vineri, 8 mai 2009

A plâns de fericire

Ieri-dimineaţă, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au devenit părinţi. Cantăreaţa a adus pe lume o fetiţă perfectă, care a primit nota 10 de la medicii care au asistat-o la naştere. Micuţa Sofia Maria s-a născut prin cezariană la ora 5.00, are 3,350 kg şi 52 cm. Când a văzut-o pentru prima oară pe fetiţa ei, Andreei i-au dat lacrimile de fericire.

“Trebuia să nasc pe la 8.00, conform programării, însă Sofia Maria a vrut să ne cunoască mai repede, astfel că am născut-o la ora 5.00”, ne-a povestit fericita mămică. Andreea a născut prin cezariană, fetiţa ei având 3,350 kilograme şi 52 de centimetri.

A născut cu trei ore mai devreme

“La un moment dat, medicul mi-a spus să privesc în stânga. Atunci am văzut- o pentru prima oară pe fiica noastră. Mi-au dat lacrimile de fericire şi începusem să clipesc mai des ca să o pot vedea mai bine”, mărturiseşte cântăreaţa. Soţul ei nu a asistat la naştere, însă s-a plimbat agitat de colo-colo pe holul clinicii şi nu s-a liniştit până nu i s-a spus că şi mama, şi fetiţa sunt bine.


Vestea că Andreea a născut s-a împrăştiat repede printre prietenii şi rudele cuplului Bănică-Mitrea, care au vizitat-o în număr mare. Printre primii care au ajuns la spital au fost Cristina Rus şi Adi şi Mihai de la Akcent. Fosta colegă de trupă a Andreei a venit în jurul orei 10.00 la Euroclinic.

Cristina a fost însoţită de logodnicul ei, Dragoş Bălteanu, însă acesta din urmă a dispărut pentru o oră, după care s-a întors să-şi ia iubita. Adi şi Mihai de la Akcent au sosit la spital în jurul orei 11.00 cu un imens buchet de flori. Toţi vizitatorii au fost obligaţi să se îmbrace cu câte un halat de spital şi să se încalţe cu nişte “şoşoni” sterili. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats