luni, 16 martie 2009

Presedintele Otopeniului, Lucian Baroiu, a facut rost de bani/A rezolvat meciul cu Dinamo cu cateva sute de mii de euro


Jucatorii nou-promovatei si-au primit restantele inaintea disputei. Intre ei, Hristu Chiacu, initiatorul grevei fotbalistilor.

Hristu Chiacu a detonat bomba la Otopeni, chiar in saptamana in care echipa lui urma sa intalneasca pe Dinamo. Pentru ca oficialii clubului uitasera sa-si mai plateasca fotbalistii de doua luni, varianta conducerii, cinci, aceea a unora dintre jucatori, elevii lui Liviu Ciobotariu au intrat in greva. Au venit la stadion, dar nu s-au antrenat. Imediat, oficialii nou-promovatei au taiat in carne vie: l-au exclus din lot pe Chiacu, iar altor fotbalisti li s-au pregatit amenzile. In acelasi timp, presedintele clubului, Lucian Baroiu, s-a dat peste cap pentru a ajunge cu platile la zi. A facut rost de cateva sute de mii de euro, pe care le-a impartit jucatorilor, conform contractului fiecaruia dintre ei. Mai mult, pentru a destinde atmosfera, a luat masa cu acestia, in preziua meciului, la hotelul la care intrasera in cantonament.

Prima de 3.000 de euro

Conducerea clubului din Otopeni a pregatit, pentru o victorie in "Stefan cel Mare", cate 3.000 de euro pentru fiecare fotbalist. Egalul a fost apreciat de aceiasi oficiali la 1.500 de euro. In tur, baremurile au fost mai mari. Daca ar fi invins, de exemplu, in Ghencea, jucatorii de la CS Otopeni ar fi primit cate 5.000 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats