joi, 14 mai 2009

Scandal cu acuzatii, amenintari si injuraturi in plina strada

Fosta sotie a dat cu masina peste miliardarul Petrache

Scene desprinse parca dintr-o telenovela au avut loc in zona Herastrau, in urma cu trei zile, cand Nicoleta, fosta sotie a miliardarului Adrian Petrache, de care a divortat recent, a intrat in plin cu jeep-ul in masina in care se afla afaceristul.


Nicoleta se afla la volan, iar in momentul in care a observat o masina in care se aflau fostul sau sot, un prieten al acestuia, Mircea Pascu, si o tanara domnisoara in varsta de 19 ani a vazut negru in fata ochilor, a lovit masina acestora, dupa care a urmat un scandal in plina strada. Imediat dupa ce femeia a intrat cu jeep-ul in masina in care se afla Adrian Petrache, distrugand partea din spate a autoturismului, miliardarul, prietenul sau si domnisoara de 19 ani s-au dat jos. La fel a procedat si Nicoleta, care, vizibil nervoasa, a inceput sa-i arunce vorbe grele fostului sot. "Nenorocitule, umbli cu prostituate", i-a spus miliardarului, cu referire la domnisoara care-l insotea si despre care Nicoleta banuia ca ar fi amanta lui. "Umbli cu prostituate, dar pensia alimentara nu o platesti", i-a mai spus, cu naduf, femeia fostului ei sot. Nici Mircea Pascu nu a scapat, fiind luat in colimator de femeie, care l-a acuzat ca este proxenet si ca ii plaseaza trufandale fostului ei sot. Nici miliardarul si prietenul acestuia nu s-au lasat mai prejos si au inceput sa-i adreseze cuvinte greu de reprodus Nicoletei, lucrurile degenerand intr-un scandal in toata regula, cu injuraturi ca la usa cortului.
Despre Adrian Petrache se spune ca ar avea o relatie cu o angajata a Primariei Capitalei in varsta de 42 de ani, divortata, foarte bogata si care sustine acceptarea femeilor in masonerie. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats