luni, 22 iunie 2009

Actor român, în plin scandal sexual


Actriţa Leighton Meester, 23 de ani, trăieşte zilele acestea un coşmar, după ce un filmuleţ in care face sex cu iubitul ei, romanul Sebastian Stan, a fost difuzat pe Internet. Până la acest scandal, Leighton era considerată una dintre cele mai cuminţi vedete.

Imaginea de fată cuminte a lui Leighton Meester s-a dus pe apa sâmbetei după ce pe internet a fost difuzat un filmuleţ de câteva minute în care actriţa face sex cu iubitul ei, românul Sebastian Stan, despre care presa de scandal spune că ar fi “sursa” difuzării imaginilor.

Presa îl acuză că vreamai multă publicitate

Sebastian Stan, 23 de ani, este un actor de origine română, născut la Constanţa, care a devenit faimos după ce a jucat alături de Leighton în serialul “Gossip Girl”, difuzat la ora actuală şi în România, de Pro Tv. De altfel, pe platourile de filmare a acestei producţii a început relaţia dintre ei, care durează de doi ani.




Recent însă, tânăra actriţă a fost umilită după ce imagini cu ea făcând sex, se pare chiar cu Sebastian, au fost difuzate pe internet. În vreme ce Leighton îi ia apărarea iubitului ei, site-urile de scandal susţin că românul vrea mai multă publicitate şi de aceea a dat presei filmuleţul indecent.

Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats