vineri, 15 mai 2009

A pierdut 732.000 € la joc


Are 82 de ani, 1,50 m înălţime, privirea blândă şi merge agale sprijinită în baston. La prima vedere, e o bătrână ca oricare alta. Trecută prin viaţă, doamna Drăgan pare să-şi trăiască liniştită bătrâneţile, alături de nepoţi. Şi totuşi, nici măcar nepoţii nu ştiau că bunica lor era milionară.

Despre doamna Drăgan, o bătrânică din Braşov, s-a aflat ce avere avea abia după ce a pierdut-o la CAR “Universul Familiei”, un fel fond privat de pensii, în care, la fel ca la “Caritasul” clujean, pensionarii şi-ar fi putut dubla averile. Surse din poliţie, care au văzut bilanţul fostului CAR, spun că bătrânica avea două conturi: unul de 1,7 milioane de lei, iar celălalt, de peste două milioane de lei. În total, o sumă care ar fi echivalentul a 732.000 de euro.

Femeia este originară din Bran, unde deţinea terenuri. După vânzarea acestora, ea şi-a băgat banii în două CAR: “Universul Familiei” şi “Concordia Universului”. Nu de mult, femeia şi-a scos banii de la “Concordia Universului” şi i-a mutat la “Universul Familiei”, iar acesta din urmă a dat faliment, lăsând-o pe bătrânica milionară din Bran fără avere.

Nici nepoţii nu ştiu exact ce bani a avut bunica lor şi dacă i-a pus pe toţi în joc. Acum, fosta milionară octogenară poate recupera doar câteva mii de lei. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats