marți, 17 martie 2009

Mihaela, data In judecata pentru custodia lui Ayan / Elan ii cere copilul in instanta



Miliardarul a decis sa se adreseze justitiei, intrucat fosta sotie nu i-a respectat programul de vizita Fostul sot al Mihaelei Radulescu a intetit razboiul cu diva Antenei 1. Elan Schwartzenberg a solicitat ieri, in mod oficial, incredintarea copilului in regim de urgenta.


Omul de afaceri a depus ieri, la Judecatoria Sectorului 1, prin avocata lui, doua actiuni pentru incredintarea micutului Ayan, baietelul sau de cinci ani care in acest moment se afla in custodia mamei. In primul rand, Elan Schwartzenberg a apelat la o masura care se aplica in situatii de urgenta, solicitand magistratilor incredintarea minorului pe calea ordonantei presedintiale. Primul termen al acestei actiuni a fost fixat pentru data de 24 martie. Procesul de reincredintare, pe fond, va incepe insa pe 8 aprilie. Potrivit unor surse judiciare, Elan a fost nemultumit de faptul ca fosta sotie nu i-a respectat dreptul de a-si vizita copilul. In urma divortului, pronuntat pe 8 octombrie 2008, Mihaela Radulescu a pastrat numele de Schwartzenberg, iar magistratii i-au incredintat copilul. Tatal a fost obligat la plata unei pensii lunare de 2.000 de euro, in urma intelegerii sotilor.

CANCAN nu a pierdut procesul cu Andreea Marin

Conflictul dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot a fost poate cel mai mediatizat subiect din ultimele zile. Nu este insa singurul scandal in care prezentatoarea tv a fost implicata. Dupa ce a atacat ziarul CANCAN, Mihaela Radulescu a avut un conflict cu fotoreporterii de la cotidianul "Libertatea". Incidentul a fost pe larg dezbatut de intreaga presa. Mai multe ziare si reviste care au scris pe marginea acestui subiect au facut insa trimitere si la procesul dintre Andreea Marin Banica si CANCAN, afirmand ca ziarul nostru a pierdut in instanta si ca astfel s-a creat un precedent. Realitatea este insa total diferita: CANCAN nu a pierdut niciun proces cu fosta "Zana".
Andreea Marin si alti membri ai familiei sale au dat in judecata CANCAN si revista Ciao!, cerandu-ne daune de 500.000 de euro dupa ce am publicat poze in care "Zana" era surprinsa in timp ce isi expunea voluntar nurii la soare, pe o plaja de pe Coasta de Azur. CANCAN a castigat procesul pe fond, dar Andreea Marin Banica a formulat recurs. In mod inexplicabil si incalcand grav libertatea de exprimare, Curtea de Apel a obligat CANCAN sa scoata de pe site pozele in care Andreea Marin apare in sanii goi. De asemenea, judecatorii ne-au interzis sa publicam orice alte fotografii in care apare aceasta sau alti membri ai familiei sale in "activitati private". Hotararea nu este insa una definitiva. In realitate, ea este o ordonanta presedintiala care actioneaza pana la solutionarea recursului. Cu alte cuvinte, decizia magistratilor este una vremelnica si se refera strict la perioada in care se judeca recursul intentat ziarului nostru de catre Andreea Marin. Un recurs care insa poate fi pierdut de fosta "Zana" de la TVR.
Astfel, informatiile aparute in anumite ziare si reviste sunt total eronate: CANCAN nu a pierdut procesul intentat de Andreea Marin Banica.

Extrase din plangerea depusa de Elan

"In seara zilei de 8 martie, Mihaela a venit nervoasa acasa. Dupa o cearta, m-a pus sa-i cumpar o casa, caci altfel nu o sa-mi mai vad copilul. (...) Pe 8 martie, seara, a venit nervoasa acasa. A devenit irascibila si a trantit pe jos florile primite de la fiul ei. In miezul noptii si-a luat lucrurile si a plecat. Copilul nu era acasa, era la bunica materna, in Bucuresti. (...) Mihaela Radulescu este dezinteresata in cresterea copilului, l-a expus si i-a prezentat imaginea in public. (...) Peste tot a platit cu bani de pe cardul meu", sustine Elan Schwartzenberg in documentele depuse la judecatorie. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats