marți, 14 aprilie 2009

Fosta iubita a stelistului Toja rupe tacerea/"Sotia lui Dragulescu mi-a bagat limba in gura cu forta"



Maia Feldan a cunoscut-o pe Larisa Dragulescu saptamana trecuta, cand ambele femei au fost invitate la emisiunea "Happy Hour". Au urmat 48 de ore intense, in care aradeanca a ramas socata de modul de viata al sotiei gimnastului.

Invitata saptamana trecuta la emisiunea "Happy Hour", fosta iubita a lui Juan Toja, Maia Feldan, s-a imprietenit in culise cu Larisa Dragulescu, fosta sotie a sportivului, multiplu medaliat in gimnastica. Dupa show-ul lui Maruta, cele doua fete au mers la un restaurant, unde au stat pana aproape de miezul noptii. Initial, Maia nu a sesizat nimic suspect in comportamentul Larisei, dar ceea ce a urmat a fost socant. In exclusivitate pentru CANCAN, fosta iubita a lui Toja a acceptat sa povesteasca cele 48 de ore petrecute alaturi de fosta sotie a lui Dragulescu. "De la restaurant am plecat la Buzau. Mi-a spus ca are multe prietene acolo si m-am gandit ca e mai bine sa mai ies si eu, sa ma distrez, nu m-am gandit la nimic in neregula. Dar, de fapt, era vorba despre un baiat despre care mi-a povestit ca se intalneste de mult timp cu el si prietenii acestuia. Am mers direct la hotel, eu cu ea si doi baieti. Am cerut doua camere, dar apoi mi-a spus ca ea doarme cu unul dintre baieti. Atunci am avut primul semn de intrebare si i-am spus ca eu voi dormi singura, in cealalta camera, ceea ce s-a si intamplat. Avea ea o combinatie cu baiatul respectiv, a facut sex cu el, cu celalalt, ei stiu...", a povestit Maia, care a ramas socata in momentul in care Larisa a vrut sa o sarute cu forta.
"Stiu din Cancan ca esti bisexuala!"
"In acea seara, la hotel, cei doi baieti au baut whisky, iar Larisa vin rosu simplu, fara cola, fara nimic. Cand am urcat in camera inainte de culcare a trecut pe la mine, m-a apucat de cap usor si a vrut sa ma sarute. De fapt, mi-a bagat limba in gura cu forta! M-am tras inapoi si atunci ea mi-a spus: "Lasa, draga, ca stiu eu ca tu esti bisexuala, ca am citit eu in CANCAN!". I-am explicat ca eu ma sarut in gluma cu prietenele mele, nu asa, cu oricine. Apoi, a doua seara am mers la unul dintre baieti, nu stiu cine era, dar auzisem ca vor sa faca impreuna o melodie. La un moment dat jucau un joc, "adevar si provocare", si ea avea ca porunca sa ma sarute pe mine. Am refuzat-o de fiecare data", a relatat Maia, care a marturisit ca nu vrea sa fie implicata intr-un nou scandal: "Pe mine nu ma intereseaza combinatiile ei. Cred ca totul a pornit de la ea, mai ales ca sunt si acele poze. Larisa Dragulescu este opusul femeii care vrea sa para. Nu este in niciun caz o victima! Eu nu contest ca a suferit, dar comportamentul ei lasa de dorit. Am avut incredere in ea, dar nu mai vreau sa ma implic in alte probleme. Mi-a ajuns ce am tras de pe urma lui Toja".


"Mi-a spus ca Marian e un mascul feroce!"


In cele doua zile petrecute alaturi de Larisa Dragulescu, aceasta i-a povestit Maiei amanunte picante din viata de cuplu pe care o avea cu fostul gimnast. "Mi-a spus ca Marian e un mascul feroce. Mi-a povestit ce faceau ei doi in pat, ei cu alte persoane, ei cu fete sau baieti", a declarat fosta iubita a lui Toja.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats