vineri, 8 mai 2009

Oana Zăvoranu ia 40.000 € lunar din chirii şi de la Kanal D


N-o fi caştigat Zăvoranca procesul in care-şi disputa, cu mama ei, averea moştenită de la tatăl vitreg, dar bani tot are. De pe urma caselor pe care le-a închiriat şi prin contractul încheiat cu Kanal D, vedeta câştigă o avere în fiecare lună.

Oana are două vile lângă Bucureşti, care valorează 900.000 de euro, o casă în centrul Capitalei, moştenită de la tatăl ei şi estimată la un milion de euro, două apartamente de două şi, respectiv, trei camere în Dorobanţi, în valoare totală de 550 de mii de euro, şi apartamentul unde locuieşte în prezent cu Pepe, estimat la 300.000 de euro.

De pe urma cele 5 locuinţe închiriate, bruneta ne-a mărturisit că încasează 15.000 de euro lunar. La asta se adaugă “salariul” pe care-l ia Oana de la Kanal D unde prezenta, începând de mâine, 9 mai, emisiunea “Pact cu diavoliţa”: 25.000 de euro.

Asta înseamnă că Oana e o vedetă de 40.000 de euro pe lună! Ce face cu aceşti bani? Shopping! “Îmi place să-mi cumpăr haine, pantofi, genţi, bijuterii şi parfumuri. Pe asta se duce cea mai mare parte din bani”, ne-a mărturisit Oana.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats