vineri, 15 mai 2009

«Îmi oferă multe flori»

Anna Lesko a dezvăluit cateva amănunte picante din relaţia ei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Destăinuirile sale sunt publicate in numărul din iunie al revistei Bolero, care apare maine pe piaţă.

”Suntem în perioada de tatonare, în care un băiat curtează o fată”
Anna Lesko

Frumoasa Anna Lesko pare să nu fie deloc afectată de zvonurile despre presupusele aventuri amoroase ale fostului soţ al Mihaelei Rădulescu. Mai mult, cântăreaţa pare să nu bage în seamă toate aceste poveşti şi să-şi vadă în continuare, liniştită, de relaţia cu afaceristul.

Ea a povestit într-un interviu acordat reporterilor revistei Bolero că se simte foarte bine lângă milionar, mai ales că acesta e un tip romantic, care ştie cum să se comporte cu o femeie: “Îmi oferă multe flori! Suntem în perioada de tatonare, în care un băiat curtează o fată”, spune Anna Lesko.

Cântăreaţa şi-a ironizat foştii pretendenţi şi iubiţi

Recunoscută ca o femeie cu o limbă “ascuţită”, cântăreaţa de origine basarabeană nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe fostul sau iubit Codin Maticiuc. Intrebata de ce crede că plaboy-ul s-a cuplat imediat după despărţirea de ea cu Raluca Lăzăruţ şi, ulterior, cu Alina Crişan, Anna s-a limitat să explice: “Se consolează şi el aşa cum poate”.

Nici Dani Oţil, actualul iubit al Mihaelei Rădulescu, nu a scăpat de săgeţile Annei, mai ales că înainte să se cupleze cu vedeta Antenei 1 acesta i-a făcut cântăreţei, o bună perioadă de timp, curte. “Datoria unui bărbat e să încerce, datoria unei femei este să aleagă ceea ce i se potriveşte. El a încercat şi mi nu mi s-a potrivit”, a comentat, ironic, solista.

Anna Lesko şi Mihaela Rădulescu, fosta soţie a actualului iubit al cântăreţei, Elan Schwartzenberg, au avut un conflict deschis cu vreo şapte ani în urmă, când interpreta a fost acuzată că “s-a dat” la afacerist. Conflictul s-a stins repede după ce Anna a clarificat situaţia, spunând că-l preferă pe iubitul ei de atunci, Irinel Columbeanu. Ca un joc al destinului, după divorţul Mihaelei de Elan, Lesko s-a cuplat cu acesta, iar Răduleasca a devenit iubita pretendentului cântăreţei. Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats