joi, 14 mai 2009

Misterul miliardarului care ucide manechine (3)!


10.000 euro pe capul criminalului!


CANCAN ofera recompensa pentru informatiile care vor conduce la descoperirea posibilului "macelar de lux"!



Dupa dezvaluirile socante facute de CANCAN cu privire la un presupus miliardar care omoara manechine, informatiile legate de identitatea misteriosului criminal in serie au curs ca pe banda rulanta! Zeci de cititori care incearca sa ajute la descoperirea posibilului "macelar de lux" ne-au furnizat date importante. Puse cap la cap, acestea ar putea fi o pista catre elucidarea incalcitului caz.

Au aparut primii martori!



Investigatiile insa sunt mult mai ample. Larisa (caruia ii vom proteja identitatea numelui de familie, la cererea ei expresa) este din Cluj-Napoca. Reporterii nostri au interogat-o, ieri, pe marginea acestui subiect despre care detine informatii concrete. Larisa ne-a marturisit ca: "Stiu foarte bine cazul. S-a petrecut in luna februarie a acestui an intr-o discoteca foarte cunoscuta din Cluj. Nu era vorba de un manechin, ci de o fata, pe care o cheama Claudia, care in timpul liber lucreaza ca hostessa. Este studenta la Stiinte Economice, anul II. Este o cunostinta. A fost agatata intr-o sambata de acest miliardar in discoteca, unde ea era la o promotie de tigari. A stat de vorba cu el. Nu i s-a parut nimic suspect. A invitat-o la el, dar fata a refuzat. A fost doar un sarut intre ei si urmau sa se intalneasca a doua zi. Dimineata cand s-a trezit, i-a fost rau si era plina de pete rosii. A mers la dermatologie, unde i s-a spus ca acele pete apar doar in urma contactului cu un cadavru. A fost alertata politia. Ea stia ca barbatul statea in cartierul Gheorgheni din Cluj. In apartamentul lui au fost gasite doua cadavre in descompunere, iar acel individ a fost arestat. Doar atat stiu!"
Aceasta marturie este confirmata de o alta persoana, Adina Maria. "Locuiesc in judetul Cluj, iar, daca nu ma insel, pe la inceputul anului, o tanara care facea promotie la tigari intr-un club din Cluj a fost agatata de un tanar individ, care era cu prietenii in zona VIP. Cei doi s-au sarutat si au facut schimb de numere de telefoane. A doua zi, tanara a observat ca i-au aparut pe fata mai multe pete. A mers la medic, care a intrebat-o daca a stat in preajma unui mort. Acesta a sfatuit-o sa mearga la politie, ceea ce a si facut. Impreuna cu politia, a mers la domiciliul tanarului VIP, unde au fost gasite mai multe fete moarte, imbalsamate. Coincidenta este prea mare si e posibil sa fie acelasi personaj si in Bucuresti!", ne-a mai dezvaluit sursa noastra, Adina Maria.



"Are o fixatie pentru blonde si le scoate ochii!"



Si alte persoane au auzit aceasta poveste si ne-au scris pe pont@cancan.ro, incercand sa ajute la clarificarea misterului. Reporterii nostri redau mai jos aceste declaratii deosebit de importante in mersul unei anchete.




Monica U. :

"Sunt din Timisoara si de aproximativ jumatate de an cunosc acest caz, cum ca ar exista un individ care ucide fete pe care le agata in cluburi. Povestea este asemanatoare cu cea relatata de voi. Eu stiam ca acest tip este din Timisoara si ca are o fixatie pentru blonde si le scoate ochii!"




Gabriel (Bucuresti) :

"Am auzit de la o prietena care stie despre cazul asta. Povestea este ca o fata din Bucuresti a fost abordata de acel tip foarte aratos, care a incercat s-o duca la el acasa, dar ea, la insistentele prietenelor, a refuzat! A doua zi s-a trezit ca are buzele umflate si pete foarte urate si abia putea sa mai vorbeasca. A ajuns la spital, unde medicii i-au zis ca e un virus rar luat de la niste cadavre, dar nici ei nu stiau prea bine ce este. Ea a explicat povestea medicilor si acestia au anuntat politia, care a organizat un flagrant. Asa s-au gasit mai multe cadavre la el acasa. Toate erau fete tinere si frumoase, cu parul lung. Cazul a fost tinut secret de presa. Tanara face si acum sedinte cu psihologul in urma socului pe care l-a trait."



Iulian C. :

"Sunt din Buzau si povestea pe care ati publicat-o seamana izbitor cu cea pe care ati dat-o voi. Acum cateva luni in urma am auzit de la un prieten ca verisoara lui a fost in vacanta in Spania cu alta prietena. Din cate am inteles, fetele sunt din Ploiesti. Acolo, prietena verisoarei lui s-a combinat cu un tip in discoteca. S-au sarutat si au facut sex in camera de hotel unde statea ea. A doua zi i-au iesit bube pe gura, despre care, la fel, doctorul de acolo i-a spus ca sunt din cauza ca a stat pe langa cadavre. De aici, a intervenit politia, l-a interceptat pe prietenul ei si asa au gasit la el sapte cadavre. Mi se pare ciudat ca, dupa cateva luni, apare si in Romania acelasi scenariu pe care l-am auzit si eu. Poate este o legatura intre ele!".

Patru concluzii



Din declaratiile primite de noi pana acum si interpretate de un criminalist s-ar desprinde asadar patru concluzii. Acestea sunt insa doar ipotetice, fiind totusi vorba de informatii primare care ne-au parvenit de la o serie de martori indirecti si nu de la victima care ar fi facut denuntul la politie.

1. Crimele ar putea fi comise si de mai multi barbati, nu doar de unul singur;

2. Politia ar fi tinut secrete aceste fapte ca sa nu creeze panica si, eventual, sa depisteze intreaga retea de ucigasi;

3. Daca, oficial, politia continua sa tina ascunse aceste crime, inseamna ca exista suspiciuni justificate ale organelor legii ca n-au fost prinsi inca toti asasinii;

4. Profilul ucigasilor: clienti fideli de cluburi de noapte, aratosi, eleganti, care tradeaza bunastare, au in jur de 30-35 de ani, sunt necasatoriti si locuiesc singuri, fiind indivizi care nu obisnuiesc sa primeasca vizite!

Sursa:www.cancan.ro

Ciao! are dovada iubirii dintre Iulia Vantur Si Bogdan Vladau


Primele poze sarutandu-se


Paparazzii Ciao! au obtinut in exclusivitate cadre care ii infatiseaza pe cei doi in ipostaze extrem de tandre. Iulia Vantur si Bogdan Vladau s-au crezut in siguranta in masina si s-au dedat gesturilor pasionale.

Nu mai exista niciun dubiu ca Iulia Vantur si-a revenit total dupa despartirea de Marius Moga. Pe 4 mai CANCAN dezvaluia in exclusivitate ca blonda s-a implicat intr-o relatie cu celebrul manechin Bogdan Vladau. Dovada, cateva fotografii care aratau ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. Paparazzii Ciao! au obtinut insa, dovada de netagaduit.
Cel mai nou numar al revistei, care a aparut astazi pe piata, publica o serie de fotografii care ii infatiseaza pe Iulia si pe Bogdan intr-un moment extrem de pasional. Profitand de intimitatea masinii vedetei Pro TV si mizand pe faptul ca nu-i vede nimeni, cei doi s-au imbratisat si au inceput sa se sarute. In clipa in care a observat ca sunt fotografiati vedeta a incercat sa se ascunda aplecandu-se sub volan. Oricat ar vrea, Iulia nu mai are cum sa nege faptul ca este implicata in aceasta poveste de dragoste nascuta la cateva luni dupa despartirea de Marius Moga.

Din trei, unul a fost cu noroc



Iulia Vantur a avut o relatie de doi ani cu "Micul Mozart". Desi nimeni nu le dadea vreo sansa, despartirea lor a reprezentat un soc. Cei doi si-au spus "Adio!" in luna februarie. In timp ce Marius s-a inchis in studio, fosta lui iubita si-a cautat din nou norocul in dragoste. Iulia a fost surprinsa in compania lui Nicolai Tand, managerul unui cunoscut club din Capitala. Speriat de atentia excesiva a presei, barbatul a incetat sa o mai curteze pe blonda de la Pro TV. La scurt timp la bratul ei a aparut handbalistul Marius Novanc. Cu el a fost, potrivit zvonurilor, doar o tatonare. Al treilea, "lozul castigator", este Vladau, manechinul care a pus multe femei pe jar. Se pare insa ca Iulia si Bogdan au trecut de faza de tatonare si sunt implicati intr-o relatie care are toate sansele sa devina serioasa. Sursa:www.cancan.ro

Scandal cu acuzatii, amenintari si injuraturi in plina strada

Fosta sotie a dat cu masina peste miliardarul Petrache

Scene desprinse parca dintr-o telenovela au avut loc in zona Herastrau, in urma cu trei zile, cand Nicoleta, fosta sotie a miliardarului Adrian Petrache, de care a divortat recent, a intrat in plin cu jeep-ul in masina in care se afla afaceristul.


Nicoleta se afla la volan, iar in momentul in care a observat o masina in care se aflau fostul sau sot, un prieten al acestuia, Mircea Pascu, si o tanara domnisoara in varsta de 19 ani a vazut negru in fata ochilor, a lovit masina acestora, dupa care a urmat un scandal in plina strada. Imediat dupa ce femeia a intrat cu jeep-ul in masina in care se afla Adrian Petrache, distrugand partea din spate a autoturismului, miliardarul, prietenul sau si domnisoara de 19 ani s-au dat jos. La fel a procedat si Nicoleta, care, vizibil nervoasa, a inceput sa-i arunce vorbe grele fostului sot. "Nenorocitule, umbli cu prostituate", i-a spus miliardarului, cu referire la domnisoara care-l insotea si despre care Nicoleta banuia ca ar fi amanta lui. "Umbli cu prostituate, dar pensia alimentara nu o platesti", i-a mai spus, cu naduf, femeia fostului ei sot. Nici Mircea Pascu nu a scapat, fiind luat in colimator de femeie, care l-a acuzat ca este proxenet si ca ii plaseaza trufandale fostului ei sot. Nici miliardarul si prietenul acestuia nu s-au lasat mai prejos si au inceput sa-i adreseze cuvinte greu de reprodus Nicoletei, lucrurile degenerand intr-un scandal in toata regula, cu injuraturi ca la usa cortului.
Despre Adrian Petrache se spune ca ar avea o relatie cu o angajata a Primariei Capitalei in varsta de 42 de ani, divortata, foarte bogata si care sustine acceptarea femeilor in masonerie. Sursa:www.cancan.ro

«Am făcut sex la Veneţia»


Nu a fost mulţumită cu cei 10.050 de euro pe care i-a obţinut după ce şi-a scos la licitaţie virginitatea pe internet, dar romanca Alina Percea (18 ani) s-a dăruit totuşi, zilele trecute, bărbatului care a oferit cel mai mult. Nu de alta dar nu mai putea da inapoi. Conform mărturisirilor fetei, norocosul care "a făcut-o femeie" e un afacerist italian.

Aventura amoroasă a Alinei Percea a început imediat după ce, pe 23 aprilie, s-a încheiat licitaţia pentru virginitatea sa, care a valorat la final 10.050 de euro. “I-am scris imediat câştigătorului care mi-a spus că e italian, e afacerist şi are 45 de ani. M-a invitat la Veneţia pentru a ne petrece prima noapte împreună”, a povestit Alina în revista Closer.

Speră să-l revadă pe italian

Zis şi făcut. Afaceristul i-a plătit biletul de avion şi a aşteptat-o la aeroport, având în mâini o cutie cu bomboane de ciocolată. “Bine ai venit la Veneţia, mi-a spus el. Arăta mai tânăr de 45 de ani, scund, bine îmbrăcat, brunet cu ochii verzi şi cu un zâmbet blând. Am fost să vizităm oraşul, apoi am mers la un hotel de cinci stele, unde am făcut sex fără prezervativ”, a mărturisit tânăra, adăugând: “Ne-am sărutat, ne-am dezbrăcat unul pe celălalt. Mă atrăgea fizic şi m-am bucurat de partida de amor, deşi m-a durut destul de tare. Am făcut sex doar o dată şi apoi am adormit. A doua zi, mi-a spus că i-ar plăcea să mă revadă”.

Pe de altă parte, Alina e mâhnită că din cei 10.050 de euro nu poate să-şi cumpere un apartament la Caracal aşa cum vrea, dar cu toate astea, se va întoarce acasă şi va folosi banii pentru a-şi continua studiile, menţionând: “Dacă italianul mă va mai chema, nu cred că îi voi mai cere bani ca să ne iubim”. Sursa:www.libertatea.ro

Columbeanca a ajuns la şedinţa foto cu ambulanţa


Monica Columbeanu a fost nevoită ieri să meargă cu o ambulanţă la o şedinţă foto, intrucat nu a vrut să ajungă la spital pentru a i se recolta sange. Soţiei lui Irinel Columbeanu i s-a făcut rău şi a preferat să se trateze in Salvare, decat să intarzie la intalnire.

Monica Columbeanu a fost transportată ieri la o şedinţă foto care a avut loc la Muzeul Satului din Capitală, cu ambulanţa. Înainte să plece spre locaţia unde urma să pozeze i s-a făcut rău şi, speriată de faptul că nu se mai putea da jos din maşină, a chemat urgent ambulanţa. Echipajul de pe Salvare a ajuns în 5 minute la faţa locului şi i-a acordat primul ajutor.

«Mi-a fost foarte rău, dar nu ştiu de ce»

Punctuală din fire, Monica nu a vrut să meargă la spital, pentru a nu întârzia la şedinţa foto stabilită. Aşa că le-a propus celor de pe ambulanţă să-i recolteze sânge în drum spre muzeu, scutind astfel un drum până la spital. “Mi-a fost foarte rău, dar nu ştiu de ce. Ieri după-amiază, când m-am dus să-i duc de mâncare socrului meu, mi s-a făcut rău.

Evident că m-am speriat, am chemat o ambulanţă care, de altfel, m-a şi dus la şedinţa foto pe care urma să o fac. În drum spre Muzeul Satului, mi-au recoltat sânge pentru analize şi acum aştept rezultatul. În cel mult o săptămână voi afla despre ce e vorba”, a povestit Monica pentru Libertatea.Sursa:www.libertatea.ro

«Plăpcianu e un papagal frustrat»



Cătălin Plăpcianu, unul dintre băieţii de bani gata care a fost combinat la finele anului trecut cu Ramona Gabor (sora mai mică a Monicăi Columbeanu), este acuzat de o tanără de 18 ani din Targu Frumos, Diana Barzu, că "este un papagal şi un frustrat sexual care nu poate avea o relaţie cu o femeie decat dacă o plăteşte".

Încă elevă de liceu, Diana l-a cunoscut pe Cătălin Plăpcianu anul trecut, pe hi5. “Am început să vorbesc cu el în octombrie 2008. Timp de două luni, am discutat cu el pe messenger şi la telefon. Îmi spunea mereu că vrea să vin la Bucureşti. M-am întâlnit cu el abia pe 18 decembrie.

Am venit în Capitală cu nişte prieteni de-ai mei, pe care i-a cazat la Rin Grand Hotel, pe cheltuiala lui. Şi-a trimis şoferul, pe Florin, să achite camerele şi să mă ia, să mă ducă la apartamentul lui din Băneasa. Aici, m-a lăsat în grija menajerei, o doamnă în vârstă, blonduţă, iar Florin a plecat să-l ia pe Plăpcianu de la aeroport, că se întorcea din Franţa.

Don Juan-ul «plăteşte fetele pentru distracţie»

Nu mai ştiu cât am stat cu el, dar la un moment dat m-a deranjat că l-am auzit vorbind cu o altă fată, căreia îi spunea să vină la Bucureşti, că vrea să o vadă. I-am zis că e un nesimţit şi că vreau să plec”, povesteşte frumoasa Diana Bârzu. Mai mult, ea susţine că ulterior a aflat că Plăpcianu îşi aduce acasă, la interval de 3-4 zile, fete pe care le agaţă pe net.

“Are foarte multe fete, pe care le cheamă pe la el, pentru distracţie. Majoritatea vin pentru că sunt naive sau pentru bani. Dacă nu trimite şoferul după ele, le trimite bani de drum, apoi le plăteşte şi le face tot felul de cadouri scumpe”, ne-a dezvăluit Diana, care nu a ascuns faptul că şi ei i-a trimis 500 de euro, dar şi 300 de lei de benzină, atunci când a venit să-l vadă. “Dacă vreo fată îşi dă seama că a fost folosită şi ridică glasul, imediat este sunată de prietenii lui Plăpcianu şi ameninţată să-şi ţină gura dacă ţine la viaţa ei”.

“Este un frustrat sexual, un papagal. Chiar i se potriveşte porecla (n.r. - Papagalul). Se laudă cu maşinile şi cu fetele care- i trec prin pat. Obişnuieşte să le facă iubitelor cadouri foarte scumpe, de mii de euro. Caută femei frumoase şi neapărat voluptuoase. Chiar el spune mereu că nu iese cu toate murăturile”, ne povesteşte Diana care în timpul liber e fotomodel. De altfel, când ne-am întâlnit cu ea, filma pentru Euforia TV.

“Ultima oară am vorbit acum două săptămâni, mi-a zis să îl las în pace, să îşi trăiască viaţa simplă pe care o duce. El, care s-a dat şi la prietena mea şi a încercat s-o combine!”, exclamă indignată frumoasa Diana.

Iată cum agaţă fete pe messenger!

[14:26] Plapcianu: iti trimit cate ceva despre mine
[14:26] Plapcianu: sa ma vezi
[14:26] Ispita: trimite-mi pe mail
[14:26] Plapcianu: http://happyhour.protv.ro/video-catalin-plapcianu-a-peste-1000-de-persoane/
18310
[14:26] Ispita: aa
[14:27] Ispita: dar te stiu
[14:27] Ispita: asa
[14:27] Ispita: de prin ziare
[14:27] Plapcianu: azi ia catavencu
[14:27] Ispita: imi place ca nu esti genul cu cafele si cluburi zi de zi
[14:27] Plapcianu: au facut un top idiot
[14:27] Plapcianu: si m-au pus pe primul loc
[14:27] Plapcianu: smecheri de dorobanti
[14:28] Plapcianu: niste terminati
[14:28] Plapcianu: trebuie sa plec
[14:28] Plapcianu: vb diseara
[14:28] Ispita: nu pune la suflet

Plăpcianu: «Nu o cunosc»

Contactat telefonic, Plăpcianu s-a speriat la auzul numelui Dianei Bârzu şi a negat, grăbit, totul: “Nu am cunoscut nici o fată cu numele Diana. Nu ştiu. Şi-a făcut poze la mine în casă? Poate or fi făcute în Photosop”.

A devenit celebru după un accident

Cătălin Plăpcianu a devenit cunoscut publicului larg după ce, în iunie anul trecut, a accidentat cu bolidul său de 200.000 de euro, un Lamborghini Murcielago, două tinere fotomodele care circulau regulamentar la volanul unui Fiat. Cu câţiva ani în urmă, a lovit mortal o persoană în vârstă. În ambele cazuri a fost suspectat că participa la curse ilegale de maşini, dar a fost găsit nevinovat, întrucât împotriva lui nu a fost depusă nici o plângere penală.Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats