marți, 14 aprilie 2009

Liga I la DNA/Am filmat flagrantul de la Casa Fotbalului!


Reporterii CANCAN au surprins cu o camera ascunsa momentul descinderii procurorilor DNA in biroul de la sediul FRF al presedintelui CCA, Gheorghe Constantin.


Bucuresti, ora 07.00. Mai multi ofiteri de politie judiciara ai DNA, insotiti de procurori, au luat cu asalt sediul FRF pentru a perchezitiona biroul presedintelui CCA, Gheorghe Constantin. Acesta nu a fost de gasit, dar in jurul orei zece si-a facut aparitia la Casa Fotbalului, moment in care judiciaristii au declansat operatiunea de strangere a dovezilor. In acel moment, un reporter CANCAN a ajuns la sediul FRF care era impanzit de ofiteri ai DNA. Cu toate ca intrarea in incinta era interzisa, din ordinul strict al procurorilor, reporterul nostru si-a incercat norocul si s-a dat drept fotbalist liber de contract care venise din provincie pentru a-si rezolva niste probleme. A tinut. Nimeni nu i-a cerut sa se legitimeze, nimeni nu l-a oprit, dar urma partea cea mai grea: sa ajunga la biroul sefului CCA, Gheorghe Constantin. Accesul la etajul unu era strict interzis, cu exceptia inaltilor oficiali ai FRF. A urcat. Agitatie mare. Peste zece ofiteri ai DNA strangeau tot felul de acte si dosare. Din cand in cand, un procuror iesea din biroul sefului arbitrilor si vorbea la telefon. Raporta unui superior cum decurge operatiunea. Dupa trei ore de la intrarea reporterului CANCAN in sediu, Gheorghe Constantin a iesit din birou. Era transfigurat. S-a indreptat catre toaleta si s-a spalat de cateva ori pe fata cu apa rece. Parca nu-i venea sa creada ce i se intampla. Apoi, a cerut sa i se aduca de la bufet trei sandwich-uri cu sunca si cascaval si sa fie trecut "pe caiet". In acelasi timp, Miodrag Belodedici savura cu nesat o mare friptura si o salata, iar Didi Prodan isi potolea setea cu o bere. Apoi, Mircea Sandu a trecut pe la biroul lui Costica "Valcea" pentru a vedea cum merg lucrurile. L-a urmat si Florin Prunea, foarte degajat. Acesta a batut "cuba" cu un angajat al FRF si chiar a zambit. In jurul orei 16.00, perchezitia a luat sfarsit. Procurorii au sigilat biroul, iar pe Gheorghe Constantin l-au bagat in duba. Destinatia? DNA Pitesti. Dupa cinci ore petrecute in sediul FRF sub ochii procurorilor, reporterul CANCAN a parasit si el incinta.

FC Arges risca retrogradarea, Penescu, cinci ani de puscarie!



Dupa modelul "Becali", patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu , a fost retinut, ieri-dimineata, pentru 24 de ore, sub acuzatia de dare de mita. El a fost dus la sediul IPJ Arges si audiat impreuna cu fratele sau, Ilie, de procurorii DNA. Cornel Penescu este acuzat de procurori ca le-ar fi dat arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu si Tiberiu Lajos 54.000 de euro si 290.000 de lei pentru a-l ajuta in partidele cu Gloria Bistrita, FC Brasov si Universitatea Craiova. "Este vorba de un act de coruptie in fotbal. Problema e daca exista, intr-adevar, aceste acte materiale de remitere a unor sume de bani catre personaje din fotbalul romanesc. Este vorba de cateva mii de euro pentru arbitri, pentru asistenti. Sunt mai multe discutii telefonice intre mai multe persoane. In baza acestora, s-au lansat acuzatiile privind darea de mita catre arbitri", a declarat avocatul Radu Nistor.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats