vineri, 8 mai 2009

Miliardara Christine Valmy si-a indepartat partenerul de viata de la afacerile familiei


Si-a scos sotul nebun!

"Regina cosmeticelor", fondatoarea celebrului lant de saloane de infrumusetare "Christine Valmy", a obtinut o hotarare judecatoreasca din care rezulta ca sotul ei nu este in deplinatatea facultatilor mintale, indepartandu-l, astfel, pe acesta de la afacerile familiei.

Sotul Christinei Valmy, Henry, a fost atins de o boala necrutatoare, maladia Alzheimer, care s-a agravat treptat dupa un accident rutier suferit in anul 2004.
Marea iubire a vietii ei, cu care a trait alaturi 36 de ani, ajunsese de nerecunoscut, se arata in documentele de la dosarul inaintat magistratilor Judecatoriei Sectorului 3. Omul de incredere al "reginei cosmeticelor" si femeia care il ingrijeste pe sotul ei in varsta de 87 de ani au declarat, sub juramant, ca Henry devenise foarte agresiv, avea permanenta nevoie de insotitor si nu-si putea lua singur medicamentele. In plus, "nu-si poate administra singur bunurile pentru ca are nevoie de ingrijire si supraveghere", se mai arata in documentele instantei. Aceasta era, de fapt, miza procesului deschis de Christine, care a cerut restrangerea tuturor drepturilor legale ale sotului ei, pentru ca acesta este actionar in Romania la una din firmele prin care isi deruleaza afacerile. Avocatii reputatei cosmeticiene au pregatit minutios toate probele, inclusiv o expertiza medico-legala, care atesta ca Henry Sterian Valmy nu este in deplinatatea facultatilor mentale, medicii recomandand punerea lui sub interdictie juridica. Expertiza a fost intarita de declaratiile celor doi martori date la Parchet si in instanta. In aceste conditii decizia magistratilor a fost aproape formala, iar Henry a fost pus sub interdictie printr-o hotarare judecatoreasca acum cateva zile.



Cine este Christine Valmy



Christine Valmy a emigrat in anul 1961 in SUA, unde a deschis o scoala de cosmetica si mai multe saloane. Tratamentele ei de infrumusetare, realizate cu o aparatura proprie, i-au adus un succes rapid, astfel ca si-a deschis filiale pe tot cuprinsul Americii, dar si in cateva state ale lumii. De ingrijirea ei au beneficiat multe dintre vedetele de la Hollywood, iar reusita profesionala a propulsat-o pe Valmy in fruntea Asociatiei Americane de Estetica pe care a condus-o timp de 20 de ani. Sursa:www.cancan.ro

Scandalul "Orgie cu "Coana Chirita"" ia amploare


Bendeac (Mondenii): "Si eu am facut sex in grup!"

Mihai Bendeac de la "Mondenii" a luat ieri apararea actritei Violeta Teasca de la Teatrul Valah din Giurgiu despre care CANCAN a dezvaluit ca practica sexul in grup. Incercand sa-si disculpe colegii, Bendeac s-a "spovedit", pe blogul sau, ca si el a facut sex in grup. Ce a omis sa marturiseasca Bendeac este motivul pentru care ii apara pe artistii perversi: si el a jucat pe scena unde Violeta Teasca a interpretat nenumarate roluri.



Pe blogul personal, Mihai Bendeac lasa de inteles ca nu este nimic anormal, ilegal sau imoral in ceea ce priveste sexul in grup. Mai mult, acesta dezvaluie ca si el a practicat asa ceva. "Cancanul urla pe prima pagina ca o actrita de la Giurgiu face sex in grup. As vrea sa ma lamureasca si pe mine domnii redactori care e anormalitatea? Adica de ce este prezentata aceasta treaba ca fiind ceva ilegal sau imoral? Si eu am facut sex in grup", spune Bendeac. Atitudinea lui Bendeac este insa de inteles, daca tinem cont de faptul ca intre el si artistii demascati de CANCAN exista o relatie si ca "mondenul" chiar a jucat pe scena teatrului a carei directoare a fost Violeta Teasca. Reporterii CANCAN au descoperit ca, de altfel, fotografia lui Mihai Bendeac apare pe site-ul Teatrului Valah chiar langa poza Violetei Teasca.



Anchetata pentru orgie



Dezvaluirile reporterilor CANCAN despre fosta directoare a teatrului din Giurgiu, care organizeaza orgii sexuale impreuna cu sotul ei si necunoscuti agatati pe internet, au cazut ca o bomba asupra micului oras de langa Dunare, iar colegii actritei s-au aratat socati.
Contactat de CANCAN, directorul adjunct artistic al teatrului, Livius Rus, si-a manifestat uluirea vizavi de preferintele sexuale ale colegei sale. "Pentru noi este un soc! Profesional, nu ii putem face absolut niciun repros actritei Violeta Teasca. Si-a facut intotdeauna munca cu profesionalism. Despre viata privata a dansei nu aveam nicio idee. Nu a existat niciun semn in activitatea sa profesionala ca ar avea astfel de predilectii. Vom incerca sa indreptam lucrurile. E mai bine sa lecuim oaia pacatoasa decat sa o pierdem", a declarat directorul teatrului. Sursa:www.cancan.ro

"Doctorul Moarte" Socheaza din nou cu expozitia sa


Cadavre care fac sex

Controversatul anatomist Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica sa de conservare a cadavrelor, a reusit sa starneasca furia conationalilor germani cu ocazia expozitiei pe care a vernisat-o la Berlin.


Anatomistul german Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica lui de conservare a cadavrelor prin indepartarea apei si grasimilor din organism si inlocuirea acestora cu substante plastice, a reusit sa socheze din nou. Cea mai recenta expozitie a sa, vernisata cu cateva zile in urma la Berlin, i-a facut pe vizitatori sa simta fiori pe sira spinarii si sa solicite inchiderea acesteia. Conationalii anatomistului nu au apreciat cadavrele plastinate prezentate de Hagens si s-au declarat socati de ideea de a introduce printre acestea si un cuplu asezat in asa fel incat lasa impresia ca ar face sex.
"Dragostea si moartea au fost intotdeauna subiectele preferate ale artistilor, dar consider ca abordarea lui Hagens este pornografica si insulta memoria celor decedati", a declarat, oripilat, parlamentarul Fritz Felgentreu. Sursa:www.cancan.ro

Iar s-au căsătorit

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit ieri la Primăria sectorului 3, in mare secret. Cununia civilă a fost oficiată de însuşi primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, bun prieten cu ginerele, şi s-a desfăşurat chiar în biroul acestuia. La ieşirea din primărie, cei doi însurăţei au fost surprinşi de fotoreporterii ziarului Libertatea.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit ieri, în mare secret, la Primăria sectorului 3. Pentru că nu au vrut să răsufle nici o vorbă despre a patra lor căsătorie, cei doi nu au folosit Casa Căsătoriilor pentru a deveni din nou soţ şi soţie, ci chiar biroul primarului Negoiţă. Prieten bun cu ginerele, acesta a fost cel care a oficiat ceremonia în urma căreia năbădăiosul cuplu s-a căsătorit din nou, la doi ani după pronunţarea ultimului lor divorţ. După nuntă, Adriana, care este gravidă în cinci luni, a renunţat oficial la numele de Bahmuţeanu, urmând să poarte doar numele soţului ei, Prigoană.

A redevenit doamna Prigoană de ziua ei

Silviu Prigoană a pregătit de multă vreme surpriza. Cu câteva luni în urmă, întrebat dacă este posibilă o nouă căsătorie între el şi Adriana, acesta ne-a spus: “Nu-i exclus. Sunt obişnuit, deci totul e posibil”, povestea atunci Prigoană pentru Libertatea. Ieri, însă, chiar în ziua în care Adriana a împlinit 35 de ani, Prigoană a luat-o din nou de nevastă, cu acte în regulă. Gestul afaceristului e legat şi de faptul că cei doi vor deveni părinţi în această vară, pentru a doua oară.


«S-au luat» de patru ori!

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit prima dată în toamna anului 2003, după o relaţie care dura de un an. Evenimentul s-a desfăşurat şi atunci în mare secret, iar tânăra mireasă a avut parte de o lună de miere în Olanda. La întoarcere însă, cei doi se prezentau deja la divorţ, care s-a şi finalizat în doar câteva zile. În ianuarie 2004, Adriana şi Prigoană făceau din nou acte la primărie şi mai apoi nuntă la Las Vegas (SUA). După trei luni însă, soţul a intentat un nou divorţ, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a renunţat. Nu pentru mult timp însă, căci în august a introdus iarăşi acţiunea care s-a finalizat în toamna anului 2004. Pe 31 august 2005, Bahmu şi Prigoană s-au căsătorit pentru a treia oară, însă nici de această dată nu a ţinut, căci în ianuarie 2007 s-a pronunţat şi ultimul divorţ. La scurt timp după, Adriana a aflat că este însărcinată, iar cu un an şi jumătate în urmă i-a dăruit lui Silviu un băiat, pe nume Maximus- Mihai.

Ea a mai avut un soţ, el, alte două neveste

Înainte de a deveni un cuplu, atât Adriana, cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi. Adriana, o singură dată, iar Prigoană, de două ori. Prima lui soţie s-a stins din viaţă cu 15 ani în urmă, ea fiind mama celor doi fii ai lui Prigoană, Honorius şi Silvius. Afaceristul s-a căsătorit iar în 1997, dar în 2002 a divorţat pentru că a doua lui soţie nu-şi dorea copii. Sursa:www.libertatea.ro


A plâns de fericire

Ieri-dimineaţă, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au devenit părinţi. Cantăreaţa a adus pe lume o fetiţă perfectă, care a primit nota 10 de la medicii care au asistat-o la naştere. Micuţa Sofia Maria s-a născut prin cezariană la ora 5.00, are 3,350 kg şi 52 cm. Când a văzut-o pentru prima oară pe fetiţa ei, Andreei i-au dat lacrimile de fericire.

“Trebuia să nasc pe la 8.00, conform programării, însă Sofia Maria a vrut să ne cunoască mai repede, astfel că am născut-o la ora 5.00”, ne-a povestit fericita mămică. Andreea a născut prin cezariană, fetiţa ei având 3,350 kilograme şi 52 de centimetri.

A născut cu trei ore mai devreme

“La un moment dat, medicul mi-a spus să privesc în stânga. Atunci am văzut- o pentru prima oară pe fiica noastră. Mi-au dat lacrimile de fericire şi începusem să clipesc mai des ca să o pot vedea mai bine”, mărturiseşte cântăreaţa. Soţul ei nu a asistat la naştere, însă s-a plimbat agitat de colo-colo pe holul clinicii şi nu s-a liniştit până nu i s-a spus că şi mama, şi fetiţa sunt bine.


Vestea că Andreea a născut s-a împrăştiat repede printre prietenii şi rudele cuplului Bănică-Mitrea, care au vizitat-o în număr mare. Printre primii care au ajuns la spital au fost Cristina Rus şi Adi şi Mihai de la Akcent. Fosta colegă de trupă a Andreei a venit în jurul orei 10.00 la Euroclinic.

Cristina a fost însoţită de logodnicul ei, Dragoş Bălteanu, însă acesta din urmă a dispărut pentru o oră, după care s-a întors să-şi ia iubita. Adi şi Mihai de la Akcent au sosit la spital în jurul orei 11.00 cu un imens buchet de flori. Toţi vizitatorii au fost obligaţi să se îmbrace cu câte un halat de spital şi să se încalţe cu nişte “şoşoni” sterili. Sursa:www.libertatea.ro

Oana Zăvoranu ia 40.000 € lunar din chirii şi de la Kanal D


N-o fi caştigat Zăvoranca procesul in care-şi disputa, cu mama ei, averea moştenită de la tatăl vitreg, dar bani tot are. De pe urma caselor pe care le-a închiriat şi prin contractul încheiat cu Kanal D, vedeta câştigă o avere în fiecare lună.

Oana are două vile lângă Bucureşti, care valorează 900.000 de euro, o casă în centrul Capitalei, moştenită de la tatăl ei şi estimată la un milion de euro, două apartamente de două şi, respectiv, trei camere în Dorobanţi, în valoare totală de 550 de mii de euro, şi apartamentul unde locuieşte în prezent cu Pepe, estimat la 300.000 de euro.

De pe urma cele 5 locuinţe închiriate, bruneta ne-a mărturisit că încasează 15.000 de euro lunar. La asta se adaugă “salariul” pe care-l ia Oana de la Kanal D unde prezenta, începând de mâine, 9 mai, emisiunea “Pact cu diavoliţa”: 25.000 de euro.

Asta înseamnă că Oana e o vedetă de 40.000 de euro pe lună! Ce face cu aceşti bani? Shopping! “Îmi place să-mi cumpăr haine, pantofi, genţi, bijuterii şi parfumuri. Pe asta se duce cea mai mare parte din bani”, ne-a mărturisit Oana.Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats