Rapidului, pentru ca imi aduc aminte de meciul din Giulesti pe care l-am pierdut si eu am fost eliminat, tot dupa un gest copilaresc, intr-un moment in care eram foarte nervos ca, desi dominasem jocul, eram condusi. Stiu ca si ei au multi absenti, mai ales in linia defensiva.
- Cine crezi ca ar fi in masura sa te inlocuiasca in urmatoarele meciuri?
- CFR Cluj are foarte multi atacanti de valoare si poate castiga fara probleme, chiar daca eu lipsesc. Ruiz este in forma si este foarte entuziast dupa ce a marcat golul victoriei in prima etapa a returului. Cred ca ar putea face un meci mare cu Rapidul.
- Se vorbeste de o amenda record, pe care o vei primi pentru gestul tau.
- Am auzit si eu asemenea zvonuri, dar astazi (n.r. - ieri) avem zi libera si nu m-a sunat nimeni. Nu am aflat inca. Din cate stiu, regulamentul de ordine interioara prevede o amenda, dar nu mai mare de 1.000 de euro. Daca se va lua alta decizie, nu am ce sa fac.

Nu vrea sa se transfere in Rusia


Sebastian Dubarbier nu se mai gandeste sa plece de la CFR Cluj, cel putin pana in vara. "Nu mai este perioada de transferuri decat in Rusia, asa ca nu imi mai sta mintea la plecare. Eu visez sa joc in Europa de Vest, deci nu as avea niciun motiv sa accept o eventuala oferta venita din Rusia. Vreau sa iau titlul cu CFR si poate la vara voi ajunge intr-un campionat puternic.Sursa: www.cancan.ro

Rusul a dat o raita prin clubul Gaudi, unde a agatat o ardeleanca O bruneta din Sibiu l-a "stors" de puteri pe Safin

Desi trebuia sa joace contra lui Hanescu, duminica, Marat a declarat forfait, acuzand o stare de oboseala. Se pare ca tenismanul s-a intors "obosit" la hotel, sambata dimineata, dupa ce a petrecut alaturi de o romanca intr-un club de fite din Sibiu.


Vedeta rusilor, Marat Safin, a venit in Romania mai mult pentru a se convinge de frumusetea femeilor, de care aflase de la fostul sau impresar, Ion Tiriac. Fostul numar unu mondial a inceput in forta "partida" de la Sibiu. Joi seara el a participat la o petrecere organizata la hotelul Imparatul Romanilor, unde bucatele traditionale, dar si cele sofisticate, cum ar fi crevetii Black Tiger sau tartarul de somon, au fost stropite din belsug cu sampanie fina, whisky, dar si cu vin rosu. A doua zi Safin a fost chinuit de Marius Copil, pe care a reusit, totusi, sa-l invinga in trei seturi. A venit insa seara de sambata. Cu chef de distractie, "Tarul" s-a interesat imediat unde ar putea sa chefuiasca in Sibiu. I-a fost recomandat clubul Gaudi, aflat in proprietatea lui Adrian, fratele lui Bogdan Mara. Pentru a nu fi reperat usor, Marat, insotit de colegul sau, Teimuraz Gabasvili, si de un localnic, pe post de ghid, a ajuns in local in jurul orei 12. Cei trei s-au plasat intr-un loc retras, au comandat cea mai scumpa sticla de vodca si s-au pus pe chefuit. Dupa aproximativ doua ore, in care s-a pierdut sirul paharelor date peste cap, au parasit clubul alaturi de doua brunete. Se pare ca distractia a continuat la hotel, o consecinta imediata fiind faptul ca Safin s-a dat "obosit" si nu a mai jucat duminica impotriva lui Victor Hanescu. Sursa: www.cancan.ro

O eleva a ajuns vedeta porno fara voia ei Sex oral cu o minora

O eleva care s-a lasat pozata in ipostaze compromitatoare a ajuns vedeta XXX pe internet, dupa ce fostul ei iubit i-a dedicat un filmulet cu imagini din timpul partidelor de amor.



De cateva zile pe internet circula un filmulet intitulat sugestiv "Claudia, eleva porno" in care apar cateva imagini cu o pustoaica pozand "nevinovat" in ipostaze compromitatoare.
Filmuletul debuteaza cu cateva imagini mai soft, ca un preludiu pentru imaginile de final. Realizatorul filmuletului o eticheteaza pe protagonista filmului XXX drept o "taranca EMO cu apucaturi porno". In a doua parte a filmuletului apar si pozele deocheate. Claudia, pozand din mai multe pozitii, din ce in ce mai dezbracata. Totul se incheie cu o poza in care tanara demonstreaza tuturor calitatile sale... orale. In final, regizorul amator ii transmite fetei si un scurt mesaj: "Na, ca ti-am facut-o!". Ce nu stie autorul filmuletului XXX este faptul ca "gluma" sa este o infractiune, "difuzarea de materiale pornografice cu minori", care se pedepseste cu ani grei de puscarie. Politistii au demarat deja o ancheta pentru a-l identifica pe "regizorul" de ocazie si pentru a-l "premia" cu un dosar penal. Sursa: www.cancan.ro

Acuzat ca se joaca cu nervii fostei neveste si ca isi infometeaza fetita Terorizate de victima lui Ciomu

Barbatul mutilat de doctorul Naum Ciomu este acuzat de vecini ca le face zile fripte fostei sale sotii si fetitei cu care locuieste sub acelasi acoperis: le terorizeaza, refuza sa plateasca pensie alimentara pentru copil si are pretentia ca fosta consoarta sa-i cumpere o garsoniera daca vrea sa scape de chin.


Cecilia Jiga, fosta sotie a victimei lui Ciomu, traieste de la pronuntarea divortului o viata de cosmar. Desi problemele cu Ion, fostul sot, au inceput cu mult inainte de tragicul eveniment prin care acestuia i-a fost sectionat penisul, acestea s-au acutizat dupa desfacerea casatoriei. Apropiati ai celor doi ne-au declarat ca, pe langa faptul ca Cecilia este obligata sa stea in acelasi apartament cu Ion, deoarece acesta refuza sa se mute, iar femeia nu are bani pentru a face partajul, ea se chinuie din greu pentru ca fetitei sale sa nu-i lipseasca nimic. "Nu a mai platit pensia alimentara de luni bune. Fetita are nevoie de lucruri pentru scoala si de multe altele. A avut nevoie de acuarele. Cecilia l-a sunat pe Ion si l-a rugat sa-i cumpere, iar acesta i-a adus bonul si i-a cerut banii. Daca Cecilia ii reproseaza ceva, imediat ia foc si incepe scandalul. Cum ii spune ceva ce nu-i convine, totul degenereaza in scandal. Nu e de ajuns ca a chinuit-o ani buni pe femeie, acesta fiind adevaratul motiv al divortului, acum ii spune ca daca vrea sa stea singura cu fetita sa-si ia o garsoniera sau sa-i dea lui bani pentru a-si cumpara o locuinta. Are pretentii la casa, insa uita ca aceasta a fost cumparata de parintii Ceciliei, inainte de casatorie. Nu se manifesta violent, nu o loveste, insa o terorizeaza psihic", au declarat apropiati ai celor doi. Contactata, Cecilia Jiga a confirmat, insa nu a dorit sa comenteze. "Voi vorbi la momentul potrivit", a spus ea. Ion Jiga a declarat ca are o relatie buna cu fosta sotie si ca in momentul in care va avea bani se va muta. Sursa: www.cancan.ro

Arata senzational la 38 de ani Claudia Schiffer, topless

Supermodelul care a facut furori in anii '90 apare pe coperta ultimului numar al prestigioasei reviste "Vogue". Aproape dezbracata, Schiffer demonstreaza ca poate concura cu manechine mai tinere cu 20 de ani decat ea.



Germanca Claudia Schiffer a pozat in ipostaze incendiare pentru ultimul numar al revistei "Vogue", demonstrand ca le poate face concurenta serioasa manechinelor mult mai tinere decat ea. Imbracata in blugi, cu o geaca militara care abia ii acopera sanii si cu o sapca pe cap, Claudia arata un trup de invidiat, in ciuda faptului ca are doi copii, Caspar, in varsta de sase ani, si Clementine, in varsta de patru ani. Schiffer, care in prezent locuieste la Londra cu sotul ei, producatorul Matthew Vaughn, a marturisit intr-un interviu acordat revistei "Vogue" ca in adolescenta era "ratusca cea urata". "Nu ma consider o frumusete, iar in liceu nu eram nici populara, nici draguta", a marturisit fostul supermodel care isi aduce aminte ca era foarte slaba. "Si acum ma straduiesc sa fiu in forma. Nu-mi permit sa pierd nicio masa, pentru ca, daca o fac, slabesc ingrozitor si arat ca un schelet", a dezvaluit Schiffer care face saptamanal yoga si Pilates.

Se teme de Botox

In ceea ce priveste tratamentele de mentinere a tineretii, Schiffer, in varsta de 38 de ani, este categorica si sustine ca niciodata nu-si va face tratamente cu Botox. "Este o otrava care iti intra sub piele si nimeni nu cunoaste efectele pe termen lung ale acestor injectii. Ma sperie mult mai mult Botoxul decat un rid aparut pe frunte sau la colturile ochilor", a explicat fostul supermodel, care vrea sa imbatraneasca natural. Sursa: www.cancan.ro

Cel mai bun degustator din Marea Britanie Si-a asigurat limba pentru 11,2 milioane EURO

Italianul Gennaro Pelliccia, cel mai cunoscut degustator de cafea din lume, si-a asigurat fiecare din cele 10.000 de papile gustative cu cate 1.120 de euro. El a devenit astfel posesorul celei mai mari asigurari pentru o parte a corpului din Marea Britanie.

Italianul Gennaro Pelliccia, in varsta de 34 de ani, e cel mai cunoscut degustator din Marea Britanie. Acesta lucreaza pentru Coffe Costa, un lant de cafenele care l-a indemnat pe barbat sa isi asigure fiecare papila gustativa pentru 1.120 de euro. Avand in vedere ca limba are 10.000 de papile gustative, italianul a semnat o asigurare de 11,2 milioane ?. Gennaro este responsabil pentru gustul fiecaruia dintre cele 108 milioane de cesti de cafea vandute anual in Marea Britanie de Coffe Cost. Barbatul gusta cate o boaba de cafea din fiecare sac care ajunge in magazia companiei, apoi alege sacii din care se va obtine cafeaua. "Papilele mele gustative fac minuni. Imi pot da seama imediat ce boabe trebuie sa aleg pentru cea mai buna cafea", a spus italianul, care are o experienta de 18 ani in acest domeniu.

De neinlocuit in firma

Purtatorul de cuvant al Lloyd's, casa de asigurari unde Gennaro si-a facut polita de asigurare, a precizat ca aceasta este cea mai mare asigurare pentru o parte a corpului din Marea Britanie. "Limba lui Gennaro este la fel de importanta ca picioarele unui fotomodel sau precum corzile vocale ale unui cantaret. Aceasta este cea mai mare polita de asigurare din Marea Britanie oferita unei singure persoane. Acest lucru arata cat de valoroasa este limba lui Gennaro pentru brandul Costa", a spus purtatorul de cuvant al Lloyd"s. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats