luni, 16 martie 2009

Lucian Mandruta, colegul de trust al Mihaelei Radulescu, Ii raspunde acesteia dupa ce l-a acuzat ca ar fi luat bani de la Elan Schwartzenberg


L-a hartuit prin SMS!

In emisiunea de ieri "Duminica in familie", Mihaela Radulescu a facut o serie de acuzatii la adresa colegilor ei de trust. Printre cei vizati a fost, chiar daca nu l-a numit, si Lucian Mandruta, cel care a obtinut vineri seara un interviu in cadrul Observatorului cu fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg.

Sursele noastre sustin ca in urma aparitiei lui Elan Schwartzenberg la Antena 1, Mihaela Radulescu i-a trimis lui Lucian Mandruta mai multe sms-uri dure prin care il hartuia, spunandu-i ca s-a simtit tradata. Contactat de noi, Mandruta a refuzat sa comenteze despre sms-urile respective, declarandu-ne in schimb ca a doua zi, respectiv sambata,
i-a propus Mihaelei un interviu, insa aceasta l-a refuzat.
In emisiunea de ieri "Duminica in familie" Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze ca: "O sa le bat obrazul unora dintre colegii mei care au preferat sa fie cumparati pe banii unui milionar(...)". Contactat telefonic, prezentatorul Observatorului, Lucian Mandruta, i-a raspuns acesteia pentru a-i spulbera orice suspiciune: "Daca e vorba despre mine, atunci vreau eu sa cer custodia copilului Ayan Schwartzenberg. Am deja trei copii si as putea sa il cresc si pe al patrulea. Am posibilitatea sa il cresc pe Ayan decent si discret. Elan Schwartzenberg m-a platit cu mult mai mult decat bani, m-a platit cu experienta de a o cunoaste pe adevarata Mihaela Radulescu", ne-a declarat Lucian Mandruta. La acuzatia voalata a Mihaelei, stiristul a vrut sa mai spuna ca nu avea de ce sa ia el bani, ci
sa-i dea bani lui Elan la cata audienta a facut interviul cu acesta. Trebuie reamintit ca in incheierea interviului de vineri seara de la Observator, Mandruta i-a adresat o ultima intrebare invitatului sau in studioul de stiri, Elan Schwartzenberg, pe care o reproducem mai jos.
Rep.: Vreau sa te mai intreb un lucru si asta e foarte important: cu cat m-ai platit pentru interviul asta?
E.S.: Cu cat te-a platit si Mihaela Radulescu!


Mihaela Radulescu a recunoscut ca a semnat un act prenuptial

"Am renuntat la 30 de milioane de euro"


"Stiu ca unii m-ar vrea muta astazi, dar sunt mai vorbareata ca niciodata pentru ca "Primavara incepe cu tine", vine Dan Bittman", astfel si-a inceput Mihaela Radulescu emisiunea "Duminica in familie" de ieri.
Pe parcursul celor trei ore de emisie, vedeta a facut referire la recentele evenimente pe care le-a trait saptamana trecuta. Iata cateva fragmente: "Ma voi lupta cu toti si voi face astfel incat copilul meu sa nu sufere, sa nu fie atins de rautatea oamenilor(...). Am un barbat langa mine pe care il respect si care ma ajuta foarte mult. Si acela este colegul meu Dani si barbatul meu in acest moment(...) Ma refer nu numai la colegii din presa, cat si la colegii mei, care, din pacate, au uitat sa fie jurnalisti si sa ceara adevarul din cele trei surse clasice ale jurnalismului. Dupa emisiune, "Observator" a difuzat un interviu cu Mihaela Radulescu, chiar daca, sambata, aceasta refuzase invitatia lui Lucian Mandruta de a vorbi despre scandalul cu Elan.
Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze ca incrancenarea ei nu are nicio legatura cu banii: "Nu vreau sa traiesc o vesnicie la hotel. Insa, nu-mi pot permite sa-mi plimb copilul ca pe un copil de circ. Ma intereseaza doar o casa pentru mine si pentru copilul meu. Eu nu lupt pentru bani! Inainte sa ma casatoresc cu Elan Schwartzenberg am semnat un act in fata notarului prin care am renuntat de buna voie la 30 de milioane de euro, jumatate din averea lui", a declarat Mihaela. Desi fostul ei sot sustine ca numai anul trecut a avut profit de un milion de euro, vedeta pare sa nege, indirect, acest lucru: "In momentul acesta, nu-mi permit sa-mi cumpar o casa!".


A depus plangere la politie pentru tentativa de omor!

Filmul scandalului din parcare


Dupa ce a inceput saptamana cu accese de nervozitate si vorbe grele la adresa cotidianului CANCAN si a paparazzilor nostri, Mihaela Radulescu a terminat-o in acelasi ton, provocand un nou show mediatic.
Avand impresia ca toti cei care o pozeaza sunt paparazzi, desi unii sunt doar fotoreporteri care poarta legitimatia la vedere, Mihaela a provocat vineri seara un scandal in parcarea blocului iubitului ei, descarcandu-si nervii pe un sofer si un fotoreporter ai ziarului "Libertatea", care incercau sa-si faca meseria si sa obtina o scurta declaratie si cateva poze cu aceasta. Fotograful, care nu este un paparazzo, si soferul se aflau in masina, la vedere, in fata blocului in care locuieste Dani Otil, iubitul prezentatoarei "Duminicii in familie". In momentul in care aceasta si-a facut aparitia la volanul masinii, fotoreporterul a inceput sa-i faca poze, fiind pe strada, intr-un spatiu public, lucru care a declansat furia vedetei. Extrem de nervoasa, Mihaela nu s-a mai putut controla, tipand la fotoreporter sa inceteze sa o mai pozeze. Deoarece fotograful nu gresise cu nimic si isi facea doar meseria, a continuat sa faca fotografii. Furioasa la culme ca acesta o pozeaza, vedeta a confiscat, fara niciun drept, din masina de serviciu a acestuia mai multe obiecte, printre care si legitimatia soferului. Dupa care l-a sunat pe Dani, acesta chemand politia si coborand rapid din bloc. Mihaela sustine ca ea a fost cea agresata de fotograful ziarului, care nu este un paparazzo, asa cum s-a vehiculat, ci un fotoreporter de monden. "I-am spus sa nu-mi faca poze, am alergat dupa el, m-a agresat. Soferul a incercat sa ma omoare cu masina", a spus prezentatoarea "Duminicii in familie" in momentul in care politistii si jandarmii au sosit. La acuzatiile de agresiune si tentativa de omor lansate de vedeta, fotograful spune ca el a fost cel "vanat" si ca a fugit deoarece Mihaela era intr-o stare maxima de nervozitate si nu vroia sa intre intr-un conflict cu aceasta. Politistii sositi la fata locului i-au luat o declaratie Mihaelei Radulescu, care a depus o plangere penala impotriva celor doi. Momentan acestia nu au facut plangere penala impotriva Mihaelei, insa isi rezerva acest drept.

Vedetele Isi dau cu parerea


Conflictul izbucnit intre vedeta Antenei 1 si fostul ei sot a suscitat un interes enorm in randul publicului care a urmarit derularea evenimentelor prin intermediul media.

Anamaria Ferentz

"Tot ce am invatat in anii astia e ca nu e bine sa te bagi in familia cuiva, pentru ca numai ei stiu adevarul. Dar mai stiu ca, dintr-un astfel de scandal, niciodata femeia nu o sa iasa bine, ca asa sunt romanii misogini si o sa-i tina partea lui. Eu nu tin partea nimanui, dar cred ca din toata afacerea asta cel mai tare sufera copilul si e pacat. Si eu am trecut prin experienta divortului parintilor mei si stiu ca e foarte dureros. De aceea cred ca amandoi ar fi trebuit sa se gandeasca mai mult la el si mai putin la imaginea si orgoliile lor.

Ana Maria Prodan
Ii considera pe Mihaela si pe Elan vinovati in egala masura. "Au fost zece ani impreuna. Ea a trait ca o regina. Nu este decat un circ fara bani. Macar daca ar fi avut ceva de castigat din toata aceasta poveste. Daca as fi fost in locul Mihaelei, in momentul divortului i-as fi returnat fostului sot tot: carduri, haine, si mi-as fi vazut de viata mea cu Dani, fara sa-mi pese ce scrie presa, fara sa dau vreo declaratie."

Adriana Bahmuteanu
Nu s-a putut abtine sa nu comenteze scandalul izbucnit intre Mihaela Radulescu si fostul ei sot. Luata la intrebari de DJ-ii Semen si Ivan, la Radio Info Pro, Bahmuteanca a declarat "Cred ca se va demola mitul Mihaela Radulescu. Nu cred ca poate sa gestioneze Mihaela un astfel de scandal. Am impresia ca Elan a tacut cat a tacut si acum, daca incepe sa vorbeasca, o sa asistam la foarte multe surprize. Stii ce mi se pare ciudat? Ca Mihaela declara sus si tare, acum un an, ca nu e frumos sa-ti speli lucrurile in public. Adriana a declarat pentru CANCAN ca ceea ce se intampla acum este prea mult chiar si pentru ea. "Toti ziceau de mine ca sunt mahalagioaica..."

Romanita Iovan
"Nu vreau sa ma amestec in povestea unor oameni, considerand ca doar ei isi pot rezolva problemele. In ceea ce il priveste pe baietelul lor, e foarte important pentru el ca, in cazul in care exista un conflict intre parintii lui, acesta sa se stinga imediat." Sursa: www.cancan.ro

Vedeta Pro TV s-a Intalnit cu fostul iubit In culise/Iulia Vantur s-a impacat cu Marius Moga



Concertul sustinut de Smiley, vineri seara, la Sala Palatului i-a ridicat mingea la fileu vedetei Pro TV Iulia Vantur. Blonda a profitat de aparitia lui Marius Moga pe scena, alaturi de Smiley, pentru a-l vizita dupa aceea in culise. Se pare ca dupa tatonarile esuate cu Nicolai Tand, bucatarul de la Euforia TV si managerul clubului Fratelli, stirista si-a reanalizat sentimentele pentru fostul iubit.

Prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" a renuntat la vestimentatii elegante in favoarea unei perechi de jeansi si a unui tricou, asortate cu cizme negre si haina de piele, in aceeasi nuanta, pentru a fi in ton cu stilul adoptat de fostul ei iubit, compozitorul Marius Moga.
In sala, blonda a facut echipa cu cele doua bune prietene, Dj Wanda si Paula Chirila, carora le-a impartasit trairile intense din timpul show-ului. In partea stanga, vedeta Pro Tv a fost vecina cu Iulia Parlea si Iulian Moga, cuplu cu care a si locuit in vila din Baneasa, pe vremea cand era iubita lui Marius Moga. Blonda s-a dezlantuit pe melodiile interpretate de Smiley si prietenii lui. Punctul culminant l-a constituit aparitia pe scena a lui Marius Moga, moment in care Iulia si-a pus mainile in cap de bucurie. Ea s-a dovedit cea mai infocata spectatoare a lui Moga, miscandu-si bratele non stop, in vreme ce fredona piese precum "Am bani de dat", "In lipsa ta", "Daca ai fi un cantec". Stirista nu s-a ridicat la dans, preferand
sa-i lase culoar liber Andreei Banica, aflata in spatele ei si care, din pricina sarcinii avansate, nu putea sa stea in picioare.

A sarbatorit cu Marius

Imediat dupa terminarea show-ului, Iulia Vantur insotita de fratele lui Moga si de iubita acestuia au mers in culise. Vedeta Pro TV l-a felicitat pe Smiley pentru show-ul pus in scena, dupa care s-a intalnit cu Marius. Foarte binedispusa, Iulia a exploatat momentul, l-a pupat pe fostul iubit si i-a marturisit concluziile despre concertul sustinut de Smiley. Dupa ce au vorbit cateva minute, Marius si Iulia au convenit sa sarbatoreasca succesul prietenului lor, in oras, alaturi de toata gasca: Smiley, iubita lui, Laura Cosoi, Iulian Moga etc. Vedeta Pro Tv si-a schimbat brusc programul, preferand sa-si incheie seara in compania lui Marius si a prietenilor lor. Sursa: www.cancan.ro

Premierul Boc s-a tuns de 55 de lei!



Deoarece presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, l-a certat ca se tunde la mall, premierul Emil Boc s-a conformat si, mai recent, "se ajusteaza" la o frizerie de lux. Prim-ministrul a fost surprins de paparazzii CANCAN, sambata, la un salon de fite din zona Lahovari.

Tariceanu l-a apostrofat pe Boc tot in urma unor dezvaluiri publicate in CANCAN, ziarul nostru descoperind predilectia premierului de a se tunde la o frizerie din Carrefour Baneasa. Cu acea ocazie premierul isi achizitionase un parfum, dar si un pachet cu mancare chinezeasca. "In loc sa se duca la mall sa se tunda si sa-si faca cumparaturile relaxat, cred ca domnul Emil Boc ar trebui sa se gandeasca ca are o mare problema: ce face cu aceasta tara pe care ar trebui sa o conduca", a spus, la acea vreme, Tariceanu dupa ce a citit articolul din CANCAN. Pentru a nu mai da curs unor noi declaratii ironice, premierul Boc s-a hotarat sa isi schimbe stilistii. Astfel, in locul unei frizerii de hipermarket prim-ministrul si-a facut aparitia la un salon luxos din buricul targului. Binedispus, el a glumit atat cu clientii, cat si cu personalul salonului. Zambetul de pe buze nu i-a disparut nici la aflarea vestii ca, afara, este asteptat de paparazzii CANCAN, observati de angajatii frizeriei. Boc a continuat sa glumeasca si sa priveasca multumit in oglinda, fiind satisfacut de abilitatile estetice ale noilor sai frizeri. Rebranduirea lookului l-a costat 55 de lei, prim-ministrul lasand, totodata, si un bacsis consistent. La plecare, Emil Boc, a mai ramas putin pe trotuarul din fata salonului si a discutat amical cu unul dintre sepepistii care il insotea. Sursa: www.cancan.ro

Daniela Gyorfi si-a aratat chilotii in fata blocului /


Cantareata le-a oferit paparazzilor CANCAN cateva cadre savuroase, ieri, cand a iesit sa-si faca provizii pentru saptamana care incepe. Rochita scurta cu care blonda era imbracata, a tradat-o in repetate randuri.

Daniela Gyorfi invata din nou sa se descurce singura-singurica. Dupa despartirea de Geroge Tal, cantareata a preluat toate responsabilitatile casei. Cu toate acestea, Daniela nu a renuntat la lookul sexy care a consacrat-o, chiar daca il afiseaza chiar si atunci cand face piata. Ieri, la pranz, blonda a iesit la cumparaturi, neinsotita, purtand o rochita foarte scurta. Tinuta nu a incurcat-o catusi de putin, in ciuda faptului ca s-a vazut nevoita sa se chinuie putin cu pungile pline la refuz pana le-a asezat una cate una in portbagaj. La fiecare aplecare insa, a starnit senzatie in parcarea supermarketului de la care s-a aprovizionat. Rochita i s-a tras atat de sus, incat i-a dezgolit pe jumatate posteriorul "camuflat" doar de dres. Asta insa a fost varianta soft a "dezvaluirilor" facute de Daniela in insorita zi de duminica. Imediat ce a terminat cu sacosele, cantareata s-a urcat in luxosul autoturism sport proprietate personala si, dupa ce a facut o scurta oprire la un alt magazin, a pornit catre casa, in zona Baba Novac. Abia acolo s-a produs inevitabilul. Daniela a parcat in fata blocului, a deschis larg portiera si, in momentul in care a vrut sa coboare, a aratat tot. De data aceasta, rochita mini nu a mai izbutit sa acopere nimic, oferind o vedere ampla asupra lenjeriei intime purtata de cantareata. Iar faptul ca era deschisa la culoare a facut si mai evidenta mica ei scapare.

O intampina catelul

Atunci cand ajunge acasa, primul care ii iese in cale este cockerul cafeniu cu care imparte apartamentul. Ieri, animalul a intampinat-o cu un "pupic" direct pe gura. Imediat dupa el a iesit o femeie, care a ajutat-o pe cantareata sa descarce bagajele mult prea voluminoase pentru statura ei firava. Sursa: www.cancan.ro

Prezentatoarea de la "Nora pentru mama" si sotul ei sunt locatari problema / Gabriela Cristea are restante la intretinere de 900 de lei



Vedeta de la Kanal D Gabriela Cristea a avut parte de o iarna grea. Dupa cum arata avizierul din scara blocului in care locuieste, prezentatoarea de la "Nora pentru mama" si sotul ei, Marcel Toader, au acumulat restante de cateva sute de lei bune la intretinere.

Considerata cea mai reprezentativa prezentatoare a postului Kanal D, Gabriela Cristea ne demonstreaza ca si ea are probleme ca orice om de rand, in ciuda statutului de vedeta pe care il are in ochii publicului. Cand paraseste lumea stralucitoare din platourile emisiunii "Nora pentru mama", bruneta incepe sa se confrunte cu dificultatile vietii cotidiene, de care nu este scutita doar pentru ca este o persoana cunoscuta. Se pare ca una dintre situatiile care i-au creat probleme vedetei in aceasta iarna a fost plata cheltuielilor de intretinere de la bloc. Asa cum se poate vedea si in fotografiile facute de fotoreporterii Cancan, Gabriela si sotul ei, Marcel Toader, figureaza ca restantieri pe scara imobilului in care locuiesc. Conform tabelului, familia Toader se situeaza pe locul al doilea la datorii, cu suma de 878,18 lei, ceea ce demonstreaza ca uneori nu este suficient sa fii VIP, sa posezi o locuinta situata intr-o zona ultracentrala a Capitalei si sa conduci un automobil marca Mercedes ca sa fii si la zi cu plata datoriilor. Paparazzii Cancan au surprins-o pe Gabriela in timp ce venea acasa, fumand relaxata la volanul masinii sale. Dupa ce a parcat, ea a luat mai multe pungi cu cumparaturi din portbagaj si a intrat in cladirea in care locuiesc ea si sotul ei, Marcel Toader. Sursa: www.cancan.ro

Nu le-a platit salariile de doua luni / Leta Ilie, in razboi cu angajatele



Leta Ilie, fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie, si-a pus pe fuga angajatele magazinelor pe care le are intr-un mall din Constanta, dupa ce nu le-a mai platit salariile de aproape doua luni.

Spre disperarea vanzatoarelor, Leta a luat decizia ca fetele sa plateasca si toate produsele care ies in minus. "De exemplu, o curea care costa patru milioane a fost la reduceri un milion. Daca acest produs este furat, ea ne pune pe noi sa platim pretul intreg, de patru milioane, si nu cel de un milion, asa cum era la reduceri", ne-a explicat Elena Culea, una dintre angajate. Drept urmare, sambata, toate cele opt angajate ale Letei au anuntat-o ca inchid magazinul si isi dau demisia daca nu-si primesc drepturile salariale. Cum problema nu s-a rezolvat, Leta e nevoita sa isi caute alte vanzatoare. Problemele nu se opresc, insa, aici: magazinele pe care le are nu mai sunt profitabile, clientii abia trecand pragul. Si totusi, nu le poate inchide, deoarece contractul incheiat anul trecut este pe o perioada de cinci ani. Sursa: www.cancan.ro

Blonda era s-o pateasca intr-o pauza de filmare/Delia si-a dat foc!


Ieri, cantareata a filmat videoclipul piesei "Let It Rain", compusa de Smiley. Desi in prima parte a zilei totul a mers ca pe roate, incidentele dramatice nu au lipsit. Delia a fost la un pas de a lua foc in momentul in care si-a aprins o tigara. Peruca de plastic pe care o purta a ars ca o torta.

Delia Matache a tras o sperietura pe cinste, ieri, cand si-a facut aparitia, tipand cu parul in flacari, pe platoul pe care se filma clipul piesei "Let It Rain". Din fericire nu a fost vorba despre podoaba capilara proprie, ci despre o peruca din plastic care a luat foc intr-o secunda in momentul in care cantareata a vrut sa-si aprinda o tigara. Strigatele ei de spaima i-au alertat pe colegii sai de platou, care i-au smuls-o din cap si au stins-o cu ajutorul unui extinctor. Astfel, dintre cele 15 peruci care existau in recuzita Deliei, special intocmita pentru videoclip, au mai ramas doar 14. Imediat ce toata lumea si-a revenit din soc s-a strigat din nou inceperea filmarilor.
Desi scena parea rupta din filme, a fost cat se poate de reala. Insa, a fost nevoie doar de cateva momente pana totul a revenit la normal, iar Delia si-a pus urmatoarea peruca in cap. Conform scenariului, cantareata a luat sase infatisari diferite, in fiecare caz coafura fiind punctul forte. Stilista care s-a ocupat de acest lucru a adus cu ea 15 peruci si un camion de haine, ca sa aiba de unde alege.
Costurile clipului s-au ridicat la peste 15.000 de euro, bani pe care Delia ii va plati jumatate-jumatate cu casa de productie.Sursa: www.cancan.ro

Recrutii Radio 21 au fost premiati de Fortele Armate/Popeasca a redevenit barbat



Experimentul in care cei trei DJ de la Radio 21, Popescu, Dinculescu si Stanciu, au incercat timp de doua zile viata cazona la Batalionul 1-Instructie Caracal s-a lasat cu diplome de merit si certificate de participare, dar si cu febra musculara, vanatai si rani.

Cei trei recruti au intrat in programul de instructie chiar in momentul in care au pasit in unitatea militara, simtind pe pielea lor ce inseamna un antrenament profesionist, demn de fortele NATO. Daca Razvan Popescu a reusit sa treaca toate probele cu bine, ceilalti doi camarazi ai sai, recrutii Dinculescu si Stanciu, au ales sa dezerteze la prima permisie in oras. Cele mai grele probe pentru Razvan au fost instructia cu masca de gaze, urcatul zidului pe franghie si manevrarea transportului amfibie. Chiar daca antrenamentele l-au epuizat, acesta a avut si un avantaj, intorcandu-se de la Caracal cu cateva kilograme in minus. "In ciuda ranilor de la maini si a durerii musculare, pot zice cu mana pe inima ca prefer clar postura de soldat in Armata Romana decat pe cea de femeie pentru o saptamana", a declarat Popescu.
Desi de-a lungul celor doua zile de instructie Popescu a cazut intr-o groapa din care nu a mai putut iesi decat cu ajutorul a sapte colegi, Stanciu aproape a lesinat sub greutatea ranitei, iar Dinculescu a surzit la zgomotul taburilor, experimentul s-a incheiat cu bine, iar cei trei au revenit astazi la Radio 21. Sursa: www.cancan.ro

Dupa ce a batut-o pe o colega, Romina si-a gasit "nasa" / Fosta "nora" a lui Prigoana a primit un pumn in ochi


Romina si-a agresat o prietena, care a scos-o din sarite pentru ca i-a pus intrebari insinuante despre viata intima, iar, la randul sau, ea a fost batuta de o judoka, in timpul unui antrenament.

Fosta iubita a lui Silvius Prigoana, fiul mijlociu al miliardarului Silviu Prigoana, este o adolescenta iute la manie. In urma cu doua saptamani Romina Gingasu a fost implicata intr-un scandal, care s-a lasat cu bataie. Enervata de faptul ca o prietena de-a ei din Calarasi i-a cerut socoteala despre viata amoroasa, Romina nu a stat prea mult pe ganduri si i-a ars un pumn. "S-a luat de mine, mi-a reprosat niste chestii care m-au deranjat si nu m-am intins la discutii cu ea. Am lovit-o", ne-a relatat Romina despre acest incident. Daca atunci a reusit sa-si domine adversara, acum cateva zile roata s-a intors. In timp ce se afla la un antrenament de judo, ea s-a luptat cu o colega mult mai bine pregatita, care
i-a si venit de hac. In urma disputei "amicale", dupa cum spune Romina, fosta iubita a lui Silvius Prigoana s-a ales cu ochiul drept invinetit. "Eu practic judo de un an si am vrut sa ma bat serios cu cineva. Partenera mea de lupta avea, insa, mult mai multa experienta decat mine. Face judo de cinci ani. M-a pus la pamant si mi-a aplicat un pumn, primul pe care l-am luat in viata mea. Noi ne intelegem bine, chiar m-a sunat sa vada cum ma simt, dar lupta este lupta", ne-a spus Romina. Dupa pumnul pe care l-a incasat, Romina a fost nevoita sa stea acasa cateva zile ca sa se refaca "estetic". Sursa: www.cancan.ro

Un deputat social-democrat potent / Madalin Voicu, tata pentru a sasea oara


Incepand din aceasta saptamana, deputatul Madalin Voicu poate deveni, in orice zi, tatic. Pentru a sasea oara!

Carmen, pictorita cu care Madalin Voicu are o relatie de opt ani, ne-a declarat ca va naste natural si ca a pregatit totul pentru baiatul ei. "Copilul va purta numele meu ( n.r. - Olteanu), nu Voicu. Totul decurge bine. Este mai greu acum, in ultimele zile", ne-a marturisit Carmen. La randul sau, viitorul tatic s-a aratat convins ca baiatul lui va veni pe lume in preajma Pastelui. "Va avea doua sau trei nume. Unul va fi Stefan. Carmen alearga toata ziua, merge la scoala, la liceul la care preda, pentru ca nu a vrut sa isi ia concediu sub nicio forma. Ne ingrijim sa fie totul in regula. Eu unul abia astept. Nu cred sa fie probleme. Si-a facut tot felul de ecografii si analize; a mers la mai multi doctori. Eu sunt mai fricos, am o stare de anxietate, dar o sa-mi treaca atunci cand am sa-l tin in brate. Apoi, sa fie sanatos, sa doarma bine, sa manance bine. Mi-e drag orice copil, inchipuiti-va cum imi sunt ai mei", ne-a declarat Madalin Voicu.

Sase copii cu cinci femei

Deputatul Madalin Voicu are, cu bebelusul care va veni pe lume, sase copii. Ca urmare a doua relatii din tinerete, are acum doi baieti de peste 30 de ani - Bogdan si Alex, ambii aflati acum in strainatate. Al treilea fiu este Madalin Voicu Jr., muzician ca si tatal sau. Dupa el urmeaza Ioana si Tudor, facuti cu Adriana, iar Stefan, cel care va veni pe lume zilele urmatoare, este rodul iubirii politicianului cu pictorita Carmen Olteanu. Sursa: www.cancan.ro

Politistii il cauta pe agresor / I-a taiat buza concubinei pentru ca vorbea prea mult


O femeie de 28 de ani din localitatea Vanatori, de langa Sighisoara, a ajuns la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala din Targu Mures cu buza inferioara taiata.


Olga Farkas si concubinul ei, Dumitru Bidi, se aflau in padure ca sa adune lemne. S-au luat la cearta pentru ca ea vorbise despre nemultumirile ei cu femeile din sat. Suparat, omul i-a taiat buza cu cutitul si a aruncat-o in raul Tarnava. Olga nu are nicio sansa de a i se face o operatie estetica pentru ca e foarte saraca si are si doi copii mici.
Medicii au reusit totusi sa faca o reconstructie a buzei, astfel incat tanara sa poata vorbi si manca, doar ca aspectul estetic este deficitar. Politistii il cauta pe concubinul agresor, care a disparut dupa ce a dus-o pe femeie la Urgente, si spun ca ei au indemnat-o pe Olga sa faca plangere impotriva lui. Specialistii in chirurgie plastica sustin ca buza ar putea fi refacuta printr-un transplant, operatie care nu este, insa, gratuita si are mai mult un rol estetic, deoarece buza transplantata este "moarta". Sursa: www.cancan.ro

Nu a vrut sa-si bage fratele la inchisoare si a ascuns fapta/Violata de unchi cu stiinta mamei



Povestea unei minore de 13 ani, din Vladimir, Gorj, violata de propriul unchi, a fost tinuta in secret chiar de parintii ei. Mama copilei a considerat ca nu e bine sa-si bage fratele la inchisoare.


Cosmarul Madalinei a inceput pe parcursul anului trecut, cand unchiul ei a atras-o in spatele gradinii, unde a batjocorit-o. Apoi a trimis-o acasa si i-a spus sa nu scoata vreo vorba in fata familiei, pentru ca o va omori. Fata a tinut secretul si l-ar fi dus cu ea in mormant, daca mama sa nu ar fi surprins-o intr-o alta ipostaza, in care unchiul o viola pentru a doua oara. "Eu i-am prins cand fratele meu ii rupsese hainele de pe ea si o violase. Era a doua oara cand se intampla sa o batjocoreasca. Am tacut, pentru ca am zis ca e fratele meu si nu trebuie sa ajunga la puscarie. Fata nu ne-a spus nimic de frica, pentru ca o amenintase ca ne ia gatul cu barda la toti daca spune cuiva ceea ce ii facuse", spune mama fetei violate, Eufrosina Motocu.
"Nu voiam sa spunem la politie nimic, dar, cand a inceput sa ne ameninte mai rau, am zis ca e mai bine sa fie inchis pentru ceea ce a facut. Acum l-au arestat, dar ne e frica sa nu-i dea drumul, ca vine si ne omoara pe toti, asa cum a promis", a mai adaugat ea. Madalina a fost internata in spital pentru ingrijiri medicale, timp in care va fi consiliata de reprezentantii Protectiei Copilului, mai ales ca in ultima vreme e tot mai agitata si are cosmaruri. Sursa: www.cancan.ro

Locatari exasperati de lucrarile realizate pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei







Negoita schimba bordurile cu o firma abonata la contractele Primariei


Odata cu venirea primaverii, in Sectorul 3 din Capitala s-a dat startul la schimbarea bordurilor. Locuitorii de pe strada Racari sunt innebuniti de lucrarile care au inceput in urma cu cateva zile si care sunt prestate de o firma despre care presa a dezvaluit ca este abonata la contracte cu primaria condusa de Liviu Negoita.



"Ne-am culcat seara linistiti si ne-am trezit a doua zi in zgomot de picamare. Cand am iesit pe balcon am vazut ca se apucasera sa schimbe bordurile. Nici nu mai putem sa mergem pe trotuar ca, nu vedeti, sunt numai munti de borduri", ne-a spus o femeie care se chinuia sa ajunga acasa, sarind peste santurile de pe trotuar. Adevarul este ca strada respectiva, dar si cele laturalnice arata ca dupa razboi. Muncitorii lucreaza de zor si scot toate bordurile, inclusiv cele de la aleile blocurilor. Asa cum era de asteptat, lucrarile sunt executate de o firma "prietena" a Primariei Sectorului 3. Este vorba despre Delta ACM ?93, care in ultimii ani a incasat de la Primaria Sectorului 3 zeci de milioane de euro. O societate detinuta de omul de afaceri Florea Diaconu si unde director este Ionel Pirpiliu. Adica fratele deputatului PD-L Stefan Pirpiliu, cel pentru care Liviu Negoita, membru de vaza al PD-L, garanta la ultimele alegeri parlamentare spunand: "Eu garantez ca Pirpiliu este un om serios. De aceea, va rog sa il votati". Pe de alta parte, trebuie spus ca, asa cum presa a dezvaluit de nenumarate ori, Pripiliu si Diaconu au fost asociati in mai multe firme. De asemenea, Diaconu a fost partener de afaceri cu un alt actual deputat PD-L, Silviu Prigoana. Sursa: www.cancan.ro

Fetele noastre fac furori in toate colturile lumii / Moldovencele cuceresc Asia cu videochat-ul


Firmele de videochat din Iasi sunt la adapost in vreme de criza. Nu numai ca afacerile merg bine, dar patronii se gandesc sa se extinda si au inceput deja pregatirile pentru a ataca piata imensa din Asia.

Demersurile nu sunt simple, intrucat e nevoie de investitii in servere si de personal calificat in domeniul IT. "Am facut cateva tatonari si am inteles ca ar merge foarte bine. Fetele au facut pana acum furori in toate colturile lumii si credem ca in Asia chiar am da lovitura. In scurt timp, videochat-ul nostru va putea fi vazut de acolo in conditii de siguranta si accesibilitate maxime", a spus un patron de videochat din Iasi. Printre primele lucruri pe care acesta intentioneaza sa le faca este sa mareasca numarul fetelor, intentia fiind ca jumatate sa ramana cu vechii clienti, iar jumatate sa ii prinda pe asiatici. Lucru simplu, dat fiind numarul mare de solicitari. "In Iasi sunt o multime de studente. Si banii se castiga foarte usor. Sunt unele care muncesc mai putin, altele care stau jumatate de zi in fata calculatorului. Sa nu mai spun ca aici se gasesc cele mai frumoase fete din Romania", mai precizeaza afaceristul. O tanara care lucreaza jumatate de zi la videochat poate incasa lunar intre 2.000 si 3.000 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Au experimentat pe el o noua metoda de antrenament/Maximilian Nicu a fost cobai la Hertha pentru 400.000 EURO

Fotbalistul convocat de Victor Piturca la echipa nationala pentru meciul cu Serbia a fost subiectul unui experiment menit sa creasca numarul globulelor rosii aproape de limita dopajului.

In iulie 2008, Maximilian Nicu semna pentru trei sezoane cu Hertha Berlin. Mijlocasul de origine romana avea sa fie primul jucator pe care antrenorii echipei testau o noua metoda de antrenament prin care se dorea marirea considerabila a capacitatii de efort. Intr-o camera se simuleaza cu exactitate conditiile atmosferice care exista la altitudini de 4500 de metri. Denumita "camera de altitudine", aceasta are peretii de culoare alba, perdele la ferestre pentru a nu lasa subiectul sa vada afara, iar pe un perete este postat un afis cu un peisaj de iarna. Timp de o ora, jucatorul alearga pe banda cu o masca de oxigen pe figura respirand un aer care se gaseste doar la inaltimi de 4500 de metri peste nivelul marii. Astfel, prin reducerea oxigenului in mod artificial, corpul uman produce mai multe globule rosii, iar jucatorul deprinde o rezistenta mai mare la efort. Rezultatul: in cazul accidentarilor, perioada de refacere se reduce considerabil. "Camera de altitudine este un element important in ansamblul noilor cerinte de performanta. Suntem primii in Bundesliga. Dar aceasta tendinta este ireversibila", explica Volker Spiegel, inventatorul noii metode de antrenament care costa 400.000 de euro.

Nici un risc de doping?

Cresterea artificiala a productiei de celule rosii nu este o practica tocmai ortodoxa in sport, tocmai de aceea chiar in Germania a existat o ampla polemica privind folosirea noii metode de antrenament. Totusi, desi exista aceasta suspiciune, jucatorii nu sunt in pericol, iar conducerea Herthei spera ca investitia de 400.000 de euro sa fie amortizata prin utilizarea de catre alti sportivi, cluburi sau asociatii.

Secretele lui Max

Mancare preferata: Lasagna gatita de mama sa
Artist preferat: Kid Rock
Film preferat: Stapanul inelelor
Oras preferat: New York
Timp liber: joaca golf

Presedintele Otopeniului, Lucian Baroiu, a facut rost de bani/A rezolvat meciul cu Dinamo cu cateva sute de mii de euro


Jucatorii nou-promovatei si-au primit restantele inaintea disputei. Intre ei, Hristu Chiacu, initiatorul grevei fotbalistilor.

Hristu Chiacu a detonat bomba la Otopeni, chiar in saptamana in care echipa lui urma sa intalneasca pe Dinamo. Pentru ca oficialii clubului uitasera sa-si mai plateasca fotbalistii de doua luni, varianta conducerii, cinci, aceea a unora dintre jucatori, elevii lui Liviu Ciobotariu au intrat in greva. Au venit la stadion, dar nu s-au antrenat. Imediat, oficialii nou-promovatei au taiat in carne vie: l-au exclus din lot pe Chiacu, iar altor fotbalisti li s-au pregatit amenzile. In acelasi timp, presedintele clubului, Lucian Baroiu, s-a dat peste cap pentru a ajunge cu platile la zi. A facut rost de cateva sute de mii de euro, pe care le-a impartit jucatorilor, conform contractului fiecaruia dintre ei. Mai mult, pentru a destinde atmosfera, a luat masa cu acestia, in preziua meciului, la hotelul la care intrasera in cantonament.

Prima de 3.000 de euro

Conducerea clubului din Otopeni a pregatit, pentru o victorie in "Stefan cel Mare", cate 3.000 de euro pentru fiecare fotbalist. Egalul a fost apreciat de aceiasi oficiali la 1.500 de euro. In tur, baremurile au fost mai mari. Daca ar fi invins, de exemplu, in Ghencea, jucatorii de la CS Otopeni ar fi primit cate 5.000 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Crin Antonescu isi masoara puterile cu seful sau de partid/Razboi pe ultima suta de metri in PNL


Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ieri ca este pregatit sa preia conducerea PNL. El si-a fixat ca obiectiv revenirea PNL la guvernare.

Crin Antonescu s-a declarat ieri gata de lupta cu Tariceanu si apt sa preia "fraiele" PNL. "Nu singur, ci impreuna cu o echipa, care este Partidul National Liberal in integralitatea sa", a declarat ieri vicepresedintele PNL, senatorul Crin Antonescu. El a sustinut ieri o conferinta de presa in calitate de candidat la sefia PNL, alaturi de Ludovic Orban, Norica Nicolai, Varujan Vosganian, Dan Radu Rusanu, Andrei Chiliman, Radu Stroe, Daniel Barbu si Adina Valean. "Vorbim despre reformarea PNL, despre mai multa democratie si comunicare in partid, despre deschidere catre societate si cetatean si - cel mai important - despre revenirea la guvernare a PNL", a declarat Crin Antonescu. Pana in prezent, 27 de filiale au anuntat sustinerea lui Crin Antonescu la sefia PNL, la congresul din 20-21 martie 2009. Crin Antonescu sustine ca atuul sau il reprezinta faptul ca nu are "nici unchi, nici pile, nici avere".

Tariceanu apasa cu piciorul pe acceleratie


Ultimele miscari de forta din interiorul organizatiilor arata ca tabara Tariceanu castiga teren. In Muntenia, situatia este inca echilibrata, dar in Transilvania si Moldova tabara Tariceanu se pare ca a luat un avans. In Transilvania, la organizatiile care si-au declarat de la inceput sprijinul pentru actualul presedinte al PNL - Cluj si Salaj - s-au alaturat alte cateva organizatii cheie cum sunt: Hunedoara, Satu Mare, Maramures, Bistritia si Mures. In Maramures, oameni cheie din organizatie - cum este senatorul Titus Pasca - au trecut de partea lui Calin Popescu-Tariceanu. Crin Antonescu ramane insa cu sprijinul lui Radu Stroe. Singura necunoscuta este primarul de la Baia Mare, Cristian Anghel, dar si acesta este convins sa il sustina pe actualul sef al PNL. O situatie interesanta este in organizatia PNL Hunedoara. La inceputul lui martie, seful PNL Hunedoara, Miricia Muntean, l-a sustinut pe Crin Antonescu. Ultimele zile au adus o schimbare si se pare ca atat primarul Devei, cat si presedintele CJ, Mircea Molot, au decis sa joace pentru tabara Tariceanu. Cea mai importanta evolutie a avut loc insa in Moldova. Dupa ce, la inceputul lui martie, Relu Fenechiu si-a declarat public sprijinul pentru Crin Antonescu, se specula ca majoritatea organizatiilor din Moldova il vor urma pe seful liberalilor de la Iasi. Organizatii cheie insa, cum sunt Bacaul sau Vasluiul, au ales tabara Tariceanu. Asta nu inseamna ca Antonescu sta rau, cei de la PNL Iasi fiind clar pro. In rest, reprezentantii organizatiilor PNL din judetele Bacau, Botosani, Buzau, Neamt, Suceava si Vaslui au facut vineri, 13 martie, un apel "la unitatea PNL si la continuarea proiectului liberal", anuntandu-si sustinerea pentru Calin Popescu-Tariceanu, care s-a aflat zilele trecute in organizatiile din Transilvania si Banat.
Va conta cine va reusi sa arate forta, iar tabara Tariceanu a punctat in ultimele zile, Antonescu fiind insa si el foarte avansat. Sursa: www.cancan.ro

Initiativa Nationala a absorbit Alternativa Ecologista / PIN alaturi de PSD in lupta pentru prezidentiale


Relansarea economica a Romaniei dupa criza trebuie sa se faca de pe fundamente ecologiste. Acesta este mesajul liderului PSD, Mircea Geoana, la congresul PIN, prefigurand o colaborare intre cele doua partide la alegerile prezidentiale.


Sambata a avut loc congresul pentru comasarea prin absorbtie a Partidului Alternativa Ecologista (PAE) de catre Partidul Initiativa Nationala (PIN). Presedintele PIN, Lavinia Sandru, ne-a declarat dupa congres ca a fi ecologist nu inseamna doar a colecta deseuri in pubele separate. "Inseamna a milita pentru un invatamant performant, un sistem de sanatate functional, locuri de munca bine platite, siguranta alimentara si energetica si, mai ales, stabilitate sociala, economica si politica", ne-a declarat Lavinia Sandru, in acelasi ton cu mesajul trimis la congres de liderul PSD, Mircea Geoana. "Atat traiectoria politica a PIN, cat si principiile PAE, recomanda noul partid politic drept un partener natural pentru PSD. (...) Inainte de a fi concurenti, trebuie sa intelegem ca suntem doua partide complementare si ca avem sarcina de a reprezenta cat mai bine electoratul de stanga", a precizat Geoana. La congres au participat, printre altii, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, precum si ex-presedintele PIN Cozmin Gusa. Actualmente strateg al liderului PSD, Mircea Geoana, in lupta pentru prezidentiale, Gusa a cerut participantilor la congres
sa-si uneasca fortele pentru ca Traian Basescu sa nu mai fie reales in acest an.Sursa: www.cancan.ro

Se pregateste pentru o noua relatie/Britney ia lectii de sex din reviste



Cantareata Britney Spears a fost surprinsa la o piscina din Miami in timp ce citea un articol intitulat "Lucruri sexy dupa ce faci sex". Ea a decis sa se documenteze inainte de a se aventura intr-o noua relatie.


Se pare ca lunga absenta a companiei unui barbat si-a pus amprenta asupra cantaretei Britney Spears. Aceasta a fost surprinsa la o piscina din Miami in timp ce se informa despre lucrurile care trebuie facute in urma unei partide de sex. Relatiile esuate au pus-o pe Britney pe ganduri, iar acum cantareata doreste sa devina o experta intr-ale amorului. Desi a fost atentionata de prietenele sale ca este fotografiata, Britney, de 27 de ani, a continuat sa citeasca, aratandu-se interesata de articol. "Britney a decis sa se documenteze inainte sa se aventureze intr-o noua relatie amoroasa, ca sa nu mai repete greselile din trecut. Mi se pare normal, avand in vedere cat de mult a suferit in urma precedentelor relatii", a declarat o prietena a cantaretei. Britney si-a cam iesit din mana de cand a divortat de dansatorul Kevin Federline. Ea a fost surprinsa mai mereu in compania a diferiti barbati, insa nu a dat niciodata de inteles ca ar fi vorba despre ceva serios.

Are o relatie cu managerul sau

Potrivit gurilor rele, Britney se intalneste in secret cu managerul sau, Jason Trawick (medalion), care o insoteste pe cantareata in turneul sau mondial, "Circus". "Intre Britney si Jason e o relatie mai mult decat profesionala. Cei doi au iesit in oras de mai multe ori si s-au apropiat foarte mult", a precizat o sursa din anturajul lui Britney. Un reprezentant al cantaretei a negat zvonurile, precizand ca Britney este "prietenoasa si ii place sa se distreze". Sursa: www.cancan.ro

Drew Barrymore se vinde ieftin/A lins bila de bowling pentru doar 10 dolari


Actrita americana s-a oferit de bunavoie sa linga senzual o minge de bowling de culoare roz pentru a primi ceva maruntis in schimbul gestului ei, catalogat imediat de moderator drept extrem de excitant. Probabil ca asa obisnuieste Drew sa se simta satisfacuta sexual, din moment ce a marturisit ca nu are viata amoroasa.

Vedeta hollywoodiana Drew Barrymoore, in varsta de 34 de ani, nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei, cel putin din punct de vedere amoros. Lipsa unui partener care sa o satisfaca o determina pe actrita sa se comporte din ce in ce mai bizar in public, dar si in emisiunile in care este invitata. Asa s-a intamplat si la show-ul de televiziune "Late Night", moderat de Jimmy Fallon. In cadrul unei rubrici a emisiunii, numita "Lick it for Ten" (n.r. - "Linge pentru zece"), in studio a fost adusa o bila de bowling de culoare roz, pentru ca unul dintre spectatorii doritori de senzatii erotice, dar si sa castige un ban in plus, adica zece dolari, sa linga obiectul cu pricina. Desi au existat destul de multi oameni dispusi sa faca gesturi erotico-sexuale cu obiectul adus in platou, Drew a sarit ca arsa din fotoliul in care statea si s-a oferit de bunavoie sa linga bila de bowling, spre surprinderea moderatorului, dar si a celor aflati in platou. "Stii ceva, Jimmy, vreau sa ling eu bila pentru zece dolari", i-a spus vedeta moderatorului emisiunii.

"Imi plac provocarile"

Sub privirile socate ale spectatorilor, Drew a supt mingea de bowling, ca si cum ar fi fost in timpul unei partide de sex oral, gesturile sale lasand impresia ca actrita era chiar excitata de ceea ce facea. Dupa ce si-a terminat show-ul erotico-sexual oferit in direct, Drew i-a marturisit moderatorului ca s-a bucurat de fiecare moment in care a lins bila de bowling. "Esti prima vedeta care face asta, pentru ca multe staruri ar fugi mancand pamantul doar daca i-as invita sa linga un obiect, dar sa mai si faca asta. Tu ai fost extraordinara si foarte sexy", i-a spus Jimmy actritei, oferindu-i si recompensa de zece dolari pentru stradania ei. "Mie imi plac provocarile si m-am distrat de minune. Am lins bila cu mare pofta", a afirmat Drew. Ea a facut si o declaratie socanta, marturisind ca nu are viata sexuala si ca nu exista niciun barbat in viata ei de cand s-a despartit de actorul Justin Long, in vara anului trecut. Sursa:www.cancan.ro

Elan Schwartzenberg a dat un interviu la Antena 1, postul TV pentru care lucreaza Mihaela Radulescu / A facut-o varza!



"Cine a trait ca un milionar totti anii acestia ca ea. Ceasuri de sutee de mii, bijuterii de milioane, sute si mii de pantofi si haine!" "Am cumparat trei case: una pentru parintii ei, alta pentru fratele si cumnata ei si a treia pentru MIhaela Radulescu" "Mihaela Radulescu are o vila proprietate personala, dar sta la hotel pentru a face un circ mediatic!" Miliardarul Elan Schwartzenberg a rupt tacerea, dupa ce, in ultimele zile, fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, i-a adus acuzatii grave! Elan a acordat aseara un interviu devastator pentru "Observatorul" de la Antena 1, postul de televiziune unde lucreaza Mihaela. Astfel, miliardarul i-a dat o lovitura uriasa, psihologica, fostei sotii. Cititi mai jos, integral, acest interviu exclusiv!

Reporterul Antenei 1, Lucian Mandruta: Spune-mi, Elan, vrei custodia copilului? Vrei sa-l iei inapoi?
Elan Schwartzenberg: Tu ce-ai face in locul meu? Eu nu ti-as dori sa fii vreodata in locul meu. Pentru copilul meu analizez ce trebuie sa fac eu ca tata ca sa-i fie lui cel mai bine.
Rep.: Adica te gandesti sa-l iei?
E.S.: Adica ma gandesc sa-l aduc cu orice pret inapoi la Snagov. Ce presupune asta, nu stiu! Voi afla!
Rep.: Sunt acuzatii grave pe care Mihaela Radulescu si colega noastra le-a lansat impotriva ta intr-o scrisoare deschisa. In primul rand ar fi ca, beat fiind, ai dat-o afara din casa. Este adevarat?
E.S.: Eu nu beau. De felul meu nu beau, nu consum alcool si, de altfel,
i-am chemat pe politisti pentru ca Mihaela venise sa faca un scandal in toiul noptii, nefiind copilul acolo si ea nelocuind acolo. I-am chemat pentru ca mi-a fost teama ca vrea sa-si faca rau, ca vrea sa-mi insceneze ceva. Si dansii au constatat ca nu eram beat, ca nu miroseam a alcool.
Rep.: Ce sa-ti insceneze? De ce?
E.S.: Pentru ca vad doua motive in tot acest circ mediatic. Unul este vina mea si mi-o asum si sunt trist pentru ca am trait cu femeia asta zece ani, este mama copilului meu. Am iubit-o mult si profund. Vina mea este ca n-am putut, dupa aventura ei, s-o iau inapoi acasa.
Si-a dorit foarte mult. Pot demonstra acest lucru!
Rep.: A vrut sa se intoarca la tine de la Dani?
E.S.: A vrut sa se intoarca la mine din luna octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie... A venit la schi, a dat mesajele pe care le am, mi-a abordat prietenii pe care nu-i nominalizez acum. Pot demonstra acest lucru, ca si-a dorit din suflet sa vina inapoi la sotul ei. Dar sotul ei nu a mai putut s-o primeasca inapoi. Si e vina mea pentru tot ce se intampla acum, este, de fapt, o cadere emotionala a ei si o inteleg si imi cer scuze in numele ei pentru ca a fost sotia mea!
Rep.: Ea spune ca ai amenintat ca o distrugi, ca-i pui droguri in geanta, ca te folosesti de puterea ta de milionar ca sa distrugi o femeie cu un copil in brate.
E.S.: Imi cer scuze ca sunt milionar. Pot explica orice cent pe care l-am facut in viata, pe care am platit taxe intotdeauna, dar eu nu traiesc ca un milionar. Eu sunt un om modest. Cine a trait ca un milionar toti anii astia a fost ea. Ceasuri de sute de mii, bijuterii de milioane, sute si mii de pantofi sau haine. Eu imi schimb masina o data la 5 ani, intr-adevar un Mercedes. Consider ca sunt un milionar decent. Mihaela Radulescu face un exercitiu mediatic fenomenal: se victimizeaza! Este cea inselata, aruncata afara de un milionar. Nu mai este cea care a admis cu gura ei ca a comis un adulter si care a facut un exhibitionism sexual in ultimele sase luni.
Rep.: Apropo de sex. Orgii financiare si sexuale. Asta esti tu?
E.S.: Viata mea sexuala se intampla intre peretii dormitorului meu. Si pot fi banuit de incest in ultimele sase luni doar cu soacra mea, cu care am locuit in casa, fiind bona copilului. Despre orgii sexuale am inteles ca in ultimele sase luni sunt preferinta vietii ei pentru ca ea invita o a treia persoana in dormitorul lor. Am citit declaratiile ei socat, de altfel. Cat a fost cu mine nu a avut preferinte sexuale de genul asta.
Rep.: Ea n-a vrut bani la inceput, cand a plecat! Acum vrea din nou bani? Ti-a cerut ceva?
E.S.: Povestea cu banii refuz sa o cred si cu ocazia asta as vrea sa lamuresc si povestea locativa. Am cumparat trei case, inainte de a fi casatorit, pentru Mihaela Radulescu: una pentru parintii ei, sa poata fi adusi de la Piatra Neamt, alta pentru fratele si cumnata ei si a treia pentru Mihaela Radulescu. Le-am luat in perioada in care Mihaela castiga 1.000 de dolari pe luna, deci este exclus s-o fi facut din banii ei. Am dorit sa aiba toata independenta cu mult inainte de a ne casatori. Bani, a cheltuit 150.000 de euro in ultimele sase luni pentru posete, genti si haine, dintre care 2.000-3.000 pentru copil. Oare eu sunt dator sa sponsorizez deplasari la Amsterdam, la Paris? Ma depaseste acest lucru!
Rep.: Spune-mi, unde e copilul acum?
E.S.: Copilul in secunda asta este ori la hotel, ori la soacra mea. Nu stiu, nu-mi urmaresc copilul.
Rep.: Mihaela chiar nu are unde sa stea, de sta la hotel?!
E.S.: Mihaela are o vila proprietate personala la 200 de metri de Sofitel, pe care am pus-o pe numele bunicii ei, cand avea proces cu voi, cu Antena 1. I-am facut-o eu, i-am cumparat-o eu. Are cheie de acolo.
Rep.: Si atunci de ce crezi ca nu se duce?
E.S.: Pentru ca face un circ mediatic in secunda asta!
Rep.: Se pregateste procesul de paternitate. Vei ajunge probabil in tribunal cu Mihaela Radulescu. Vei fi un milionar contra unei femei singure cu serviciu. Care sunt argumentele tale?
E.S.: Nu stiu daca ma duc in tribunal. Analizez inca acest lucru. Sper sa-i vina mintea la cap. Daca nu-i va veni mintea la cap, voi fi nevoit pentru copilul meu sa cer sa am dreptul de a-mi fi incredintat mie. Nu-i voi restrictiona niciodata accesul mamei la copil sau copilului la mama. Si jur acest lucru uitandu-ma in ochii tai, care esti si tu tata. E momentul ca cineva responsabil sa-si ia responsabilitatea pentru acest copil. Copilul nu-i o jucarie folosita in scop mediatic sau tarat in hotel, la 10 seara. Copilul meu nu merita asa ceva.
Rep.: O mai iubesti pe Mihaela Radulescu?
E.S.: Dupa zece ani de relatie, la sase luni dupa ce am inchis un divort, probabil ca, undeva in strafunduri, exista un sentiment. As minti sa spun ca nu! Am iubit-o foarte mult pe Mihaela si este mama copilului meu!
Rep.: Inca un lucru. Dupa toata povestea asta, probabil copilul nu stie absolut nimic. Cum i-ai explica peste 20 de ani copilului aceste zile daca va da peste ele intr-o colectie de ziare?
E.S.: Ii voi explica ca mama lui este o persoana boema, un artist si ca persoanele boeme si artistii uneori au momente de ratacire, pe care trebuie sa le scuzam, insa, sa le intelegem si ca pe mama va trebui s-o iubeasca toata viata neconditionat. Cum o voi sustine financiar si o voi stima si eu toata viata.
Rep.: Practic, tu ii propui sa-ti lase tie copilul acum pentru siguranta financiara sau...
E.S.: Nu! Siguranta financiara are si Mihaela. Si ea are cateva milioane de euro. A facut un milion de euro numai anul trecut, profit! Are case, proprietati pe numele ei. Nu! Eu ii propun sa aduca de urgenta copilul la Snagov. Daca aduce copilul la Snagov, nu am nicio problema! Daca baiatul meu va fi dus in afara mediului in care a crescut si a fost obisnuit, voi fi nevoit sa studiez, sa analizez ce poate sa faca un tata al carui copil este in hotel. Nu-i doresc niciunui tata sa treaca prin ce trec eu. Nu-i doresc niciunui tata sa-i fie interzis accesul la copil.
Rep.: Ce pui intai, sosetele sau pantalonasii, atunci cand il imbraci?
E.S.: Intotdeauna sosetele!
Rep.: De ce?
E.S.: Pentru ca asa-i normal. E mai usor.
Rep.: Ti-e dor de asta?
E.S.: Mi-e foarte dor de asta.
Rep.: De cand nu l-ai mai vazut?
E.S.: Am fost nevoit sa ma duc sa-l vad ieri la scoala pentru ca mi-a fost interzis sa vin sa-l vad.
Rep.: Si ce ti-a zis?
E.S.: Ca ma iubeste! Si ca vrea sa vina acasa la Snagov!
Rep.: Vreau sa te mai intreb un lucru si asta e foarte important: cu cat mai platit pentru interviul asta?
E.S.: Cu cat te-a platit si Mihaela Radulescu!

"Nu a dat mita niciunui politist!"

Mihaela Radulescu a ajuns sa locuiasca la hotel dupa ce a parasit vila lui Schwartzenberg, de la Izvorani, ca urmare a unui scandal izbucnit intre cei doi soti. Pentru ca Mihaela ar fi intrat in casa fara voia lui Elan, acesta a sunat la 112. Ulterior Mihaela Radulescu a spus ca omul de afaceri a iesit pe strada si ar fi cautat echipajul de politie ca sa dea mita. Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov a luat pozitie fata de afirmatia vedetei TV. "Politistii s-au prezentat la usa si au sunat la interfon. A raspuns domnul Schwartzenberg, care a spus ca nu mai este nicio problema deoarece fosta sotie a parasit deja vila. Nu s-a pus niciun moment problema ca acesta sa mituiasca pe cineva. Mai mult, este pentru prima data cand domnul Schwartzenberg apeleaza la politie", ne-a declarat purtatorul de cuvant, comisar-sef Elena Bucur.

Asociatia T.A.T.A. sare in ajutorul lui Elan Schwartzenberg

O acuza pe Mihaela ca isi tortureaza psihic baietelul

Elan Schwartzenberg si-a gasit un aliat in razboiul pe care il duce cu sotia lui, Mihaela Radulescu, in presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.). Acesta o acuza pe Mihaela Radulescu ca este "iresponsabila" si "foloseste copilul drept arma impotriva tatalui sau."


Atacurile pe care Mihaela Radulescu le-a lansat public impotriva tatalui fiului ei, Ayan, au starnit o reactie dura din partea societatii civile. Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T.A.T.A., a anuntat ca il sprijina pe Elan Schwartzenberg "in efortul sau de a-si proteja copilul de abuzurile psiho-emotionale ale propriei mame biologice". Acesta si-a explicat gestul prin aceea ca Ayan, in varsta de numai cinci ani, nu ar fi inteles ca "are un parinte iresponsabil, care il foloseste drept arma in conflictul sau cu tatal lui." Presedintele T.A.T.A. considera ca "minorul a fost smuls din mediul familial in care s-a dezvoltat armonios pana la varsta de cinci ani si a fost transferat intr-o camera de hotel si intoxicat cu otravurile deversate in sufletul sau chiar de mama biologica, dornica sa compromita cat mai rapid relatia tata-copil."Sursa: www.cancan.ro

Aproape 50 de bodyguarzi s-au strans, joi spre vineri noapte, la hotelul Hilton/Giovani Becali s-a certat cu Dan Chiorui' la cazinou!



Fostul impresar, in ajutorul caruia au venit Victor si Gigi Becali, s-a enervat pe interlop fiindca i-a adus aminte de o datorie mai veche

Giovani Becali a avut, joi spre vineri noapte, o rafuiala intr-un cazinou din Capitala cu un cunoscut si respectat camatar, Dan Chioru?! Reporterii CANCAN au aflat ca acesta a facut imprudenta sa-i aminteasca fostului impresar, in gura mare, ca ii este dator, iar discutia a degenerat imediat!
Sursele noastre ne-au povestit ca Becali juca linistit poker texan la o masa din cazinoul Hilton. La un moment dat, de masa lui s-a apropiat afaceristul Dan Chioru? (personaj cu legaturi in lumea interlopa, despre care se spune ca a pierdut doar in ultimul an la jocuri de noroc intre cinci si zece milioane de euro). Acesta a urmarit cateva minute cum joaca, iar intr-o pauza i-a reprosat, mai in gluma, mai in serios, lui Giovani ca pierde bani la poker, in timp ce are la el o datorie mai mare, pe care n-a stins-o! Sursele noastre spun ca, de fapt, datoria nu-i apartine lui Giovani, ci unei rude a acestuia. Jenat, insa, de faptul ca Dan Chioru? a vorbit tare, incat au auzit toti ceilalti aflati in preajma, Becali a sarit ca ars si a inceput sa-l injure pe interlop.
Discutia a explodat ca un butoi de pulbere! Dan Chioru? n-a acceptat sa fie insultat si a dat si el mai multe replici veninoase. Infuriat, Becali si-a sunat bodyguarzii, care s-au strans ciorchine in cazinou. Dan Chioru? plecase insa pe usa din spate ca sa cheme si el ajutoare! Intre timp, la locul conflictului a aparut Oneata, un alt interlop (cunoscut barbugiu), prieten atat cu Giovani, cat si cu Dan Chioru?. Acesta i-a spus lui Becali ca il va suna pe Chioru? si il va pune sa-i ceara scuze pentru ca i-a vorbit urat. Pana sa se intoarca Dan Chioru? (cu aproape 15 bodyguarzi dupa el), in cazinou si-au mai facut aparitia si Victor (fratele lui Giovani), dar si finantatorul Stelei, Gigi Becali, impreuna cu seful garzilor lui de corp, Catalin Zmarandescu (care a ramas pe hol), dar si cu alti baieti "de interventie". Lucrurile s-au calmat dupa aproape doua ore, cand Dan Chioru? a revenit la cazinou, insotit de ajutoarele lui, si a "negociat" impacarea cu Giovani. La fata locului se adunasera, in jur de 50 de bodyguarzi, dar, in afara discutiilor mai aprinse, nu s-a mai intamplat niciun alt incident.
Contactat de CANCAN, Victor Becali ne-a declarat ca, din punctul lui de vedere si al fratelui sau, n-a existat nicio cearta. "N-a fost nicio altercatie si n-a fost nimic. Daca eu ma duc intr-un loc si vorbesc cu prietenii mai tare inseamna ca ne certam?!", ne-a declarat Victor Becali. Sursa: www.cancan.ro

Programul vedetei starneste manie in redactie / Patruleasa isi faulteaza colegele



Scandal mocnit in ograda televiziunii din Baneasa, in cadrul departamentului sportiv, in care, mai nou, isi desfasoara activitatea, pe langa Simona Patruleasa, Crina Abrudan, Cristimica si Iulia Parlea. Motivul neintelegerii este favorizarea Patrulesei, prezentatoarea stirilor sportive, singura familista din "echipa" care nu mai serveste weekendurile la serviciu de cand s-a casatorit.



Introducerea rubricii sportive in cadrul jurnalului de dimineata difuzat de Antena 1 a dat realmente peste cap graficul departamentului sportiv, starnind nemultumiri in sanul redactiei. Pe langa faptul ca redactorii simpli au fost nevoiti sa lucreze mai mult, se pare ca si prezentatoarele au inceput sa strambe din nas in momentul in care au vazut programul de serviciu.
La prima vedere acesta este intocmit echitabil intre cele patru colege de pupitru, dar discutiile despre Simona Patruleasa au inceput sa fie la ordinea zilei in Antena. Majoritatea colegilor spun ca bruneta este privilegiata departamentului, deoarece este singura care are absolut toate weekendurile din luna libere. In locul ei "presteaza" pe rand, o saptamana da, una nu, la ambele jurnale dintr-un weekend, Crina sau Cristimica. La schimb, Simona recupereaza in cursul saptamanii, cand munceste in locul celor doua colege, debutanta, Iulia Parlea, iubita lui Iulian Moga, fiind sarita din schema rocadei impusa de sefi.
Desi nu este pentru prima oara cand se vorbeste pe seama Patrulesei, de aceasta data se pare ca situatia este mai tensionata, depasind granita departamentului sportiv. Mai mult, in ultima vreme comentariile legate de favorurile care i se fac Simonei sunt puse pe seama faptului ca este singura persoana casatorita din departament, drept pentru care primeste intelegere din partea sefilor. Sursa: www.cancan.ro

Dupa despartirea de Stripteuza de la Prefectura,/Daminuta o iubeste in secret pe asistenta lui Morar



Conform unor prietene apropiate ale asistentei lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, da? buni", sexoasa blonda este curtata intens, dar discret, de fotbalistul lui Internazionale Milano.


Chiar daca este departe de a se vorbi de o poveste de iubire, Marina Dina si Cristi Daminuta par sa se fie din ce in ce mai apropiati. Abia iesit dintr-o relatie cu timisoreanca Bianca Jurca, fotbalistul lui Inter a cunoscut-o prin intermediul internetului pe Marina, iar cei doi obisnuiesc sa vorbeasca ori de cate ori timpul le permite. Apropiatele blondei sustin ca aceasta s-a confesat despre mica idila cu jucatorul in varsta de 19 ani, parand foarte incantata de curtea pe care i-o face Cristi. Fotbalistul i-ar fi marturisit Marinei ca abia asteapta sa primeasca din partea clubului cateva zile libere. Desi este din Timisoara, Daminuta vrea sa vina special la Bucuresti pentru a se intalni fata in fata cu asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, da? buni". Sursa: www.cancan.ro

Primul pictorial dupa ce a nascut/Blonda de la morga s-a pozat sexy cu bebelusul



Tanara care a devenit cunoscuta dupa ce s-a pozat langa un cadavru despicat, la morga din Petrosani, a fost protagonista unui pictorial fierbinte, alaturi de baietelul ei.

Mihaela Zagrean, care a devenit mamica la sfarsitul lunii ianuarie, si-a postat pe pagina web personala mai multe fotografii, in care apare in ipostaze sexy. Desi personajul principal este, teoretic, micutul pe care care blonda de la morga il alinta "printisorul", atentia vizitatorilor care acceseaza pagina de internet este distrasa de tinuta incitanta a proaspetei mamici. Mai exact, blonda cunoscuta sub numele de Michelle este imbracata mai mult decat sumar, afisand un bust generos, si in pozitii destul de sugestive. Contactata de reporterii CANCAN, Mihaela Zagrean a declarat ca nu vede nimic deocheat in pozele postate pe internet si a marturisit ca n-are de ce sa se simta rusinata. "Sunt mandra si de felul in care arat, si de familia pe care o am. Nu sunt poze deocheate, sunt niste poze normale, din punctul meu de vedere", a mai adaugat Michelle. Sursa:www.cancan.ro

O romanca face furori la mii de kilometri de casa / Petronela i-a innebunit pe britanici



O constanteanca in varsta de 21 de ani a ajuns vedeta aproape peste noapte, dupa ce a fost selectata sa apara ca model in paginile revistei "Me", in care pozeaza sexy.

Romanca Petronela Rusu, o tanara in varsta de 21 de ani din Constanta, a devenit vedeta peste noapte, dupa ce a aparut ca model in paginile revistei britanice "Me". Senzuala bruneta i-a dat gata cu formele ei apetisante pe editorii publicatiei, care au hotarat sa ii dedice un pictorial incendiar, realizat intr-una dintre camerele luxosului hotel Dalston Hall, din Carlisle. "Am venit in Marea Britanie in urma cu doi ani. Voiam sa am parte de experiente noi si sa vad alte tari", a povestit Patronela, al carei plan initial era sa ramana in Anglia doar un an, dupa care sa se intoarca la Constanta pentru a-si continua studiile. Cum, insa, de foarte putine ori socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, pe parcurs, romanca si-a schimbat planurile. S-a angajat chelnerita la hotelul Walmar, din Stirling, s-a indragostit de un britanic si a decis sa ramana in Marea Britanie, unde intentioneaza sa studieze Istoria. Intre timp, Petronela, care este specialista in karate si dansuri populare, a participat la concursul de fotomodele realizat de revista "Me" si a reusit sa le invinga pe contracandidatele ei britanice. Formele voluptuoase si naturaletea constantencei i-au cucerit si pe cititorii publicatiei, care au numai cuvinte de lauda la adresa ei.Sursa: www.cancan.ro

Claudia de la Sexxy a ramas si fara barbat, si fara masina/O duce cam greu cu banii



Cantareata a lasat in urma vremurile de succes, cand numele ei conta in industria muzicala. De aproape un an, ea absenteaza din atentia publicului, lucru care i-a prejudiciat imaginea, dar si conturile, fiind acum intr-o delicata situatie financiara, cu atat mai mult cu cat s-a despartit si de iubitul ei, Vali.

Dupa ce s-a despartit de Julia Chelaru, fosta ei partenera din trupa Sexxy, Claudia Patrascanu nu a avut succesul pe care il astepta in formula solo. Dimpotriva, s-a dovedit ca drumul de una singura a fost mult mai anevoios, ea nereusind sa ramana in centrul atentiei cu piese muzicale si videoclipuri.
O perioada, esecul ei muzical a fost mascat de povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de Vali, un barbat de care era foarte incantata si cu care s-a si mutat destul de repede. Din pacate, nici relatia amoroasa nu a rezistat si bruneta s-a trezit in situatia de a numara nereusite pe toate planurile, inclusiv cel financiar, grav afectat de lipsa de concerte din ultimul timp.
A negociat la sange un Peugeot la mana a doua
Dupa ce anul trecut si-a vandut masina, un Audi A3, pentru a-si plati un videoclip care o costa 10.000 ?, acum incearca sa revina in clubul posesorilor de automobile, negociind la sange un Peugeot 207 la mana a doua. In timpul relatiei pe care a avut-o cu Vali, bruneta a avut privilegiul de a conduce masina acestuia, un BMW seria 6 cabrio, auriu, dar si norocul acesta a fost de scurta durata, intrucat automobilul era de vanzare. Dupa despartire, ea a ramas simplu pieton, pana de curand, cand a inceput sa isi caute o masina ieftina. Potrivit unor surse neoficiale, ea a discutat, zilele trecute, pentru achizitionarea unui automobil second-hand, luptandu-se foarte tare pentru scaderea pretului.Sursa: www.cancan.ro

Iulia Albu incearca sa respecte recomandarile doctorului/Urmeaza o cura de ingrasare


De o luna, sotia designerului Mihai Albu isi petrece majoritatea timpului in pat. Insarcinata in 12 saptamani, Iulia s-a obisnuit deja cu programul impus de medicul ginecolog.

Pentru ca starile de rau au aparut dupa prima luna de sarcina si, in plus, Iulia este foarte slaba, doctorul i-a prescris o dieta si un program de odihna, pentru ca sarcina sa evolueze normal.
"Trebuie sa stau in casa inca cel putin doua saptamani. Imi este foarte rau si sunt slaba, iar organismul nu are rezerve sa sustina o sarcina. Doctorul Lemnete mi-a recomandat o cura de ingrasare si ma chinuiesc sa mananc de cinci ori pe zi. Iau foarte multe vitamine. Trebuie sa stau numai in pat", ne-a spus avocata.
De cand a aflat ca va deveni mama, Iulia a renuntat sa mai mearga la solar si a spus adio cafelei si sucurilor acidulate pentru a nu-si expune sarcina vreunui risc. De asemenea, sotia lui Mihai Albu se preocupa sa respecte orele de masa si sa consume legume, fructe, peste, pui, carne de vita, ceai si lapte, alimente benefice pentru dieta.
In urma cu cateva zile, sotia designerului si-a permis imprudenta de a incalca orice regula impusa de medic. Ea a mers la politie, de unde si-a ridicat permisul auto, actul fiindu-i suspendat pentru neacordarea de prioritate. Iulia nu a rezistat tentatiei si a urcat si la volan, in ciuda starilor de greata specifice sarcinii.
"Ma bucur ca mi-am recuperat carnetul. Am condus dupa trei luni de pauza. Nu am avut niciun incident in trafic", ne-a spus Iulia. Sursa: www.cancan.ro

Florin Piersic a strans lumea ca la urs/A facut show intr-o benzinarie din Chitila


Indragitul actor, care a implinit recent 70 de ani, a demonstrat, zilele trecute, ca poate sa faca spectacol chiar si intr-o simpla statie PECO amplasata intr-o zona rau famata de langa Capitala, in Chitila.

Florin Piersic s-a oprit in urma cu doua zile, la miezul noptii, la benzinarie cu un scop clar: sa-si alimenteze autoturismul. Marele actor a fost recunoscut imediat de clientii si angajatii benzinariei aflati la aceea ora din noapte in statia de alimentare. Uimiti sa-l vada pe actor in carne si oase chiar la ei " in batatura", acestia au inceput sa-si apeleze telefonic cunostintele si prietenii, chemandu-i sa-l vada pe marele Piersic. Volubil cum il stim si extrem de bucuros ca este primit cu dragoste, "Margelatu" a inceput sa spuna, asa cum ii sta in fire, bancuri si glume la minut, spre amuzamentul asistentei. Dupa o reprezentatie de o ora, acesta s-a scuzat, spunand ca este asteptat la masina de companioana lui, cea care se afla la volanul masinii cu care acesta se deplasa spre Bucuresti.
Mai in gluma, mai in serios, la finalul numarului de stand-up comedy, Florin Piersic a declarat in stilul sau caracteristic: "Hai ca, maine, poimaine ma trezesc cu un articol in ziar in care sa scrie ca am facut show in benzinarie", a spus artistul, intuind, practic, ceea ce s-a si intamplat.Sursa: www.cancan.ro

Realizatoarea TV a facut o pasiune pentru dinamovist / Laura Andresan: "Il vreau pe Lobont in patul meu!"



Desi este un barbat casatorit, goalkeeperul "cainilor" ramane unul dintre cei mai doriti fotbalisti romani.

Bogdan Lobont s-a insurat pentru a doua oara in viata sa, in 2008, cu frumoasa Iulia Debretini. Statutul sau de barbat serios nu le impiedica insa pe alte femei sa tanjeasca dupa jucatorul gruparii din Stefan cel Mare. Printre cele care nutresc dorinte sexuale pentru goalkeeperul nationalei Romaniei se numara si prezentatoarea emisiunii "Interzis" de la B1 TV, Laura Andresan. Aceasta a afirmat deschis ca Lobont este cel care o atrage cel mai mult dintre fotbalistii romani: "Il vreau in patul meu pe Lobont! Este casatorit? Ii urez casa de piatra, atunci. Oricum, pe el l-as lua acum in pat cu mine", a spus Andresan la GSP TV, in cadrul emisiunii "Contraatac". Femeia nu s-a oprit aici si i-a caracterizat si pe alti jucatori nascuti pe plaiurile mioritice, unii trecuti prin asternuturile ei: "Chivu este un baiat frumos si cred ca sarmul lui consta si in cumintenia pe care o arata. Cea care este cu Zicu este foarte fericita, pentru ca este un barbat foarte dotat. Stiu de la o prietena ca Alex Piturca este un amant excelent. De la Marian Aliuta am doar amintiri orgasmatice. Pe Contra eu l-am sunat si nu mi-a parut rau. Cu Mutu a fost o chestie simpla: eu am vrut sa-l bifez in carnetelul meu, iar el pe mine in al lui", a afirmat Andresan. Sursa: www.cancan.ro

A facut criza de nervi cand a aflat ca are pe alta / Toja si-a bagat fosta iubita in spital!



Desi se parea ca a rupt-o definitiv cu fotbalistul Stelei, frumoasa Maia din Arad ar fi vrut sa-i mai dea o sansa columbianului. In loc sa profite, sud-americanul s-a consolat in bratele altei femei, provocandu-i o depresie puternica iubitei pe care o lasase insarcinata.


Povestea de dragoste dintre Juan Toja si romanca Maia este departe de a se fi terminat. Desi la un moment dat se parea ca cei doi au rupt relatia, iar fata s-a consolat in bratele unei prietene foarte bune, in aceasta saptamana lucrurile au luat o intorsatura spectaculoasa. La mijloc ar fi fost doar o strategie pentru ca fotbalistul sa iasa din vizorul mass-media cu toata aceasta poveste, in realitate cei doi fiind bine mersi, impreuna. Lovitura de teatru s-a produs in urma cu trei zile, cand Maia, aflata la Arad, a fost instiintata de niste apropiati ca Toja a intrat in blocul in care locuieste cu o domnisoara. Paharul se umpluse. Dupa un avort traumatizant, pe care si l-a asumat de una singura in absenta fotbalistului care a fost de negasit in vacanta de iarna, Maia nu a mai rezistat si a cedat psihic. Conform unor surse din cadrul Spitalului Judetean din Arad, fata a fost internata joi seara, dupa ce a lesinat. "A facut o cadere de calciu, pe fondul unei depresii profunde. Nu mancase aproape nimic de cateva zile si acest lucru i-a agravat situatia", a precizat sub protectia anonimatului una dintre asistentele medicale care era de garda in seara respectiva. Dupa ce i s-au aplicat perfuzii cu glucoza, Maia a fost externata ieri, medicii recomandandu-i un tratament pe baza de calciu si calmante. Contactata ieri de CANCAN, aradeanca nu a vrut sa dea prea multe amanunte despre internarea sa si s-a rezumat sa declare, cu o voce stinsa: "Puteti sa scrieti ce vreti. Nu ma intereseaza subiectul Toja. Cine e Toja?". Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats