marți, 10 martie 2009

Pilotul s-a mutat in graba din vila familiei Iovan si-a lasat uniforma la Romanita

Creatoarea de moda si fostul ei sot, Adrian Iovan, si-au incheiat socotelile dupa divortul din noiembrie 2008. Peste cateva zile, pilotul isi va lua ultimele doua lucruri - uniforma si calculatorul - din caminul conjugal si se va muta definitiv din casa Romanitei. Mai mult, designerul va transforma parterul vilei din Primaverii in casa de moda, renuntand astfel sa mai plateasca chirie pentru atelierul de creatie situat pe strada Londra.


Romanita Iovan s-a tinut de cuvant si i-a cumparat fostului sot un apartament de lux in zona de nord a Capitalei, unde acesta si-a mutat deja majoritatea lucrurilor. "Nu sunt in Bucuresti. Peste 2-3 zile ma voi muta in apartamentul de doua camere. Mai am de luat din vila din Primaverii doar uniforma", ne-a declarat Adrian Iovan.

La randul ei, Romanita va face schimbari radicale in somptuoasa vila din cartierul Primaverii. "Pentru a fi mai aproape de copil, o sa aduc casa de moda in imobilul in care locuiesc. Inainte sa vorbeasca, Albert va sti sa coasa la masina si sa probeze doamnele si domnisoarele", se amuza creatoarea de moda la gandul ca Albert va fi nelipsit din atelierul ei de creatie. In varsta de doi ani si cinci luni, pustiul se pare ca a mostenit gena artistica a mamei, intrucat e pasionat de clape. Mai mult, el a testat deja pianul de acasa si, la o petrecere, a "cantat" si la tambal, conform spuselor Romanitei.

Educat in stil britanic

Desi mai sunt destule luni pana in toamna, designerul s-a documentat serios despre institutia de invatamant pe care o va frecventa fiul ei. Romanita s-a hotarat in proportie de 90% ca Albert sa urmeze o gradinita care sa-i scoata in evidenta aptitudinile. "Albert va merge la gradinita britanica. Este un sistem educativ bine pus la punct, care ii va permite sa se dezvolte intr-un cadru independent", ne-a povestit ea. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats