joi, 9 aprilie 2009

Moni confirma dezvaluirile exclusive ale CANCAN legate de o posibila sarcina/Afla astazi daca este insarcinata!



In timp ce alte doua tabloide au publicat o poveste conform careia Monica Columbeanu si-a dus mama la o clinica de lux din Bucuresti pentru un tratament de intinerire, CANCAN a aruncat bomba cu privire la o eventuala sarcina. Ieri, am contactat-o pe sotia lui Iri pentru a afla care este, de fapt, realitatea.

In cursul zilei de astazi, Monica Columbeanu va merge din nou la Clinica Esthera din zona Dorobanti, pentru a afla daca este sau nu insarcinata. Desi programarea initiala fusese facuta pentru marti, specialistul s-a vazut nevoit sa o amane din cauza unei urgente. In aceste conditii, Moni a fost rugata sa revina pe 9 aprilie.
Cu toate ca presa a relatat mai multe variante cu privire la motivul pentru care sotia lui Iri a trecut pragul clinicii, CANCAN l-a aflat pe cel real. Ca sa nu mai existe niciun dubiu asupra veridicitatii informatiilor noastre, am contactat-o pe Moni Columbeanu si am intrebat-o cat adevar exista in faptul ca a mers la clinica pentru o ecografie abdominala menita sa confirme o potentiala sarcina. "Am fost intr-adevar la Clinica Esthera. Aveam programata o intalnire cu Dr. Ion Bacan (n.r. - medic ecografist) dar care nu a mai ajuns la clinica pentru ca intervenise ceva important. Asadar am reprogramat consultatia pentru maine (n.r. - azi) si urmeaza sa aflu abia atunci", ne-a confirmat Monica. Asadar, astazi, sotia lui Iri va afla daca ii va oferi fiicei sale o surioara sau un fratior.

Mama ei a dat-o de gol


Desi a reusit sa pastreze destul de mult timp misterul asupra vizitei sale la clinica din Dorobanti, doamna Gabor, cea care si-a insotit fiica la control, nu
s-a putut abtine si a afirmat cu voce tare, chiar inainte de intrarea in cabinet: "Doamne, mama, de i-ai face o surioara Irinei". Din pacate, emotiile sale au fost prelungite pana astazi, cand, daca nu mai intervine nimic, va primi rezultatul specialistului. Sursa:www.cancan.ro

Dani Otil se simte hartuit /Iubitul Mihaelei isi ia arma


Corealizatorul emisiunii de dimineata de la Antena 1 Dani Otil, cunoscut mai ales ca iubit al Mihaelei Radulescu, a fost vazut la Administratia Financiara a Sectorului 4, unde a avut de rezolvat o problema extrem de importanta: si-a platit taxa pentru un permis de portarma si pentru cazier. Cum in ultima perioada Mihaela a declarat peste tot ca se simte in pericol, este posibil ca decizia lui Dani sa vina chiar in acest context.


Imaginea lui Dani Otil e pe cale sa se schimbe dramatic. Dupa ce acum cateva luni se declarase un amator infocat de play-station - a si donat un astfel de sistem copiilor bolnavi dintr-un centru brasovean - iata ca acum trece la un alt nivel. Vrea sa isi ia arma. Desi pare surprinzatoare, decizia ar putea avea legatura stransa cu temerile din ultima vreme ale iubitei sale, Mihaela Radulescu. Aceasta a spus public ca traieste cu frica si, mai mult ca sigur, un iubit inarmat o poate face sa se simta in siguranta.
Dani s-a dus de unul singur la Administratia Financiara a Sectorului 4, a intrat in hol si a inceput sa se uite la tabelul cu dispunerea ghiseelor afisat pe perete. Se pare ca nu a inteles mare lucru din schema pentru ca a apelat la o functionara care sa-l indrume unde trebuie. A asteptat politicos sa ii vina randul si a platit doua taxe: una pentru permisul de portarma, cealalta pentru cazier. Acesta din urma se obtine de la politie, in mod normal, cand nu te grabesti. Dar se pare ca Dani vrea sa rezolve cat mai repede problema, asa ca a platit taxa de urgenta pentru ca documentul sa-i fie eliberat.
Prezenta lui nu a trecut neobservata: auzind cine se afla in institutie, mai multe angajate au vrut sa-l vada in carne si oase pe iubitul Mihaelei. Dar era prea tarziu, pentru ca el plecase deja. In urma lui, functionarele se intrebau: "Oare pentru ce i-o trebui arma? Pentru Elan sau pentru paparazzi?" Sursa:www.cancan.ro

O functionara de la banca si-a facut zeci de fotografii provocatoare/A pozat sexy la locul de munca




Angajata uneia dintre cele mai cunoscute banci din Romania a gasit o modalitate placuta pentru a-si umple timpul liber pe care il are la dispozitie cateodata in timpul serviciului. Pentru a nu se plictisi prea tare, aceasta a decis sa pozeze in ipostaze care mai de care mai provocatoare.


Nicoleta Grigore, in varsta de 23 de ani din Ploiesti, angajata la o banca, incearca sa treaca peste momentele de plictiseala din timpul serviciului cu ajutorul unei activitati extrem de placute. Tanara a transformat birourile institutiei bancare intr-un adevarat studio foto. Nicoleta a facut zeci de poze la locul de munca in care apare in ipostaze provocatoare sau chiar sexy. Nu s-a multumit, insa, doar cu atat. Astfel, ea a decis sa isi puna fotografiile pe internet, mai exact pe site-ul Hi5, pentru ca toata lumea sa poata vedea "nebuniile" pe care le face la locul de munca. Sursa:www.cancan.ro

Nemtii au poreclit-o "un sut bun"/Gina Pistol este vedeta in Germania



Marica a ajuns in cel mai mare tabloid din Europa, cotidianul german "Bild", datorita Ginei Pistol. "Daca in 46 de partide de liga intai, Marica nu a marcat decat 5 goluri, jucatorul de la VFB Stuttgart are insa succes la femei", scrie "Bild".

In timp ce fotbalistul de la VFB Stuttgart sta pe tusa, fiind accidentat la umar, in urma rusinoasei partide de pe 1 aprilie cu Austria, Ginuta se "califica" in liga superioara a iubitelor de fotbalisti din Europa. Romanca, numita de "Bild" "un sut bun", o pune in umbra chiar pe Nives Celsius, iubita fotbalistului Dino Drpic, de la echipa germana Karlsuher SC. Gina Pistol, "devenita" iubita atacantului abia cu trei luni in urma, potrivit declaratiei lui Marica, ii face concurenta serioasa modelului croat, care este cotat drept cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Germania.
Tabloidul german noteaza ca Marica "este nu numai cel mai scump transfer al echipei din Stuttgart (8 milioane de euro), ci si cel care si-a marcat singur propriul "gol de aur", cu noua sa iubita, "modelul erotic Gina Pistol".
Referitor la pictorialele iubitei sale din revista "Playboy", Marica declara, ca un barbat matur, ca: "Pozele sunt mai vechi, iar cu asta nu am nicio problema". Sursa:www.cancan.ro

O profesoara de la Colegiul "George Cosbuc" joaca intr-o piesa de teatru realizata dupa o carte despre sexualitate

Directoare de liceu, actrita in "Monologurile vaginului"

Directoarea prestigiosului liceu "George Cosbuc" este protagonista unei piese de teatru pusa in scena dupa una dintre cele mai cunoscute carti din lume. Este vorba despre "Monologurile vaginului" de Eve Ensler, considerata de critici "Biblia noii generatii de femei".



Un grup de femei din Romania a transformat de cativa ani aceasta carte despre sexualitate intr-o piesa de teatru. Printre actorii care joaca in piesa se afla si Ilinca Buciu, directoarea Colegiului "George Cosbuc" din Bucuresti. Mai mult, din informatiile obtinute de reporterii CANCAN, in piesa de teatru joaca mai multe eleve de la acelasi liceu, dar si cateva studente. Indiferent de varsta sau de profesia lor de zi cu zi, actorii nu au nicio problema sa rosteasca in fata publicului texte cu o tenta sexuala evidenta. Iata cateva fragmente: "Draga, n-ai vrea tu sa-mi mangai vaginul?" sau "Eu am intrebat-o daca barbieritul vaginului o sa-l opreasca pe el sa si-o mai traga pe unde poate."
Nu lipsesc nici scenele de sex salbatic, povestite cu nonsalanta de actori: "Sunt acasa la tata, care da o petrecere sus. Toata lumea bea. Eu ma joc singura la parter si-mi incerc chilotii cei noi si bustiera alba, de bumbac, pe care mi le-a dat iubita lui taica-meu. Deodata, prietenul cel mai bun al lui taica-meu, uriasul ala, Alfred, apare pe la spate, imi trage jos chilotii cei noi si isi baga penisul lui mare si tare in pipilica mea. Urlu. Dau din picioare. Incerc sa ma lupt cu el, dar el e deja inauntru." Sursa:www.cancan.ro

Angajata unei firme multinationale care ar fi murit de oboseala suferea de o boala cronica/Doctorita urmarita penal pentru moartea Ralucai Stroescu



Medicul care a consultat-o pe tanara manager la o firma de audit, despre care se credea ca a murit din cauza epuizarii, este urmarit penal. Procurorii il acuza ca nu a descoperit la timp boala cronica a pacientei sale.


Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 au inceput urmarirea penala impotriva medicului Angela Culeva pentru ucidere din culpa. Practic, anchetatorii o acuza ca nu a descoperit la timp cauza bolii tinerei Raluca Stroescu, despre care la momentul decesului se credea ca ar fi incetat din viata din cauza muncii excesive. Raluca Stroescu era manager de audit la o companie multinationala si era epuizata dupa eforturi intense, au povestit apropiatii tinerei. Oficial, purtatorul de cuvant al Parchetului nu a dorit sa comenteze actele procedurale din dosar. Potrivit unor surse judiciare, doctoritei Culeva nu i s-a adus inca la cunostinta invinuirea. Parintii tinerei sustin in plangerea depusa ca fiica lor a murit din cauza diabetului nedescoperit de medic, care a generat un stop cardiac. Medicul Angela Culeva a lucrat la Centrul Medical Unirea, iar Comisia de disciplina a Colegiului Medicilor Bucuresti a decis, in iunie 2007, ca doctorita care o consultase pe Raluca cu doar o zi inainte ca tanara sa moara a procedat corect si a respectat procedurile medicale. Raluca Stroescu, in varsta de 31 de ani, a fost gasita moarta in apartamentul sau, pe 22 aprilie 2007, de politistii alarmati de un coleg se serviciu al tinerei. Colegii Ralucai au povestit ca ea lucrase intensiv in ultimele saptamani la un proiect important, perioada in care ar fi slabit sapte kilograme. Cu o zi inainte de deces, Raluca a lesinat si a fost dusa de colegi la Centrul Medical Unirea. Dupa ce i s-a facut o perfuzie a fost trimisa acasa. Sursa:www.cancan.ro

Dupa o cearta apriga cu colegele ei, lidera Wassabi a vrut sa paraseasca trupa/Marius Moga nu o lasa pe Lora sa plece



In urma cu patru zile, Lora de la Wassabi a avut o confruntare dura cu Lisa, cea mai tanara dintre componentele formatiei, in urma careia blonda a luat decizia de a parasi atat trupa, cat si apartamentul in care locuia impreuna cu cele trei colege. Fondatorul proiectului Wassabi, Marius Moga, nu vrea deocamdata sa accepte plecarea Lorei din trupa, incurajand-o sa mai astepte sa-i treaca supararea.

Componentele trupei Wassabi pareau probabil cele mai bune prietene din showbiz, fiind, de altfel, si singurele cantarete din industria muzicala autohtona care locuiau impreuna de patru ani. Atmosfera frumoasa din sanul formatiei s-a stricat insa in urma cu patru zile, cand intre componentele formatiei a izbucnit un scandal monstru. Cea mai tanara membra, Lisa, a inceput sa o acuze pe lidera Lora de mai multe lucruri, reprosandu-i ca, din cauza ei, si-a pierdut identitatea. Cearta a capatat proportii nebanuite, mai ales ca Lisei i s-au alaturat si celelalte doua fete din Wassabi: Vero si Mona.


Atacata de cea mai tanara componenta, Lisa


La finalul confruntarii, Lora, dezamagita, a hotarat sa paraseasca atat trupa, cat si apartamentul in care locuiau toate patru, plecand in toiul noptii la niste prieteni. Lora l-a anuntat si pe Marius Moga, fondatorul trupei, de hotararea pe care a luat-o, insa acesta a indemnat-o sa nu se pripeasca si sa mai astepte putin sa-i treaca supararea. Se pare insa ca dezamagirea blondei este atat de mare, incat aceasta nu isi mai inchipuie cum ar mai putea canta vreodata alaturi de cele care au tradat-o. "El (n.r. - Marius) tot spera sa-mi treaca, dar pur si simplu nu scap de aceasta suparare. Si mie imi este ciuda ca nu pot sa trec peste asta, dar asa simt. Stiu ca nu mi-ar pune niciodata cutitul la gat invocand clauze contractuale, dar el tot asteapta sa ma linistesc. Nici macar nu stiu de ce a izbucnit scandalul, cred ca s-au strans in timp niste frustrari. Iar in noaptea aceea mi s-au spus niste cuvinte care m-au ranit foarte tare. Mi s-a reprosat ca nu stiu sa vorbesc frumos, doar sa ma impun si mai multe lucuri pe care nu le inteleg, pentru ca eu vedeam aceasta trupa ca o familie. Intotdeauna am fost prietene, dar asa credeam doar eu, se pare, pentru ca ele nu simteau asa. De patru ani suntem impreuna non-stop, iar acum s-a intamplat asta. Nu imi vine sa cred. Multa lume zice ca sunt o scorpie, ca sunt mai dura, dar eu fac din suflet ceea ce fac, ca sa ne mearga bine. Chiar la Lisa nu ma asteptam, cea mai mica dintre ele, pe care nimeni in afara de mine nu a vrut-o in trupa. Tocmai ea, pe care am incercat mereu sa o protejez! Sincer, nu cred ca mai pot sa urc pe scena cu ele, pentru ca eu cant din suflet, iar acum sufletul meu e facut bucati", ne-a marturisit, ieri, Lora, printre hohote de plans.


Intrebata prin sms de umerase



Blonda ne-a spus ca a fost deranjata de faptul ca niciuna dintre ele nu a intrebat-o daca este bine dupa acea noapte in care plecat din casa, dar i-au trimis un sms in care o chestionau daca a luat cumva o punga cu umerase. Protectorul trupei, Marius Moga, ne-a declarat ca Lora nu va pleca din trupa, doar ca acum este putin suparata. "Ele se mai cearta, dar se impaca. Nu pot sa las ca niste conflicte personale sa afecteze partea profesionala, pentru ca de asta ma ocup eu. O sa le treaca", ne-a spus Marius. Sursa:www.cancan.ro

Miliardarul Balcacean si-a crestinat fiica in Franta/Adi Minune a cantat in faimosul Hotel George V din Paris



In cel mai recent numar al revistei "Q Magazine" este descris in amanunt botezul unei fetite norocoase, pe numele ei, Natalie. Parintii sai, Dani si Cosmin Balcacean, au crestinat-o pe aceasta cu ceva timp in urma, evenimentul fiind unul sofisticat.

Cosmin Balcacean este cel care in urma cu doi ani i-a oferit miresei sale un inel cu diamant de un milion de euro. La un an de la casatorie, cei doi soti s-au mutat la Paris, acolo unde de altfel a avut loc si botezul comoarei lor, Natalie. Petrecerea organizata la George V, unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume, a avut un meniu pe masura elegantei sale si a rafinamentului care confirma stelele Michelin, pe care le detine restaurantul hotelului, conform "Q Magazin". Doamnele in rochii de seara, purtand semnaturile unor celebri designeri de moda, au fost vrajite de muzica Directiei 5 dar si a manelistilor Adrian Minune, Elvis si multi altii. Slujba religioasa a avut loc la Biserica Madelaine, considerata monument istoric si punct de atractie turistica a Frantei. Natalie, micuta printesa, botezata de Ioana si Sorin Penes, a primit multe diamante, asa... sa se obisnuiasca de mica. Printre invitati s-au numarat Marius Vizer si Irina Niculae, Anca si Marian Magureanu, Codrin Stefanescu, avocatul Dan Apostol, Mihaela si Cristi Borcea si multi altii.Sursa:www.cancan.ro

Dupa ce a fost desemnat campion national In 2006/Augustin Viziru a castigat un turneu de biliard la Belgrad



Interpretul lui Armando din telenovela "Regina" si-a surclasat adversarii, saptamana trecuta, in timpul unui turneu de biliard la care a participat elita est-europeana. Jucator profesionist, fratele actorului Lucian Viziru a mers in capitala Serbiei alaturi de bunul sau prieten, Bogdan Malaele, fiul artistului Horatiu Malaele.
Desi isi petrece aproape toata ziua pe platourile de la Buftea, unde participa la filmarile telenovelei "Regina", Augustin Viziru isi face intotdeauna timp pentru singurul sau hobby, biliardul, pasiune pe care si-a descoperit-o inca din copilarie si care i-a adus satisfactii pe plan national, dar si recunoastere la nivel est-european. Astfel, in urma recentei sale participarii la turneul de biliard "Best of the East", care a avut loc in Belgrad, Viziru Jr. a reusit, alaturi de echipa sa, sa iasa invingator. Vedeta postului Acasa a efectuat deplasarea din Serbia impreuna cu un alt "vrajitor" al tacului, Bogdan Malaele, fiul artistului Horatiu Malaele. Competitia a fost acerba. La "linia de start" s-au aliniat 170 de jucatori profesionisti de biliard din Europa de Est. Acestia au fost impartiti de organizatori in echipe de cate sase jucatori, iar la final, grupa lui Augustin a iesit pe primul loc. Este pentru a doua oara in viata sa cand Augustin Viziru participa la "Best of the East". In urma cu doi ani acesta s-a inscris pe lista concurentilor, insa nu a reusit sa treaca de semifinalele acestui concurs.


A invatat sa joace in Austria

Desi a debutat ca o joaca de copil, pasiunea lui Viziru pentru biliard a ajuns peste ani sa-i aduca acestuia satisfactii nesperate. "Bunicul meu statea in Austria, iar la parterul hotelului era un club de biliard si acolo am jucat prima oara. Asta se intampla in 1987, pe cand aveam doar 7 ani si tin minte ca abia ajungeam la masa. De atunci a urmat o perioada in care am jucat de agrement, iar la 16 ani m-am inscris la un club profesionist si am inceput sa studiez marii jucatori ai lumii. Ne luam casete cu meciurile profesionistilor si le analizam cate 4-5 ore pe zi si ne antrenam uneori si cate o noapte intreaga. Cel mai mare meci pe care l-am castigat a fost Balcaniada din 2006, de la Predeal. Si tot in acel an, am reusit sa fiu locul 1 in clasamentul campionatului national", marturiseste interpretul lui Armando din "Regina". Sursa:www.cancan.ro

"Zuper" petrecere aniversara la Antena 2/Morar i-a declarat razboi lui Brancu


Scandal cu iz politic in ograda trustului din Baneasa. La implinirea celor doi ani de la prima lor emisie, vedetele Antenei 2 s-au impartit in doua partide - Partidul Confidential condus de Cristi Brancu (medalion) si cel Zuper Democrat care il are in frunte pe Mihai Morar. Ca sa iasa o "Zuper" petrecere aniversara, cei doi moderatori au cerut sprijinul unor aliati pe masura care se vor lupta pentru fotoliile din ministere: Muncii si Protectiei Sexuale,Cel al Mediului... de Fite, Organelor Interne si al Cumpatarii.

In sprijinul celor doi antenisti care viseaza sa ajunga la "guvernarea" Antenei 2 au venit: Jean Paler, Marilena Chelaru, Luis Lazarus, Viorel Lis, Andrei Duban, Adriana Bahmuteanu, Carmen Serban, Anna Lesko, Mugur Mihaescu, Ionita si Viorica de la Clejani, Daniel Buzdugan si nu in ultimul rand, Delia Matache insotita de mama sa. Acestia sunt ministrii propusi in guvernul lui Morar sau al lui Brancu. Pentru a putea pune mana pe scaunul ministerial, ei vor trebui sa raspunda intrebarilor incomode si sa treaca probele teoretice si practice, demonstrand astfel ca merita un fotoliu in Antena 2. Ei vor fi incurajati din tribuna de vedetele Antenei 2: Delia Budeanu, Mihaela Tatu, Victor Ciutacu, Cristina Cioran, Florentina Fantanaru, Ilinca Vandici si viitoarea mamica, Diana Munteanu, sustinatori care vor aduce cu ei un adevarat arsenal electoral: insigne, steaguri, palarii si baloane inscriptionate pro sau contra partidelor. Confruntarea va fi difuzata in doua runde, la Antena 1 intre 19.30-20.30 si la Antena 2 intre 19.30 si 21.30, interval in care Morar garanteaza 100% distractia de calitate. Sursa:www.cancan.ro

Dupa ce fotbalistul s-a luptat prin tribunale pentru custodie, istoria se repeta cu un alt membru al familiei


Sora lui Lobont isi cere copilul in instanta

Corina, sora lui Bogdan Lobont, portarul echipei Dinamo, a depus la judecatorie o actiune prin care cere sa i se incredinteze copilul. Procesul va avea loc luna viitoare.

Dupa ce Bogdan Lobont s-a luptat prin tribunale, in procesul in care atat el, cat si fosta sa prietena, Loredana Constantin, cereau custodia copilului, acum istoria se repeta. Numai ca, de aceasta data, cea care a intentat actiunea este sora fotbalistului, Corina. Aceasta are calitatea de reclamant in procesul de incredintare al minorului, iar paratul este Mihai, tatal copilului. Apropiati ai Corinei si ai lui Mihai ne-au declarat ca acestia nu se mai intelegeau si s-au despartit, micutul David fiind crescut in continuare de mama. Insa, pentru a nu avea mai tarziu vreo surpriza, Corina Lobont a decis sa faca demersuri in instanta pentru ca David sa-i fie incredintat in mod legal, cu acte. Contactata de CANCAN, Corina nu a dorit sa comenteze, confirmand doar ca il creste pe David. Potrivit unor surse judecatoresti, cauza a fost inregistrata recent, iar termenul de judecata a fost stabilit luna viitoare. Sursa:www.cancan.ro

Presedintele Voronin ia masuri dure/Vom intra in Moldova doar cu vize


Protestele de la Chisinau au scazut ieri semnificativ in intensitate, in schimb s-a inrautatit relatia diplomatica dintre Chisinau si Bucuresti. Presedintele Vladimir Voronin a anuntat ca Moldova va reintroduce vizele pentru romani si l-a declarat persona non grata pe ambasadorul roman.
Republica Moldova a decis introducerea regimului de vize in relatia cu Romania, a anuntat presedintele moldovean, Vladimir Voronin, pe fondul protestelor violente din ultimele zile, relateaza pagina online a RIA Novosti. "Am decis sa introducem vize in relatia cu Romania. In plus, ambasadorul roman in Moldova a fost declarat persona non grata", a declarat ieri Voronin. Acesta i-a cerut diplomatului roman sa paraseasca rapid tara si a acuzat Bucurestiul de implicare in manifestatiile de la Chisinau.
Patru mii de persoane continuau sa protesteze, ieri, la Chisinau pentru a cere anularea rezultatelor scrutinului parlamentar de duminica, castigat de comunisti. Mai multe puncte de trecere a frontierei cu Republica Moldova au fost inchise ieri, blocand accesul a sute de romani in Republica Moldova, motivul invocat fiind ca s-au defectat computerele. Dupa revolta de marti, la Chisinau au fost arestati 193 de tineri. Sursa:www.cancan.ro

Are o fata pe care nu mai stie cu cine a facut-o/"M-am culcat cu 400 de femei"



Cel mai in varsta acrobat roman, Tiberiu Antal (66 ani), a aflat de la colegii de circ ca ar avea o fiica in Ungaria, in varsta de aproape 30 de ani. Artistul nu vrea sa-si cunoasca, insa, odrasla si nici nu mai tine minte cum o chema pe mama acesteia.


Tiberiu Antal a avut o tinerete palpitanta. La cei 66 de ani, spune ca se simte ca la 20, iar ceea ce l-a mentinut mereu in forma a fost regimul vegetarian, combinat cu exercitii fizice si sex. De viata personala nu s-a preocupat niciodata prea mult, pentru ca mai tot timpul era plecat cu circul prin tara si strainatate. Asa se face ca, pana de curand, nu a stiut de existenta unei fiice, care acum are in jur de 30 de ani, rodul unei iubiri de-o noapte, dupa un spectacol pe care l-a sustinut in Ungaria.
"M-am culcat cu peste 400 de femei, dar numai cu una m-am insurat. S-a dovedit, insa, o alegere proasta. Casnicia mea a fost plina de certuri, scandaluri si batai reciproce", ne-a marturisit artistul de circ. Chiar daca in amor nu a avut noroc, Tiberiu Antal s-a bucurat de succes pe plan profesional. El se pregateste sa se intoarca in arena circului, dupa o absenta de sapte ani, de cand s-a pensionat. Artistul se antreneaza, in fiecare dimineata, la Circul Globus si lucreaza la un numar unicat de acrobatie aeriana. Sursa:www.cancan.ro

S-au jucat cu efect/Doi elevi l-au creat pe "Robocam"



Doi elevi ai Colegiului "Horea, Closca si Crisan" din Alba Iulia au inventat un robot care ghideaza camerele de supraveghere in functie de preferintele clientului, putand fi utilizat cu succes pentru paza.


"Robocam" a aparut datorita elevilor Marius Costandin si Ioan Faur, din clasa a XII-a B, coordonati de profesorii Sebastian Onac si Ioan Stanca. Robotul este, de fapt, o camera web capabila sa execute miscari la comanda, cu ajutorul unui soft specializat. "Robocam" se misca in plan tridimensional, prin pilot automat sau prin comenzi vocale. De asemenea, el este proiectat sa se orienteze automat dupa orice obiect aflat in miscare. Inventia a fost premiata la Simpozionul National IT FEST 2009, de la Timisoara. Sursa:www.cancan.ro

Fostul antrenor de la Al Hilal e generos/ Olaroiu da cadou Bentley-ul de 200.000 euro unui prieten


Tehnicianul va renunta la supermasina cu motor de 630 CP in favoarea amicului Vali Salagean.


In urma perioadei pline de succese petrecute in Arabia, Cosmin Olaroiu s-a ales cu un adevarat parc auto din partea printilor, incantati de evolutiile formatiei Al Hilal. Intors de curand in Romania, antrenorul a decis sa ii faca o surpriza spectaculoasa unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai, care este totodata si asociatul sau in lantul de restaurante Trattoria "Il Calcio", Vali Salagean. Astfel, Oli s-a gandit sa ii cedeze amicului sau, sub forma de cadou, bolidul Bentley Flying Spur, care l-a costat pe tehnician aproximativ 200.000 de euro in momentul achizitionarii. Cei doi vor intocmi saptamana aceasta actele necesare, Salagean urmand a deveni noul proprietar al masinii care poate atinge o viteza maxima de 320 de kilometri pe ora si care a fost tunata la celebra firma specializata in acest sens, Mansory. "E adevarat ca prietenul meu, Oli, imi va da cadou Bentley-ul sau. El mai are cateva masini de acelasi nivel pe care le-a primit in Arabia", a spus Vali Salagean pentru CANCAN. Sursa: www.cancan.ro

Ce facea fundasul lui FC Porto la 15 ani/Sapunaru le cerea fetelor bani in schimbul prieteniei




Acestea erau nevoite sa plateasca suma de 3.000 de lei pe saptamana pentru a fi cunoscute in cartier drept iubitele celui mai dorit baiat din Cotroceni.


Cristian Sapunaru a trecut cu bine peste marea confruntare cu Ronaldo. Marti seara, pe Old Trafford, fundasul de banda al lui FC Porto a avut o evolutie apreciata atat in faza defensiva, cat si cea ofensiva, neutralizandu-l totodata si pe starul englezilor. Internationalul roman trece prin cea mai fasta perioada a carierei sale, chiar daca la nationala a fost doar turist la dubla impotriva Serbiei si Austriei. In urma cu aproximativ 10 ani, cand se afla in curtea Progresului, Sapunaru avea alte prioritati pe langa viata de fotbalist: afacerile de cartier, fiind cunoscut drept un "smecheras" al locului. Inalt, bine facut, fotbalist cu atitudine de "bad boy", "Capatana" reprezenta o tinta perfecta pentru fetele din Cotroceni, unde a copilarit, iar actualul fundas al portughezilor a inceput sa scoata bani cu acest atu. "Afacerea era simpla: ca sa fii numita iubita celebrului "Capatana" trebuia sa scoti din buzunar 3.000 de lei vechi pe saptamana. Cand a vazut ca afacerea merge unsa, Cristi a crescut pretul prieteniei sale la 5.000 de lei. Fetele plateau, dar nu stiau nicidecum una de cealalta. Pana intr-o zi, cind afacerea lui "Sapun" a fost demascata de catre iubitele sale cu dare de mana", a povestit un fost prieten din copilarie al fotbalistului. Total contrar atitudinii sale din trecut, acum, Sapunaru este un familist convins: casatorit si tatal unei fetite. Departe de adolescentul care schimba iubitele ca pe sosete. Sursa:www.cancan.ro

Vadim nu a vorbit deloc cu Finantatorul Stelei/"Becali nu are imunitate, chiar daca iese europarlamentar"


Miliardarul din Pipera, pe locul doi pe lista PRM depusa de Vadim la BEC pentru europarlamentare C.V.Tudor l-a urat de moarte pe Becali, considerand ca acesta i-a luat electoratul. In opinia tribunului, Becali a fost cel care l-a facut sa piarda alegerile parlamentare. Acum a ajuns sa-l aprecieze si l-a luat pe lista lui la PE.

S-a razgandit si recunoaste ca Becali are capital de imagine. Ambele partide - PRM si PNG - au iesit sifonate zdravan din alegerile de anul trecut, dar acum parca a picat "pleasca" peste PRM. Adica Becali. Cand Vadim vorbea, acum cateva zile, despre posibilitatea ca Becali sa candideze pe listele PRM, pentru europarlamentare, nimeni nu i-a dat credit. Dar, de data asta, a avut dreptate, iar Becali este candidatul lui Vadim, pe listele PRM, chiar pe locul al doilea, evident, dupa "sef". Vadim a amintit ca tot el l-a scos si pe Ilascu senator, desi era in puscarie. In ciuda parerii proaste pe care o avea inainte despre Becali, Vadim crede acum ca acesta este un simbol, care l-ar putea ajuta sa treaca de pragul electoral.


Tribunul a vorbit cu sotia lui Becali

Vadim Tudor a primit raspunsul de acceptare al lui Becali marti dupa-amiaza. Desi a vrut sa se vada cu detinutul, nu a putut sa mearga la puscarie, la finantatorul Stelei, intrucat vizita tribunului nu a fost permisa, conform regulilor de detentie. A vorbit insa cu sotia lui Becali, dupa cum ne-a relatat un apropiat al lui Vadim Tudor. Iar procedurile privind adeziunea lui Becali la PRM s-au parafat cu ajutorul avocatilor care au acces la Becali. Cei doi - Becali si Vadim Tudor - nu au putut vorbi nici macar la telefon. Desi fac echipa, cert este ca cei doi nu au reusit sa discute direct pana acum.

"Basescu pierde din candidatura lui Becali"


Analistul Cristian Parvulescu sustine ca tandemul ar avea sanse sa intre in Parlamentul European. "Este posibil ca PRM si PNG, cu cei doi in cap de lista, sa treaca de 5% si sa ajunga in Parlamentul European, desi PNG s-a dizolvat, practic. E o oportunitate, dar nu pentru Becali, ci pentru Vadim Tudor", este de parere Parvulescu. "Nu vad in ce fel il ajuta aceasta candidatura pe Becali. El, chiar daca ar ajunge europarlamentar, nu ar avea imunitate, conform Constitutiei. Neavand imunitate, nu se poate lungi procesul", a mai spus Parvulescu. El este convins ca Vadim castiga, Becali nu, iar Basescu pierde: "Pierde PD-L, pierde mai ales Traian Basescu, pentru ca cei mai multi il asociaza cu incarcerarea lui Becali si cred ca el sta in spatele acestui scandal."


A aparut si un joc pe calculator cu Gigi


Marti a aparut pe piata jocul interactiv, Pac-Pacman, in care userii vor putea sa-l scape pe Gigi de urmarirea mascatilor si sa-l scoata din inchisoare. In numai cinci zile de la celebrul arest, jocul a fost accesat de peste 60.000 de vizitatori unici. Sursa: www.cancan.ro

Ministrul Culturii nu are viata usoara In propriul partid/Paleologu isi supara colegii pedelisti


Ministrul Culturii incepe sa isi deranjeze tot mai tare colegii de partid. De la episodul "pleasca" i se trage.

Fiul liberalului Paleologu, care a trecut dupa decesul tatalui sau la PD-L, si-a pus colegii in cap. Si sunt din ce in ce mai multi. Termenul de pleasca, folosit de ministru pentru a-l caracteriza pe seful statului, l-a suparat si pe Traian Basescu. Nu a ratat ocazia si l-a taxat, acum doua zile, cand a dat cu ochii de "autor". "Nu asa vorbeste un om de cultura. Domnul Basescu este un om politic, a avut o evolutie invidiata de toti. Nu a aparut asa, din senin", ne-a spus un liberal-democrat.
Mai mult chiar, ieri, sefa Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, l-a cam "urecheat" si l-a chemat la ordine.
"Dumnealui a trimis un consilier si un secretar de stat, care au venit si s-au certat in comisie. Intai, domnul Paleologu sa invete sa isi gestioneze propriul minister, si apoi sa vina cu proiectele de lege in comisie. Ori, domnul Paleologu parea ca nu stia despre opiniile celor doi subalterni", l-a taxat colega sa de partid, destul de suparata. Sursa: www.cancan.ro

Fratele Madonnei s-a dat in stamba/A chefuit cu homosexualii


Fratele Madonnei a fost vedeta unei petreceri pentru homosexuali la un club exclusivist din South Beach. Dupa ce a baut sticle intregi de vodca, Christopher Ciccone a prins curaj, a dansat lasciv si i-a pipait pe invitati.


Chiar daca nu se intelege cu mult mai cunoscuta lui sora, Madonna, Christopher Ciccone are multe dintre apucaturile celebrei cantarete. Invitat de onoare la o petrecere pentru homosexuali care a fost organizata la exclusivistul local Aerobar Nightclub din South Beach, fratele Madonnei a facut un show de zile mari, fiind sarea si piperul evenimentului. Inca de cum a aparut la petrecere, Christopher a dat iama in alcool, consumand la greu vodca si numeroase cocktailuri si aprinzand tigara de la tigara. Ametit bine de la excesul de alcool, Christopher a prins curaj si s-a ridicat de la masa, mergand de la un grup la altul de homosexuali si intrand in vorba cu acestia, desi nu-i cunostea. Multi nu s-au aratat prea dornici sa intre in vorba cu el, dar fratele Madonnei nu s-a lasat pagubas si a inceput sa danseze lasciv printre acestia si chiar sa-i pipaie pe unii dintre invitati.


S-a distrat pe cinste



Gay declarat, Christopher, in varsta de 48 de ani, a reusit intr-un final, gratie tupeului sau, sa se lipeasca de unul dintre grupurile de homosexuali venite la petrecere, alaturi de care s-a distrat pe cinste. Voit sau nu, el s-a transformat in sufletul petrecerii, tipand, fluiera
nd si agitandu-se pe ritmurile muzicii mixate de DJ-ul clubului. Cel mai incantat a fost insa atunci cand au aparut dansatorii profesionisti pe ring. Fratele Madonnei nu si-a dezlipit ochii de la tinerii bine facuti si imbracati sumar, aplaudandu-i incontinuu si aruncandu-le bezele, cu gandul ca, probabil, ar putea sa faca o cucerire in randul acestora. In viata de zi cu zi, Christopher se ocupa de design de interioare, iar anul trecut a lansat cartea "Life with my sister Madonna", in care o critica la sange pe sora sa, cu care e in relatii foarte reci. Sursa:www.cancan.ro

A avut zece amante in cinci ani/A recunoscut in direct ca si-a inselat nevasta


Prezentatorul britanic de televiziune Richard Madeley a dezvaluit in show-ul unui coleg de breasla cum si de cate ori i-a fost infidel primei neveste. Relatia cu cea de-a doua consoarta a inceput-o cand era inca insurat.


Invitat in emisiunea colegului sau, Piers Morgan, "Life Stories" (Povesti de viata), Richard Madeley, unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune din Marea Britanie, a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare. Jurnalistul, in varsta de 52 de ani, a povestit ca nu i-a fost tocmai fidel primei sale sotii, Lynda, pe care a inceput sa o insele imediat dupa ce i-a murit tatal. "Daca stau sa ma gandesc bine, nu i-am fost fidel Lyndei decat intr-un singur an din cei sase pe care i-am petrecut ca sot si sotie. In ceilalti cinci ani am inselat-o cu zece femei", a povestit Madeley, care a adaugat ca primul sau mariaj a fost marcat de tensiuni si sentimente negative.

Mariaj de 23 de ani


Din dorinta de a fi sincer pana la capat, prezentatorul le-a povestit telespectatorilor postului ITV, care difuzeaza emisiunea "Life Stories", ca a pus ochii pe Judy Finnegan, actuala lui sotie si colega de serviciu, pe vremea cand inca nu era divortat. "Judy era o frumusete cand am cunoscut-o in anii ?80. Am fost cucerit de farmecul ei si mi-am dorit enorm sa o iau de nevasta, chiar daca, la vremea aceea, si eu, si ea, eram casatoriti cu altcineva. M-a atras ca un magnet. Din fericire, si ea m-a placut, asa ca am divortat si apoi ne-am unit destinele. De atunci au trecut 23 de ani, in care nu am mai calcat niciodata stramb", a adaugat Madeley, care are doi copii cu actuala lui sotie. Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats