miercuri, 17 iunie 2009

«Îi dansez goală iubitului meu»





Catalina Bacalum adora momentele de tandrete in compania celui cu care are o relatie de doi ani.

Catalina Bacalum este cea mai timida dintre sexy-tripletele de la Iasi. A fost nevoie de eforturi considerabile pentru a o determina sa vorbească despre ea însăşi sau pentru a ne arăta poze din arhiva foto personală. În cele din urmă însă, Cătălina a reuşit să parcurgă, pentru Libertatea, distanţa de la “scrieţi că sunt o fată banală, normală” până la “îmi place la nebunie să fac
dragoste în mare” sau “dansez goală în faţa iubitului meu”.

Cătălina Bacalum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Paolo, un italian de 22 de ani, rezident la Iaşi. Fata spune că Paolo a fost primul ei iubit, dar şi singurul. Cei doi s-au cunoscut pe internet şi sunt împreună de doi ani. O vreme, Cătălina şi Paolo au stat la o distanţă de mii de kilometri, pentru că fata era elevă silitoare la Liceul Waldorf din Iaşi. Se vedeau însă în fiecare vacanţă şcolară. Până la urmă, Paolo a hotărât să se mute în România, lângă ea. Acum, italianul lucrează la un call-center din Iaşi, iar Cătălina susţine că sunt foarte fericiţi împreună. La fel spune şi Corina despre sora ei: “Se simt atât de bine, încât Cătă vorbeşte cu Paolo de cinci ori pe oră”. Cei doi locuiesc împreună, într-un apartament închiriat.

Au făcut sex în Marea Adriatică

Pentru că se potrivesc atât de bine, conform destăinuirilor pe care Cătălina le-a făcut reporterului Libertăţii, cei doi au apelat şi la anumite “artificii” sexuale. La ultima vizită pe care cuplul Paolo - Cătălina a efectuat-o în Italia, pe litoralul adriatic, peninsularul şi frumoasa moldoveancă au făcut dragoste în mare. “Am încercat şi noi... Era o zonă destul de populată, la Porto San Giorgio (n.r., în apropiere de Ancona), îmi era puţin teamă să nu ne vadă cineva. Oricum, vreau să repet experienţa, mi s-a părut extrem de interesant. Dar neapărat noaptea”, spune Cătălina Bacalum. Bruneta obişnuieşte, de asemenea, să danseze lasciv, complet goală, în faţa iubitului ei. “Numai în faţa lui aş face-o. Când dansez, inhibiţiile mă părăsesc şi aş putea să fac orice”, mărturiseşte Cătălina. Paolo şi iubita sa din Iaşi sunt hotărâţi să se căsătorească în curând.

Invitate la «Happy Hour», la Bucureşti

Cele trei frumuseţi ale Moldovei, Cătălina, Rodica şi Corina Bacalum (de la stânga la dreapta), au fost ieri invitatele speciale ale lui Cătălin Măruţă, la emisiunea “Happy Hour”, la postul de televiziune Pro Tv din Bucureşti. Fetele au glumit, s-au amuzat pe seama întrebărilor incomode ale prezentatorului şi au mărturisit care sunt planurile lor de viitor.


Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats