marți, 17 martie 2009

Au pus punct povestii de dragoste care dura de un an / Anna Lesko s-a despartit de Codin!



Cantareata a recunoscut ruptura si ne-a declarat ca a ramas in relatii foarte bune cu iubitul ei Cand cei din anturaj credeau ca ei se vor casatori, povestea lor de dragoste a luat sfarsit! Anna Lesko si iubitul ei, Codin Maticiuc, nu mai sunt impreuna.

Anul trecut, revista Ciao! dezvaluia, in exclusivitate, la inceputul lunii aprilie ca Anna Lesko si-a regasit linistea (dupa o relatie agitata cu Liviu Moreanu) alaturi de Codin Maticiuc. Dupa numai cateva zile, CANCAN a prezentat atunci, in premiera, si primele fotografii de paparazzi cu cei doi. Din acel moment, cantareata a fost practic nedespartita de Codin, ceea ce i-a determinat pe multi sa parieze ca-si vor oficializa legatura. De aproape o luna, relatia lor a intrat insa in impas, iar Anna si Codin au luat impreuna decizia sa se separe. Motivul ar fi ca s-a ajuns intr-un punct critic. Contactata de noi, Anna Lesko a confirmat despartirea. "Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, Codin este un baiat minunat, dar si eu si el aveam nevoie de o schimbare! Nu se pune problema ca intre noi sa fi intervenit o alta persoana, ci pur si simplu a intervenit un blocaj. Important este ca nu am ramas cu un gust amar, asa cum se intampla de obicei dupa o despartire. Acum suntem prieteni si asa sper sa ramanem si pe viitor", ne-a marturisit cantareata. Putini dintre apropiatii celor doi stiu despre despartire. Anna si Codin au preferat sa pastreze discretia asupra rupturii dintre ei, asa cum s-au comportat si pe parcursul relatiei. "Ce pot sa va zic este ca nu mai formam un cuplu, dar suntem prieteni foarte buni. Altceva, n-am ce sa comentez, intrucat nu sunt o persoana publica", ne-a declarat Codin Maticiuc.


"Codin este un baiat minunat, dar si eu si el aveam nevoie de o schimbare! Nu se pune problema ca intre noi sa fi intervenit o alta persoana, ci pur si simplu a intervenit un blocaj".
Anna Lesko. Sursa: www.cancan.ro

Mihaela, data In judecata pentru custodia lui Ayan / Elan ii cere copilul in instanta



Miliardarul a decis sa se adreseze justitiei, intrucat fosta sotie nu i-a respectat programul de vizita Fostul sot al Mihaelei Radulescu a intetit razboiul cu diva Antenei 1. Elan Schwartzenberg a solicitat ieri, in mod oficial, incredintarea copilului in regim de urgenta.


Omul de afaceri a depus ieri, la Judecatoria Sectorului 1, prin avocata lui, doua actiuni pentru incredintarea micutului Ayan, baietelul sau de cinci ani care in acest moment se afla in custodia mamei. In primul rand, Elan Schwartzenberg a apelat la o masura care se aplica in situatii de urgenta, solicitand magistratilor incredintarea minorului pe calea ordonantei presedintiale. Primul termen al acestei actiuni a fost fixat pentru data de 24 martie. Procesul de reincredintare, pe fond, va incepe insa pe 8 aprilie. Potrivit unor surse judiciare, Elan a fost nemultumit de faptul ca fosta sotie nu i-a respectat dreptul de a-si vizita copilul. In urma divortului, pronuntat pe 8 octombrie 2008, Mihaela Radulescu a pastrat numele de Schwartzenberg, iar magistratii i-au incredintat copilul. Tatal a fost obligat la plata unei pensii lunare de 2.000 de euro, in urma intelegerii sotilor.

CANCAN nu a pierdut procesul cu Andreea Marin

Conflictul dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot a fost poate cel mai mediatizat subiect din ultimele zile. Nu este insa singurul scandal in care prezentatoarea tv a fost implicata. Dupa ce a atacat ziarul CANCAN, Mihaela Radulescu a avut un conflict cu fotoreporterii de la cotidianul "Libertatea". Incidentul a fost pe larg dezbatut de intreaga presa. Mai multe ziare si reviste care au scris pe marginea acestui subiect au facut insa trimitere si la procesul dintre Andreea Marin Banica si CANCAN, afirmand ca ziarul nostru a pierdut in instanta si ca astfel s-a creat un precedent. Realitatea este insa total diferita: CANCAN nu a pierdut niciun proces cu fosta "Zana".
Andreea Marin si alti membri ai familiei sale au dat in judecata CANCAN si revista Ciao!, cerandu-ne daune de 500.000 de euro dupa ce am publicat poze in care "Zana" era surprinsa in timp ce isi expunea voluntar nurii la soare, pe o plaja de pe Coasta de Azur. CANCAN a castigat procesul pe fond, dar Andreea Marin Banica a formulat recurs. In mod inexplicabil si incalcand grav libertatea de exprimare, Curtea de Apel a obligat CANCAN sa scoata de pe site pozele in care Andreea Marin apare in sanii goi. De asemenea, judecatorii ne-au interzis sa publicam orice alte fotografii in care apare aceasta sau alti membri ai familiei sale in "activitati private". Hotararea nu este insa una definitiva. In realitate, ea este o ordonanta presedintiala care actioneaza pana la solutionarea recursului. Cu alte cuvinte, decizia magistratilor este una vremelnica si se refera strict la perioada in care se judeca recursul intentat ziarului nostru de catre Andreea Marin. Un recurs care insa poate fi pierdut de fosta "Zana" de la TVR.
Astfel, informatiile aparute in anumite ziare si reviste sunt total eronate: CANCAN nu a pierdut procesul intentat de Andreea Marin Banica.

Extrase din plangerea depusa de Elan

"In seara zilei de 8 martie, Mihaela a venit nervoasa acasa. Dupa o cearta, m-a pus sa-i cumpar o casa, caci altfel nu o sa-mi mai vad copilul. (...) Pe 8 martie, seara, a venit nervoasa acasa. A devenit irascibila si a trantit pe jos florile primite de la fiul ei. In miezul noptii si-a luat lucrurile si a plecat. Copilul nu era acasa, era la bunica materna, in Bucuresti. (...) Mihaela Radulescu este dezinteresata in cresterea copilului, l-a expus si i-a prezentat imaginea in public. (...) Peste tot a platit cu bani de pe cardul meu", sustine Elan Schwartzenberg in documentele depuse la judecatorie. Sursa: www.cancan.ro

Ramona Gabor, mult prea jucausa cu Botezatu / L-a pipait intre picioare!



Dornica de distractie, Ramona Gabor si-a lasat deoparte inhibitiile si a sarit la propriu pe Catalin Botezatu, pe care l-a atins in zonele intime, mimand o partida de sex oral, dezlantuindu-se ca o adevarata profesionista aflata la treaba. Scena s-a petrecut sambata, in clubul Bamboo.

Dupa ce s-a dat in stamba atat la sfarsitul anului trecut, cat si in acest inceput de an in diferite cluburi bucurestene, Ramona Gabor a luat o pauza de... promovare. Odata cu venirea primaverii, insa, sora Monicai Columbeanu a trecut din nou la atac, lasandu-i cu gura cascata pe cei aflati sambata, in jurul orei 04.00, in clubul Bamboo din Bucuresti. Aflata intr-o stare de beatitudine totala, Ramona s-a agatat ca o liana de Catalin Botezatu, care i-a permis sa-i umble prin pantaloni, atingandu-i, conform surselor noastre, zonele intime si lipindu-se de acesta ca marca de scrisoare. Dansurile, atingerile si dezmatul Ramonei au oferit celor prezenti in club un spectacol erotic si gratuit. Sora Monicai Columbeanu dovedeste astfel ca nu are limite atunci cand isi propune sa fie in centrul atentiei. Sau poate ca atmosfera, muzica, licorile bahice si ora tarzie au determinat-o pe Ramona sa fie atat de energica, lasandu-se prada instinctelor. Sursa: www.cancan.ro

"Ginerele" ex-ministrului Apararii Ioan Mircea Pascu a renuntat la partaj ca sa simplifice desfacerea casatoriei / A divortat la urgenta!



Miliardarul Adrian Dura a redevenit burlac, dupa doar trei minute de dezbateri in sala de judecata! Iubitul celebrului manechin Veronica Pascu (fiica fostului sef al Armatei Ioan Mircea Pascu) si-a recapatat statutul de barbat liber! Miliardarul Adrian Dura (40 de ani) si Veronica (23 de ani) traiesc de mai multa vreme o frumoasa poveste de dragoste, umbrita insa de faptul ca, pana ieri, el fusese casatorit.

La sfarsitul anului trecut, CANCAN dezvaluia, in exclusivitate, ca Dura s-a hotarat sa-si faca ordine in viata si a cerut divortul de sotia lui, Aura! Cei doi erau casatoriti la Las Vegas din 7 aprilie 2001. Ciudat, la primul termen al procesului, ei n-au venit, astfel ca instanta a fixat o alta infatisare pentru ieri, cand atat Adrian, cat si Aura (insotiti de avocat) au tinut - de aceasta data - sa fie prezenti. Si mai mult decat atat au vrut ca divortul lor sa se pronunte in regim de urgenta. In doar trei minute, sotii Dura au precizat judecatorului ca renunta deocamdata la partaj, ca sa simplifice asadar procedura de desfacere a casatoriei. Aura Dura a avut o singura pretentie, si anume sa revina la numele de domnisoara, Cercel. Dupa sedinta, afaceristul a evitat sa faca vreun comentariu legat de motivele divortului, care oricum sunt evidente. "Nu am ce sa va spun. Am divortat si atat!", a declarat miliardarul reporterilor CANCAN.
De acum incolo, Adrian Dura are "unda verde" ca sa-si oficializeze relatia cu Veronica Pascu. Persoane din anturajul lui Dura ne-au marturisit ca el ar fi vrut de mai mult timp sa se insoare cu fiica ex-ministrului Apararii Ioan Mircea Pascu, dar casatoria cu Aura era ultimul obstacol! Sursa: www.cancan.ro

In plina criza economica, creatoarea de moda scoate bani din imobiliare / Romanita Iovan si-a tras intersectie in Capitala



Considerata una dintre cele mai bogate femei din Romania, creatoarea de moda Romanita Iovan se descurca pe timp de criza scotand bani frumosi din afaceri imobiliare datorita unei cladiri de birouri si a unui teren care sunt amplasate intr-o intersectie de pe Calea Victoriei.

Unul dintre imobilele care ii aduc Romanitei venituri impresionante este primit cadou de creatoarea de moda de la Irinel Columbeanu, in perioada in care cei doi formau un cuplu. Cladirea de birouri, extrem de luxoasa, gazduieste mai multe firme, care dau bani grei pentru birourile de cateva sute de metri patrati. Exact langa cladirea de birouri, pe terenul care i-a apartinut Romanitei, se ridica, acum, sediul impunator al unei banci. In aceeasi intersectie, chiar vizavi de imobilul primit de creatoarea de moda de la Irinel, a fost construita o alta cladire de birouri, ce apartine nasului Romanitei.
Romanita Iovan se poate lauda ca este una dintre cele mai bogate femei din Romania. Fostul manechin se numara printre primii 500 de miliardari autohtoni, cu o avere estimata la 12-13 milioane de euro, bani castigati din moda. Si-a tras un magazin in buricul targului, cu haine de firma la preturi piperate, afacere ce ii aduce venituri considerabile. Recent, Romanita a marturisit ca o bate gandul sa se lanseze in turism, ea cochetand cu ideea de a deschide un hotel ultraluxos intr-o zona montana. Dupa ce a divortat de aviatorul Adrian Iovan, creatoarea de moda a ramas cu toate proprietatile, inclusiv cu vila din Primaverii, acestea fiind trecute pe firma Romanitei. Succesul actual al ex-manechinului se datoreaza lui Irinel Columbeanu, care, in perioada in care i-a fost iubit, i-a deschis pe banii sai o casa de moda. Iri a parasit-o pe Romanita, dupa opt ani, pentru mai tanara Anna Lesko.

Catalin Maruta a stat de garda / Andra si-a petrecut o noapte cu un manechin



La nici un an de la casatorie, Catalin Maruta a inceput sa-si "monitorizeze" sotia, dupa ce aceasta a ales sa-si petreaca seara de luni spre marti in compania manechinului Bogdan Vladau. Nu este vorba de o cearta in sanul cuplului protevist, ci de o seara de sacrificiu in care solista a filmat videoclipul piesei "Femeie", iar sotul ei a venit sa o viziteze pe platouri.
Zi plina pentru Catalin Maruta. Dupa ce s-a agitat dimineata sa caute subiecte pentru emisiunea sa si mai tarziu si-a primit invitatii pe "Happylica", celebra canapea de la "Happy Hour", moderatorul protvist nu si-a gasit linistea nici spre seara, cand jumatatea sa filma de zor, intr-un studio, in compania unui manechin apreciat de insusi Giorgio Armani.
Ca sa nu-si imagineze fel de fel de scenarii si sa vada cu ochii lui cum decurg filmarile clipului "Femeia", regizat de Iulian Moga, Maruta a decis sa se deplase la locul faptei, in studiou. Dupa ce si-a surprins sotia imbracand si dezbracand cinci tinute, la care, printre altele, a asortat un colier vintage de la Christian Dior, si s-a convins ca nu exista scene "hot" intre Bogdan, (fostul participant de la "Vara ispitelor", care mai tarziu a fost distribuit in productia "Iubire ca-n filme") si Andra, Catalin s-a retras linistit spre casa, multumit ca mai prinde cateva ore de somn. Ceea ce nu s-a intamplat si in cazul sotiei sale, care a pus punct filmarilor la ora 10:00. Sursa: www.cancan.ro

Preotii au un motel In care clientii se vor bucura de toate conditiile / Episcopia Argesului angajeaza antrenor de fitness



Sezonul turistic care se va deschide la 1 mai va introduce in circuit si noul motel din incinta Episcopiei Argesului si Muscelului. Acesta este situat chiar in curtea complexului manastiresc Curtea de Arges si este destinat turismului ecumenic.

Constructia, care va functiona in regim de motel, este dotata dupa toate standardele europene. Tarifele inca nu au fost stabilite, pentru ca nu se stie ce clasificare va avea locatia, insa reprezentantii Episcopiei ne-au asigurat ca preturile vor fi modice.
Adica, imediat ce se vor familiariza cu domeniul, preotii vor cobori tarifele sub nivelul pietei. Cel putin asa sustine administratorul, consilierul eparhial Cristian Ichim. Clientii vor avea la dispozitie atat camere cu doua locuri, cat si cu opt, acestea din urma fiind destinate grupurilor care vin in pelerinaj. In incinta arhondaricului, caci asa se numeste motelul in termeni de specialitate, va fi amenajata si o spalatorie chimica ce va deservi atat clientii hotelului, cat si comenzile primite din afara. Episcopia le pregateste viitorilor clienti si o surpriza: o sala de fitness care a fost deja amenajata, dar din care lipsesc momentan aparatele. Sala este situata la primul nivel al motelului "Pelerinul", caci asa a fost botezat. Preotii spun ca, potrivit normelor europene, orice constructie de acest gen trebuie sa fie prevazuta si cu o astfel de sala, chiar daca e vorba despre turisti care viziteaza manastiri si biserici din Arges.
In acest scop, consilierii Episcopiei cauta un antrenor de fitness, care sa stea la dispozitia pelerinilor in cazul in care vor sa faca miscare. Sursa: www.cancan.ro

Adolescenta suspectata de crima, expertizata psihiatric de IML / Astazi se decide soarta minorei acuzate ca si-a ucis mama


Minora de 15 ani acuzata de uciderea mamei vitrege va fi expertizata psihiatric, astazi, de o comisie de specialitate formata din medici legisti, care va decide daca liceana a avut discernamant in momentul in care si-a macelarit mama cu toporul.

Alexandra Pintili, adolescenta de 15 ani care este suspectata ca si-a omorat mama cu toporul, va fi dusa, astazi, in fata unei comisii medico-legale care o va expertiza psihiatric. Medicii legisti vor analiza toate investigatiile medicale efectuate de doctorii de la spitalul Obregia, o vor reexamina psihic, iar concluziile vor fi puse la dispozitia procurorului de caz. Daca medicii legisti vor considera ca minora a avut discernamant in momentul in care i-a crapat capul mamei sale cu toporisca, liceana va raspunde penal. Procurorii vor dispune atunci, in functie de circumstante, una din masurile educative aplicate minorului: internarea intr-un centru de reeducare sau internarea intr-un institut medical-educativ. Tanara a fost deja supusa de medicii de la spitalul Alexandru Obregia la mai multe teste - de personalitate, de coerenta, de inteligenta - pe care le-a trecut cu brio, iar rezultatele medicale au fost trimise la Institutul de Medicina Legala. Sursa: www.cancan.ro

Morar si Buzdugan au reusit sa o termine psihic pe asistenta lui Razvan si Dani / "Daniela Crudu ne va tine minte toata viata!"




Din 18 martie, Mihai Morar si Daniel Buzdugan vor debuta la Antena 1 cu un show TV de exceptie - "Rasmerita". Farse vechi si farse noi vor aduce in prim-plan cele mai mari slabiciuni ale vedetelor autohtone. Prima victima - "Vecina" de la "?Neata cu Razvan si Dani".
Morar si Buzdugan pregatesc primul show TV impreuna. Miercuri, la Antena 1, cei doi vor debuta la carma emisiunii "Razmerita" cu o editie ce se anunta incendiara la propriu. Fiind o emisiune de farse realizata dupa modelul celor specifice zilei de 1 aprilie, exista si o lista de victime. Prima este Daniela Crudu, asistenta din cadrul matinalului de la Antena 1, care a picat in plasa prezentatorilor printr-un scenariu demn de filmele de razboi. Beneficiind de complicitatea colegilor ei, Razvan si Dani, producatorii show-ului au adus-o pe bruneta pe un teren minat. Exploziile, oamenii in flacari si toate celelalte cascadorii au transformat scena intr-una extrem de veridica, iar Daniela a cedat nervos in fata haosului care o inconjura. "Daniela Crudu este o tipa extrem de fricoasa. Si am profitat din plin de asta. La un moment dat a izbucnit in plans. A trait la cote maxime momentul. Ne va tine minte toata viata!", ne-a declarat Mihai Morar.
Show-ul va avea aproximativ sase editii si va imbina farsele noi, instrumentate de Morar si Buzdugan, cu farsele vechi, din arhiva Antenei.
In cadrul "Rasmeritei" vor fi readuse in prim-plan cele mai bune momente realizate in cadrul show-urilor "Cacialmaua" si "Paparazzi" difuzate in anii trecuti la Antena 1. Sursa: www.cancan.ro

A facut bataturi de la dans



Alin Oprea de la Talisman a aflat pe propria piele ca dansul nu e lucru usor, mai ales atunci cand vrei sa faci performanta in timp record. Acesta a fost auzit plangandu-se ca, de cand se antreneaza pentru "Dansez pentru tine", abia mai suporta pantofii. Orele lungi de pregatire asistat de un coregraf exigent s-au soldat cu bataturi si basici la picioare. De doua saptamani, Alin nu mai ajunge acasa decat ca sa doarma. Insa, pe 20 martie va intra in ringul de dans. Sursa: www.cancan.ro

Doi tati din Bacau, opriti de la "tranzactia" vietii lor / Isi vindeau copiii cu 12.000 de euro bucata



Doi parinti dintr-o comuna bacauana au fost prinsi in flagrant de politistii de la Crima Organizata in timp ce incercau sa-si vanda copiii contra sumei de 12.000 de euro fiecare. Cei doi parinti stiau ca isi vor vinde copiii pentru transplant de rinichi si ca micutii urmau sa fie scosi din tara. Costel Nour si Benoni Pavaloaie au fost arestati duminica, pe o perioada de 29 de zile, sub acuzatia de trafic de minori si risca pana la 12 ani de inchisoare.

Reusita in premiera pentru procurorii de la DIICOT si politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Bacau. In urma unui flagrant oamenii legii au reusit sa depisteze doi barbati din comuna Odobesti care au vrut sa-si vanda propriii copii, pentru transplant de organe, contra sumei de 12.000 de euro bucata. Actiunea a inceput saptamana trecuta, dupa ce politistii de la Crima Organizata au primit informatia ca Benoni Pavaloaie si Costel Nour cauta clienti pentru a-si vinde fiecare cate un copil. Mai mult decat atat, Nour daduse sfoara in tara ca ar vrea sa ii vanda pe toti sase, cati avea, cu varste cuprinse intre un an si 16 ani, "la pachet", pe 70.000 de euro. Dupa verificarea informatiei, politistii sub acoperire, un barbat si o femeie, au trecut prin comuna si au inceput sa intrebe daca e cineva amator de tranzactie. "Au venit la poarta, s-au inteles cu barbatu-miu, ne-au scos la crasma si am batut palma. Noi aveam sase, asa ca banii ne-ar fi prins bine, ca sa ne facem si noi o casa", povesteste Doina Nour, mama copilului de sase ani ce urma sa fie vandut. Vineri, cei patru parinti au fost de acord sa se prezinte la notariat, unde au declarat, pe propria raspundere, ca sunt de acord sa-si instraineze copiii si au primit cate sase mii de euro, diferenta urmand s-o primeasca ulterior. Costel Nour si Benoni Pavaloaie au fost imediat retinuti de procuror, in fata caruia au recunoscut ca au facut asta pentru ca nu aveau ce manca si pentru ca voiau o viata mai buna.
Cei doi au fost prezentati instantei, care i-a arestat preventiv pe o perioada de 29 de zile, sub acuzatia de trafic de minori. Ei risca pana la 12 ani de inchisoare. Toti ceilalti sase copii din cele doua familii au fost preluati de Protectia Copilului pana la o hotarare judecatoreasca. Sursa: www.cancan.ro

Telenovela de la Mangalia continua / Dupa ce a incercat sa-l omoare, vrea sa-l dea afara din casa




Femeia din Mangalia care anul trecut a tocmit un asasin pentru sotul ei doreste cu orice pret sa scape de cel alaturi de care a trait 20 de ani. Dupa ce a introdus actiune de divort, Elisabeta Calciuc cere evacuarea lui din casa.


"Pentru a castiga incearca sa ma scoata nebun si a adus o hartie ca am fost internat la Palazu Mare", s-a plans sotul Elisabetei Calciuc. Procesul de divort este pe rolul Judecatoriei Mangalia. La termenul care va avea loc saptamana aceasta, judecatorii le vor audia pe fiicele cuplului, care trebuie sa decida cu cine vor sa ramana. Elisabeta Calciuc este cercetata de procurori pentru instigare la omor dupa ce a incercat sa convinga un muncitor sa ii ucida sotul.

Acesta a mers imediat la sotul ei, Mihai Calciuc, si a demascat-o. Pentru ca barbatul nu a vrut sa creada, vecinul i-a telefonat femeii si a provocat-o la o discutie legata de modul in care urma sa fie comisa crima. Convorbirea a fost inregistrata, iar caseta a fost predata anchetatorilor. Din discutie reiese ca presupusul asasin ii cerea doua milioane de lei pentru comiterea crimei, insa femeia a spus ca nu da mai mult de 50 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Cine Ii poate opri? / Iata de unde au plecat fratii Costea, noul brand la moda in Banie!



Cei doi atacanti ai Universitatii Craiova au facut spectacol pe Litoral, unde au marcat trei goluri, si anunta ca acesta este doar inceputul dinastiei Costea in Liga I.

Pentru prima data de cand au ajuns in Banie, cei doi Costea, Florin si Mihai, au fost titulari si au marcat in acelasi meci. Victima a fost Farul Constanta, echipa de pe Litoral fiind umilita pe teren propriu, scor 3-0, de cei doi frati, de 23, respectiv 20 de ani. Ieri acestia au avut zi libera si au considerat ca, in loc sa se plimbe prin oras, ar fi mai bine sa petreaca putin timp in compania parintilor, apoi sa faca un drum pana la Manastirea Cozia. Cei doi au mers la cunoscutul lacas de cult care adaposteste mormantul lui Mircea cel Batran, unde s-au recules si s-au rugat pentru succesul lor profesional, dar si pentru sanatate. "Vreau sa-mi ajut cat mai mult echipa, din teren, alaturi de fratele meu, si astfel sa ne indeplinim obiectivul. Vrem ca in timp sa se vorbeasca despre atacul Costea ca despre un brand", s-a destainuit apropiatilor Mihai, zis si Costea II. Acesta a mai spus ca dupa show-ul de la Constanta cea mai mare dorinta a sa este sa joace impreuna cu fratele sau la echipa nationala. De altfel, chiar la meciul de pe litoral, fratele cel mic al lui Florin a purtat pe sub tricoul de joc un maiou galben care avea inscriptionata sigla FRF. Cei doi si-au dedicat reciproc golurile marcate si spera sa respecte ritualul la fiecare meci. Sursa: www.cancan.ro

A adus-o sa aplaneze conflictul cu angajatii, dar a complicat situatia/Leta Ilie si-a pus sora vanzatoare


Fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie a trimis-o pe sora sa, Carmen Petrovici, la Constanta pentru a rezolva problema angajatilor care o acuza, printre altele, ca nu le-a platit salariile de aproape doua luni.

In loc sa gestioneze conflictul de munca, sora Letei n-a reusit decat sa toarne gaz pe foc. Intr-un acces de furie, dupa ce angajatii au anuntat-o ca-si dau demisia, ea le-a spus ca sunt liberi sa plece unde vor si i-a trimis acasa. Dupa ce s-a calmat, i-a chemat la o discutie, spunandu-le ca-si vor primi drepturile salariale saptamana viitoare. In momentul de fata, la magazin a ramas pe post de vanzatoare chiar sora Letei, care si-a adus si cateva ajutoare de la Bucuresti. Angajatii nemultumiti ameninta ca o vor da in judecata, daca nu-si primesc salariile si vor sesiza Inspectoratul Teritorial de Munca, din cauza ca primeau bani la negru. "Pe cartea de munca avem trecuti doar 600 de lei, iar restul, pana la 1.000 de lei, ii primeam la negru", a spus Elena Culea, una dintre fetele care au lucrat pana acum la Leta Ilie. Fosta sotie a lui Sabin Ilie detine trei magazine in doua malluri din Constanta, dar afacerile scartaie din cauza ca mentine preturile piperate, in ciuda crizei. Sursa: www.cancan.ro

Ex-amantul fostei doamne Dichiseanu a mai facut o cucerire / S-a cuplat cu o satena




Primavara aceasta se poarta satenele, cel putin in cazul vestitului Joe Librescu, fostul amant al doamnei Dichiseanu, care dupa ce a sedus-o cu zambetul pe buze, a abandonat-o la fel de zambitor pentru a trece la urmatoarea cucerire.

Nestatornic si in permanenta cautare de aventuri, tanarul om de afaceri se comporta ca un veritabil Don Juan, cu toate ca are o sotie in Israel. Daca in vara Joe Librescu prefera blondele si a cerut-o, intr-un moment de ravasire, de nevasta pe fosta doamna Dichiseanu, la semafor, el a parasit-o repede - nu inainte de a-i strica mariajul - si a trecut la alte doamne si domnisoare. Intr-o dispozitie vesela, in ton cu debutul primaverii, domnul Librescu s-a cuplat din nou - nu de alta, dar poate se simte singur in tara, departe de familia lui. Paparazzii CANCAN l-au surprins flirtand cu o tanara satena, pe care a dus-o, pentru a o convinge mai bine, la o cafenea de fite din Dorobanti, ultima care s-a lansat pe piata si care-i atrage pe musteriii la fel de fitosi. Dupa ce i-a povestit probabil ca afacerile ii merg struna in ciuda crizei, cei doi au plecat separat, nu inainte sa se imbratiseze.
Ea, spre masina ei, el spre BMW-ul alb, in pas cu moda.Sursa: www.cancan.ro

Ramasi fara ata chirugicala, legistii desira ghemul de macrameu/ Morti "crosetati" la morga din Targu Jiu



Medicii legisti din Targu-Jiu sunt nevoiti sa apeleze la "ustensile" mai putin ortodoxe cand nu au incotro. De exemplu, in momentele in care raman fara ata chirurgicala, folosesc fir de macrameu.

Cadavrele autopsiate nu pot ramane necusute, prin urmare necropsierii de la Serviciul de Medicina Legala din Targu-Jiu folosesc fir de macrameu cand sunt in pana de ata speciala. "Mai folosim si fir de macrameu in locul atei chirurgicale. Pana primim alta de la magazie ne folosim de el, pentru ca e mai rezistent", a afirmat unul dintre medicii legisti.
Ieri, doi dintre angajatii Medicinei Legale s-au apucat sa desire un scul de ata de crosetat, pentru ca trebuia inchis un cadavru ce fusese supus necropsiei.
"Ghemul de macrameu il tinem de rezerva in eventualitatea ca ramanem fara ata chirurgicala, asa cum s-a intamplat acum, de exemplu", a mai spus unul dintre medicii de serviciu. Acesta a mai adaugat ca, de obicei, primesc doua papiote cu ata speciala, dar, daca sunt cazuri multe, se termina rapid. Sursa: www.cancan.ro

Geoana despre strategul PSD In lupta pentru prezidentiale / "Gusa ne va ajuta in Transilvania"


Mircea Geoana sustine ca PSD va putea redeveni o forta in Transilvania, cu ajutorul lui Cozmin Gusa. Liderul PSD considera ca social-democratii trebuie sa vina cu un candidat puternic la alegerile prezidentiale.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate ca va avea o colaborare, atat el, cat si pe linie de partid, cu fostul lider al PIN, Cozmin Gusa. Reamintim ca Gusa a fost numit saptamana trecuta strateg al PSD pentru Transilvania, in lupta pentru prezidentiale.
Cat priveste asocierea lui Cozmin Gusa cu Sorin Ovidiu Vantu, liderul PSD a fost transant. "Nu stiu ce face domnul Gusa cu viata lui privata si cu partea de business. Cozmin Gusa este un coleg care se pricepe la politica. Cunoaste Transilvania foarte bine si ne va ajuta pe acest subiect. Relatia lui cu domnul Vantu, cu oricine altcineva, este problema dansului, nu este problema noastra", a precizat Geoana. Cat priveste declaratia lui Ion Iliescu, privind faptul ca PSD nu are nevoie de colaborarea fostului lider al PIN, Cozmin Gusa, acesta din urma a facut anumite precizari.
"Cred ca domnul Ion Iliescu, desi cu experienta politica remarcabila, nu si-a dat seama foarte bine ca, prin pozitia publica pe care o are atat in ochii partidului din care face parte, cat si in ochii opiniei publice, ii face un mare serviciu actualului presedinte, Traian Basescu. Daca nu a observat lucrul acesta, i-l aduc eu la cunostinta
si-i doresc multa sanatate", a declarat Cozmin Gusa.

Colaborare pe teme electorale

Mircea Geoana a mentionat, ieri, ca Gusa are abilitati in materie de campanie electorala si poate ajuta PSD sa redevina o forta importanta in Transilvania. Pe de alta parte, liderul social-democratilor a declarat ca este datoria PSD sa ofere Romaniei un alt presedinte, capabil sa scoata tara din criza economica.

Este datoria PSD sa ofere Romaniei un alt presedinte, capabil sa scoata tara din aceasta criza economica."
Mircea Geoana,
presedintele PSD
Sursa: www.cancan.ro

Reasezare a sprijinului pentru sefia PNL / "Tari" castiga teren, Crin se consolideaza


Dupa confruntarea, in premiera, la un post de televiziune, a candidatilor la sefia PNL, "apele" liberale par sa se linisteasca. Crin Antonescu este sustinut in continuare de majoritatea filialelor, dar mai nuantat, iar Tariceanu beneficiaza de un plus de sprijin.


Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat duminica o lista cu filialele liberale care si-au aratat sprijinul fata de candidatura sa la presedintia partidului, aratand ca printre sustinatoare se numara si organizatiile din Arges si Mehedinti. Conducerea PNL Arges a tinut sa precizeze insa ca in cadrul organizatiei judetene nu s-a luat nicio decizie in ceea ce priveste sustinerea unuia sau altuia dintre candidatii pentru presedintia partidului, iar rezultatul depinde si de votul celor 29 de delegati argeseni la congresul PNL din 20-21 martie 2009.
Cat priveste organizatia de Mehedinti, deputatul Viorel Palasca a avertizat ca Antonescu este departe de a putea conta pe voturile liberalilor din acest judet. Crin Antonescu a fost in weekend la Resita, unde a reafirmat principalele sale obiective: cresterea la 30% a PNL in optiunile electoratului si revenirea la guvernare. Sursa: www.cancan.ro

A inceput procesul monstrului din Austria / Josef Fritzl poate scapa cu sapte ani de puscarie



Monstrul poate scapa usor pentru ca legea austriaca nu cumuleaza pedepsele, ci o retine doar pe cea mai mare. El nu poate fi acuzat de crima, adica de moartea unuia dintre bebelusii nascuti din incest, pentru ca nu exista probe.

Monstrul Josef Fritzl, de 73 de ani, al carui proces a inceput ieri, ar putea fi condamnat la sapte ani de inchisoare, dar ar putea petrece doar sase ani si jumatate dupa gratii daca se poarta frumos in detentie, in ciuda faptului ca este acuzat de viol, incest si crima, sustine Raoul Wagner, un reputat avocat vienez. "Acuzatia de crima (n.r. - unul dintre bebelusii nascuti din incest) nu se poate proba, iar pedeapsa pentru viol este de sapte ani, vinovatul putand fi eliberat chiar mai devreme, pentru buna purtare", a declarat Wagner. Monstrul din Amstetten, care are sase copii cu propria fiica, Elisabeth, pe care a sechestrat-o si violat-o timp de 24 de ani, a pledat vinovat luni pentru agresiune sexuala si incest. In schimb, acuzatul a respins acuzatiile de crima si sclavie. In prima zi a procesului, monstrul a povestit plangand juratilor ca a avut o copilarie grea si ca era batut mereu de mama sa care nu l-a imbratisat niciodata. Cumulul pedepselor nu este prevazut de Codul Penal austriac, care retine doar pedeapsa cea mai mare. Verdictul este asteptat pe 20 martie. Sursa: www.cancan.ro

Pamela Anderson prefera sexul salbatic / Iubitul a muscat-o de mana



Vedeta a aparut pe aeroportul din Los Angeles cu o rochita care ii lasa bratele descoperite, lasand sa se vada pe una dintre maini urmele iubirii partenerului ei. In urma unei nopti fierbinti de amor, starleta s-a ales cu trei vanatai de la logodnicul ei, mult prea patimas in pat, dupa cum sustin apropiatii cuplului.

Fostul "iepuras Playboy" Pamela Anderson, in varsta de 41 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand este vorba despre viata ei sentimentala. Cuplata de cateva luni cu Jamie Padgett, starleta pare ca are o parte de amor salbatic alaturi de noul ei partener. In urma cu cateva zile, vedeta, impreuna cu Jamie, au fost surprinsi pe aeroportul din Los Angeles. Pana aici, nimic neobisnuit, numai ca Pamela, imbracata intr-o rochita foarte stramta, care-i lasa bratele descoperite, a afisat pe mana stanga, chiar deasupra unuia dintre celebrele tatuaje, cateva vanatai de toata frumusetea. Conform unor surse din anturajul fostului "iepuras Playboy", Pamela avusese parte de o noapte extrem de fierbinte alaturi de Jamie, acesta fiind, de altfel, si cauza aparitiilor inesteticelor semne de pe mana starletei.
"Am vorbit la telefon in dimineata in care Pam si Jamie se pregateau sa plece la aeroport. De fapt m-a sunat ca sa-mi spuna ca a avut o noapte de vis, de amor nebun. Era in extaz si mi-a destainuit ca nu a mai avut parte de o asemenea partida de sex salbatic de pe vremea cand era maritata cu Tommy (n.r. - rockerul Tommy Lee). Chiar ea mi-a zis ca Jamie a muscat-o de mana in timp ce faceau sex si ca i-a placut la nebunie senzatia traita", a dezvaluit o amica a starletei.

A facut furori in aeroport

Prezenta Pamelei plina de vanatai nu a trecut neobservata de catre cei aflati in aeroport, care s-au inghesuit sa o vada de aproape si chiar sa-i fotografieze vanataile.
Primul care a remarcat semnele de pe bratul vedetei a fost un politist, care s-a grabit sa-i faca o poza cu telefonul mobil. Intrebata de unde are semnele cu pricina, Pamela Anderson a eschivat raspunsul, multumindu-se sa priveasca, zambind cu subinteles, spre iubitul ei, Jamie. Se pare ca dragostea dintre cei doi ar putea avea roade in curand, vedeta afisand o burtica de gravida de toata frumusetea la un eveniment caritabil care a avut loc in Florida weekendul trecut. Sursa: www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats