luni, 22 iunie 2009

O barmanita care a lucrat pentru sora Andreei Marin spune ca aceasta este zgarcita din cale-afara






"Sora Andreei Marin imi lua din bacsis"

O barmanita de 21 de ani, de la restaurantul pe care sora Andreei Marin il are in buricul Capitalei, a decis sa rupa tacerea. Georgiana Raducu a fost concediata, iar patroana ei, Cristina Marin-Chiser, a refuzat sa-i mai plateasca banii pe cat a muncit!



Tanara povesteste ca a lucrat la Cristina Marin din decembrie 2007 pana in aprilie 2009. Georgiana spune ca, la cateva luni dupa ce s-a angajat, au inceput problemele: "Doamna Cristina, care zicea despre ea ca e "patroanca", ne amenda din orice. Daca trageam un fum dintr-o tigara, 20 de lei, daca vorbeam la telefon, daca intarziam sau nu veneam in camasa, la fel: 20 de lei! Se plangea mereu ca nu are bani, dar statea numai prin strainatate, in America, in Italia..."
Barmanita declara, mai mult, ca, de prin vara trecuta, cand ziarele au inceput sa scrie de criza, sora Andreei Marin a redus la minimum cheltuielile: "La inceput salariul era de 7 milioane de lei, plus bani de taxi sa mergem acasa, dupa ce ne terminam noaptea tarziu treaba, si ne lasa sa mancam de la restaurant. Dupa aceea, a inceput sa ne duca ea cu masina acasa si sa ne taie de tot mancarea ca sa economiseasca! Ajunsese sa spele singura WC-urile, doar ca sa nu angajeze femeie de serviciu. La un moment dat, s-a bagat sa faca si pizza in locul bucatarului. Facea niste avioane de pizza, care erau ovale, nu rotunde", ne-a mai declarat barmanita.
Potrivit acesteia, sora Andreei a ajuns pana acolo incat le-a cerut angajatilor sa imparta cu ea bacsisurile primite de la clienti: "Imi lua 30% din bacsisul de la clienti! De fapt, noi puneam banii la un loc si seara doamna Cristina lua 30% din ei, eu 30% si un alt coleg 30%. Restul intra la protocol! Asa facea cu toate turele. Odata m-am suparat ca m-a acuzat ca am furat din bacsis. A inceput sa injure si sa tipe. Mi-a zis ca alte ture scot mai multa spaga! Nici n-aveam voie sa ne luam tigari sau sucuri din banii aia".



Isi cere banii in instanta!



Barmanita este hotarata acum sa-i deschida proces Cristinei Marin pentru neplata restantelor salariale. "Vreau sa fiu platita pentru cat am muncit. Are sa-mi mai dea 4 milioane de lei vechi si cand i-am cerut mi-a zis ca nu-mi da, ca pentru ea banii astia sunt o mizerie si sa spun ca am facut munca patriotica", a adaugat Georgiana Raducu.
Contactata de CANCAN, Cristina Marin ne-a declarat: "Daca Georgiana vrea sa ma dea in judecata, vom discuta la tribunal. Asta e tot ce am de spus".

"Si Banica Jr, cumnatul Cristinei, e un zgarcit!"

Barmanita si-a amintit ca pe la restaurant trecea des cumnatul Cristinei, Stefan Banica Jr. Cantaretul a dat acolo mai multe petreceri, una chiar in seara in care a murit bunicul surorilor Marin! "De cate ori venea la restaurant, Banica Jr. manca muschi de vita si bea, intr-o cana mare, ceai cald cu cognac Remy Martin. Niciodata nu platea si nu lasa bacsic deloc!", ne-a spus Georgiana Raducu. Tanara zice ca si Simona Patruleasa venea cu sotul la restaurant si avea "protocol" din partea casei, in schimb aceasta mai lasa din cand in cand cate ceva la ospatari. Sursa:www.cancan.ro

Petrecere cosmopolita. S-au delectat cu prepelita si cu naistul Voiculet




Totul despre nunta de vis a Mariei Marinescu

In decorul mirific al unui castel de langa Versailles, Maria Marinescu si iubitul acesteia, Frank Colin, au organizat o nunta rafinata, cu 150 de invitati.



Petrecerea organizata de proaspetii insuratei la palatul contesei du Barry a fost una in stil clasic, extrem de apropiata de cele date pe la diversele case princiare din Europa. Invitatii alesi pe spranceana au fost intampinati cu o varietate de aperitive in curtea palatului, asezonate cu sampanie Moet Chandon de colectie. Meniul a fost unul sofisticat, cuprinzand printre altele orez cu fructe de mare, carne de prepelita si branzeturi frantuzesti de diverse tipuri. La desert, cei prezenti s-au delectat cu un bufet de dulciuri, si bineinteles tortul miresei. S-a baut foarte multa sampanie, alba si roze, iar atmosfera a fost intre-tinuta de o trupa frantuzeasca, specialista in cover-uri de succes. Programul artistic a fost completat de cunoscutul naist Nicolae Voiculet, un discipol al lui Gheorghe Zamfir, care a incantat asistenta cu un moment de virtuozitate deosebit. In afara membrilor familiei, printre invitatii Mariei s-au aflat Andreea Esca cu sotul, Valentina Pelinel si Cristi Boureanu, omul de afaceri Ovidiu Zegheru, Pepe Berciu, patronul clubului The Office, Nathalie, fiica lui Ilie Nastase din prima casatorie si Oana Roman. Spre deosebire de practicile autohtone, cand se ofera bani sau cadouri mirilor, la nunta Mariei s-a deschis o lista de mariaj la un cunoscut magazin de mobilier si design interior. Invitatii au virat bani in contul firmei respective, proaspetii insuratei urmand sa isi aleaga ulterior diverse obiecte din oferta magazinului. Maria si Frank au decis sa petreaca luna de miere in doua locatii, la Saint Tropez si apoi la New York. Sursa: www.cancan.ro

De ziua ei Oana Zavoranu a primit o turma Intreaga de oite din plus




Zavoranca a primit cadou o centura de castitate

Sotia lui Pepe si-a sarbatorit, sambata, ziua de nastere intr-un club din Bucuresti, alaturi de o multime de vedete care i-au facut cadouri traznite.

Oana Zavoranu a implinit la inceputul saptamanii trecute varsta de 36 de ani, dar adevarata petrecere de ziua ei a avut loc, sambata, la un club din Capitala, suficient de incapator pentru a gazdui cei peste 100 de invitati. Evenimentul a fost onorat de o multime de vedete, printre care s-au numarat designerul Razvan Ciobanu, Dan Capatos, Madalin Ionescu, Oana si Viorel Lis, Andrei Duban, Ilinca Vandici, care nu a venit inso-tita de iubit, ci de sora ei, Cristina Cioran, de asemenea fara partenerul ei, Mircea N. Stoian, Marilena Chelaru, Stelian Ogica si Dan Diaconescu. Pentru a fi in ton cu firea nonconformista a Oanei, invitatii ei s-au straduit sa-i faca daruri pe masura, motiv pentru care sotia lui Pepe s-a ales cu o multime de animalute din plus, marea lor majoritate oite, seturi de farfurii, bate de baseball gonflabile si... o "centura de castitate", aceasta din urma fiind mai exact un accesoriu inedit, daruit de Razvan Ciobanu. Una dintre oitele din plus, primite de la Mircea N. Stoian, a avut si o eticheta pe care scria "Eu sunt Oan(i)a Zavoranu". Petrecerea a durat pana dimineata la 8.

Sursa: www.cancan.ro

Actor român, în plin scandal sexual


Actriţa Leighton Meester, 23 de ani, trăieşte zilele acestea un coşmar, după ce un filmuleţ in care face sex cu iubitul ei, romanul Sebastian Stan, a fost difuzat pe Internet. Până la acest scandal, Leighton era considerată una dintre cele mai cuminţi vedete.

Imaginea de fată cuminte a lui Leighton Meester s-a dus pe apa sâmbetei după ce pe internet a fost difuzat un filmuleţ de câteva minute în care actriţa face sex cu iubitul ei, românul Sebastian Stan, despre care presa de scandal spune că ar fi “sursa” difuzării imaginilor.

Presa îl acuză că vreamai multă publicitate

Sebastian Stan, 23 de ani, este un actor de origine română, născut la Constanţa, care a devenit faimos după ce a jucat alături de Leighton în serialul “Gossip Girl”, difuzat la ora actuală şi în România, de Pro Tv. De altfel, pe platourile de filmare a acestei producţii a început relaţia dintre ei, care durează de doi ani.




Recent însă, tânăra actriţă a fost umilită după ce imagini cu ea făcând sex, se pare chiar cu Sebastian, au fost difuzate pe internet. În vreme ce Leighton îi ia apărarea iubitului ei, site-urile de scandal susţin că românul vrea mai multă publicitate şi de aceea a dat presei filmuleţul indecent.

Sursa:www.libertatea.ro

Snopiţi în bătaie


Scandal-monstru, sambătă seara, in parcul Herăstrău. Protagonişti: Delia Matache, iubitul ei, omul de afaceri Florin Moldoveanu, şi Codin Maticiuc pe de-o parte şi o gaşcă de cartier, de cealaltă. Conflictul, din care nu au lipsit pumnii, picioarele şi loviturile de cuţit, s-a încheiat la spital.

Cei trei se întorceau de la o petrecere care avut loc la clubul Bon-Ton şi, în drum spre locul unde îşi parcaseră maşinile, au trecut pe lângă o gaşcă veselă care îşi făcea veacul prin parcul Herăstrău. Conform unor martori la incident, un tânăr a început să facă glume nesărate la adresa Deliei. În acel moment, a intervenit Florin, care, pe un ton civilizat, a încercat să-l potolească pe impertinent. “În acel moment, băieţii au devenit violenţi. Au început să-l înjure pe Florin, dar şi pe Codin, care îi însoţea pe cei doi. Nu ştiu cine erau, am văzut doar că au coborât dintr-o maşină cu număr de Prahova”, ne-a declarat un martor la eveniment. De aici lucrurile au degenerat rapid. Nemulţumiţi de faptul că cei doi bărbaţi nu lăsau capul în pământ pentru a primi înjurăturile, tinerii au sărit la bătaie. Şi nu oricum, ci au folosit şi cuţitele. A urmat o încăierare din care Florin şi Codin au ieşit foarte şifonaţi. “I-au lovit cu sălbăticie, atât cu pumnii, cât şi cu picioarele. Cred că şi Delia a primit câteva palme”, ne-a mărturisit aceeaşi sursă.

Florin Moldoveanu a fost cel mai afectat dintre cei trei: a fost nevoie să meargă la spital pentru că avea câteva lovituri de cuţit în zona piciorului. Interesant e că omul de afaceri venise însoţit de doi bodyguarzi, însă, nu se ştie de ce, aceştia nu se aflau la faţa locului în momentul agresiunii.

Florin Moldoveanu: «Îşi vor primi pedeapsa!»

“Da, e adevărat, a existat un incident. Nu am depus nici o plângere, însă voi avea grijă ca aceia care ne-au atacat să-şi primească pedeapsa”, ne-a declarat, ieri, Florin Moldoveanu. Sursa:www.libertatea.ro

Bănel, dragoste mare





Înainte de startul pregătirilor, Bănel Nicoliţă s-a relaxat pe litoral cu iubita sa, Cristina

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă (24 de ani), îşi petrece vacanţa de vară pe litoralul românesc, împreună cu iubita sa, Cristina (20 de ani). Sâmbătă, fotbalistul a fost surprins de reporterii Libertăţii la o terasă din preajma hotelului Iaki.



Nicoliţă, însoţit de prietena sa şi de încă trei fete, şi-a făcut apariţia pe terasa By Tonic, din Mamaia. Imediat, privirile tutoror clienţilor restaurantului s-au aţintit asupra sa, însă nu au trecut neobservate nici fetele care îl însoţeau. După ce s-a salutat cu Silviu Bălace, ultima oară la FC Vaslui, aflat cu soţia şi copilul la o masă alăturată, Bănel Nicoliţă s-a aşezat sub o umbrelă cu “muzele” alături.

Astăzi se întoarce la Bucureşti

A fost extrem de tandru în gesturi cu iubita sa, brăileanca Cristina, pe care n-a scăpat-o din ochi. După aproximativ două ore, timp în care jucătorul Stelei a consumat numai suc şi apă plată, cei cinci au părăsit terasa şi s-au îndreptat spre hotelul Iaki. În acest stabiliment patronat de Gheorghe Hagi a fost cazat fotbalistul formaţiei din Ghencea. Bănel Nicoliţă va reveni astăzi în Bucureşti şi va intra direct în programul de pregătire pentru noul sezon al echipei Steaua.

Tratat cu indiferenţă

Cristina (stânga) a fost mai preocupată să se ferească de aparatul de fotografiat decât să aibă grijă de iubitul ei. Bănel vorbea peste masă cu Silviu Bălace, de la FC Vaslui, care se afla pe aceeaşi terasă.

Cu patru«graţii» după el

Nicoliţă nu a avut-o alături doar pe prietena sa (prima din dreapta), ci a ieşit la un suc alături de alte trei “graţii”. O fi bine, Bănele?

Bălace, pe apă plată

Timişoreanul Silviu Bălace (cu faţa) a stat o jumătate de oră la terasă şi a băut un şpriţ, apoi a dat-o pe apă plată cu lămâie.

Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats