miercuri, 17 iunie 2009

Vali Vijelie, prins la volan de paparazzii CANCAN



L-am prins la volan! Vijelie conduce cu permisul anulat

Vali Vijelie a fost surprins, ieri, de paparazzii CANCAN, la volanul luxosului sau Audi Q7, cu toate ca, luni, prefectul de Arges ii anulase permisul de conducere.



Dupa ce, luni, prefectul de Arges Marcel Proca i-a anulat dreptul de a se mai urca la volan, ieri la pranz Vali Vijelie a fost fotografiat de paparazzii nostri in timp ce-si conducea cu viteza masina prin Bucuresti. Acesta s-a oprit la o adresa de pe strada Ghirlandei, unde s-a intalnit cu soferul sau. Cu toate acestea angajatul nu s-a urcat la volan, ci s-a asezat pe scaunul din dreapta, masina fiind condusa in continuare tot de catre manelist. Scandalul legat de numele lui Vijelie, pe numele sau adevarat Valentin Rusu, a izbucnit dupa ce autorita-tile au descoperit ca, la data de 29 februarie 2008, acesta s-a mutat in comuna argeseana Babana, desi avea domiciliul stabil in Bolintin Deal, judetul Giurgiu. Mai mult decat atat, in perioada in care ar fi locuit in judetul Arges, lautarul ar fi stat intr-o anexa de numai trei metri patrati a unui hotel aflat in constructie.


Vijelie sustine ca a predat permisul


Vali Vijelie considera ca decizia prin care i-a fost suspendat permisul de conducere este nedreapta, dar ca o va respecta. De altfel, manelistul a declarat ca si-a trimis deja un prieten care sa predea permisul autoritatilor din Pitesti. Cu toate acestea, politistii au precizat ca pana in momentul de fata nu au primit carnetul de sofer al lui Vali Vijelie. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats