vineri, 15 mai 2009

Nea Misu Vlasov are "intrari" mari


Cu Rolls-ul la Palatul Cotroceni


Mihail Vlasov, socrul fostului ministru Cristian David, a fost surprins de paparazzii CANCAN intrand cu Rolls-ul de serviciu in curtea Palatului Cotroceni.


Portile Palatului Cotroceni s-au deschis, miercuri la amiaza, pentru a permite intrarea unui Rolls- Royce. In masina se afla presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), avocatul Mihail Vlasov. El a fost surprins pentru a doua oara de paparazzii CANCAN la volanul superbei limuzine primite ca masina de serviciu de la CCIR, in valoare de 250.000-300.000 de euro, in functie de dotari. Aceasta deoarece tatal celebrelor surori Vlasov si, totodata, socru al fostului ministru de Interne Cristian David a fost "prins in poza" la prima iesire cu Rolls-ul tot de paparazzii CANCAN, la inceputul acestui an. Pentru a afla in ce calitate a venit "nea Misu" (cum ii spun apropiatii) la Palatul Cotroceni, am sunat la cabinetul purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Valeriu Turcan.
Pana la inchiderea editiei nu am primit niciun punct de vedere oficial din partea lui Valeriu Turcan referitor la vizita presedintelui CCIR, Mihail Vlasov, la Palatul Cotroceni. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats