vineri, 26 iunie 2009

Lovitura de teatru in cazul mortii copilului Adrianei Bahmuteanu


Medicii i-au neglijat problemele de sanatate!

Dupa ce ziarul CANCAN a demonstrat, ieri, in exclusivitate, faptul ca moartea bebelusului Adrianei Bahmuteanu putea fi evitata, informatii noi vin sa intareasca aceste dezvaluri.

Surse medicale ne-au spus ca cei doi medici ginecologi ai vedetei stiau de existenta fibromului care a cauzat nasterea prematura inca inainte ca aceasta sa ramana gravida. Mai exact, fibromul a fost depistat la numai cateva luni dupa ce Adriana l-a adus pe lume pe primul sau copil, Mihai Maximus. La acel moment, medicul Silvia Miciner, de la Spitalul CF 2, si seful sau, dr. Eugen Tanase, coordonatorul sectiei obstetrica-ginecologie si directorul general al spitalulul (care, intamplator sau nu, a fost demis intre timp), au decis sa nu-i elimine fimbromul. Ba chiar i-au recomandat pacientei lor sa ramana gravida, urmand ca ei sa se ocupe de problema de sanatate a acesteia abia dupa ce va naste al doilea copil. Decizia surprinzatoare a celor doi medici i-a bulversat pe specialistii la care Adriana a apelat ulterior, din pacate, insa, prea tarziu. Pentru ca viata micu-tului Darius sa nu fi fost pusa in pericol, medicii Silvia Miciner si Eugen Tanase aveau doua variante: fie ii extirpau Adrianei fibromul imediat ce l-au descoperit, inainte ca ea sa ramana gravida, fie o faceau in primele luni de sarcina, cand au constatat ca acesta afecteaza fatul. In cazul in care Adriana Bahmuteanu va face sesizare la Colegiul Medicilor din Romania, cele doua cadre medicale risca sa fie sanctionate disciplinar pentru neglijenta.


Se va opera la Viena, peste doua luni


Pentru ca starea ei de sanatate este destul de subreda dupa chinurile prin care a trecut in ultimele saptamani, iar fibromul a crescut foarte mult, medicii i-au recomandat Adrianei sa se opereze in strainatate. Peste aproximativ doua luni, ea va pleca la o clinica specializata din Viena. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats