miercuri, 13 mai 2009

Elena a plâns de fericire după ce s-a calificat în finală!



Elena Gheorghe a reuşit, noaptea trecută, să se califice in finala Eurovisionului de la Moscova. Reprezentanta Romaniei merge, astfel, mai departe, alături de interpreţii din: Turcia, Suedia, Israel, Portugalia, Malta, Finlanda, Bosnia-Herţegovina, Armenia şi Islanda.

Explozie de bucurie, la miezul nopţii, în tabăra României de la Moscova. Elena Gheorghe a plâns de fericire când a aflat că numele ei va figura pe lista finaliştilor la Eurovision. A fost mai greu decât în alţi ani, pentru că partenerii noştri “strategici”, cum ar fi Spania sau Republica Moldova, vor participa în cealaltă semifinală, deci nu au avut, ieri, drept de vot. De altfel, România nu stătea prea bine nici la pronosticuri, înainte de începerea concursului. La intrarea în sală, pe Olympisky Arena din Moscova, Elena era creditată doar cu a 14-a şansă, deci în afara finalei.



Era creditată cu şansa a 14-a


Acest lucru pare să-şi fi pus amprenta şi pe evoluţia de pe scenă. Chiar dacă Elena a cântat, ca de obicei, impecabil piesa “The Balkan Girls”, au fost din nou probleme la coregrafie şi la sunet. Totuşi, România va avea în 2009 un concurent în finala Eurovision.

În afară de ceilalţi nouă participanţi, desemnaţi în prima semifinală, Elena îi va mai înfrunta pe reprezentanţii statelor direct calificate în finală: Marea Britanie, Rusia, Spania, Germania şi Franţa. Lor li se vor alătura alţi zece câştigători din semifinala a doua, ce se va desfăşura mâine. Marea finală va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă de TVR1 şi TVR Internaţional, începând cu orele 22.00. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats