marți, 17 martie 2009

Au pus punct povestii de dragoste care dura de un an / Anna Lesko s-a despartit de Codin!



Cantareata a recunoscut ruptura si ne-a declarat ca a ramas in relatii foarte bune cu iubitul ei Cand cei din anturaj credeau ca ei se vor casatori, povestea lor de dragoste a luat sfarsit! Anna Lesko si iubitul ei, Codin Maticiuc, nu mai sunt impreuna.

Anul trecut, revista Ciao! dezvaluia, in exclusivitate, la inceputul lunii aprilie ca Anna Lesko si-a regasit linistea (dupa o relatie agitata cu Liviu Moreanu) alaturi de Codin Maticiuc. Dupa numai cateva zile, CANCAN a prezentat atunci, in premiera, si primele fotografii de paparazzi cu cei doi. Din acel moment, cantareata a fost practic nedespartita de Codin, ceea ce i-a determinat pe multi sa parieze ca-si vor oficializa legatura. De aproape o luna, relatia lor a intrat insa in impas, iar Anna si Codin au luat impreuna decizia sa se separe. Motivul ar fi ca s-a ajuns intr-un punct critic. Contactata de noi, Anna Lesko a confirmat despartirea. "Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, Codin este un baiat minunat, dar si eu si el aveam nevoie de o schimbare! Nu se pune problema ca intre noi sa fi intervenit o alta persoana, ci pur si simplu a intervenit un blocaj. Important este ca nu am ramas cu un gust amar, asa cum se intampla de obicei dupa o despartire. Acum suntem prieteni si asa sper sa ramanem si pe viitor", ne-a marturisit cantareata. Putini dintre apropiatii celor doi stiu despre despartire. Anna si Codin au preferat sa pastreze discretia asupra rupturii dintre ei, asa cum s-au comportat si pe parcursul relatiei. "Ce pot sa va zic este ca nu mai formam un cuplu, dar suntem prieteni foarte buni. Altceva, n-am ce sa comentez, intrucat nu sunt o persoana publica", ne-a declarat Codin Maticiuc.


"Codin este un baiat minunat, dar si eu si el aveam nevoie de o schimbare! Nu se pune problema ca intre noi sa fi intervenit o alta persoana, ci pur si simplu a intervenit un blocaj".
Anna Lesko. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats