miercuri, 27 mai 2009

Codin i-a dat papucii Alinei (ex-a.s.i.a.) fara sa-i spuna




Iubitul Alinei (ex-ASIA) s-a intors la fosta!


Raluca Lazarut a fost vazuta in compania lui Codin Maticiuc intr-un renumit restaurant din Bucuresti. Cei doi s-au tinut permanent de mana si nu s-au sfiit sa se sarute de fata cu amicii lor.




Duminica, in jurul orei 18.00, Raluca Lazarut si Codin Maticiuc, insotiti de un grup de prieteni, si-au facut aparitia la terasa Casa di David. Cei doi au venit fiecare cu masina lui. Desi la inceput a parut doar o intalnire amicala, de dragul saptamanii pe care au petrecut-o impreuna ca iubiti, pe parcurs situatia s-a schimbat radical. Raluca si Codin s-au asezat unul langa altul si, potrivit martorilor, el i-a luat mana intr-a lui, ramanand asa pana la finalul intalnirii. Mai mult, pe parcursul sederii la terasa au fost extrem de tandri si atenti unul cu celalalt, iar la un moment dat chiar s-au sarutat. Dupa ce au terminat de mancat au pornit catre parcare si s-au urcat amandoi in masina lui Codin, un Ferrari 430 cabrio. De parca nu ar fi impresionat-o destul la masa, coplesind-o cu atentia lui, fostul-actual iubit a plimbat-o pe Raluca pe bulevardul Barbu Vacarescu cu bolidul lui de peste sapte miliarde de lei vechi. Cateva zeci de minute mai tarziu au revenit in parcarea restaurantului, de unde stirista si-a luat masina si au plecat fiecare catre casa lui. Asadar, dupa aceasta intalnire nu mai incape indoiala ca, desi toata lumea stia ca are o relatie Alina de la A.S.I.A., Codin a reluat povestea de amor cu Raluca Lazarut, pe care a incheiat-o rapid in momentul in care a pus ochii pe cantareata blonda. Desi refuza sa comenteze aceasta informatie, ravnitul burlac nu neaga ca ar fi din nou cu stirista de la Antena 3.



I-a trimis o limuzina la redactie



Potrivit surselor din Antena, Codin i-a trimis o limuzina la redactie in urma cu doua saptamani. Masina a asteptat in fata cladirii din Baneasa aproape patru ore, timp in care a incurcat teribil traficul, si asa restrictionat, din zona.
"Suntem inca impreuna!"
In ceea ce o priveste pe Alina, surse din anturajul lui Codin sustin ca acesta nu a luat prea in serios relatia cu ea, cei doi despartindu-se in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, Alina nu este in tema cu ultimele noutati. "Eu si Codin suntem inca impreuna! Stiu ca a ramas in relatii de prietenie cu Raluca si nu am absolut nicio problema cu asta", ne-a marturisit cantareata. Tonul ei s-a schimbat brusc in momentul in care a aflat detaliile referitoare la sarutul dintre Codin si Raluca si gesturile tandre la care acestia s-au dedat pe parcursul intalnirii de la Di David. "In cazul asta ma deranjeaza!", ne-a declarat ea. Intreaga poveste vine ca o lovitura pentru blonda care nu s-a ferit deloc sa arate cat este de fericita cu noua
ei cucerire.
15.04.2009. Paparazzii Ciao! au dezvaluit in premiera ca Alina (ex-ASIA) s-a cuplat cu Codin

DOTAT. Codin Maticiuc isi ia cuceririle cu un bolid de peste 7 miliarde de lei vechi

Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats