vineri, 26 iunie 2009

CANCAN a intrat In posesia primelor fotografii cu Tania Budi SI Lucian Viziru


Dovada ca sunt impreuna!

Cu toate ca au refuzat sa admita faptul ca formeaza un cuplu, cei doi continua sa se afiseze prin diverse medii de pe litoral. Tania si Lucian au fost fotografiati in timpul unei petreceri care a avut loc in clubul fratelui ei.

Tania Budi si Lucian Viziru traiesc o frumoasa poveste de dra-goste care se desfasoara in cea mai mare parte la malul marii. CANCAN a publicat, in exclusivitate, povestea de amor dintre cei doi, saptamana trecuta, si, cu toate ca protagonistii au refuzat sa comenteze si cu atat mai mult sa admita faptul ca sunt impreuna, a aparut si dovada.
Tania si Lucian si-au petreut weekendul la Mamaia, iar sambata seara, s-au distrat, de minune in clubul Crush, proprietatea fratelui blondei. Au dansat, au baut si, fara doar si poate, s-au simtit extraordinar unul in compania celuilalt. Lucian a stat in permanenta in preajma jumatatii lui si, de cate ori Tani fugea pe ringul de dans, se dadea cat mai aproape in incercarea de a nu o scapa din priviri. Si o masura mandru, din cap pana in picioare.
Desi pe parcursul serii, cei doi nu s-au dedat la gesturi tandre care sa tradeze legatura dintre ei, fosta teverista si actorul de la Acasa TV au parasit localul, in jurul orei 4 dimineata, tinandu-se de mana.



Loredana le stie secretul!



La petrecerea la care au participat Tania Budi si Lucian Viziru a fost invitata si Loredana Groza. Artista, o apropiata a Taniei, nu a dat niciun semn de surpriza cand si-a vazut prietena in compania colegului ei de pe platoul de filmare al telenovelei "Regina" (Acasa TV). In aceste conditii, probabilitatea ca chiar ea sa le fi facut cunostinta este destul de mare. Un lucru, insa, este cert - Loredana stie despre povestea de amor dintre Tania Budi si Lucian Viziru.

Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats