miercuri, 17 iunie 2009

Sotii Roman si-au reinnoit juramintele in genunchi


Unde-i verigheta, Silvia?

Proaspata doamna Roman nu mai poarta nici in biserica dovada cununiei La o saptamana dupa ce si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, sotii Roman s-au intors la biserica, impreuna cu nasii lor, ca sa-si reinnoiasca juramintele!



Randuielile crestine spun ca, in saptamana urmatoare nuntii, nasii trebuie sa-si scoata finii la biserica, iar familiile Roman si Patriciu n-au vrut sa treaca peste acest lucru. Asadar, ei au fost din nou la biserica, Silvia si Petre Roman ascultand in genunchi slujba de inchinare a mirilor, care a durat cateva minute. In timp ce fostul premier si-a etalat mandru verigheta, Silvia nu mai avea pe deget decat inelul de logodna primit cu mai mult timp in urma de la sotul ei. Nici urma de dovada cununiei pe care si-o pusese pe mana cu doar o saptamana mai inainte! Asta nu l-a impiedicat insa pe Petre Roman sa fie extrem de binedispus si chiar sa faca o gluma in momentul in care unul dintre preoti a sfatuit-o pe Silvia sa fie supusa toata viata barbatului ei. "Ai auzit, draga mea? Are dreptate parintele!", i-a soptit amuzat fostul prim-ministru sotiei lui. Sursa:www.cancan.ro

La plaja cu Opi



Daniela Crudu Si-a dus gasca pe o insula pustie


Dupa aniversarea celebrata, in avans, in clubul Cuando, asistenta lui Razvan si Dani a continuat distractia tot weekendul. Daniela Crudu a mers la gratar, s-a plimbat cu barca si s-a bronzat fara sutien.

Duminica trecuta, de ziua ei, vedeta Antenei 1 s-a relaxat impreuna cu iubitul si gasca de prieteni, pe o insula pustie, in apropiere de Calarasi. Daniela Crudu a profitat de situatie si si-a pus in aplicare strategia de a se bronza uniform. Surse din anturajul brunetei ne-au povestit ca aceasta s-a retras la un moment dat, la o anumita distanta de restul grupului, pentru a face topless.

Cu barca pe Dunare

Cancan a intrat in posesia fotografiei in care asistenta lui Razvan si Dani de la matinalul Antenei 1 si iubitul ei, Bogdan Drefta, au pornit cu barca, intr-o plimbare, pe Dunare. In aceasta calatorie, cuplul l-a luat si pe cel mai nou membru al familiei, Opi, un Chihuahua primit de Daniela cu ocazia implinirii varstei de 20 de ani. Sursa:www.cancan.ro

Vali Vijelie, prins la volan de paparazzii CANCAN



L-am prins la volan! Vijelie conduce cu permisul anulat

Vali Vijelie a fost surprins, ieri, de paparazzii CANCAN, la volanul luxosului sau Audi Q7, cu toate ca, luni, prefectul de Arges ii anulase permisul de conducere.



Dupa ce, luni, prefectul de Arges Marcel Proca i-a anulat dreptul de a se mai urca la volan, ieri la pranz Vali Vijelie a fost fotografiat de paparazzii nostri in timp ce-si conducea cu viteza masina prin Bucuresti. Acesta s-a oprit la o adresa de pe strada Ghirlandei, unde s-a intalnit cu soferul sau. Cu toate acestea angajatul nu s-a urcat la volan, ci s-a asezat pe scaunul din dreapta, masina fiind condusa in continuare tot de catre manelist. Scandalul legat de numele lui Vijelie, pe numele sau adevarat Valentin Rusu, a izbucnit dupa ce autorita-tile au descoperit ca, la data de 29 februarie 2008, acesta s-a mutat in comuna argeseana Babana, desi avea domiciliul stabil in Bolintin Deal, judetul Giurgiu. Mai mult decat atat, in perioada in care ar fi locuit in judetul Arges, lautarul ar fi stat intr-o anexa de numai trei metri patrati a unui hotel aflat in constructie.


Vijelie sustine ca a predat permisul


Vali Vijelie considera ca decizia prin care i-a fost suspendat permisul de conducere este nedreapta, dar ca o va respecta. De altfel, manelistul a declarat ca si-a trimis deja un prieten care sa predea permisul autoritatilor din Pitesti. Cu toate acestea, politistii au precizat ca pana in momentul de fata nu au primit carnetul de sofer al lui Vali Vijelie. Sursa:www.cancan.ro

«Îi dansez goală iubitului meu»





Catalina Bacalum adora momentele de tandrete in compania celui cu care are o relatie de doi ani.

Catalina Bacalum este cea mai timida dintre sexy-tripletele de la Iasi. A fost nevoie de eforturi considerabile pentru a o determina sa vorbească despre ea însăşi sau pentru a ne arăta poze din arhiva foto personală. În cele din urmă însă, Cătălina a reuşit să parcurgă, pentru Libertatea, distanţa de la “scrieţi că sunt o fată banală, normală” până la “îmi place la nebunie să fac
dragoste în mare” sau “dansez goală în faţa iubitului meu”.

Cătălina Bacalum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Paolo, un italian de 22 de ani, rezident la Iaşi. Fata spune că Paolo a fost primul ei iubit, dar şi singurul. Cei doi s-au cunoscut pe internet şi sunt împreună de doi ani. O vreme, Cătălina şi Paolo au stat la o distanţă de mii de kilometri, pentru că fata era elevă silitoare la Liceul Waldorf din Iaşi. Se vedeau însă în fiecare vacanţă şcolară. Până la urmă, Paolo a hotărât să se mute în România, lângă ea. Acum, italianul lucrează la un call-center din Iaşi, iar Cătălina susţine că sunt foarte fericiţi împreună. La fel spune şi Corina despre sora ei: “Se simt atât de bine, încât Cătă vorbeşte cu Paolo de cinci ori pe oră”. Cei doi locuiesc împreună, într-un apartament închiriat.

Au făcut sex în Marea Adriatică

Pentru că se potrivesc atât de bine, conform destăinuirilor pe care Cătălina le-a făcut reporterului Libertăţii, cei doi au apelat şi la anumite “artificii” sexuale. La ultima vizită pe care cuplul Paolo - Cătălina a efectuat-o în Italia, pe litoralul adriatic, peninsularul şi frumoasa moldoveancă au făcut dragoste în mare. “Am încercat şi noi... Era o zonă destul de populată, la Porto San Giorgio (n.r., în apropiere de Ancona), îmi era puţin teamă să nu ne vadă cineva. Oricum, vreau să repet experienţa, mi s-a părut extrem de interesant. Dar neapărat noaptea”, spune Cătălina Bacalum. Bruneta obişnuieşte, de asemenea, să danseze lasciv, complet goală, în faţa iubitului ei. “Numai în faţa lui aş face-o. Când dansez, inhibiţiile mă părăsesc şi aş putea să fac orice”, mărturiseşte Cătălina. Paolo şi iubita sa din Iaşi sunt hotărâţi să se căsătorească în curând.

Invitate la «Happy Hour», la Bucureşti

Cele trei frumuseţi ale Moldovei, Cătălina, Rodica şi Corina Bacalum (de la stânga la dreapta), au fost ieri invitatele speciale ale lui Cătălin Măruţă, la emisiunea “Happy Hour”, la postul de televiziune Pro Tv din Bucureşti. Fetele au glumit, s-au amuzat pe seama întrebărilor incomode ale prezentatorului şi au mărturisit care sunt planurile lor de viitor.


Sursa:www.libertatea.ro

Moni, şedinţă foto de 10.000 €

Atat a incasat sotia lui Irinel Columbeanu, dupa ce a semnat un contract cu o casa de moda.

Monica Columbeanu nu pare sa fie afectata de scandalurile din ultima perioada. Sotia lui Irinel Columbeanu isi vede nestingherita de proiectele sale profesionale. Recent, contul ei a crescut cu 10.000 de euro, după o şedinţă foto pentru ultima colecţie Nelmar.

Monica Columbeanu a participat, la începutul acestei săptămâni, la o şedinţă foto pentru cel de-al doilea catalog de toamnă-iarnă 2009-2010, al casei de modă Nelmar, a cărei imagine e încă de anul trecut. Fotografiile au fost realizate la studioul lui Marius Bărăgan, iar Monica a semnat un contract de imagine în valoare de 10.000 de euro. În timpul şedinţei foto, Monica a purtat ţinute extrem de elegante, de la mantouri de blană naturală, la rochii de ocazie şi de mireasă.


Sursa:www.libertatea.ro


Mike Tyson a vrut să-l ucidă pe Brad Pitt





Brad Pitt a fost la un pas de a fi omorat de boxerul Mike Tyson pentru o femeie, in urma cu 20 de ani. Potrivit revistei National Enquirer, pugilistul ar fi platit un asasin pentru a-l ucide pe actor, gelos fiind ca acesta avea o relatie, la vremea respectiva, cu fosta sotie a sportivului, actrita Robin Givens,

În urmă cu 21 de ani, soţia pugilistului, actriţa Robin Givens, divorţa de Mike Tyson. La scurt timp de la desfacerea căsătoriei, ea a început o relaţie cu actorul Brad Pitt, care pe atunci nu se bucura de succesul pe care îl are azi.

Însă, potrivit unui prieten al lui Tyson, Richard Singer, care a făcut recent dezvăluiri incendiare în revista National Enquirer, relaţia dintre Pitt şi Robin l-a scos din minţi pe pugilist. Cum, în ciuda nenumăratelor ameninţări cu moartea la adresa sa, actorul nu a renunţat la Robin, fostul campion mondial la box s-a gândit să-l ucidă.


Ea a fost mărul discordiei


El a angajat un criminal, căruia i-ar fi plătit un avans de 20.000 de dolari pentru a-l scăpa de Pitt. Apoi, Tyson s-a gândit mai bine şi a decis să-l ucidă chiar el pe iubitul fostei soţii, împuşcându- l în cap. Însă, în ziua în care voia să-şi ducă la bun sfârşit planul, Tyson i-ar fi dat un ultimatum lui Pitt: “Renunţă la ea sau te omor”, susţine Singer. Pitt a înţeles mesajul şi a părăsit- o pe Robin.

Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats