marți, 14 aprilie 2009

Liga I la DNA/Am filmat flagrantul de la Casa Fotbalului!


Reporterii CANCAN au surprins cu o camera ascunsa momentul descinderii procurorilor DNA in biroul de la sediul FRF al presedintelui CCA, Gheorghe Constantin.


Bucuresti, ora 07.00. Mai multi ofiteri de politie judiciara ai DNA, insotiti de procurori, au luat cu asalt sediul FRF pentru a perchezitiona biroul presedintelui CCA, Gheorghe Constantin. Acesta nu a fost de gasit, dar in jurul orei zece si-a facut aparitia la Casa Fotbalului, moment in care judiciaristii au declansat operatiunea de strangere a dovezilor. In acel moment, un reporter CANCAN a ajuns la sediul FRF care era impanzit de ofiteri ai DNA. Cu toate ca intrarea in incinta era interzisa, din ordinul strict al procurorilor, reporterul nostru si-a incercat norocul si s-a dat drept fotbalist liber de contract care venise din provincie pentru a-si rezolva niste probleme. A tinut. Nimeni nu i-a cerut sa se legitimeze, nimeni nu l-a oprit, dar urma partea cea mai grea: sa ajunga la biroul sefului CCA, Gheorghe Constantin. Accesul la etajul unu era strict interzis, cu exceptia inaltilor oficiali ai FRF. A urcat. Agitatie mare. Peste zece ofiteri ai DNA strangeau tot felul de acte si dosare. Din cand in cand, un procuror iesea din biroul sefului arbitrilor si vorbea la telefon. Raporta unui superior cum decurge operatiunea. Dupa trei ore de la intrarea reporterului CANCAN in sediu, Gheorghe Constantin a iesit din birou. Era transfigurat. S-a indreptat catre toaleta si s-a spalat de cateva ori pe fata cu apa rece. Parca nu-i venea sa creada ce i se intampla. Apoi, a cerut sa i se aduca de la bufet trei sandwich-uri cu sunca si cascaval si sa fie trecut "pe caiet". In acelasi timp, Miodrag Belodedici savura cu nesat o mare friptura si o salata, iar Didi Prodan isi potolea setea cu o bere. Apoi, Mircea Sandu a trecut pe la biroul lui Costica "Valcea" pentru a vedea cum merg lucrurile. L-a urmat si Florin Prunea, foarte degajat. Acesta a batut "cuba" cu un angajat al FRF si chiar a zambit. In jurul orei 16.00, perchezitia a luat sfarsit. Procurorii au sigilat biroul, iar pe Gheorghe Constantin l-au bagat in duba. Destinatia? DNA Pitesti. Dupa cinci ore petrecute in sediul FRF sub ochii procurorilor, reporterul CANCAN a parasit si el incinta.

FC Arges risca retrogradarea, Penescu, cinci ani de puscarie!



Dupa modelul "Becali", patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu , a fost retinut, ieri-dimineata, pentru 24 de ore, sub acuzatia de dare de mita. El a fost dus la sediul IPJ Arges si audiat impreuna cu fratele sau, Ilie, de procurorii DNA. Cornel Penescu este acuzat de procurori ca le-ar fi dat arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu si Tiberiu Lajos 54.000 de euro si 290.000 de lei pentru a-l ajuta in partidele cu Gloria Bistrita, FC Brasov si Universitatea Craiova. "Este vorba de un act de coruptie in fotbal. Problema e daca exista, intr-adevar, aceste acte materiale de remitere a unor sume de bani catre personaje din fotbalul romanesc. Este vorba de cateva mii de euro pentru arbitri, pentru asistenti. Sunt mai multe discutii telefonice intre mai multe persoane. In baza acestora, s-au lansat acuzatiile privind darea de mita catre arbitri", a declarat avocatul Radu Nistor.Sursa:www.cancan.ro

Fosta iubita a stelistului Toja rupe tacerea/"Sotia lui Dragulescu mi-a bagat limba in gura cu forta"



Maia Feldan a cunoscut-o pe Larisa Dragulescu saptamana trecuta, cand ambele femei au fost invitate la emisiunea "Happy Hour". Au urmat 48 de ore intense, in care aradeanca a ramas socata de modul de viata al sotiei gimnastului.

Invitata saptamana trecuta la emisiunea "Happy Hour", fosta iubita a lui Juan Toja, Maia Feldan, s-a imprietenit in culise cu Larisa Dragulescu, fosta sotie a sportivului, multiplu medaliat in gimnastica. Dupa show-ul lui Maruta, cele doua fete au mers la un restaurant, unde au stat pana aproape de miezul noptii. Initial, Maia nu a sesizat nimic suspect in comportamentul Larisei, dar ceea ce a urmat a fost socant. In exclusivitate pentru CANCAN, fosta iubita a lui Toja a acceptat sa povesteasca cele 48 de ore petrecute alaturi de fosta sotie a lui Dragulescu. "De la restaurant am plecat la Buzau. Mi-a spus ca are multe prietene acolo si m-am gandit ca e mai bine sa mai ies si eu, sa ma distrez, nu m-am gandit la nimic in neregula. Dar, de fapt, era vorba despre un baiat despre care mi-a povestit ca se intalneste de mult timp cu el si prietenii acestuia. Am mers direct la hotel, eu cu ea si doi baieti. Am cerut doua camere, dar apoi mi-a spus ca ea doarme cu unul dintre baieti. Atunci am avut primul semn de intrebare si i-am spus ca eu voi dormi singura, in cealalta camera, ceea ce s-a si intamplat. Avea ea o combinatie cu baiatul respectiv, a facut sex cu el, cu celalalt, ei stiu...", a povestit Maia, care a ramas socata in momentul in care Larisa a vrut sa o sarute cu forta.
"Stiu din Cancan ca esti bisexuala!"
"In acea seara, la hotel, cei doi baieti au baut whisky, iar Larisa vin rosu simplu, fara cola, fara nimic. Cand am urcat in camera inainte de culcare a trecut pe la mine, m-a apucat de cap usor si a vrut sa ma sarute. De fapt, mi-a bagat limba in gura cu forta! M-am tras inapoi si atunci ea mi-a spus: "Lasa, draga, ca stiu eu ca tu esti bisexuala, ca am citit eu in CANCAN!". I-am explicat ca eu ma sarut in gluma cu prietenele mele, nu asa, cu oricine. Apoi, a doua seara am mers la unul dintre baieti, nu stiu cine era, dar auzisem ca vor sa faca impreuna o melodie. La un moment dat jucau un joc, "adevar si provocare", si ea avea ca porunca sa ma sarute pe mine. Am refuzat-o de fiecare data", a relatat Maia, care a marturisit ca nu vrea sa fie implicata intr-un nou scandal: "Pe mine nu ma intereseaza combinatiile ei. Cred ca totul a pornit de la ea, mai ales ca sunt si acele poze. Larisa Dragulescu este opusul femeii care vrea sa para. Nu este in niciun caz o victima! Eu nu contest ca a suferit, dar comportamentul ei lasa de dorit. Am avut incredere in ea, dar nu mai vreau sa ma implic in alte probleme. Mi-a ajuns ce am tras de pe urma lui Toja".


"Mi-a spus ca Marian e un mascul feroce!"


In cele doua zile petrecute alaturi de Larisa Dragulescu, aceasta i-a povestit Maiei amanunte picante din viata de cuplu pe care o avea cu fostul gimnast. "Mi-a spus ca Marian e un mascul feroce. Mi-a povestit ce faceau ei doi in pat, ei cu alte persoane, ei cu fete sau baieti", a declarat fosta iubita a lui Toja.Sursa:www.cancan.ro

Codin Si Raluca Lazarut nu au mai apucat pastele Impreuna/A parasit-o dupa o saptamana



Desi parea o poveste frumoasa, relatia dintre Codin Maticiuc si prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Raluca Lazarut, s-a terminat inainte chiar de a incepe. Cei doi si-au spus "Adio!" inainte de a "implini" zece intalniri. In noul numar al revistei "Ciao!" care apare miercuri pe piata, veti vedea pentru cine a parasit-o Codin pe Raluca.


Raluca Lazarut a petrecut cea de-a doua parte a saptamanii trecute singura. Joi seara, bruneta s-a distrat fara iubit intr-un club din Bucuresti, iar a doua zi si-a petrecut intreaga dimineata intr-un parc din Dorobanti cu finuta ei, in varsta de un an si jumatate. Dar, nici urma de Codin Maticiuc, cel care, la inceputul lunii aprilie, devenise iubitul ei, proaspatul cuplu fiind surprins, in exclusivitate, de paparazzii Ciao!, la vremea aceea. Motivul este cat se poate de simplu. Tot in exclusivitate, in noul numar al revistei Ciao! Codin Maticiuc va aparea cu noua lui cucerire. Asadar, relatia fostului iubit al Annei Lesko cu Raluca Lazarut s-a rupt chiar inainte de a se aseza pe fagasul normal. Surse din anturajul celor doi sustin ca "marea iubire" s-a stins imediat ce a implinit o saptamana, iar asta, in ciuda faptului ca pareau sa se potriveasca si sa se inteleaga destul de bine. Se pare ca bruneta nu a reusit sa se acomodeze cu atentia care s-a indreptat asupra ei in momentul in care a ocupat locul ramas vacant dupa despartirea lui Codin de Anna Lesko. Aceasta s-a plans colegilor din Antena ca o ingrozeste faptul ca prezentatorii emisiunilor mondene s-au grabit sa vorbeasca despre viitorul ei alaturi de Maticiuc si ca, desi nu iesisera decat de patru ori impreuna li s-au facut astrograme si previziuni. Se pare ca durerea ei cea mai mare a fost aceea ca nu s-a putut bucura linistita de exaltarea primelor intalniri. Raluca si Codin au avut o discutie pe aceasta tema si au decis ca ar fi mai bine sa se desparta.
A imbracat rochia de mireasa dupa despartire
Imediat dupa ce Codin Maticiuc i-a spus Adio!, Raluca a iesit sa se distreze in clubul Gaia. Culmea!, petrecerea avea ca tema nunta in Las Vegas, iar stirista a decis sa imbrace rochia de mireasa cu aceasta ocazie. Doar de dragul distractiei...
Nu vreau sa comentez! Nu obisnuiesc sa vorbesc despre viata mea personala.
Intrebati-ma de afaceri!"
Codin Maticiuc Sursa:www.cancan.ro

Dezvaluiri Socante despre temutul interlop Corduneanu:"Am fugit din tara fiindca voia sa ma scoata la produs!"



Costel Corduneanu, interlopul iesean care are cazierul curat ca lacrima si care este judecat in libertate pentru trafic de droguri, este acuzat ca terorizeaza familia fostei sale sotii, care l-a parasit, si se lauda ca detine armament pe care il poate folosi in orice moment, pentru declansarea unui adevarat razboi.


Dezvaluirile au fost facute de o persoana care sustine ca este sotia lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din tara si care a contactat ziarul CANCAN, la cunoscuta adresa de e-mail pont@cancan.ro, intr-o incercare disperata de a-si proteja familia. Intr-o fotografie atasata e-mailului, Corduneanu apare etalandu-si o parte din arsenal si se mandreste cu un pistol mitraliera AKM, arma aflata in dotarea Armatei Romane. Corduneanu, care este judecat in prezent pentru trafic de droguri, apare in poza alaturi de trei persoane care poarta cagule, toti fiind inarmati pana-n dinti: doi dintre ei au carabine, un altul tine la piept o mitraliera AKM cu baioneta, iar Costel are asupra sa o pusca cu luneta si un pistol cu amortizor. Potrivit e-mailului, acestea n-ar fi singurele arme detinute de liderul gruparii interlope: "Corduneanu este pregatit de razboi in orice clipa, putine fiind armele pe care el nu le are in colectie. Are chiar si grenade si veste antiglont". Femeia spune ca a fost nevoita sa fuga din tara de frica lui Costel. "Am ajuns sa fiu sotia lui dupa ce m-a sechestrat si m-a amenintat ca voi ajunge sa ma prostituez in Spania. Am vrut sa ma sinucid, sa fug, dar de fiecare data am cedat amenintarilor, ca imi va omori familia, si m-am intors la el. De cand am plecat din tara, de cateva luni, el imi terorizeaza mama, familia si prietenii. Stiind ca mama e in spital, a intrat la ea in apartament si a lasat un cartus de glont, ca s-o intimideze. Daca i se intampla ceva mamei sau familiei mele, voi contacta consulatul roman si voi spune tot ce stiu", se mai arata in e-mail. Sursa citata sustine ca interlopul a facut o sesizare la politia din Iasi, in care reclama disparitia sotiei - informatii verificate de reporterii CANCAN si confirmat de politie. "S-a facut o astfel de sesizare de catre sotul ei. Lucrarea a fost inchisa, deoarece nu este vorba de o disparitie. Femeia a plecat de acasa si se stie unde este", au declarat surse din cadrul IPJ Iasi, pentru CANCAN.Sursa:www.cancan.ro

Experienta din arest Ii schimba viitorul finantatorului Stelei/Becali nu mai candideaza la Presedintie


In cele 11 zile de cand se se afla in arest, Gigi Becali a meditat asupra greselilor pe care le-a comis de-a lungul timpului, dar a si luat trei decizii capitale in ceea ce priveste viitorul sau.


Prima dintre ele se refera la cariera politica. Apropiatii omului de afaceri ne-au declarat ca acesta a luat decizia de a nu mai candida la Presedintia Romaniei, din cauza principelui Radu Duda. Mai exact, Gigi Becali i-a transmis lui Corneliu Vadim Tudor sa nu conteze pe el in lupta pentru Presedintie, intrucat are un respect prea mare pentru principele Radu Duda si este constient ca nu ar avea nicio sansa in fata acestuia, un om extrem de inteligent si de bine pregatit.
A doua decizie se refera la unul dintre cele mai vechi vicii ale lui Becali, fumatul. El a anuntat, chiar inainte de Saptamana Patimilor, ca renunta la acest viciu, dorind sa arate ca experienta prin care a trecut l-a schimbat. Dar si ca isi recunoaste pacatele pe care le-a facut de-a lungul timpului, pe care le regreta.
A treia decizie pe care omul de afaceri a luat-o dupa gratii priveste Steaua. Becali
le-a spus apropiatilor ca nu este dispus sa renunte la club si a promis ca va scoate echipa din criza, ca o va readuce acolo unde ii este locul si ca Steaua va face din nou performanta atat pe plan intern, cat si pe plan extern. Becali a avut un mesaj si pentru suporterii Stelei: isi cere iertare pentru momentele in care a gresit fata de ei si le promite ca isi va schimba atitudinea si comportamentul in ceea ce-i priveste.


Hotii nu recunosc furtul


Cele trei persoane care sustin ca au fost sechestrate de Gigi Becali au declarat in fata anchetatorilor ca nu au furat masina finantatorului Stelei. Presupusii hoti spun ca ar fi fost obligati sa recunoasca acest lucru. Sursa:www.cancan.ro

Copos a facut un contract beton cu iordanianul/Taher este obligat sa finanteze Rapidul pana la finalul sezonului!



Conform intelegerii de vanzare-cumparare semnata in urma cu un an, arabul se obliga sa asigure bugetul echipei pe toata durata campionatului 2008-2009.


La sfarsitul lunii martie a anului trecut, George Copos a incheiat cu Fathi Taher un contract de cedare a 80% din actiunile SC FC Rapid SA in schimbul a aproximativ 12,5 milioane de euro. Dupa ce a investit aproximativ sapte milioane de euro in club, iodanianul a oprit finantarea si a anuntat ca nu mai este dispus sa devina numarul unu in Giulesti. Totusi, acest lucru nu este, practic, posibil. Motivul? Conform intelegerii semnata intre cei doi oameni de afaceri, arabul s-a angajat sa sustina financiar echipa pana la finalul acestui sezon. "Da, este adevarat, Taher va asigura bugetul echipei pana se termina campionatul. Dansul a platit licenta si contractele jucatorilor", a spus Dragos Nedelcu (foto medalion), fostul vicepresedinte al Consiliului de Administratie al giulestenilor, pentru CANCAN. De asemenea, el a mai precizat ca "intelegerea de vanzare-cumparare semnata intre Copos si Taher expira la data de 1 mai 2009" si ca sansele ca iordanianul sa mai devina patronul "alb-visiniilor" sunt egale cu zero! Taher urmeaza sa-si recupereze banii investiti in Giulesti din afacerile comune pe care le are cu Copos.Sursa:www.cancan.ro

Maria Marinescu invata sa impinga caruciorul/Se antreneaza pentru cand va fi mama!


In asteptarea berzei, Maria Marinescu incearca sa aprofundeze obiceiurile prospetelor mamici. Paparazzii CANCAN au fotografiat-o intr-o ipostaza putin neobisnuita: impingand un carucior. Micutul care a beneficiat de serviciile ei este bebelusul uneia dintre prietenele sale bune.

Maria Marinescu a facut, la sfarsitul saptamanii trecute, o plimbare in parcul Bordei. Cu toate acestea, ea nu a iesit doar sa se relaxeze si sa ia o gura de aer, ci, in mod special, sa o intalneasca pe Ana, buna ei prietena, proaspata mamica. Si, se pare, a profitat din plin, aratandu-si dragostea fata de bebelusul acesteia pe care l-a preluat imediat ce a ajuns la punctul de intalnire. Paparazzii CANCAN au surprins-o conducand foarte sigur caruciorul, semn ca nu este foarte straina de acest obicei. Maria nu a ascuns niciodata faptul ca ii plac enorm copiii si ca isi doreste si ea doi. De preferat, baiat si fata. "Da, m-am intalnit cu prietena mea, Ana, care a nascut anul trecut in septembrie. Mi-a facut nespusa placere sa o ajut cu bebelusul, mai ales ca ea are o problema cu umarul si ii este destul de greu. E o activitate minunata!", ne-a declarat, incantata, Maria.
In ceea ce priveste planurile sale de maternitate, este cat se poate de pregatita sa devina mamica. La fel si Frank, sotul ei. De fapt, acestia asteapta dintr-un moment in altul barza. "Lucram, lucram! Amandoi dorim sa devenim parinti cat mai repede. Singura discordanta este asupra numarului de copii pe care ii vom avea. Eu vreau doi, el de la trei-patru in sus. Cine stie... Acum ne concentram sa-l facem pe primul", sustine Maria. In aceste conditii nu este exclus ca in vara, cand vor face nunta, Maria sa fie deja insarcinata.


A organizat nunta in cateva zile



Desi viitoarele mirese sunt intotdeauna nemultumite si isi schimba planurile legate de nunta de la o zi la alta, Maria a preferat sa nu aiba astfel de griji si a lasat totul pe mana unei firme din Paris, orasul in care va pasi catre altar. "Am fost cateva zile in Franta sa mai pun la punct cateva detalii legate de culori si aranjamente, iar restul s-a rezolvat prin telefon. In momentul acesta, totul este gata", spune, satisfacuta, Maria. Sursa:www.cancan.ro

Fostul sot al Romanitei se poarta ca un tata cu fiica Mihaelei Steriu/Iovan s-a mutat la bloc cu noua iubita



Adrian Iovan duce o viata de familist convins langa iubita lui cu zece ani mai tanara, alaturi de care, inca de la sfarsitul anului trecut, traieste o frumoasa poveste de dragoste. Legatura dintre cei doi a fost facuta publica de CANCAN, care a prezentat in exclusivitate si primele fotografii ale cuplului.


Adrian Iovan si-a revenit complet dupa casatoria esuata cu Romanita. Dupa o escapada amoroasa cu o colega de la TAROM, acesta si-a gasit linistea in bratele Mihaelei Steriu, medic ginecolog la Spitalul Filantropia, unde, ca o ironie, s-a nascut Albert, baietelul pe care Iovan il are cu fosta nevasta.
Iovan a fost surprins de paparazzii nostri in momentul in care, ca un cap de familie in toata regula, a parcat in fata blocului in care locuieste impreuna cu doctorita si cu fiica acesteia, in varsta de 12 ani, si a descarcat din portbagaj mai multe sacose pline.
Mai mult, se poate vedea din fotografii ca Iovan este deja recunosut de vecini ca un om "de-al casei". Este salutat de acestia si, mai mult decat atat, unul dintre locatari, care il vede cu greutate, ii deschide politicos usa.Sursa:www.cancan.ro

"Leana si Costel" isi cauta de lucru din cauza lui Lazarus/"Vacanta Mare" pleaca de la Kanal D


Mugur Mihaiescu si Radu Pietreanu, umoristii grupului "Vacanta Mare", au incetat, ieri, colaborarea cu Kanal D. Decizia a fost luata la finalul contractului pe care acestia il incheiasera cu cei de la Dogan, contract care ar fi putut fi prelungit daca productia acestora nu ar fi fost atat de costisitoare si daca in ograda turcilor nu ar fi poposit, recent, Luis Lazarus.
Postul de televiziune Kanal D face schimbari radicale atat in grila de programe, cat si in randul vedetelor sale de top. Daca pana mai ieri turcii de la Dogan anuntau ca isi intaresc echipa cu nume numai unul si unul, astazi, se pare ca, a venit vremea sa fie "deconspirati" marii perdanti ai schimbarilor survenite in lupta pentru suprematia audientelor.
Ca o ironie a sortii, cei care vor fi nevoiti sa-si faca bagajul sunt umoristii grupului "Vacanta Mare": Mugur Mihaiescu, Radu Pietreanu si Ani Cretu, interpretii scenetei "Inima de oltean". Zvonurile legate de plecarea acestora au inceput sa se auda pe holurile televiziunii inca de saptamana trecuta, una dintre cauzele fiind costul productiei acestora care nu se justifica in comparatie cu audientele.
Intrebati despre plecarea lor, Mugur si Radu, umoristii principali ai trupei, nu s-au potrivit in declaratii. In timp ce Radu Pietreanu a recunoscut, in timpul unei interventii pe care a avut-o la un post de radio, ca a spus adio turcilor de la Dogan, Mugur Mihaiescu, aflat la Tancabesti, la pescuit, a infirmat zvonurile care se vehiculau.
"Nu este adevarat. Am filmat in avans si productiile noastre urmeaza sa intre pe post. Am incheiat intr-adevar contractul, insa o sa mergem la negocieri pentru grila de toamna. Ei asteapta propuneri de la noi, iar noi dorim sa le oferim productii de calitate", ne-a declarat Mugur Mihaiescu.


Isi schimba lookul si vestimentatia



Proiectul nu a primit, insa, unda verde, mai ales ca, pe post, se hotarase deja sa intre, de la inceputul lunii mai, Luis Lazarus cu al sau "Late night show", emisiune care va fi difuzata in locul scenetelor celor de la "Vacanta Mare". Controversat pentru subiectele incendiare si modul direct de abordare a anchetelor si interviurilor sale, Lazarus promite sa realizeze emisiuni pline de originalitate, cu vedete sau oameni obisnuiti, confesiuni si declaratii bomba. Pregatirile pentru acest format sunt in toi, iar, pentru a surprinde, Lazarus a decis sa apeleze la un stilist care sa-i schimbe atat lookul, cat si stilul vestimentar.Sursa:www.cancan.ro

Mihaela Tatu Si Grigore, Cainele ei, sufera Impreuna/Loviti de aceeasi boala


Prezentatoarea emisiunii "Celebri sau nu" de la Antena 2 a fost diagnosticata recent cu rinita acuta alergica. Desi nu este pentru prima oara cand cade victima acestei boli, Mihaela a avut surpriza sa constate, la propriu, ca are un tovaras de suferinta. Cel care intelege perfect prin ceea ce trece stapana sa este Grigore, catelul vedetei, care, culmea, are si el aceeasi afectiune.

Daca pentru unii venirea primaverii este un motiv de bucurie, in casa Mihaelei Tatu, in aceasta perioada, s-a instaurat panica. Din cauza polenizarii florilor si a faptului ca sufera de cand se stie de rinita alergica, Mihaela Tatu trebuie sa evite spatiile deschise, in caz contrar, daca i se declanseaza aceasta sensibilitate, aceasta stranuta continuu, se scarpina la nas, ii lacrimeaza si i se inrosesc ochii. Aceasta boala nu este transmisibila, insa, cu toate acestea, Grigore, catelul Mihaelei, prezinta aceleasi simptome. "Amandoi avem rinita. Eu o am acuta alergica, iar el doar alergica. Cand am mers cu el la doctor, sa vad ce are, am ramas muta cand am auzit diagnosticul. Am auzit ca se intampla destul de des ca si stapanul si catelul sa aiba aceeasi boala, dar nu-mi imaginam sa mi se intample mie. Acum luam tratament, dar nu renuntam in ruptul capului la plimbarile in aer liber", ne-a declarat prezentatoarea emisiunii "Celebri sau nu", format care va reveni, curand, la Antena 2, sub aceeasi titulatura, dar cu un decor schimbat. Sursa:www.cancan.ro

"Justitiarul" va plati o pensie alimentara lunara de 450 de euro/Luis Lazarus, tata cu jumatate de norma



"Justitiarul" Luis Lazarus a pus, ieri, punct conflictului cu fosta lui prietena, Alina

Manolache, cu care s-a inteles, in fata judecatorilor, asupra programului de vizita al fetitei lor.


Luis Lazarus s-a angajat ieri, in scris, sa renunte la toate cele trei procese si la plangerea penala pe care le deschisese impotriva Alinei Manolache, pe care o acuza ca nu-l lasa sa-si vada fetita, in varsta de trei ani. Fostii iubiti au semnat in fata magistratilor o intelegere, prin care au convenit asupra modului in care vor avea grija, fiecare, de copil. "Este un fel de custodie comuna", a explicat jurnalistul, care isi va duce fiica la plimbare la fiecare doua zile, cate trei ore, dupa-amiaza, si o va putea lua acasa doua weekenduri pe luna. Intelegerea cuprinde si programul din timpul vacantelor, cand Lazarus va avea grija de copil timp de doua saptamani vara si cate o saptamana, alternativ, de Craciun si Paste. Micuta va primi de la tata si o pensie de intretinere de 450 de euro lunar, la fel ca si baietelul din casnicia cu Antoanela, "pentru ca eu nu fac diferente intre copiii mei", a explicat Lazarus. Sursa:www.cancan.ro

Politicianul sare in ajutorul presei din Romania/Codrin Stefanescu premiat de Talpes


Politicianul Codrin Stefanescu a luat apararea presei politice si mondene cu ocazia decernarii unui premiu la gala VIP. Pentru ca tot a primit premiul pentru cel mai curajos politician, Codrin Stefanescu s-a gandit sa mai spuna o data lucrurilor pe nume.

Incurajat si de declaratia celui care i-a inmanat premiul, Ioan Talpes care a spus despre Codrin ca, "reprezinta valoarea si curajul de azi si, cu siguranta, viitorul de maine", Codrin a facut la randul lui cateva declaratii absolut incendiare.
"Eu cred ca pe langa inteligenta in politica de azi trebuie sa dai dovada si de inconstienta ca sa ai curaj. Si gaina este curajoasa cand alearga prin ograda fara sa stie ca stapana o asteapta cu satarul sa o taie. Acest premiu ar trebui sa-l impart cu alti politicieni curajosi care si-au riscat functiile, cariera si uneori chiar mai mult. Cu domnul Talpes care prin gestul lui de a-mi decerna acest premiu va involbura apele prin comitetele permanente ale multor partid. Cu Crin Antonescu pentru curajul de a schimba ceva intr-un partid puternic. Cu Aurelian Pavelescu care astazi in dubla-i calitate il apara pe un alt curajos, Gigi Becali care zace inchis in urma unui act incalificabil al justitiei romane. Cu senatorul Marinescu care s-a batut cu mafia imobiliara si, nu in ultimul rand, cu zeci de ziaristi din presa politica si mondena care, zi de zi, arata lumii fata uneori hidoasa a unor pseudovedete", a declarat Codrin Stefanescu.
Cu siguranta ca politicianul din Partidul Conservator este unul dintre cei putini care indraznesc sa spuna lucrurilor pe nume si, mai ales, sa ia apararea presei din tara noastra. Dar, trebuie remarcat si faptul ca Ioan Talpes, omul din umbra presedintelui Traian Basescu l-a premiat pe Codrin Stefanescu, un personaj nu tocmai pe placul primului om in statul roman.Sursa:www.cancan.ro

Manelistul pregateste funeralii faraonice pentru sotia rapusa de boala/Inmormantare de sute de mii de euro pentru "printesa" lui Florin Salam


Indurerat de moartea fulgeratoare a tinerei sale sotii, manelistul Florin Salam pregateste o inmormantare faraonica pentru femeia cu care si-a unit destinul in urma cu trei ani, dar pe care a iubit-o mereu ca in prima zi. In numai cateva ore, manelistul a cheltuit 80.000 de euro si a declarat ca va organiza funeralii regesti pentru Stefania.


Manelistul a comandat marmura tocmai din Italia pentru a-i inalta Stefaniei, peste noapte, un cavou cum nu e altul. El a cerut cele mai scumpe aranjamente florale si a dispus inchirierea unei masini mortuare ultraluxoase, cheltuielile pentru funeralii fiind estimate la cateva sute de mii de euro. La ceremonie sunt asteptate aproximativ o mie de persoane, avand in vedere ca doar la priveghiul de duminica noapte au participat aproape trei sute de prieteni si rude. Adi Minune, nasul de cununie al cuplului Salam, Jean de la Craiova, Sorinel Pustiu?, Dan Armeanca si Copilul de Aur
si-au manifestat prin prezenta compasiunea pentru indureratul sot. Salam a jurat ca se va retrage din muzica, spunand ca va canta pentru ultima oara, maine, la mormantul sotiei, maneaua "Zana zanelor".Sursa:www.cancan.ro

Prinse la granita, dupa ce au fugit de-acasa/S-au ascuns in podeaua autocarului


Doua tinere de 18 si 15 ani din Braila, respectiv Targu Jiu, au fost gasite de politistii de frontiera de la granita cu Ungaria, ascunse in podeaua unui autocar. Fetele voiau sa ajunga in Germania, la munca, dar nu aveau acte valabile.


Adolescentele i-au cerut unui sofer de la o firma de transport din Oradea sa le ascunda pana scapa de controlul oamenilor legii. Cand politistii au deschis trapa de la podeaua autocarului, au gasit fetele ghemuite si aproape fara aer. Luate la intrebari, acestea au povestit ca s-au cunoscut pe internet si ca au vrut sa fuga de acasa, la munca, in Europa. Soferul si insotitorul sau sunt cercetati pentru trafic de persoane.
Fetele s-au ales si ele cu dosar penal pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei.Sursa:www.cancan.ro

Familiile marinarilor rapiti sunt In stare de Soc/"Daca scapa din mainile piratilor, nu il mai las sa plece"


Drama in familiile celor patru constanteni care au fost rapiti de piratii somalezi. Rudele sunt in stare de soc, dupa ce au aflat ca sotii si fiii lor se afla in captivitate. Patru dintre victimele somalezilor sunt din Constanta, au intre 28 si 35 de ani si au plecat ca sa stranga niste bani pentru familiile lor.


"De cand am aflat, nu mai pot dormi, nu mai am liniste sufleteasca, nu stiu ce voi face. Nu va suparati, nici macar nu pot vorbi", a spus, printre lacrimi, Elena Aragea, mama motoristului Marius Aragea. In aceeasi situatie se afla si sotiile celorlalti trei marinari, care nu pot da crezare faptului ca barbatii lor au ajuns in mainile piratilor si nu stiu cum sa faca sa nu afle copiii lor ca tatii sunt captivi. "A plecat ca sa ducem o viata mai buna si uitati ce s-a intamplat! Daca scapa din mainile piratilor, nu il voi lasa sa mai plece niciodata", a spus una dintre sotiile marinarilor. Ofiterul mecanic Nicusor Marinescu, timonierul Adrian Gilca, ajutorul mecanic Gheorghe Dorel si motoristul Marius Aragea, cu varste cuprinse intre 28 si 35 de ani, au plecat din Constanta pentru a se imbarca pe remorcherul italian Buccaneer la data de 20 februarie. "Au plecat din Romania cu avionul pana la Singapore, iar de-acolo au fost preluati de nava. Toti au contracte de munca nationale italiene, incheiate prin consulat", spune Adrian Andrusca, patronul firmei "Bran Crewing" din localitatea Ovidiu, care a intermediat transferul. "De cand am aflat, am tinut legatura cu familiile marinarilor rapiti. Din cate am fost informat, autoritatile italiene au infiintat un comitet de criza care incearca sa ia legatura cu rapitorii pentru a negocia liberarea navei si a echipajului", a mai spus Andrusca. Remorcherul pe care se aflau cei patru este sub pavilion italian si a fost capturat de pirati, sambata, in Golful Aden din Oceanul Indian. Are 16 persoane la bord, zece italieni, cinci romani si un croat. Vasul apartine societatii Micoperi Marine Contractors. Ministerul de Externe a informat ca pastreaza legatura cu autoritatile italiene si ca, pentru moment, marinarii sunt bine. La randul lui, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor si reprezentantul Federatiei Internationale a Transportatorilor (ITF) in Romania, Adrian Mihalcioiu, a declarat ca remorcherul italian tracta doua barje goale si se deplasa dinspre Singapore catre Italia. El mai spune ca remorcherul a fost interceptat de pirati in timp ce se deplasa pe culoarul de siguranta. "Coastele Somaliei sunt cele mai nesigure in ceea ce priveste atacurile pirateresti, dar, in marea majoritate a cazurilor, ostaticii sunt eliberati in urma rascumpararii. Sa speram ca asa se va intampla si de aceasta data", a spus Mihalcioiu.
Numarul navigatorilor romani aflati in mainile piratilor somalezi a ajuns la zece.Sursa:www.cancan.ro

S-a reprofilat dupa gratii/Exorcistul de la Tanacu, dascal pentru puscariasi


Preotul Daniel Corogeanu, care a ucis o maicuta la Manastirea Tanacu, tinand-o legata trei zile pe o cruce, s-a transformat in invatatorul detinutilor de la Penitenciarul Vaslui.


Absolvent al unui liceu industrial din Vaslui si cu doi ani de facultate pe la Iasi, Corogeanu ii invata pe puscariasi literele alfabetului si ii initiaza in tainele caligrafiei, avand in vedere ca timpul ii permite. Gardienii care il pazesc zi de zi sustin ca fostul preot de la Manastirea Tanacu a devenit un adevarat factor de echilibru pentru detinuti. Pe langa faptul ca citeste foarte mult, in special din carti bisericesti, Corogeanu ii consiliaza pe puscariasi, in speranta ca, odata ce-si vor ispasi pedeapsa, vor reusi sa se integreze in societate.
In paralel, Corogeanu picteaza icoane pe sticla.
Preotul de la Manastirea Tanacu a fost condamnat in 2007 la sapte ani de inchisoare pentru sechestrarea maicutei Irina Cornici, care a murit dupa ce stat legata trei zile pe o cruce, fara apa si mancare. Maica stareta a fost si ea condamnata la sase ani de inchisoare, iar trei maicute gasite complice in acest caz cutremurator au primit cinci ani de inchisoare. Sursa:www.cancan.ro

Ministrul Turismului nu voteaza cu PD-L/Elena Basescu are votul Elenei Udrea



Elena Udrea sustine ca la alegerile europarlamentare din 7 iunie va vota cu Elena Basescu si nu cu PD-L, pentru ca votul sau va merge tot catre democrat-liberali.


Invitata la o emisiune la Realitatea TV, Elena Udrea a declarat duminica seara ca o va vota pe Elena Basescu la alegerile europarlamentare. "Eu o voi vota pe Elena Basescu", a precizat Udrea, sustinand ca, de fapt, votul sau merge - indirect - tot catre PD-L atata vreme cat fiica presedintelui a anuntat ca se va intoarce in partid dupa alegeri. Ministrul Turismului crede ca Elena Basescu va primi voturi atat din partea simpatizantilor PD-L, cat si din partea votantilor presedintelui Traian Basescu. "Cel mai mult Elena va lua dintr-un electorat propriu, de la tinerii nonconformisti, care nu vor sa intre in frame-uri, in tipare", a spus ministrul.
Reamintim ca, potrivit unui sondaj INSOMAR, Elena Basescu are 6% din optiunile electoratului, aproape dublu fata de minimum 3,3% pentru a ajunge in Parlamentul European.



Ministrul Turismului s-a lansat in moda



Elena Udrea a lansat ieri la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV o "colectie de accesorii" aparte sub numele de "Traista bucovineana". Este vorba de traiste taranesti din nordul Moldovei, iar Udrea a promis ca-i va da si Elenei Basescu una, ca s-o poarte inclusiv la Bruxelles. "Aceasta traista este pentru sezonul primavara-vara, iar pentru iarna vom lansa si traistele din Oltenia si Maramures, mai groase. Bucurestenii pot cumpara traista bucovineana de la un magazin a carui adresa o vom indica pe site-ul ministerului", a declarat Udrea, precizand ca vor fi oferite gratuit 100 de astfel de traiste prin accesarea site-ului happyhour.ro.Sursa:www.cancan.ro

Surpriza din geanta/Raluca Turcan, cu pampers si biberon la Camera Deputatilor


Deputata Raluca Turcan s-a pomenit, in Plenul Parlamentului, cu un pampers si un biberon in geanta.


Raluca Turcan si-a contrariat recent colegii deputati izbucnind in ras in plenul Parlamentului. "Tot chicotea si nu intelegeam prea bine de ce. Cand a deschis geanta (Prada - n.r.), i-a iesit pampersul. Apoi am vazut ca scoate si un biberon", ne-a spus o colega a acesteia.
Raluca Turcan ne-a confirmat intamplarea. "Da, mi-a facut figura Eric, baietelul meu. El stie ca atunci cand plecam de acasa ii iau un pampers si biberonul cu mine. M-a vazut pregatindu-ma de plecare si a crezut, probabil, ca iesim la plimbare. Nu l-am observat cand le-a pus acolo. M-am trezit cu ele in geanta. Am deschis geanta sa-mi iau telefonul si surpriza a fost asa mare, incat nu m-am putut abtine sa rad", ne-a spus deputata. La sfarsitul saptamanii trecute, Eric a participat la un teledon, alaturi de mama sa, pentru a aduna bani pentru copiii cu afectiuni cardiovasculare.Sursa:www.cancan.ro

A dezvaluit de ce nu va poza gol niciodata/Enrique Iglesias se rusineaza cu penisul lui


Dupa ce anul trecut a facut valva marturisind ca are penisul prea mic, cantaretul spaniol a recidivat cu o declaratie la fel de socanta. El s-a plans ca are probleme si cu testiculele, care i-ar atarna prea mult.

Cand vine vorba despre penisul lui, cantaretul spaniol Enrique Iglesias, in varsta de 34 de ani, devine foarte vorbaret, desi recunoaste deschis ca nu prea are cu ce se lauda. Dupa ce, anul trecut, artistul a facut valuri in presa internationala cand a recunoscut ca are organul genital mult prea mic, in urma cu cateva zile acesta a recidivat cu o declaratie la fel de surprinzatoare. "Nu am sa pozez niciodata nud. Nu arat deloc bine dezbracat. Am picioarele ca un pui de gaina si, in plus, imi atarna rau de tot "ouale". Am auzit ca, pe masura ce barbatii inainteaza in varsta, testiculele se lasa si mai mult, asa ca trebuie sa am grija de darurile cu care m-a inzestrat natura", a spus Enrique. "Cred ca, in cele din urma, voi fi nevoit sa recurg la o soseta in care sa imi pun "bijuteriile", ca sa nu ma fac de ras atunci cand apar in public", a adaugat starul spaniol.


Vrea iubita cu mainile mici



"Dupa ce am facut acele afirmatii despre dimensiunea redusa a penisului meu, lumea a inceput sa ma priveasca cu mai multa atentie. Multi, de fapt multe fane, mi-au scris ca ele nu sunt de aceeasi parere, insa eu stiu cel mai bine cum sta situatia", a povestit solistul spaniol. "Am penisul minuscul si cred ca ar trebui sa imi gasesc o iubita cu mainile mici ca sa nu fim pusi in situatii penibile nici eu, nici ea", a mai declarat Enrique, care se iubeste, de mai bine de sase ani, cu fosta jucatoare rusa de tenis Anna Kournikova. Sursa:www.cancan.ro

Jolie nu suporta sa se apropie nicio femeie de iubitul ei/Geloasa pe colega lui Brad



Actrita americana a facut o adevarata criza de isterie dupa ce Natalie Portman l-a sunat pe Pitt sa-l roage sa fie iubitul ei intr-o noua productie hollywoodiana. Angelina este din ce in ce mai posesiva si se teme ca partenerul ei de viata s-ar putea amoreza de colegele de film, asa cum s-a intamplat si cu idila lor, care s-a infiripat pe platourile de filmare de la "Domnul si Doamna Smith".



Frumoasa actrita americana Angelina Jolie este geloasa din cale-afara pe mai tanara sa colega de breasla, Natalie Portman. Noua criza de isterie a fost provocata de Natalie, in varsta de 28 de ani, care l-a sunat pe partenerul de viata al Angelinei, actorul Brad Pitt, si l-a rugat pe acesta sa interpreteze rolul iubitului sau mai in varsta, intr-o noua productie hollywoodiana.
"Brad i-a spus Angelinei ca o sa joace intr-un film alaturi de Natalie Portman si ca a acceptat bucuros sa apara alaturi de ea pentru ca o considera o actrita foarte buna si o femeie extrem de seducatoare, care-l are pe vino-ncoa. Cand a auzit, Jolie a luat foc, acuzandu-l pe Brad ca vrea colege de platou tinere si frumoase pentru ca si-a pus in minte sa o insele", a dezvaluit un apropiat al cuplului hollywoodian.
"Brad a ramas masca la acuzatiile Angelinei, nevenindu-i sa creada ca aceasta are atat de putina incredere in el. Ea a urlat incontinuu la el, reprosandu-i tot felul de lucruri, insa el a avut inspiratia sa nu-i replice, lasand-o sa-si descarce nervii si apoi sa se linisteasca", a mai spus aceeasi sursa.


Ii controleaza fiecare miscare



In ultima vreme, relatia dintre Jolie si Pitt este din ce in ce mai tensionata, cei doi certandu-se la cutite, iar Brad ajungand sa plece de acasa, doar ca sa evite discutiile aprinse si interminabile cu Angelina. Cu toate acestea, Jolie pare sa nu inteleaga ca legatura lor se afla la un pas de sfarsit, ea fiind din ce in ce mai posesiva cu Brad, controlandu-i acestuia fiecare miscare.
Cand nu sunt impreuna, ii da zeci de telefoane ca sa stie ce face, unde e si, mai ales, cu cine. De altfel, Jolie nu e la prima criza de gelozie provocata de apropierea, chiar si numai imaginara, dintre iubitul ei, Brad, si partenerele de film ale acestuia.
Anul trecut, ea a fost la un pas sa se ia la harta cu actrita Diane Kruger, dupa ce in presa au aparut zvonuri despre o legatura amoroasa a acesteia cu Brad pe platourile de filmare de la pelicula "Inglorious Bastards".
Se pare ca Angelina se teme sa nu pateasca la fel ca Jennifer Aniston, care era inca maritata cu Brad cand acesta a cazut prada farmecelor ei in timpul filmarilor la "Domnul si Doamna Smith". Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats