vineri, 26 iunie 2009

Dezvaluire socanta in Revista Ciao! Petre Roman i-a dat o suta de milioane lui Jean Constantin!


Il intretine pe fostul iubit al sotiei


Ultimul numar al revistei Ciao! arunca pe piata un subiect exploziv: ex-premierul Petre Roman i-a donat actorului Jean Constantin, fostul iubit al Silviei Chifiriuc, o suma consistenta de bani, fix acum un an. Transferul discret a avut loc pe data de 25 iunie 2008. Revista Ciao! a aflat toate amanuntele acestui gest generos si controversat, deopotriva, al lui Petre Roman! Cu atat mai mult cu cat opinia publica era oripilata, la vremea respectiva, de situatia materiala deloc de invidiat in care acesta si-a lasat fosta sotie, pe Mioara Roman, cand a decis sa isi traiasca viata alaturi de voluptuoasa cantareata de manele.



Despre relatia fostului prim-ministru al Romaniei, Petre Roman, cu Silvia (Agapia, pe numele ei real) Chifiriuc, s-ar fi crezut ca s-a spus totul. Nimic mai fals! Detalii socante despre povestea celor doi au aparut in ultimul numar al revistei Ciao! Astfel, in iunie 2008, din contul lui Petre Roman au plecat nu mai putin de o suta de milioane de lei vechi direct in contul lui Jean Constantin, fostul iubit al Silviei si cel care a lansat-o in showbiz. Care ar fi motivul pentru care un barbat ar vira bani grei in contul ex-concubinului sotiei sale? O explicatie o gasim chiar la actorul Jean Constantin care, la o gala a Premiilor Gopo din fe-bruarie 2008, declara ca e sarac si ca ar fi bine daca in loc de medalii i s-ar fi dat paine. "Am muncit o viata intreaga ca sa mor de foame!", sunt, mai exact, cuvintele sale. Prin urmare, Silvia vrea sa fie recunoscatoare acum, cand isi permite, cu cel care a facut-o vedeta. Cum ea, din salariul de profesor de canto nu poate plati sume atat de mari, este clar ca banii sunt din contul lui Petre Roman. De altfel, Silvia are si de ce sa ii poarte recunostinta maestrului: de cate ori se ivea posibilitatea unui turneu, Jean Constantin punea conditia ca Silvia sa fie inclusa de asemenea in program, altfel nu participa nici el! Despre aceasta situatie, Jean Constantin ne-a declarat: "Silvia a fost doar o colega... de acum 20 de ani... Nu am nicio legatura... Ma suna oamenii sa ma intrebe acum daca sunt pestele lui Petre Roman... Eu sunt om serios, sunt cetatean de onoare in doua orase, am jucat in 89 de filme... nu am legatura cu asa ceva!"

Petre Roman: "Merci de telefon!"


Faptul ca il intretine pe Jean Constantin nu e singura corvoada a lui Petre Roman. El are de dus in spate si noile rude pe care si le-a facut de cand a intrat in familia Chifiriuc. De exemplu, anul trecut, mai exact pe 3 iulie, cuplul a nasit un copil, la Constanta. Baietelul era al unor prieteni ai Silviei, iar "nasul" de la Bucuresti s-a dovedit extrem de generos. Concret, fostul premier s-a pregatit pentru a face fata mai mult decat onorabil situatiei si a cumparat trusoul copilului, o bratara de aur si, nu in ultimul rand, i-a daruit finutului o medalie comemorativa, batuta cu ocazia aniversarii centenarului Jocurilor Olimpice. Mai nou, Roman are grija si de mama Silviei, care traieste in judetul Botosani. Casa acesteia a fost zugravita si reamenajata. Vecinii spun ca femeia primeste lunar bani de la "fata", care de curand i-a cumparat o serie de aparate electrocasnice. Toti din sat stiu ca soacra lui Petre Roman, care nu are niciun venit, e intretinuta de acesta. "Ii trimite cam cat ar fi o pensie pe luna, niste sume bunicele. Chiar are grija de ea", spune una dintre satence. Intrebat despre toate acestea, Petre Roman nu s-a pierdut cu firea si s-a dovedit un veritabil diplomat: "Sunt intr-o misiune in Maroc acum si nu pot sa vorbesc. Dar nu-ti imagina ca iti voi spune ceva despre o problema personala. Merci de telefon!", a declarat pentru Cancan fostul premier.


Mioara Roman: "Silvia s-ar fi dus cu Petre si gratis!"


Persoana cea mai dezavantajata din toata aceasta poveste a fost de la bun inceput Mioara Roman. Ramasa fara sot, fara o situatie materiala stabila, ea nu are decat sa se minuneze ca de un spectacol de noul stil de viata al celui cu care a trait peste 32 de ani. "Nu mai face parte din viata mea... Fiecare isi contruieste viata cum vrea. Pe mine m-a lasat intr-o situatie instabila, trebuie sa vand o casa care e in litigiu... Cat despre povestea asta cu banii... Silvia s-ar fi dus cu el si gratis... Nu ma descurc in lumea asta, si nici nu vreau!", a punctat fosta doamna Roman.
Sursa: www.cancan.ro

CANCAN a intrat In posesia primelor fotografii cu Tania Budi SI Lucian Viziru


Dovada ca sunt impreuna!

Cu toate ca au refuzat sa admita faptul ca formeaza un cuplu, cei doi continua sa se afiseze prin diverse medii de pe litoral. Tania si Lucian au fost fotografiati in timpul unei petreceri care a avut loc in clubul fratelui ei.

Tania Budi si Lucian Viziru traiesc o frumoasa poveste de dra-goste care se desfasoara in cea mai mare parte la malul marii. CANCAN a publicat, in exclusivitate, povestea de amor dintre cei doi, saptamana trecuta, si, cu toate ca protagonistii au refuzat sa comenteze si cu atat mai mult sa admita faptul ca sunt impreuna, a aparut si dovada.
Tania si Lucian si-au petreut weekendul la Mamaia, iar sambata seara, s-au distrat, de minune in clubul Crush, proprietatea fratelui blondei. Au dansat, au baut si, fara doar si poate, s-au simtit extraordinar unul in compania celuilalt. Lucian a stat in permanenta in preajma jumatatii lui si, de cate ori Tani fugea pe ringul de dans, se dadea cat mai aproape in incercarea de a nu o scapa din priviri. Si o masura mandru, din cap pana in picioare.
Desi pe parcursul serii, cei doi nu s-au dedat la gesturi tandre care sa tradeze legatura dintre ei, fosta teverista si actorul de la Acasa TV au parasit localul, in jurul orei 4 dimineata, tinandu-se de mana.



Loredana le stie secretul!



La petrecerea la care au participat Tania Budi si Lucian Viziru a fost invitata si Loredana Groza. Artista, o apropiata a Taniei, nu a dat niciun semn de surpriza cand si-a vazut prietena in compania colegului ei de pe platoul de filmare al telenovelei "Regina" (Acasa TV). In aceste conditii, probabilitatea ca chiar ea sa le fi facut cunostinta este destul de mare. Un lucru, insa, este cert - Loredana stie despre povestea de amor dintre Tania Budi si Lucian Viziru.

Sursa:www.cancan.ro

Lovitura de teatru in cazul mortii copilului Adrianei Bahmuteanu


Medicii i-au neglijat problemele de sanatate!

Dupa ce ziarul CANCAN a demonstrat, ieri, in exclusivitate, faptul ca moartea bebelusului Adrianei Bahmuteanu putea fi evitata, informatii noi vin sa intareasca aceste dezvaluri.

Surse medicale ne-au spus ca cei doi medici ginecologi ai vedetei stiau de existenta fibromului care a cauzat nasterea prematura inca inainte ca aceasta sa ramana gravida. Mai exact, fibromul a fost depistat la numai cateva luni dupa ce Adriana l-a adus pe lume pe primul sau copil, Mihai Maximus. La acel moment, medicul Silvia Miciner, de la Spitalul CF 2, si seful sau, dr. Eugen Tanase, coordonatorul sectiei obstetrica-ginecologie si directorul general al spitalulul (care, intamplator sau nu, a fost demis intre timp), au decis sa nu-i elimine fimbromul. Ba chiar i-au recomandat pacientei lor sa ramana gravida, urmand ca ei sa se ocupe de problema de sanatate a acesteia abia dupa ce va naste al doilea copil. Decizia surprinzatoare a celor doi medici i-a bulversat pe specialistii la care Adriana a apelat ulterior, din pacate, insa, prea tarziu. Pentru ca viata micu-tului Darius sa nu fi fost pusa in pericol, medicii Silvia Miciner si Eugen Tanase aveau doua variante: fie ii extirpau Adrianei fibromul imediat ce l-au descoperit, inainte ca ea sa ramana gravida, fie o faceau in primele luni de sarcina, cand au constatat ca acesta afecteaza fatul. In cazul in care Adriana Bahmuteanu va face sesizare la Colegiul Medicilor din Romania, cele doua cadre medicale risca sa fie sanctionate disciplinar pentru neglijenta.


Se va opera la Viena, peste doua luni


Pentru ca starea ei de sanatate este destul de subreda dupa chinurile prin care a trecut in ultimele saptamani, iar fibromul a crescut foarte mult, medicii i-au recomandat Adrianei sa se opereze in strainatate. Peste aproximativ doua luni, ea va pleca la o clinica specializata din Viena. Sursa:www.cancan.ro

Michael Jackson a murit!

Michael Jackson, unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor, a murit în această noapte, după un stop cardiac, la vârsta de 50 de ani. "The King of Pop" a lăsat în urmă trei copii: Michael Joseph Jackson, Jr, Paris Michael Katherine Jackson şi Prince "Blanket" Michael Jackson II. Sursa:www.libertatea.ro


Tatăl şi-a filmat fiul care făcea sex


Ipoteză şocantă in cazul celor doi minori, Ionel, de 11 ani, respectiv Roxana, de 13 ani, din oraşul hunedorean Uricani, care apar într-un filmuleţ porno difuzat pe internet: există indicii că persoana care a regizat şi a filmat scenele de sex este chiar tatăl băiatului.

I se aude vocea în înregistrare

La vizionarea filmuleţului, anchetatorii au sesizat că, la un moment dat, în înregistrare se mai aude o voce, de bărbat. Acesta intervine la finalul actului sexual şi spune către băieţelul de 11 ani: “Gata, mă!”

Toate probele de până acum indică faptul că vocea aparţine tatălui lui Ionel, un bărbat de 42 de ani, care, la rândul lui, apare în ipostaze indecente pe internet. Bărbatul a postat pe mai multe site-uri destinate adulţilor imagini deochiate, în care apare împreună cu o tânără în timp ce fac sex oral.

“Urmează să mai facem o analiză a vocii, dar, din toate probele pe care le deţinem, suntem aproape convinşi că glasul îi aparţine tatălui băiatului”, ne-au dezvăluit poliţiştii care se ocupă de acest caz.

Decăzuţi din drepturile părinteşti

Direcţia pentru Protecţia Copilului Hunedoara s-a sesizat în acest caz şi va propune instanţei decăderea din drepturi a părinţilor celor doi copii. Viorica Popescu, directorul Direcţiei, spune că s-a efectuat o anchetă. “Este vorba despre neglijenţă din partea părinţilor, dar şi un exemplu negativ din partea lor. Vom propune ca minorii să fie preluaţi de către Protecţia Copilului”, a declarat Popescu. Sursa:www.libertatea.ro

Ea este iubita lui Mazăre



Radu Mazăre, primarul din Constanţa, a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii, miercuri seara, in timp ce ieşise la plimbare in Bucureşti alături de iubita lui, o tânără frumoasă, ce pare să-l fi cucerit definitiv pe celebrul burlac-politician.

Cei doi amorezi s-au dus în zona Pieţei Alba Iulia, unde s-au întâlnit la o cafenea cu fratele primarului, deputatul Alexandru Mazăre, şi prietena acestuia. Radu s-a comportat extrem de afectuos cu iubita lui. A ţinut-o de mână tot timpul, a sărutat-o, iar când s-au despărţit, femeia plecând împreună cu Alexandru, a privit îndelung după ea.

Au plecat separat

Cunoscut ca un mare cuceritor, Radu Mazăre pare destul de aprins după actuala lui parteneră, dacă ţinem cont că a avut-o alături de el inclusiv la întâlnirea şefilor PSD de la Turnu Măgurele din weekendul trecut.

Se plimbă cu un Jaguar de 80.000 de euro

În ultima vreme, Radu Mazăre a fost văzut la volanul unui Jaguar XF, care costă cam 80.000 de euro, despre care s-a bănuit că şi l-a cumpărat recent. Mazăre ne-a precizat însă că Jaguarul nu este al lui: “Firma care aduce aceste maşini mi l-a dat să merg cu el două luni, timp în care mă pot hotărî dacă îl achiziţionez. Voi da în schimb Jaguarul meu mai vechi, plus o diferenţă de bani, şi îl iau pe acesta”. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats