miercuri, 27 mai 2009

Avem dovada ca ex-ministrul Muncii si Familiei se masturba in fata camerei WEB







Filmul este real!

Florile de la geam, din fundal, reprezinta proba ca Paul Pacuraru apare si in secventele in care nu i se vede capul! Filmul in care fostul ministru al Muncii si Familiei Paul Pacuraru apare cu chilotii in vine in timp ce-si masa organul genital este 100% autentic. Politicianul a negat ca ar fi vorba de el in ultima parte a inregistrarii (mai exact cand se masturba), insa detaliile filmarii il dau de gol!


CANCAN a analizat ieri, impreuna cu un specialist in cinematografie, fiecare secventa din filmul uluitor pe care il puteti vedea si pe www.cancan.ro. Inregistrarea are 14 minute si 31 de secunde si pana la minutul 13 si 2 secunde Paul Pacuraru apare explicit in prim-plan. Apoi, fostul ministru se ridica de pe scaun, cu mana dreapta schimba unghiul de filmare al camerei web montate pe calculatorul sau si, aflat in picioare, isi coboara chilotii si incepe sa se masturbeze. Din acel moment figura nu i se mai vede. Contactat initial de CANCAN, Pacuraru a spus ca, de fapt, din momentul in care in cadru apare un barbat masandu-si organul genital n-ar mai fi vorba de el. "In primele imagini, cand ma vad, eram eu, dar mai departe este o facatura! Am depus deja o plangere impotriva persoanei care m-a filmat la politia germana deoarece este vorba de o infractiune informatica si persoana respectiva este stabilita la Munchen!", ne-a marturisit Pacuraru.
Reporterii nostri au descoperit insa proba ca atat in primele imagini, cat si in finalul filmarii unde are loc masturbarea, protagonistul este acelasi barbat, respectiv ex-ministrul Muncii si Familiei. Expertul in cinematografie - la care au apelat ieri reporterii CANCAN - a urmarit atent intreaga filmare si a ajuns la concluzia ca nu e un trucaj.
In primul rand, luminozitatea si temperatura de culoare sunt uniforme pe intreaga durata a inregistrarii, ceea ce inseamna ca este filmat cursiv, in aceleasi conditii. In al doilea rand, materialul video are aceeasi rezolutie si nu da semne de interpolare (adica modificari de incadrare).
Pe de alta parte, in primul calup de filmare - in care Paul Pacuraru admite ca este vorba de el - apar de-a lungul celor 13,02 minute mai multe elemente ce se regasesc evident si in al doilea calup. Astfel, cele trei ghivece de flori de culori diferite care se vad la fereastra - in coltul din stanga - apar (in aceeasi distributie) si dupa minutul 13,02, cand Pacuraru era in picioare si isi atingea organul genital. Mai mult, piesa de mobilier care, la un moment dat, este vizibila in prima parte a filmarii reapare si in a doua parte, in dreapta protagonistului.
Ultimul detaliu care reconfirma ca ex-ministrul este una si aceeasi persoana din intreaga filmare il reprezinta chilotii care sunt aceeasi, pastrand o dunga orizontala de culoare inchisa sub banda elastica. Iata, asadar, ca exista mai multe detalii care dovedesc ca inregistrarea a fost realizata in aceeasi locatie, cursiv (fara intrerupere) si ca in ea apare exclusiv Paul Pacuraru.
Politia nu stie de nicio plangere!
Dincolo de aceste dovezi, ex-ministrul marturisise initial ca a depus o plangere penala impotriva celor care l-au inregistrat. O dovada a acestui fapt nu exista insa. IGP a comunicat ieri, la solicitarea CANCAN, ca "nu exista informatii cu privire la o plangere depusa de persoana mentionata (n.n. - Pacuraru)". In plus, politiei nu-i fusesera cerute pana ieri informatii in acest sens de catre o autoritate germana. Incercand sa obtina ieri o noua declaratie a fostului ministrul fata de probele aparute, CANCAN l-a sunat pe Pacuraru, dar mobilul a fost inchis toata ziua.



Pro Si contra fostului ministru



"Asa ceva nu se face!"
CANCAN a sondat opinia oamenilor de rand in legatura cu scandalul sexual care il vizeaza pe ex-ministrul Muncii Paul Pacuraru. Unii sunt toleranti, altii sustin categoric ca asa ceva nu se face.

Victor Sandu, 63 de ani, pensionar: "Eu consider ca a gresi este omeneste, insa domnul Pacuraru ar trebui ca de acum incolo sa fie mai atent la ce face, pentru ca presa va fi cu ochii pe el".

Ioana Deliu, 57 de ani, pensionara: "L-am vazut, aseara, la televizor, intr-o inregistrare de pe internet pe fostul ministru al Muncii. Daca astia sunt oamenii care i-am ales sa ne conduca, ce sa facem! Ce educatie sa le mai dam tinerilor?"

Alexandra Nicolaescu, 21 de ani, nu lucreaza: "Nu pot sa inteleg cum o persoana publica precum domnul Paul Pacuraru se poate cobori atat de jos sa inceapa sa se masturbeze pe internet. La urma urmei, singur a declarat ca era intr-o discutie cu niste straini. La varsta lui este totusi destul de jenant".

Alfred Parlitu, 30 de ani, student
"Un ministru ar trebui sa fie un model pentru ceilalti oameni. Acum ce fel de exemplu este el pentru romani? Ma bucur ca a fost incoltit de presa si televiziune, asa va stii toata lumea ce fel de om este domnul Pacuraru".

Ion Zamfirache, 30 de ani, somer: "Nu pot sa zic decat ca nu e sanatos la cap. Asa ceva nu se face! Totusi, la urma urmei, e viata lui personala si e liber sa faca ce vrea."

Raluca, 16 ani, eleva: "Sincer, nu am auzit niciodata de acest Pacuraru. Dar, daca ziceti ca se masturba la el in camera, in fata web-ului este ok. La tine in casa poti sa faci ce vrei, nu?"

Colegii de partid cred ca este o campanie de denigrare!


Vicepresedintele PNL Norica Nicolai : "Imaginile fac parte dintr-o strategie de campanie electorala pe care eu o numesc actiunea dosarelor intime".

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase: "Este viata privata a dansului si nu ma priveste".

Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu: "Nu citesc decat articolele care privesc Partidul Democrat-Liberal!"

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu: "Nu comentez!"

Fosta imagine a PSD Ana Birchall: "Domnul Pacuraru ii poate da in judecata in Germania pe autorii filmului, pentru ca inteleg ca acele persoane l-au filmat". Sursa:www.cancan.ro

Codin i-a dat papucii Alinei (ex-a.s.i.a.) fara sa-i spuna




Iubitul Alinei (ex-ASIA) s-a intors la fosta!


Raluca Lazarut a fost vazuta in compania lui Codin Maticiuc intr-un renumit restaurant din Bucuresti. Cei doi s-au tinut permanent de mana si nu s-au sfiit sa se sarute de fata cu amicii lor.




Duminica, in jurul orei 18.00, Raluca Lazarut si Codin Maticiuc, insotiti de un grup de prieteni, si-au facut aparitia la terasa Casa di David. Cei doi au venit fiecare cu masina lui. Desi la inceput a parut doar o intalnire amicala, de dragul saptamanii pe care au petrecut-o impreuna ca iubiti, pe parcurs situatia s-a schimbat radical. Raluca si Codin s-au asezat unul langa altul si, potrivit martorilor, el i-a luat mana intr-a lui, ramanand asa pana la finalul intalnirii. Mai mult, pe parcursul sederii la terasa au fost extrem de tandri si atenti unul cu celalalt, iar la un moment dat chiar s-au sarutat. Dupa ce au terminat de mancat au pornit catre parcare si s-au urcat amandoi in masina lui Codin, un Ferrari 430 cabrio. De parca nu ar fi impresionat-o destul la masa, coplesind-o cu atentia lui, fostul-actual iubit a plimbat-o pe Raluca pe bulevardul Barbu Vacarescu cu bolidul lui de peste sapte miliarde de lei vechi. Cateva zeci de minute mai tarziu au revenit in parcarea restaurantului, de unde stirista si-a luat masina si au plecat fiecare catre casa lui. Asadar, dupa aceasta intalnire nu mai incape indoiala ca, desi toata lumea stia ca are o relatie Alina de la A.S.I.A., Codin a reluat povestea de amor cu Raluca Lazarut, pe care a incheiat-o rapid in momentul in care a pus ochii pe cantareata blonda. Desi refuza sa comenteze aceasta informatie, ravnitul burlac nu neaga ca ar fi din nou cu stirista de la Antena 3.



I-a trimis o limuzina la redactie



Potrivit surselor din Antena, Codin i-a trimis o limuzina la redactie in urma cu doua saptamani. Masina a asteptat in fata cladirii din Baneasa aproape patru ore, timp in care a incurcat teribil traficul, si asa restrictionat, din zona.
"Suntem inca impreuna!"
In ceea ce o priveste pe Alina, surse din anturajul lui Codin sustin ca acesta nu a luat prea in serios relatia cu ea, cei doi despartindu-se in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, Alina nu este in tema cu ultimele noutati. "Eu si Codin suntem inca impreuna! Stiu ca a ramas in relatii de prietenie cu Raluca si nu am absolut nicio problema cu asta", ne-a marturisit cantareata. Tonul ei s-a schimbat brusc in momentul in care a aflat detaliile referitoare la sarutul dintre Codin si Raluca si gesturile tandre la care acestia s-au dedat pe parcursul intalnirii de la Di David. "In cazul asta ma deranjeaza!", ne-a declarat ea. Intreaga poveste vine ca o lovitura pentru blonda care nu s-a ferit deloc sa arate cat este de fericita cu noua
ei cucerire.
15.04.2009. Paparazzii Ciao! au dezvaluit in premiera ca Alina (ex-ASIA) s-a cuplat cu Codin

DOTAT. Codin Maticiuc isi ia cuceririle cu un bolid de peste 7 miliarde de lei vechi

Sursa:www.cancan.ro

CANCAN a comparat fotografiile lui Copos si ale ospatarului care pretinde ca este fiul miliardarului





E 71% copilul lui George Copos!


Texturile capilare - firele de par sunt tepoase, drepte si amandoi au aceeasi configuratie a calvitiei - 95%
Fruntile - amandoi au fruntea lata, insa a lui Mircea Balaban este usor tuguiata - 80%
Sprancenele - prezinta curburi similare - 95%
Ochii - culorile sunt asemanatoare, dar formele difera. Mircea Balaban are ochii alungiti, iar George Copos rotunzi - 30%
Pometii - au practic aceeasi constructie - 100%
Urechile - sunt mari si usor dezlipite de cap, dar au un contur
putin diferit - 80%
Nasul - amandoi a
u oasele nazale drepte si narile largi - 90%
Buzele - sunt carnoase in ambele cazuri, insa in timp ce gura lui Balaban este mare, liniara si fara un contur evident, Copos are gura invers arcuita, vizibil conturata - 15%
Barbiile - Copos are barbia mai osoasa, iar Balaban, rotunda - 55%

Figurile celor doi prezinta, per ansamblu, asemanari majore, insa exista si detalii care difera radicalPana la efectuarea unui test de paternitate care ar putea stabili cert daca exista vreo legatura de sange intre George Copos si tanarul ospatar (care spune ca e fiul nelegitim al miliardarului), reporterii CANCAN au studiat in amanunt fotografiile celor doi.



Asadar, dupa ce am dezvaluit in exclusivitate - in editia de luni - marturia ospatarului Mircea Balaban (de 28 de ani, din Brasov), azi revenim cu analiza portretului lui si al miliardarului Copos. Fara sa pronuntam vreun verdict in privinta filiatiei, publicam concluziile desprinse dupa scanarea si compararea fotografiilor. In ansamblu, cei doi seamana izbitor, dar exista si diferente evidente, asa cum puteti observa in diagrama alaturata.
Media asemanarilor dintre cei doi ar fi in jur de 71%, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca Mircea Balaban e fiul lui George Copos. Desigur, in balanta ar trebui sa atarne si declaratiile unor martori, precum si alte date care ar atesta o eventuala relatie, in tinerete, a miliardarului cu mama naturala a ospatarului. O relevanta 100% ar putea avea in acest caz doar realizarea unui test de paternitate, insa legislatia romana nu-l obliga sub nicio forma pe George Copos sa se supuna acestuia. Acest lucru va face, probabil, ca Mircea Balaban sa nu afle niciodata daca este sau nu adevaratul copil al omului de afaceri. Sursa:www.cancan.ro

Sorin Oprescu, baie de spumă cu Răduleasca



Două ipostaze amuzante cu edilul Capitalei: o farsă şi o gafă

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat in vizorul Mihaelei Rădulescu, vedeta pregătindu-i o farsă care l-a pus in incurcătură pe edil.

Ivitat în studioul Antenei 1 pentru un interviu, primarul a constatat că a rămas blocat în cabina de machiaj împreună cu Mihaela Rădulescu. Până să vină lăcătuşul să deschidă uşa, o maşină de spălat aflată în funcţiune în încăpere a început să scoată spumă cât să-i inunde pe cei doi, făcându- l pe Oprescu să-şi iasă repede “din pepeni”.

Întregul spectacol a fost filmat cu camera ascunsă şi va putea fi urmărit în această seară, la emisiunea Râsmeriţa de la Antena 1, începând cu ora 20.30. Sursa:www.libertatea.ro

Paris, sex în baia Elton John


Moştenitoarea imperiului Hilton nu s-a putut abţine şi a făcut amor pe iahtul pe care era musafir

Atracţia fizică dintre Paris Hilton şi iubitul ei e atat de mare, incat nu se pot abţine de la sex nici in public. Cei doi au avut parte de un moment stanjenitor, după ce au fost prinşi făcand amor, la Cannes, in baia iahtului cantăreţului Elton John, care ii invitase la o petrecere.

Paris Hilton, aflată la Cannes, a avut grijă să nu treacă neobservată. După ce a fost surprinsă în ipostaze penibile într-un club, presa britanică a dezvăluit, ieri, că aceasta a fost dată afară de la o petrecere organizată pe un iaht de regizorul David Furnish, soţul lui Elton John, după ce a fost prinsă făcând sex cu iubitul ei, Doug Reinhardt, în toaleta ambarcaţiunii.

Vedeta şi iubitul ei au făcut sex-show în club

“David a întâlnit-o pe Paris într-un hotel şi a invitat-o împreună cu prietenul ei la petrecere. Însă, de cum a ajuns, controversata blondă nu s-a dezlipit de Doug, cu care s-a sărutat întruna şi s-au mângâiat fără să pară stânjeniţi de prezenţa celorlalţi invitaţi”, a declarat o sursă pentru Daily Mirror. În cele din urmă, Paris, înfierbântată, l-a tras pe Doug în toaletă, pentru “câteva momente de intimitate”, unde au fost prinşi de David şi de Elton, care le-au cerut imediat să plece. Sursa:www.libertatea.ro

Alinuţa se joacă cu focul


La Eros Show 2009, Regina porno pregăteşte o serie de spectacole incendiare. Atat la propriu, cat şi la figurat.

Eros Show 2009 din Bucureşti pregăteşte pentru cei care îi vor călca, începând de astăzi, pragul o mulţime de surprize. Una dintre acestea e spectaculosul show erotic pe care-l va susţine, seară de seară, Alina Plugaru. Artificii, flăcări şi multă senzualitate iata, reţeta unei reprezentaţii pe care Alina speră să o facă de neuitat.

“Spectacolul pe care-l voi face e unic în România. Voi fi înconjurată de câţiva băieţi care vor avea torţe în mâini şi se vor «juca» în preajma mea cu ele, în timp ce eu voi dansa senzual. Spre sfârşitul show-ului, vor veni şi artificiile, care vor marca punctul culminant al spectacolului. Va fi ceva cu totul şi cu totul special, mă antrenez deja de aproape o lună, iar costumatia va fi deosebita şi ea”, ne-a declarat apetisanta Alina Plugaru.

Se vor putea cumpăra şi jucării sexuale

În afara show-urilor Alinei, organizatorii promit că, la expoziţia erotică ce va avea loc la Sala Polivalentă, orice fantezie va fi putea satisfăcută prin varietatea produselor oferite spre vânzare de expozanţi. Printre acestea amintim vibratoarele de lux, placate cu aur, pentru doamnele care vor să arate că nu sunt afectate de criza financiară, dar şi ultimele noutăţi în ceea ce priveşte jucăriile sexuale.

Vibrator «ultimul răcnet», la Bucureşti

Cea mai nouă invenţie în ceea ce priveşte jucăriile erotice va fi şi ea disponibilă la Eros Show. Astfel, spun organizatorii, vedeta expoziţiei va fi cel mai nou model de vibrator “rabbit”, cu bile interne, care se mişcă asemenea valurilor mării şi care e făcut dintr-un material care imită la perfecţie pielea umană.

Starul XXX te aşteaptă la standul Libertatea

La standul ziarului Libertatea de la Sala Polivalentă toţi cei care îşi doresc un autograf de la vedeta XXX favorită, Alina Plugaru, vor avea ocazia să-şi îndeplinească visul. Astfel, pe toată perioada Eros Show, între orele 17-19, Alina se va lăsa fotografiată gratis cu fanii ei, iar pe poză le va acorda un autograf. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats