vineri, 15 mai 2009

Iuliana Marciuc joaca ultima carte mizand pe "soacra" ei, in incercarea de a-l desparti pe Adrian Enache de sotie


Planul secret: Cucerirea doamnei Nuti




Iuliana Marciuc nu mai are liniste pana nu isi duce la bun sfarsit povestea de iubire pe care o are de ani buni cu Adrian Enache. Mai nou, vedeta tv a inceput un asediu asupra doamnei Nuti Enache, mama cantaretului, pe care o copleseste cu atentii, in speranta ca aceasta il va convinge pe fiul sau sa divorteze.

Iuliana Marciuc a dus-o, marti seara, pe mama lui Adrian Enache la un cabinet de chirurgie estetica si plastica. Scopul? Vedeta tv ar face orice sa-i intre acesteia in gratii, surprinzand-o cu gesturi pe care, cu siguranta, nora sa, Corina, nu le-a facut niciodata. Asadar, Iuliana a luat taurul de coarne si a invitat-o pe "soacra" ei la o clinica de infrumusetare de lux.
Impreuna cu sora lui Adrian, Iuliana si doamna Nuti au batut la usa unui renumit medic estetician. Cele trei femei au avut insa de asteptat aproximativ o ora, chirurgul fiind ocupat cu alte consultatii, timp in care s-au intins la vorba. O pacienta care astepta sa intre in cabinetul medicului a fost stupefiata de discutia Iulianei Marciuc, pe care a recunoscut-o imediat de la tv, cu mama cantaretului. "Auzi, Iuliana, am vazut recent o piesa de teatru cu o poveste care semana leit cu a voastra. Exact ca relatia pe care o ai tu cu Adrian. Si el, mama, era casatorit si a cunoscut o alta femeie de care s-a indragostit nebuneste. M-a dus cu gandul la povestea vietii voastre", ii spunea Iulianei doamna Nuti. Aceasta s-a facut insa ca nu aude remarca "soacrei" sale si a preferat sa schimbe brusc subiectul.


Isi poate rezolva "pungile" gratis



Doamna Enache a fost consultata de medicul estetician in vederea efectuarii unei proceduri menite sa-i intinereasca aspectul fetei: blefaroplastie. Interventia presupune indepartarea excesului de piele si grasime care formeaza "pungile" de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Desi, in mod normal, operatia costa 1.300 de euro, "soacra" Iulianei Marciuc a profitat de o campanie a clinicii respective, pontul fiind dat, desigur, de vedeta tv, astfel ca doamna Nuti ar putea face interventia gratuit.
Hotarata sa apeleze la aceasta tehnica de infrumusetare, mama lui Adrian Enache si-a mai pierdut din entuziasm in momentul in care a auzit ca este vorba despre o operatie in toata regula.
"Aoleu! Eu credeam ca fac acum interventia, ca o sa scap cu o simpla injectie, nu m-am gandit ca va fi operatie", s-a vaitat doamna Enache, apoi a intrat in cabinetul medicului, unde a primit detalii suplimentare. Dupa aproximativ o jumatate de ora, "soacra" Iulianei Marciuc a parasit, zambitoare, cabinetul medicului, convinsa fiind ca merita sa faca aceasta interventie estetica. Sursa:www.cancan.ro

Lili Sandu se lauda cu experientele ei sexuale


"Iubitul meu e foarte bun la pat!"




Indragostita lulea de un chirurg din Londra, care i-a devenit iubit in urma cu trei luni, cantareata nu vrea in ruptul capului sa afle ce ii rezerva astrele alaturi de James. Desi nu crede in horoscop, vedeta a tras deja o concluzie personala despre zodia capricorn, in care este nascut iubitul ei englez, declarandu-se multumita de prestatia acestuia in dormitor.
Cu toate ca relatia ei cu englezul James este la inceput, se pare ca lucrurile merg struna intre cei doi amorezi. Cel putin asta lasa Lili Sandu sa se inteleaga. Zilele trecute artista a recunoscut
intr-un cerc de prieteni ca viata ei sexuala este de nota 10. Pe langa multele puncte comune - inclusiv muzica, James avand amenajat la Londra un ministudio - pe care le-au descoperit in timp, Lili a scos in evidenta si calitatile iubitului ei numai de ea stiute. Desi acesta nu a fost de fata, afirmatiile facute de Lili sunt mai mult decat un compliment pentru James. "Capricornii sunt foarte buni la pat! Eu nu cred in zodii si nu am citit asta nicaieri. Stiu din proprie experienta, iar James este capricorn", a fost auzita Lili Sandu spunand. Din cauza distantei Bucuresti-Londra, Lili si James reusesc sa se vada doar in weekenduri, cand sunt nedespartiti. Paparazzii de la Ciao!, care a aparut miercuri pe piata, i-au surprins pe cei doi indragostiti intr-un moment de tandrete, chiar pe strada.


Parintii il stiu doar din poze


Cantareata si chirurgul prefera sa se bucure de fiecare moment petrecut impreuna. Prin urmare, englezul a insotit-o cu placere pe Lili si la cateva concerte prin tara, insa, deocamdata, el nu a fost prezentat oficial parintilor cantaretei. Potrivit unor persoane din anturajul artistei, aceasta si-a informat parintii ca este fericita alaturi de James si chiar le-a aratat acestora poze cu iubitul ei. Sursa:www.cancan.ro

Nea Misu Vlasov are "intrari" mari


Cu Rolls-ul la Palatul Cotroceni


Mihail Vlasov, socrul fostului ministru Cristian David, a fost surprins de paparazzii CANCAN intrand cu Rolls-ul de serviciu in curtea Palatului Cotroceni.


Portile Palatului Cotroceni s-au deschis, miercuri la amiaza, pentru a permite intrarea unui Rolls- Royce. In masina se afla presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), avocatul Mihail Vlasov. El a fost surprins pentru a doua oara de paparazzii CANCAN la volanul superbei limuzine primite ca masina de serviciu de la CCIR, in valoare de 250.000-300.000 de euro, in functie de dotari. Aceasta deoarece tatal celebrelor surori Vlasov si, totodata, socru al fostului ministru de Interne Cristian David a fost "prins in poza" la prima iesire cu Rolls-ul tot de paparazzii CANCAN, la inceputul acestui an. Pentru a afla in ce calitate a venit "nea Misu" (cum ii spun apropiatii) la Palatul Cotroceni, am sunat la cabinetul purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Valeriu Turcan.
Pana la inchiderea editiei nu am primit niciun punct de vedere oficial din partea lui Valeriu Turcan referitor la vizita presedintelui CCIR, Mihail Vlasov, la Palatul Cotroceni. Sursa:www.cancan.ro

«Îmi oferă multe flori»

Anna Lesko a dezvăluit cateva amănunte picante din relaţia ei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Destăinuirile sale sunt publicate in numărul din iunie al revistei Bolero, care apare maine pe piaţă.

”Suntem în perioada de tatonare, în care un băiat curtează o fată”
Anna Lesko

Frumoasa Anna Lesko pare să nu fie deloc afectată de zvonurile despre presupusele aventuri amoroase ale fostului soţ al Mihaelei Rădulescu. Mai mult, cântăreaţa pare să nu bage în seamă toate aceste poveşti şi să-şi vadă în continuare, liniştită, de relaţia cu afaceristul.

Ea a povestit într-un interviu acordat reporterilor revistei Bolero că se simte foarte bine lângă milionar, mai ales că acesta e un tip romantic, care ştie cum să se comporte cu o femeie: “Îmi oferă multe flori! Suntem în perioada de tatonare, în care un băiat curtează o fată”, spune Anna Lesko.

Cântăreaţa şi-a ironizat foştii pretendenţi şi iubiţi

Recunoscută ca o femeie cu o limbă “ascuţită”, cântăreaţa de origine basarabeană nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe fostul sau iubit Codin Maticiuc. Intrebata de ce crede că plaboy-ul s-a cuplat imediat după despărţirea de ea cu Raluca Lăzăruţ şi, ulterior, cu Alina Crişan, Anna s-a limitat să explice: “Se consolează şi el aşa cum poate”.

Nici Dani Oţil, actualul iubit al Mihaelei Rădulescu, nu a scăpat de săgeţile Annei, mai ales că înainte să se cupleze cu vedeta Antenei 1 acesta i-a făcut cântăreţei, o bună perioadă de timp, curte. “Datoria unui bărbat e să încerce, datoria unei femei este să aleagă ceea ce i se potriveşte. El a încercat şi mi nu mi s-a potrivit”, a comentat, ironic, solista.

Anna Lesko şi Mihaela Rădulescu, fosta soţie a actualului iubit al cântăreţei, Elan Schwartzenberg, au avut un conflict deschis cu vreo şapte ani în urmă, când interpreta a fost acuzată că “s-a dat” la afacerist. Conflictul s-a stins repede după ce Anna a clarificat situaţia, spunând că-l preferă pe iubitul ei de atunci, Irinel Columbeanu. Ca un joc al destinului, după divorţul Mihaelei de Elan, Lesko s-a cuplat cu acesta, iar Răduleasca a devenit iubita pretendentului cântăreţei. Sursa: www.libertatea.ro

A pierdut 732.000 € la joc


Are 82 de ani, 1,50 m înălţime, privirea blândă şi merge agale sprijinită în baston. La prima vedere, e o bătrână ca oricare alta. Trecută prin viaţă, doamna Drăgan pare să-şi trăiască liniştită bătrâneţile, alături de nepoţi. Şi totuşi, nici măcar nepoţii nu ştiau că bunica lor era milionară.

Despre doamna Drăgan, o bătrânică din Braşov, s-a aflat ce avere avea abia după ce a pierdut-o la CAR “Universul Familiei”, un fel fond privat de pensii, în care, la fel ca la “Caritasul” clujean, pensionarii şi-ar fi putut dubla averile. Surse din poliţie, care au văzut bilanţul fostului CAR, spun că bătrânica avea două conturi: unul de 1,7 milioane de lei, iar celălalt, de peste două milioane de lei. În total, o sumă care ar fi echivalentul a 732.000 de euro.

Femeia este originară din Bran, unde deţinea terenuri. După vânzarea acestora, ea şi-a băgat banii în două CAR: “Universul Familiei” şi “Concordia Universului”. Nu de mult, femeia şi-a scos banii de la “Concordia Universului” şi i-a mutat la “Universul Familiei”, iar acesta din urmă a dat faliment, lăsând-o pe bătrânica milionară din Bran fără avere.

Nici nepoţii nu ştiu exact ce bani a avut bunica lor şi dacă i-a pus pe toţi în joc. Acum, fosta milionară octogenară poate recupera doar câteva mii de lei. Sursa:www.libertatea.ro

Elena, hărţuită de un grec la Eurovision

Frumuseţea Elenei Gheorghe face victime la Moscova. Reprezentanta Romaniei la Eurovision i-a cucerit nu numai pe organizatori, dar şi pe fanii din toată Europa, prezenţi in capitala Rusiei pentru finala de mâine seară, de pe scena Olympisky. Unul dintre ei, de origine greacă, chiar a făcut o pasiune pentru ea şi o urmăreşte peste tot pe unde merge.

Considerată cea mai frumoasă participantă la Eurovision, Elena Gheorghe a fost hărţuită, câteva zile la rând, de un fan grec. Pentru a ajunge aproape de artistă, acesta a încercat să treacă de pază, atât la sala în care se desfăşoară concursul Eurovision, cât şi la hotelul în care românca e cazată. Bodyguarzii hotelului Cosmos l-au săltat însă rapid pe admiratorul plin de zel, care încerca să ajungă în camera Elenei. Ei au considerat că atitudinea grecului e suspectă, mai ales că l-au văzut, câteva zile, dând târcoale clădirii.

Numerele par să aibă o importanţă deosebită pentru Elena Gheorghe. Românca va intra, mâine, în finală, pe poziţia 22, ziua de naştere a mamei ei. Întâmplător sau nu, 22 e şi numărul etajului la care ea e cazată în hotelul din Moscova. Din nefericire, cu două zile în urmă, Elena a rămas, pentru câteva minute, blocată în liftul clădirii. După ce a spus, în gând, “Tatăl nostru”, liftul s-a repus în funcţiune.

Este considerată cea mai frumoasă concurentă

Frumuseţea Elenei a făcut victime şi la petrecerea dată de delegaţia Rusiei, la un club din Moscova. Aici, românca a făcut ca multe capete de bărbaţi să se întoarcă după ea, mai ales că era sexy şi strălucitoare. La petrecere a venit şi vedeta festivalului, Patricia Kaas, reprezentanta din acest an a Franţei, însoţită de nu mai puţin de cinci gărzi de corp. O bârfă care circulă, în aceste zile, pe la Moscova e că Vladimir Putin e mare fan al interpretei şi că i-a pus la dispoziţie cel mai luxos apartament, la cel mai scump hotel din capitala Rusiei.

Joi, Elena a susţinut câteva repetiţii la Ambasada României din Moscova. Românca a preferat această locaţie, pentru că în culisele arenei Olympisky e aproape imposibil să cânţi. Motivul e că muzica de pe scenă se aude foarte tare, aşa că, înainte de prima semifinală, Elena a fost nevoită să repete în baie, cu dopuri în urechi.

Părinţii au primit un mesaj de încurajare de la Maria Băsescu


Zilele acestea, tensiunea e la ea acasă în locuinţa soţilor Gheorghe din comuna ilfoveană Clinceni. “Am trecut prin multe momente tensionate în viaţă, dar ca atunci când aşteptam să intre Elena pe scenă în seara semifinalei nu m-am simţit niciodată”, ne-a spus Gheorghe, tatăl Elenei, părintele paroh din comuna ilfoveană Clinceni. La un moment dat, a sunat telefonul mobil, iar cei doi părinţi au rămas înmărmuriţi când au văzut că însăşi fiica lor cea mare îi apela.

“Nu ne venea să credem. Mai erau câteva piese, iar ea trebuia să urce pe scenă. Atunci ne-a sunat şi ne-a spus să ne liniştim. Ne-a zis că nu are nici o emoţie şi că este foarte sigură pe ea”, ne-a declarat Mărioara Gheorghe, mama reprezentantei României la Eurovision. Nu a fost singura surpriză din acea seară. Mama Elenei a primit pe telefonul mobil şi un mesaj de la nimeni alta decât Maria, soţia preşedintelui Traian Băsescu. “Ne-a transmis succes şi ne-a spus că-i ţine pumnii Elenei”, îşi aminteşte Mărioara. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats