miercuri, 13 mai 2009

Misterul miliardarului care ucide manechine (2)!


CANCAN publica primele declaratii socante facute in exclusivitate reporterilor nostri de mai multe vedete din lumea mondena.

Eva Kent: "Mi-e frica sa mai ies din casa!" Simona Sensual: "Bine le-a facut ca le-a omorat!"

Creatorul de moda Catalin Botezatu lanseaza o ipoteza interesanta privind cutremuratoarea poveste dezvaluita de CANCAN Misterul ce planeaza in jurul presupusului miliardar care ucide manechine a ingrozit lumea showbizului din Capitala! Dupa ce CANCAN a decis, in editia de ieri, sa publice aceasta poveste terifianta, sute de cititori, dar si multe persoane care se invart in cercurile mondene ne-au furnizat elemente menite sa conduca la elucidarea acestui caz.


Creatorul de moda Catalin Botezatu ne-a marturisit, ieri, ca a auzit de posibila existenta a unui posibil criminal in serie si, mai mult, a avut curajul sa puna pe tapet, in premiera, si o ipoteza foarte interesanta. Botezatu ne-a declarat ca, la inceput, a privit cu rezerva toata aceasta situatie. "Se vorbeste de aproape o luna despre acest caz incredibil. Nu cred insa sa fie vorba despre manechine care lucreaza pentru vreo agentie serioasa pentru ca as fi aflat. Parerea mea este ca eventualele victime, repet, daca exista, sunt doar manechine de mana a doua, care ar putea lucra pentru agentii-fantoma. Nicio agentie cu nume nu a semnalat pana acum disparitia vreunei fete!"
O alta vedeta, Alina Radu, fosta asistenta a lui Mihai Morar de la "Rai da? buni", ne-a confirmat ca prima data cand a aflat despre ipotetica disparitie a unor manechine, ale caror cadavre ar fi fost gasite in vila unui miliardar, a fost chiar inainte de Paste. "O prietena de-a mea care este foarte buna amica cu o fata-manechin mi-a spus despre acest ucigas. Fata respectiva s-a cuplat cu el, s-au pupat noaptea in club si a invitat-o la el acasa. Ea l-a refuzat insa. Dupa un timp i-au iesit niste bube pe fata. S-a dus la doctor si a spus ca acele bube puteau fi de la cineva care a intrat in contact cu cadavre. Stiu ca fata s-a dus la politie si ca au gasit doua cadavre la acel barbat in casa!" "Mai multe nu stiu si oricum mi-ar fi teama sa va spun!", ne-a mai declarat Alina, actuala candidata la postul de asistenta a lui Luis Lazarus.


"Am simtit pe pielea mea lama unui cutit!"



Povestea miliardarului care ar ucide manechine n-a inspaimantat-o doar pe Alina Radu, ci si pe alte bombe sexy din showbiz. Eva Kent (pe numele ei real, Oana Oprea), fosta coprezentatoare a lui Dan Capatos de la "Un Show Pacatos", spune ca, dupa ce a aflat de posibila existenta a ucigasului, ii este teama sa mai frecventeze cluburile. "Mi-e frica sa mai ies din casa pentru ca se poate intampla orice. Nu vreau sa am de-a face nimic cu acest caz! Imi tremura picioarele numai cat ma gandesc la asa ceva", a adaugat Oana.
Cunoscutei cantarete Anca Badiu, aceasta poveste cutremuratoare ii readuce in memorie un adevarat cosmar! "Stiu si eu de povestea asta, dar nu vreau sa vorbesc mai multe pentru ca si eu am trecut acum zece ani printr-o experinta similara si de atunci ma tem. Atunci, am simtit pe pielea mea lama unui cutit! M-am dus la film cu o prietena, dupa care am plecat la mine acasa. In momentul in care am intrat in scara blocului, am observat un individ care avea aproximativ 25-26 de ani si care purta manusi. Noi am intrat in lift, iar in acel moment ne-a atacat. Avea un cutit in mana si a incercat sa ne injunghie, numai ca prietena mea a reusit sa-l loveasca si sa inchida usa liftului. Asa am scapat!" Despre povestea de acum, Anca Badiu nu intelege de ce sa iei viata cuiva.
In schimb, Simona Sensual este extrem de transanta in privinta eventualelor victime. "Bine le face celor care se duc din prima noapte cu un barbat! Daca le-a omorat, bine le-a facut, dar eu nu cred asta", sustine Simona. Reporterii nostri vor dezvalui maine noi amanunte incendiare despre acest caz foarte complex. Sursa:www.cancan.ro

Andreea Mantea s-a oferit sa plateasca pensie alimentara pentru copilul lui Andrei Tardea



"Mi-e mila de fosta sotie a iubitului meu!"

Coprezentatoarea lui Mircea Radu de la "Din Dragoste" dezvaluie ca, inainte sa se indragosteasca de iubitul ei, a incercat sa-l impace pe acesta cu fosta sotie! Andreea Mantea a fost prinsa la mijloc in scandalul dintre actualul ei iubit, Andrei Tardea, si fosta sotie a acestuia, care de curand a dat nastere unui copil. Fosta doamna Tardea o acuza pe Andreea ca i-ar fi distrus casnicia, insa sexy-asistenta lui Mircea Radu de la "Din Dragoste" arata ca povestea este cu totul altfel.


"M-am saturat de taranismele acestei Alexandra (n.n. - fosta sotie a lui Andrei Tardea), care imi pune mie in carca esecul ei din mariaj. N-am spus nimanui pana azi ca, de fapt, inainte sa ma indragostesc de Andrei, eu i-am cerut sa se impace cu fosta sotie! M-am gandit ca e jignitor pentru ea sa fie lasata cu burta la gura. I-am spus ca e pacat, ca vor avea un copil impreuna. Andrei mi-a zis insa ca nu stie daca este copilul lui si tocmai de aceea a cerut zilele trecute sa se faca si un test de paternitate. A fost alegerea lui. Eu n-am nicio vina ca ei nu s-au mai inteles!", ne-a marturisit Andreea Mantea in exclusivitate. Mai mult, vedeta TV ne-a spus ca "Sincer, mi-e mila de fosta sotie a iubitului meu, pentru ca a nascut recent si nici n-are din ce trai. Chiar eu i-am spus lui Andrei sa-i dea mai multi bani pensie alimentara decat 150 de lei, cat a stabilit instanta!". Potrivit Andreei, ea s-a oferit sa completeze din veniturile ei pensia alimentara pana la 500 de lei. "Daca Andrei nu vrea sa-i dea Alexandrei mai mult decat 1.500.000 de lei (n.n. - 150 RON), atunci pun eu de la mine diferenta pana la 5.000.000!"

I-a aprins lumanari la manastire!



Pe de alta parte, coprezentatoarea lui Mircea Radu ne-a dezvaluit ca s-ar fi rugat la manastire pentru "rivala" ei. "Am aprins lumanari si pentru Alexandra si pentru copilului ei, sa le fie bine! Eu ii dau un sfat prietenesc: sa nu mai fie o persoana ieftina si sa se tiganeasca cu mine, pentru ca n-am nicio vina! N-are decat sa-i faca lui Andrei 10 copii!", a mai adaugat Andreea, care, astfel, crede ca va pune punct scandalului cu fosta sotie a iubitului ei. Sursa:www.cancan.ro

Irinel se simte jignit ca Monica il trimite la femei


Motivul certurilor din familia Columbeanu


In familia miliardarulu i I rinel Columbeanu nici macar falime ntul fabricii de ciment de la Targu Carbunesti nu reuseste sa umbreasca armonia conjugala cum o face disputa dintre cei doi soti pe seama libertatilor sexuale. Se pare ca, in dorinta de a-l face fericit si implinit, Monica il invita pe Irinel sa se abandoneze in partide de sex cu alte femei, dar omul de afaceri nici nu vrea sa auda de asa ceva, simtindu-se profund lezat de propunerea sotiei sale.

La aproape patru ani de la casatorie, Monica Columbeanu tine sa demonstreze ca a evoluat foarte mult, emancipandu-se din toate punctele de vedere. La 22 de ani, bacauanca sustine ca libertatea sexuala a fiecarei persoane este o conditie absolut necesara in drumul spre fericire, motiv pentru care ea face tot ce ii sta in putinta sa nu-si ingradeasca partenerul de viata la acest capitol. Dimpotriva, uneori chiar il invita pe Irinel sa faca sex cu alte femei pentru a nu se plafona. Se pare insa ca propunerea Monicai nu doar ca nu il incanta pe miliardar, ci chiar il irita destul de tare, el nedorind nici macar sa auda de asa ceva. Potrivit declaratiilor ei, Irinel se supara foarte tare cand ea il impinge de la spate sa experimenteze sexul cu alte femei, simtindu-se ofensat. "Eu i-am zis mereu sa mearga cu alte femei daca vrea, pentru ca eu nu am nicio problema in acest sens. La inceputul relatiei noastre eram mai altfel, eram si mai mica si simteam nevoia sa fie mereu cu mine de mana, sa ma protejeze si sa ma sustina in lume, dar acum sunt pe picioarele mele si as intelege perfect daca ar dori sa fie pentru o zi cu altcineva. Dar el nu vrea sa auda de asa ceva. Se supara foarte tare cand ii zic. Ne si certam din cauza asta. Nu il intereseaza nicio alta femeie", a marturisit Monica Columbeanu in cadrul unei emisiuni de la Antena 2, atribuind meritul emanciparii ei companiei selecte si experimentate de care se bucura.


"Irinel va fi al meu toata viata"



"Faptul ca stau cu persoane inteligente si cu experienta de viata, asa cum este nasul meu Matei Miko sau sotul meu, m-a facut sa inteleg altfel viata. Irinel este oricum al meu si asa va fi toata viata. Nu am de ce sa ma tem", a concluzionat Moni. Sotia omului de afaceri de la Izvorani a spus ca, la randul ei, isi va cauta fericirea acolo unde simte ea. De aceasta data referindu-se la cariera. Ea vrea sa devina o vedeta peste hotare, la Hollywood. Pentru ca isi doreste sa devina actrita, ea a renuntat la anumite contracte de modelling pe care le-ar fi putut avea in Italia. "Eu si acum am apartamentul inchiriat la Milano nu de sotul meu, ci de o agentie de modelling care ma considera profesionista si vrea sa lucreze cu mine. Dar eu nu vreau sa traiesc in Italia", a spus ea, dorind in acest fel sa desfiinteze si ideea de esec pe care i-a conturat-o episodul scandalos cu fostul ei impresar, Antonello de Genaro. Sursa:www.cancan.ro

«Este un lucru foarte grav»


Avocaţii spun că Mihaela riscă enorm dacă se va dovedi că divorţul de Bogdan Rădulescu nu există in acte.

In numărul nostru de ieri, Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei, declara că nu există acte care să dovedească existenţa divorţului dintre ei, după căsătoria oficiată pe 4 decembrie 1988: “Avocatul meu a cercetat minuţios arhiva existentă, dar nu a găsit nimic, nici un act oficial, nici o dovadă care să ateste că Mihaela a divorţat de mine. (...) In cursul anului 1995, ea mi-a comunicat că divorţul a avut loc. Deşi i-am solicitat explicaţii suplimentare legate de divorţ, a refuzat orice discuţie”. Mai mult, Bogdan susţine că nu a primit nici o citaţie de-a lungul timpului, deşi adresa din buletin nu s-a schimbat multă vreme. În rândurile de mai jos, vă prezentăm opiniile câtorva avocaţi, specialişti în domeniu, care declară ce riscă Mihaela,daca Bogdan Radulescu are dreptate in acest caz.

Aurelian Pavelescu

“În cazul unui divorţ, soţul trebuia să fie citat de instanţă. Dacă nu a fost citat, procesul nu există. Să se mai căute o dată la arhive”.

Cătălin Dancu

“Conform legii, cel care este învinuit într-un proces de divorţ poate fi citat în mai multe feluri, la domiciliu, la uşa instanţei, prin mica publicitate sau la avizierul primăriei de domiciliu. Desfacerea căsătoriei se putea face şi în lipsa învinuitului. Conform Codului Civil, cel care a divorţat nu se poate recăsători fără ca Oficiul de Stare Civilă să-i elibereze un document din care să reiasă că este necăsătorit. Acesta se eliberează în baza unei sentinţe de divorţ, în cazul în care ai mai fost căsătorit, sau în baza unei declaraţii pe propria răspundere că nu ai avut niciodată un mariaj. Dacă cineva se căsătoreşte în acelaşi timp de două sau mai multe ori, poate fi acuzat de bigamie. Conform articolului 303 din Codul Penal, bigamia se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani”.

Ilie Iordăchescu

“Nimeni, nici o persoană din România nu se poate căsători pentru a doua oară, dacă nu are la mână o decizie de divorţ în care să se arate că mariajul anterior s-a încheiat. Cât priveşte faptul că unul dintre soţi susţine că n-ar fi fost citat de judecători, acest lucru este practic imposibil. Instanţa este obligată prin lege să citeze toate părţile unui proces, fie el civil sau penal. În cazul unui divorţ, eu cred că necitarea vreunuia dintre soţi ar putea fi explicată prin faptul că persoana şi-a schimbat domiciliul. Neavând un răspuns la citaţii, judecătorii au trecut la citarea prin mica publicitate. Dacă partea n-a citit ziarul, nu s-a prezentat la proces, divorţul s-a judecat în lipsă”.

Cristian Sîrbu

“Dacă nu există o sentinţă de divorţ între el şi ea, aceasta din urmă ar putea avea de suferit pe latură penală. Dacă persoana s-a recăsătorit cu cel de-al doilea soţ fără să aibă o hotărâre definitivă şi irevocabilă de divorţ este un lucru foarte grav. Poate fi acuzată de bigamie, fals şi uz de fals. Ar trebui să se mai verifice încă o dată la Oficiul de Stare Civilă din cadrul primăriei care a încheiat căsătoria dacă există sau nu actul privind desfacerea mariajului”.

Libertatea a încercat să obţină replica Mihaelei Rădulescu la afirmaţiile făcute de primul ei soţ. Însă, diva a ales să nu răspundă, ci doar să-şi manifeste dezaprobarea faţă de ziarul nostru.Sursa:www.libertatea.ro

Elena a plâns de fericire după ce s-a calificat în finală!



Elena Gheorghe a reuşit, noaptea trecută, să se califice in finala Eurovisionului de la Moscova. Reprezentanta Romaniei merge, astfel, mai departe, alături de interpreţii din: Turcia, Suedia, Israel, Portugalia, Malta, Finlanda, Bosnia-Herţegovina, Armenia şi Islanda.

Explozie de bucurie, la miezul nopţii, în tabăra României de la Moscova. Elena Gheorghe a plâns de fericire când a aflat că numele ei va figura pe lista finaliştilor la Eurovision. A fost mai greu decât în alţi ani, pentru că partenerii noştri “strategici”, cum ar fi Spania sau Republica Moldova, vor participa în cealaltă semifinală, deci nu au avut, ieri, drept de vot. De altfel, România nu stătea prea bine nici la pronosticuri, înainte de începerea concursului. La intrarea în sală, pe Olympisky Arena din Moscova, Elena era creditată doar cu a 14-a şansă, deci în afara finalei.



Era creditată cu şansa a 14-a


Acest lucru pare să-şi fi pus amprenta şi pe evoluţia de pe scenă. Chiar dacă Elena a cântat, ca de obicei, impecabil piesa “The Balkan Girls”, au fost din nou probleme la coregrafie şi la sunet. Totuşi, România va avea în 2009 un concurent în finala Eurovision.

În afară de ceilalţi nouă participanţi, desemnaţi în prima semifinală, Elena îi va mai înfrunta pe reprezentanţii statelor direct calificate în finală: Marea Britanie, Rusia, Spania, Germania şi Franţa. Lor li se vor alătura alţi zece câştigători din semifinala a doua, ce se va desfăşura mâine. Marea finală va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă de TVR1 şi TVR Internaţional, începând cu orele 22.00. Sursa:www.libertatea.ro

Salam: "Preferam să dorm pe străzi, dar să fie bine Fănica"



Florin Salam a acordat pentru prima oară un interviu, după ce Dumnezeu i-a luat soţia la El, pe Fănica. Cu lacrimi in ochi, manelistul a mărturisit, cu două zile în urmă, în cadrul emisiunii “Dan Diaconescu în Direct”, de la OTV, că, în continuare, îşi iubeşte soţia mai mult decât orice în lume şi că ceea ce îl mai ţine în viaţă sunt copiii săi pe care trebuie să-i crească. Totodată, cântăreţul a promis că se va reîntoarce curând pe scenă.

Florin Salam a povestit cum, pentru el, Fănica a fost, încă din momentul în care a cunoscut-o “aleasa inimii”. “Cineva m-a invitat la un unchi, la o petrecere. Acolo am văzut-o pe nevasta mea, frumoasă. Era o copilă de 14 ani. Am văzut că are un chip frumos, care luminează imediat un loc, se vedea că e aparte, iar atunci am simţit că ea va fi nevasta mea. Nu ştiu dacă am schimbat mai mult de două-trei vorbe, îi plăcea cum am cântat, iar tatăl ei mi-a propus să cânt la nunta fetei sale mai mari. Acolo am stat mai mult de vorbă şi am simţit din nou că m-am născut pentru ea”, a povestit, zâmbind plin de tristeţe, Florin Salam.

Va reveni încurând pe scenă

Mai mult, manelistul spune că nu-şi imaginează viaţa fără persoana pe care o iubeşte cel mai mult din lume. “Mi‑aş dori să mă iubească Dumnezeu cât îmi iubesc eu nevasta. Ea e acolo sus, în Ceruri, şi vrea să fiu în continuare pentru oamenii care mă vor în concerte. Ea îmi spune că trebuie să merg înainte şi să o fac şi mai bine decât până acum, ca să-i dovedesc că o iubesc. Dumnezeu mi-a mai dat mie o şansă, a făcut-o pentru copiii mei. Trebuie să-mi cresc copiii, să-i văd căsătoriţi şi de-abia după, mă va primi la ea”, a mai spus cântăreţul. Nici subiectul morţii soţiei sale nu l-a ocolit, Salam spunând că ştia de problemele ei de sănătate, dar că spera ca aceastea să dispară. “Ea, fiind atât de răsfăţată, avea un fel al ei, încât se ferea de mine pentru că nu vroia să mă facă să sufăr. A avut probleme la naştere, ceva cu ficatul. Şi-a luat tratamentul o perioadă şi i-a mers bine, era mai frumoasă ca niciodată. Dar medicamentele alea trebuiau luate aşa cum i-a zis doctorul, iar eu nu ştiu cum le-a luat, că eram mai tot timpul plecat. Nu era vreo problemă de bani, vă daţi seama că aş fi făcut orice pentru nevasta mea. Preferam să dorm pe străzi, dar să fie bine Fănică. Săracul de mine, nu am ştiut ceea ce trebuia să ştiu. Ştiam doar că trebuie să facă un tratament, doar atât”, a mai povestit Florin Salam. Sursa:www.libertatea.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats