vineri, 3 aprilie 2009

Doi dintre barbatii care sustin ca au fost sechestrati de oamenii lui Becali au facut marturii socante reporterilor nostri/L-au santajat pe Gigi



Va prezentam fotografii in premiera cu persoanele din cauza carora finantatorul Stelei a fost pus sub acuzatia de lipsire de libertate In spatele retinerii cu mare tam-tam a miliardarului Gigi Becali se gasesc trei misteriosi barbati (presupusi hoti de masini), despre care politia a refuzat pana acum, in mod suspect, sa pomeneasca vreun cuvant! Reporterii nostri au descoperit insa o adevarata bomba de presa: cei trei au incercat sa-l stoarca de bani pe Becali, dar, pentru ca nu le-au iesit cartile, au decis sa se razbune, ducandu-se la politie! Inainte sa-l contacteze pe miliardar, denuntatorii au vrut sa ne vanda noua povestea contra sumei de 60.000 de euro.


Practic, Gigi Becali este acum acuzat de lipsire de libertate, dupa o poveste ce priveste furtul uneia dintre masinile lui, mai precis un Mercedes. Inainte sa relatam cum am intrat in legatura cu presupusii hoti si ce am discutat cu acestia, va prezentam mai jos cum s-a intamplat intreaga poveste cu masina furata.
In 26 ianuarie, masina lui Gigi Becali a disparut din fata unui bar din Pipera.
In aceeasi seara, ea a fost recuperata. Potrivit politiei, mai multe persoane angajate de Gigi Becali i-au identificat pe suspecti, care umblau prin oras cu un alt Mercedes.
Doi dintre barbatii banuiti de furt au fost urmariti o vreme cu un Jeep prin oras, dupa care masina lor a fost izbita de Jeep si proiectata intr-un stalp.
Suspectii au iesit din masina si au incercat sa fuga. Politistii sustin ca unul dintre ei a fost impuscat insa in picior de oamenii lui Becali, s-a prabusit, dupa care ar fi fost bagat in portbagajul Jeepului. Speriat, celalalt pasager al Mercedesului s-a predat si a fost luat si el pe sus. Amandoi au fost dusi la un bar de langa sediul PNG din Pipera.
Intre timp, un al treilea barbat suspectat ca a participat si el la furt a fost sunat de cei capturati (la indicatiile oamenilor lui Gigi Becali) si chemat in Pipera.
A ajuns acolo cu Mercedesul sustras in aceeasi zi de la Gigi Becali, moment in care ar fi fost luat la bataie cu tonfele si bastoanele de cauciuc de catre Catalin Zmarandescu si alti bodyguarzi care lucreaza pentru omul de afaceri.
In paralel, incidentul a fost semnalat la 112 de catre un martor ocular, iar un echipaj de la Sectia 4 Politie s-a deplasat in zona, la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Dr. Felix.
La fata locului, politistii au gasit doar Mercedesul izbit in stalp, pete de sange si un tub de cartus. Nicio persoana insa.
Ulterior, politia a deschis o ancheta ca sa stabileasca ce s-a intamplat folosindu-se de numarul Mercedesului abandonat si de camerele de supraveghere ale unor institutii din zona.
Pana ieri, cand, in jurul orei 07.00, miliardarul Gigi Becali a fost scos din casa in papuci si halat, anchetatorii au tinut secret acest episod.

Intalnirea cu suspectii



Furtul masinii lui Gigi Becali a fost dat uitarii dupa cateva zile. Pe 18 februarie insa (deci dupa aproximativ trei saptamani), reporterilor CANCAN li s-a propus, de un intermediar, sa poarte o discutie cu cei trei barbati, care i-ar fi furat masina miliardarului si se plangeau ca au fost batuti, dupa ce i-au inapoiat-o. Ne-am intalnit cu doi dintre acestia, la o spalatorie din apropiere de Chitila. Unul dintre ei ne-a spus ca al treilea este grav ranit (fiind impuscat in picior) si ca il ingrijesc acasa de teama ca ducandu-se la spital va afla politia. Ne-au povestit pe scurt ce s-a intamplat si ne-au cerut cate 20.000 de euro pentru fiecare, daca vrem sa ne spuna povestea detaliata. Am incercat sa-i convingem sa ne furnizeze mai multe informatii, ca sa verificam daca povestea lor e adevarata.
"Ce spunem e 100%, pe bune. Ne-au strans la Pipera pe toti trei si au sarit pe noi. Ne-au rupt in doua! Tovarasul nostru era impuscat. I-au scos bila din picior, dupa ce i-au turnat whisky sa nu se infecteze! Gigi (n.n. - Becali) a venit mai tarziu, ne-a spus sa spunem cum s-a intamplat tot, apoi ne-a dat bani sa plecam cu taxiul acasa si ne-a zis ca nu depune plangere pentru ca suntem tineri si avem familii!", ne-a povestit unul dintre presupusii hoti.
Intrucat nu aveam totusi certitudinea ca ei participasera la furt si ca oamenii lui Gigi Becali i-au batut - asa cum sustineau - am refuzat atunci sa platim suma. Paparazzii nostri le-au facut insa poze. Inainte sa ne despartim ne-au spus ca "Daca nu ne dati voi banii, oricum mergem la Gigi si ii cerem lui 60.000 de euro. N-are cum sa nu ne dea banii, ca omului nu-i i-ar placea sa ne vada prin ziare ce declaram... Si ne tot cauta un procuror sa dam asta de Gigi, deci nu are cum s-o intoarca! Voi puteti da orice, dar aveti grija. Poate ne-ati facut si poze, ca vorbim".
CANCAN a hotarat sa publice aceste dezvaluiri-bomba, dupa ce, ieri, Gigi Becali a fost ridicat de mascati, alaturi de Catalin Zmarandescu si alte persoane banuite de complicitate la lipsire de libertate. N-am publicat pana acum, pentru ca n-am vrut sa fim acuzati ca influentam in vreun fel acest caz.
Precizam, de altfel, ca nu vom divulga identitatea presupusilor hoti, intelegand prin aceasta sa respectam bunul mers al anchetei. Insa, nu putem sa nu observam ca denuntatorii lui Gigi Becali au povestit la politie ce s-a intamplat doar dupa ce au vazut ca nici de la CANCAN si - mai mult ca sigur - nici de la miliardar n-au putut sa scoata vreun ban in schimbul povestii! De altfel, si Gigi Becali a confirmat aceasta ipoteza in declaratiile lui de ieri, spunand ca a fost santajat, cerandu-i-se 50.000 de euro, bani pe care nu i-a dat.

Hotii sunt si ei cercetati de IPJ Ilfov



Politistii ilfoveni s-au autosesizat abia acum in legatura cu furtul masinii lui Gigi Becali si au declansat o ancheta. Judiciaristii IPJ Ilfov vor sa afle cine si in ce conditii a luat limuzina Mercedes S 500 a patronului FC Steaua. "A fost demarata o ancheta, insa este prematur sa vorbim acum despre suspecti. Cercetarile sunt abia la inceput", ne-a declarat comisarul-sef Elena Bucur, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov.

Ultima ora: I-au emis mandat de arestare!



Dupa o noapte de dezbateri, Judecatoria Sectorului 1 a decis azi dimineata, in jurul orei 06.00, sa emita un mandat de arestare de 29 de zile pe numele lui Gigi Becali!
De asemenea, alte patru persoane din cele cinci invinuite de lipsire de libertate au fost arestate. Dupa pronuntarea deciziei, aparatorii miliardarului au declarat ca instanta a luat o hotarare nedreapta, sub presiune mediatica. Gigi Becali a fost deja incarcerat in arestul Directiei Cercetari Penale, unde a refuzat sa manance micul dejun, mai exact ceai si paine cu marmelada! El a cerut sa-i fie adus pachet de acasa, insa anchetatorii au interzis deocamdata rudelor sa-l viziteze. Pana la judecarea recursului formulat de Gigi Becali si ceilalti patru arestati, ei nu au dreptul sa se intalneasca decat cu avocatii alesi.Sursa:www.cancan.ro

"Sotul" a parasit-o pe Nikita Insarcinata Si dezvaluie In exclusivitate motivul/"M-a batut cu masa de calcat"



"Sotul" Nikitei, tanarul din Iasi cu care aceasta se lauda ca a ramas gravida, a parasit-o definitiv pe blonda si a dezvaluit, in exclusivitate pentru CANCAN, motivele despartirii. Cristian Doban este convins ca Nikita l-a mintit ca el este tatal copilului si a povestit cum a fost batut de "diva", care l-a pocnit in cap cu masa de calcat.


Ieseanul de 33 de ani a hotarat sa rupa tacerea, in exclusivitate pentru CANCAN, si a povestit cu lux de amanunte calvarul pe care l-a trait aproape un an de zile, cat timp a fost ibovnicul blondei. "Am tinut la Nikita, dar ea m-a facut de rasul lumii si si-a batut joc de sentimentele mele. Mi-am dat seama ca este nebuna si am parasit-o. Din cauza ei m-am certat cu familia si, de cate ori am vrut s-o parasesc, m-a santajat sentimental si mi-a facut plangeri aberante la politie", a oftat Cristi. El a explicat ca, de fiecare data cand a parasit-o pe Nikita, aceasta l-a reclamat la politie, acuzandu-l de diferite infractiuni. "Apoi incepea sa planga, sa urle ca ma iubeste, ca e mama copilului meu si se oferea sa isi retraga plangerea, cu o conditie: sa ma impac cu ea. De patru ori a depus plangeri la politie, in Bucuresti si Iasi, de patru ori le-a retras", a explicat tanarul. Mai mult, Nikita s-a certat chiar si cu parintii lui Cristi, care erau siderati de comportamentul baietos al potentialei "nore". "A incercat de doua ori sa se sinucida, numai sa nu o parasesc. Facea crize de nervi si urla. In Bucuresti a inghitit un flacon de pastile, iar in Iasi, acum o luna, a incercat sa sara de la etajul sapte. Cand am oprit-o, mi-a dat in cap cu masa de calcat si m-a muscat de degete", ne-a dezvaluit Cristi. "M-a facut de rasul lumii. Parintii mei nu mai ies pe strada in Iasi ca ii intreaba la misto vecinii ce le mai face "nora". Vorbeste extrem de urat pe strada, urla si ameninta. Am mai altoit-o si eu din cand in cand, cu cate-o palma, nu mai rezistam. Dar de batut cum trebuie, nu am batut-o. Daca dadeam in ea, ma lua politia", a explicat tanarul iesean. Pentru a demonstra adevarul vorbelor sale, Cristi a sunat-o in direct pe Nikita din redactia CANCAN. Dupa un dur schimb de replici, blonda a inceput sa se milogeasca de Cristi sa revina la ea, rugandu-l cu glas mieros: "hai la mamica!"Sursa: www.cancan.ro

Habotnicul care o hartuieste pe Alina Radu avertizeaza/"Cred ca o sa ajung la nebuni cat de curand!"



Barbatul de 26 de ani din Valcea, care a beneficiat de sprijinul fostei coprezentatoare a lui Mihai Morar pentru a se trata de o boala grava, s-a revoltat cand a aflat ca binefacatoarea sa il crede un obsedat. El considera ca nu merita aceasta imagine, care ar putea sa-i naruiasca viata si sa-l aduca pe punctul de a-si pierde mintile.

Dupa ce a aflat din cotidianul Cancan ca Alina Radu, fosta coprezentatoare a emisiunii "Rai, da' buni", s-a plans de faptul ca a asaltat-o cu mesaje si telefoane, Valentin, un tanar de 26 de ani din Valcea pe care aceasta l-a ajutat financiar pentru a se trata de o boala grava, ne-a contactat la redactie pentru lamuriri suplimentare. Barbatul recunoaste ca Alina l-a "sprijinit moral si financiar", dar neaga ca ar fi hartuit-o. "Am sunat-o de cateva ori, e adevarat, dar, daca raspundea la telefon, nu s-ar fi ajuns aici. E drept ca prietenul Alinei a vorbit cu mine si mi-a zis sa nu o mai caut, dar eu voiam sa imi spuna ea ce a deranjat-o. Eu sunt foarte bolnav, sufar de boala Hodgkin (o forma de cancer ganglionar) si nu e adevarat ca sunt obsedat de ea si am probleme psihice. Plus ca nu mi-a dat niciodata 600 de lei asa cum a spus, ci mi-a cumparat medicamente de 500 de lei si mi-a dat o data 50 de lei sa am de taxi. Daca ea asa intelege sa ajute un bolnav de cancer cu 600 de lei... Am fost si la restaurant si a platit ea, dar nu pentru ca o rugasem eu. Si a zis ca mi-a cumparat mancare, adica trei kilograme de banane si doua de mere. Pe mine ma afecteaza foarte tare situatia asta, sper ca prietenii mei sa nu fi citit articolul pentru ca o sa ma paraseasca si o sa raman singur si poate o sa vreau sa ma sinucid. Cred ca o sa ajung la nebuni in curand",
ne-a declarat Valentin, care a recunoscut ca a scris mesaje urate la adresa Alinei pe forumul emisiunii intr-un moment in care suferea de anxietate. "Credeam ca o sa mor si aveam o stare proasta. Nu imi explic nici eu, sunt si acum chinuit si am resentimente. Iar legat de amenintarea ca ma duc la "Din dragoste", totul a fost un spirit de gluma. Ca stia si ea ca nu te poti duce de doua ori, iar eu am mai fost o data", ne-a spus el.
""Amin" este un cuvant care se foloseste la Valcea"
Barbatul a negat de asemenea ca ar fi habotnic, precizand ca singurele sale legaturi cu biserica sunt cele de exprimare. "Asa vorbesc eu. "Amin" e un cuvant care se foloseste pe la Valcea, asa zic eu cand se termina ceva, iar Preafericitul este un fotograf, Mihai Liviu (n.r. - cel care i-a facut pozele pe care le-a postat pe hi5), caruia ii place sa i se zica asa. Daca Alina demonstreaza ca eu sunt obsedat sexual, ma inchin la ea si ma duc sa ma calugaresc", ne-a spus Valentin.Sursa:www.cancan.ro

Selectionerul a rabufnit/Piturca l-a desfiintat pe Nicolita




La finalul partidei de la Klangenfurt, selectionerul Romaniei l-a facut cu ou si cu otet pe fotbalist.


Mijlocasul Stelei a intrat in gura lui Piturca inca din primele minute ale partidei cu Austria, cand a gresit copilareste o serie de preluari. Evolutia slaba a stelistului l-a scos din sarite pe selectioner mai ales in partea a doua a jocului, dar, in ciuda acestui lucru, Nicolita a fost schimbat cu doar cinci minute inainte de final.
De altfel, tehnicianul nu a mai asteptat fluierul final pentru a-i face observatie mijlocasului sau si l-a luat la intrebari inca din momentul in care acesta parasea terenul. Dupa cele 90 de minute, Piturca a mai ramas vreme de cinci minute singur pe banca de rezerve, apoi a intrat val-vartej in vestiar cu o tinta clara: Banel Nicolita. "Nu esti in stare sa dai in minge sa se duca trei metri! Nu ai dat o centrare buna tot jocul si te mai si bagai tu sa bati fazele fixe", a tunat Piturca. Dupa care si-a indreptat acuzele spre capitanul echipei, Cosmin Contra: "De tine ce sa mai spun?! Cred ca iti dai seama si tu cum ai jucat."Sursa:www.cancan.ro

Ramona Gabor s-a facut de ras la Pro TV/"Sunt varza!"




Sora mai mica a Monicai Columbeanu recunoaste ca nu are niciun fel de calitati vocale. Cu toate acestea a acceptat sa participe la o editie speciala a emisiunii "O-la-a", dar si-a avertizat din start colegii ca nu se pricepe decat la versuri.

Cumnata lui Irinel Columbeanu a acceptat invitatia de a participa la editia speciala de Paste a emisiunii gazduite de Andra (medalion). Desi sloganul show-ului este "nu trebuie sa canti bine, ci trebuie sa canti corect", Ramona Gabor a reusit sa socheze prin lipsa totala de talent vocal. Chiar ea a recunoscut ca a primit provocarea doar de dragul distractiei si ca e foarte constienta ca nu va putea avea vreodata o cariera muzicala. "Sunt varza! In momentul in care se va difuza emisiunea, voi fi reclamata. Probabil ca le voi sparge oamenilor televizoarele. Cert este ca nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma apuc de cantat si, sincer, nici pe viitor nu se va intampla. Cred ca ma pricep mai bine la orice decat la muzica. Versuri insa cunosc destule, iar lucrul asta se va putea vedea de Paste", ne-a marturisit Ramona. Printre cei care isi vor etala talentele vocale in emisiunea Andrei se numara si sportivii Alina Dumitrescu si Catalin Morosanu, aflati, insa, in concurenta neloiala cu Traistariu, Cornelia Rednic si Jean de la Craiova.

Cere 1.000 de euro pe emisiune

De aproximativ doua luni de zile, Ramona a descoperit televiziunea ca sursa de venit. Numai in martie, sora Monicai Columbeanu a filmat pentru trei emisiuni, "Cireasa de pe tort", "Vedete in figuri" si "O-la-la", participarea ei fiind remunerata. De cand a inceput sa taie din prezentarile de moda prost platite, domnisoara Gabor si-a stabilit tariful pe emisiune la 1.000 de euro. Si, sustine ea, are si un argument: "Le fac audienta!". Sursa:www.cancan.ro

A vrut sa cunoasca o persoana care nu o inghite/Zavoranca a "incaierat" doua femei


Sotia lui Pepe a pus la cale o intalnire fata in fata cu o blonda, despre care a aflat, intamplator, ca nu o agreeaza. Aflata intr-un club, impreuna cu o prietena si vrand sa testeze la cald reactiile celei care o vorbeste de rau, Oana Zavoranu a initiat un dialog nevinovat cu aceasta. Efectul discutiei a fost insa un scandal in toata regula intre femeia blonda si amica vedetei.
Oana Zavoranu a reusit, fara voia ei, sa provoace o cearta intre doua femei. Dupa ce prietena ei a instiintat-o ca fata aceea draguta, de la o masa alaturata are un cui impotriva ei, cele doua fiind de altfel cunostinte vechi, bruneta nu a stat pe ganduri si a vrut cu orice pret sa o cunoasca. Dupa ce a achitat nota de plata, in drum spre iesirea din club, Oana s-a oprit la masa celei despre care auzise ca o denigreaza. Fara sa tina cont de cele aflate, sotia lui Pepe s-a ocupat singura de prezentari: "Te pup! Eu sunt Oana. Am auzit ca nu prea ma agreezi. Este dreptul tau!". Dupa cateva momente de fastaceala, in care nu-si gasea cuvintele, femeia a afirmat contrariul: "Da' de unde? Eu nu scap nicio emisiune la care esti tu invitata. Ba mai mult incerc sa ma imbrac ca tine." La auzul acestor cuvinte, prietena Oanei a sarit ca arsa sustinand ca minte si ca vrea sa o scoata pe ea mincinoasa. De aici a pornit tavalugul de replici taioase, fiecare femeie sustinandu-si punctul de vedere. "Cand am vazut ca s-au pus pe scandal, am intervenit, de ce sa se certe din aceasta cauza? Eu am vrut doar sa cunosc o persoana care sa-mi spuna in fata ca nu ii place de mine. Probabil ca oamenii isi schimba parerea cand ma vad. Nu am avut deloc parte de reactii negative din partea oamenilor", ne-a declarat sotia lui Pepe.


"Ma vand scump"


Desi nu a semnat contractul, fiind doar o chestiune de cateva zile, Oana va fi la carma unei emisiuni de divertisment, care se pare ca va intra in grila de la Kanal D, la inceputul lunii mai, in fiecare sambata in prime-time. "Ma vand scump. Stiu ca in contrapartida nu sunt bani aruncati pe geam", sustine Zavoranu, semn ca e multumita de onorariul negociat cu turcii de la Kanal D. Sursa: www.cancan.ro

Fostul sot al Nicolei se insoara pe 13 iunie, la Bacau/Mihai Alexandru si-a invitat copiii la nunta


Compozitorul isi va oficializa relatia cu Oana in vara acestui an. Desi nu se asteapta la binecuvantarea fostei sotii, Mihai este hotarat sa-si intemeieze o familie alaturi de logodnica lui.

Numarul 13 pare sa-i poarte noroc fostului sot al cantaretei Nicola. Pe 13 iunie, Mihai Alexandru va rosti din nou juramintele in fata altarului, de data aceasta fata de Oana, femeia cu 15 ani mai tanara, alaturi de care traieste, de un an de zile, o frumoasa poveste de dragoste. Nunta va avea loc la Bacau, orasul natal al miresei, insa casatoria civila se va consuma, cu cateva zile inainte, la Bucuresti. Dupa patru ani de la despartirea de Nicola, Mihai a decis sa renunte din nou la burlacie. Iar motivul este cat se poate de simplu. "Anul petrecut cu Oana a fost mult mai frumos decat ceilalti trei dinainte la un loc", ne-a declarat compozitorul. La nunta, invitati de onoare sunt Jonathan si Maria, cei doi copii ai lui Mihai din mariajul cu Nicola. Probabil, tot atunci, micutii vor primi explicatii despre faptul ca, in curand, vor mai avea un fratior. "Am discutat destul de mult despre copii. E normal sa facem macar unul. Eu am deja trei, ea niciunul si e firesc sa devina, la un moment dat, mamica", sustine compozitorul.
Desi vorbesc aceeasi limba, muzica, Mihai si Oana nu intentioneaza sa amestece profesia cu viata personala, asa cum s-a intamplat in cazul Nicolei. "Oana ma ajuta la studio. Scriem partituri impreuna, insa nu se va apuca de cantat pe compozitiile mele. Ea este pianista, dirijoare de cor academic si profesoara de muzica la "Dinu Lipatti". Nu am avea de ce sa ne intersectam",
ne-a declarat Mihai Alexandru.


"Suntem departe de a fi prieteni"


In ceea ce priveste relatia cu fosta sotie, Mihai sustine ca legatura este destul de subreda, desi nimeni nu a avut aceasta intentie. "Nu-mi doresc decat ca Nicola sa fie fericita pe drumul pe care l-a ales in viata. In momentul de fata suntem departe de a fi prieteni, insa asta nu ne impiedica sa ne vedem fiecare de viata lui", sustine fostul sot al cantaretei. Sursa:www.cancan.ro

Aflata la New York in interes personal/Andreea Marin se pregateste sa-l viziteze pe Papa Benedict



Intalnirea dintre Sfantul Parinte al Bisericii Catolice si Andreea Marin va avea loc chiar in saptamana dinaintea Pastelui Catolic. In timpul intrevederii, fosta "Zana" a Surprizelor va discuta cu Papa Benedict XVI probleme legate de situatia copiilor defavorizati din intreaga lume, pentru a caror soarta se lupta si UNICEF Romania, organizatie in cadrul careia Andreea ocupa functia de ambasador.
Andreea Marin Banica da semne ca a renuntat definitiv la televiziune, canalizandu-si intreaga atentie numai spre actiunile caritabile ai caror beneficiari sunt copiii. Zilele acestea, fosta vedeta de la TVR se afla in SUA, unde, din informatiile noastre, pe langa faptul ca a participat, la sediul ONU din New York, la lansarea unei carti unde a tinut un discurs in calitate de scriitor de eseu, se afla si in interes personal.
La cateva zile dupa ce va reveni in tara, sotia lui Banica Jr. isi va face din nou bagajele. Ea urmeaza sa se intalneasca la Vatican, chiar in Saptamana Mare a catolicilor, cu Papa Benedict al XVI, pe care va avea onoarea sa-l cunoasca personal, moment emotionant de care s-a bucurat, la inceputul acestui an, si Ramona Badescu.Sursa:www.cancan.ro

Angelica Parvan a beneficiat de clementa presedintelui/Isi revede azi copiii dupa cinci luni de inchisoare



Angelica Parvan, femeia care a fost inchisa pentru ca nu a platit pensia alimentara de 35 de lei fiicei din prima casatorie, se reintoarce azi acasa. In localitatea Turceni, din Gorj, are trei copii mici care au asteptat-o cinci luni si care l-au induiosat pe presedinte astfel incat acesta a semnat gratierea.

Angelica a parasit ieri Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova cu lacrimi in ochi. Femeia a fost asteptata de doua matusi la care a innoptat. "Ii multumesc domnului presedinte pentru acest gest minunat si ma voi ruga in fiecare zi sa ii dea Dumnezeu sanatate. Mi-a facut cel mai frumos cadou de Paste. Abia astept sa-mi imbratisez copiii si sa am grija de ei. Mi-a lipsit foarte mult familia si vreau sa fiu de acum incolo cea mai buna mama pentru pruncii mei, care mi-au dus lipsa", a declarat ea. La Turceni, cei trei copii ai Angelicai sunt ingrijiti de matusa lor. Abia asteptau ziua in care isi vor revedea mama. De altfel, fiul cel mare, de sase ani, spunea ca nu va dormi noaptea, cu gandul ca maine dimineata (azi - n.r.) mama lor va intra pe poarta. Cei trei micuti au fost inscrisi la cresa si dupa-amiaza sunt luati de acolo de matusa, iar seara tatal lor vine de la serviciu si ii ia acasa. Au suferit mult fara mama lor si, la aflarea vestii ca ea va reveni langa ei, fetele lor s-au umplut de bucurie.Sursa:www.cancan.ro

Gogan s-a instalat confortabil In locul lui Iovan/Romanita se maseaza impreuna cu avocatul




La scurt timp dupa ce Adrian Iovan a parasit fosta locuinta conjugala si s-a mutat in propria-i casa, actualul iubit al creatoarei de moda si-a facut bagajele si s-a stabilit in Primaverii, suplinind golul lasat de aviator. Iulian Gogan nu a mostenit numai locul din vila, ci si o parte din obiceiuri.

Viata amoroasa a Romanitei Iovan pare sa se desfasoare in momentul de fata intr-un mod cat se poate de firesc. Desi nu-i leaga niciun act, creatoarea si iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, traiesc ca intr-un mariaj fericit. La cateva saptamani dupa ce Romanita si fostul ei sot si-au reglat conturile, iar el a parasit vila din Primaverii, avocatul i-a luat locul atat in casa, cat si in viata creatoarei de moda.
Potrivit surselor, acesta nu a mostenit de la aviator numai jumatatea lui de pat sau locul la masa, ci si o serie de obiceiuri confortabile la care inaintasul lui tinea cu sfintenie. Se pare ca unul dintre acestea era masajul - lungile sedinte de masaj dimineata si seara, de mai multe ori pe saptamana. Apropiati ai fostului cuplu sustin ca Iovan si Romanita primeau "tratatia" impreuna si, se pare, istoria se repeta si cu Gogan. De cate ori maseurul vedetei a fost vazut intrand in resedinta Romanitei, avocatul era acasa, semn ca participa si el la sedintele de relaxare.
Desi s-au facut multe speculatii cu privire la relatia Romanitei cu Iulian Gogan, unii numindu-l chiar "oportunist", cei doi sunt cat se poate de fericiti impreuna. Apropiatii creatoarei sustin ca avocatul este extrem de atent cu Romanita, iar comportamentul lui fata de aceasta este numai bun de dat exemplu.


O vizita cand Iovan avea curse


Desi povestea lor de amor a fost una intensa de la bun inceput, Romanita si Iulian au intampinat unele piedici. Numai simplul fapt ca Iovan a ramas in vila din Primaverii si dupa divort a reprezentat o piedica in calea fericirii lor. Cu toate acestea, de cate ori pilotul pleca in curse, masina lui Iulian era vazuta invariabil in fata casei. Genul acesta de "escapade" s-a derulat pana in urma cu cateva saptamani cand drumurile fostilor soti Iovan s-au separat definitiv, iar Iulian s-a instalat in casa iubitei lui. Sursa:www.cancan.ro

Corina Zugravu si-a facut de cap fara Oliver/Si-a lasat iubitul acasa si a plecat sa se distreze



Desi are o relatie stabila cu un afacerist de 32 de ani, modelul a acceptat invitatia la aniversarea lui Robert, un tanar cu bani, care si-a marturisit dragostea fata de ea cu ani in urma.

Miercuri seara, in clubul Cuando, a avut loc o petrecere privata de pomina. Prima pe lista invitatilor lui Robert, tanarul care isi sarbatorea ziua de nastere, a fost modelul Corina Zugravu. Partea ciudata este ca bruneta a venit singura, in ciuda faptului ca are o relatie cu Oliver, un barbat de 32 de ani, patronul unei prospere agentii de publicitate. Si ca setul sa fie complet, tanarul Robert i-a declarat in urma cu ceva timp ca este indragostit de ea, dar a acceptat compromisul de a fi doar amici. In aceste conditii, Corina nu ar fi avut de ce sa-si tina iubitul departe de el si, totusi, a facut-o. Mai mult, modelul s-a simtit excelent la petrecere si a dat dovada de lipsa de inhibitii. Apropierile de sarbatorit au fost multe la numar, iar intr-un final bruneta nu a mai incercat nici macar sa se fereasca de obiectivele aparatelor de fotografiat. A dansat cu sarbatoritul pe muzica Annei Lesko, invitata sa-i cante acestuia, si a asistat la un numar de striptease feminin. Una peste alta, s-a comportat ca o femeie fara obligatii. Printre invitati s-a numarat si Ramona Gabor, care a participat si la prezentarea de lenjerie intima.
Sora Monicai Columbeanu a inchis defilarea pe ritmurile piesei "De ziua ta, sugi p..." a trupei Parazitii, iar cei prezenti au "incurajat-o" fredonand-o si ei.Sursa:www.cancan.ro

Plictiseala din puscarie il impinge pe luptatorul K1 la dezvaluiri/Fiul actorului George Mihaita scrie romanul vietii lui Tolea Ciumac



Fiul lui George Mihaita si-a propus sa-i aranjeze amintirile lui Tolea Ciumac intr-o carte. Jurnalistul Tudor Mihaita va descrie viata infractorului cu lux de amanunte.

La cei 35 de ani pe care-i are, Tolea Ciumac si-a propus sa nu-si piarda timpul in puscarie, unde isi ispaseste pedeapsa, si sa descrie ispravile sale lui Tudor Mihaita care, dupa ce s-a chinuit cateva luni sa-l convinga sa-si povesteasca viata, acum isi petrece impreuna cu luptatorul de K1 cate 3-4 ore pe zi. Chiar daca nu se arata foarte optimist in privinta succesului pe care il va avea romanul, Tolea a acceptat pentru ca orice clipa petrecuta in afara celulei este binevenita: "Acum m-a prins la inghesuiala, m-a prins aici, unde am destul timp liber si am dorinta de a iesi din celula. O sa povestesc multe rele pe care le-am facut, multe bune, acum depinde ce o sa aleaga Tudor sa scrie. E o carte de "invata minte"". Eu nu cred ca cineva o sa citeasca aceasta carte", declara Tolea, modest. Povestea, care se va adresa tuturor categoriilor de oameni, se va termina in momentul in care Tolea va iesi din inchisoare. Pana atunci acesta incearca sa-si faca un nume si printre "colegii" de la Rahova, pe care si i-a ales pe spranceana. Ba chiar a reusit sa impuna si o regula in celula: toata lumea fumeaza in baie.Sursa:www.cancan.ro

Medicii din Ploiesti nu mai vor sa aiba de-a face cu Roxana Calin/Doctorita criminala, renegata de colegii de breasla


Roxana Calin nu mai are nicio sansa sa revina la meseria de medic. Comisia de Disciplina din cadrul Colegiului Medicilor Prahova intentioneaza sa ceara forurilor superioare sa analizeze cazul acesteia, in vederea ridicarii autorizatiei de libera practica.


Fapta pentru care medicul Roxana Calin a ispasit 14 ani de inchisoare a bagat frisoane in colegii de breasla ai acesteia, motiv pentru care nu o mai vor in mijlocul lor. Roxana Calin si-a ucis rivala, pe Iuliana Tinteanu, in iunie 1994, dupa care a transat-o si i-a imprastiat corpul prin tot Ploiestiul. "Cu siguranta o sa intocmim un dosar in care vom solicita ridicarea dreptului de libera practica pentru medicul Roxana Calin. Propunerea va fi inaintata Comisiei Superioare de Disciplina de la Bucuresti, singura institutie abilitata sa se pronunte in acest sens", a declarat dr. Emil Manta, presedintele Comisiei de Disciplina Prahova. Roxana Calin a activat, pana in data de 15 iunie 1994, ca medic pediatru de familie in cadrul unui Cabinet Medical Individual din Ploiesti. Doctorita ucigasa a fost colega de cabinet cu Aurora Calota, sotia fostului primar al orasului. nu mai are nicio sansa sa revina la meseria de medic. Comisia de Disciplina din cadrul Colegiului Medicilor Prahova intentioneaza sa ceara forurilor superioare sa analizeze cazul acesteia, in vederea ridicarii autorizatiei de libera practica.


Fapta pentru care medicul Roxana Calin a ispasit 14 ani de inchisoare a bagat frisoane in colegii de breasla ai acesteia, motiv pentru care nu o mai vor in mijlocul lor. Roxana Calin si-a ucis rivala, pe Iuliana Tinteanu, in iunie 1994, dupa care a transat-o si i-a imprastiat corpul prin tot Ploiestiul. "Cu siguranta o sa intocmim un dosar in care vom solicita ridicarea dreptului de libera practica pentru medicul Roxana Calin. Propunerea va fi inaintata Comisiei Superioare de Disciplina de la Bucuresti, singura institutie abilitata sa se pronunte in acest sens", a declarat dr. Emil Manta, presedintele Comisiei de Disciplina Prahova. Roxana Calin a activat, pana in data de 15 iunie 1994, ca medic pediatru de familie in cadrul unui Cabinet Medical Individual din Ploiesti. Doctorita ucigasa a fost colega de cabinet cu Aurora Calota, sotia fostului primar al orasului.Sursa:www.cancan.ro

Eugen Trica face calculele/"Sunt invidios pe Max Nicu. El a jucat 8 minute, eu 6 in doua meciuri"



Jucatorul lui Anothorsis este de parere ca selectionerul nu ar trebui sa plece pana nu-si va primi banii.

Departe de tara, in Cipru, Eugen Trica isi permite sa vorbeasca detasat despre echipa nationala. "Am vazut meciul cu Austria si nu sunt de acord ca am jucat slab. Am pierdut pe doua greseli individuale, dar baietii si-au creat 40 de ocazii de gol, asta inseamna ca au jucat bine". Desi Victor Piturca nu l-a convocat la Euro, fostul international nu-i poarta pica fostului sau antrenor de la Craiova si Steaua, ba mai mult, ii ia apararea: "Rezultatele nu sunt cele asteptate si normal ca antrenorul este invinuit. Dar eu cred ca Piturca nu ar trebui sa-si dea demisia daca federatia nu-i da banii. Pe praful asta cum sa renunti la 600.000 de euro? Trebuie sa fii nebun, sunt o gramada de bani! Daca as fi in locul lui si eu as face la fel". Dupa cele doua partide, cu Serbia si Austria, in care Maximilian Nicu a jucat doar ultimele minute ale meciului de miercuri, mai multi oameni din lumea fotbalului l-au acuzat pe selectioner ca nu l-a folosit mai mult pe mijlocasul Herthei. "Sa fie multumit Max Nicu. A jucat mai mult decat mine. Chiar sunt putin invidios pe el, care a bifat opt minute intr-un meci. Eu am jucat doar sase in doua meciuri, cu Belarus si Bulgaria. Nicu a jucat mult, foarte mult", a glumit Trica. Atunci cand a venit vorba de o revenire la echipa nationala, fostul jucator al lui CFR Cluj a redevenit serios: "Chiar daca pleaca Piturca, nu ma mai intereseaza. Decizia de a ma retrage ramane definitiva". Sursa: www.cancan.ro

Denisa Tanase are o dorinta pentru derby-ul de sambata/"Vreau ca Dinamo sa bata pe Rapid printr-un gol al lui Gabi Tamas"





Fotomodelul de 21 de ani spera ca formatia "alb-rosie" sa isi invinga rivala de moarte si sa marsaluiasca spre titlu.

Dinamo are suportere frumoase si patimase. Dovada vie in acest sens este "Miss Fotomodel 2008", Denisa Tanase, care este fana a "cainilor" inca din copilarie. Denisa nu-si ascunde afinitatea pentru gruparea din "Stefan cel Mare" si dezvaluie ca viseaza la clipa cand Lobont si compania vor evolua in cea mai importanta competitie europeana intercluburi, Liga Campionilor: "Nu pierd nicio partida a lui Dinamo din "Groapa". Am emotii mari de fiecare data cand baietii au meci. Astept cu nerabdare sa ajungem si noi in Liga Campionilor. Pentru asta insa trebuie sa castigam fiecare joc ramas si, astfel, sa luam titlul. Sambata, vreau ca Dinamo sa bata pe Rapid printr-un gol al lui Gabi Tamas. E fotbalistul meu preferat din lotul lui Mircea Rednic pentru ca, in afara faptului ca este foarte talentat ca sportiv, sunt si prietena buna cu iubita lui, Ioana Nut. O victorie mi-ar face weekendul perfect asa ca: Hai, Dinamo!", a declarat tanara pentru CANCAN. Sursa:www.cancan.ro

Guvernul cere contributii de solidaritate pentru sustinerea celor cu salarii mici/Taxa de 90% pe lefurile mari


Guvernul ar putea decide impozitarea cu 90% a salariilor foarte mari. Suprataxarea ar putea fi impusa doar bugetarilor care castiga mai mult decat presedintele Romaniei.


Premierul Boc a anuntat ca Guvernul ar putea adopta in curand o ordonanta privind contributia de solidaritate de 90% din salariu. Aceasta ar urma sa fie perceputa de la functionarii care castiga lunar peste 8.000 de lei. "Toti cei care de la stat au venituri peste salariul presedintelui Romaniei, venituri care sunt de peste 80 de milioane de lei vechi, vor fi taxate cu 90%, daca o asemenea propunere se va adopta", a declarat Boc. El a precizat ca impozitarea cu 90% se va aplica la sumele care depasesc limita de 8.000 de lei, mentionand ca pentru bugetarii care castiga din diverse surse 15.000 de lei, diferenta de la 8.000 de lei pana la 15.000 de lei, respectiv de 7.000 de lei, va fi taxata cu 90%. El a precizat ca respectiva contributie ar urma sa fie introdusa pentru acest an, probabil prin ordonanta de urgenta, dupa ce va fi discutata in prealabil cu partenerii sociali. Fondul rezultat in urma impozitarii ar urma sa fie acordat sub forma de sprijin celor cu salarii mici.



Pensia, cumulata conditionat cu salariul



Premierul Boc a declarat, miercuri seara, ca toti pensionarii care au o pensie sub 1.693 de lei o vor putea cumula cu salariul la stat. "Cei care au pensie mai mare de 1.693 de lei vor trebui sa opteze intre pensie si salariu", a precizat Boc. Astfel, pottrivit unei legi adoptate in prima lectura de Guvern, pensionarii pentru limita de varsta, precum si cei ai institutiilor din sistemul justitiei, apararii, ordinii publice si sigurantei nationale vor putea cumula pensia cu veniturile obtinute dintr-o functie remunerata de la bugetul de stat, daca pensia lor este mai mica de 1.693 de lei.Sursa:www.cancan.ro

Scrisoare catre Mircea Geoana Si Roberta Anastase/Voiculescu cere Parlamentului o lege unica a pensiilor


Senatorul Dan Voiculescu le cere presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului sa-si asume public reformarea sistemului de pensii.


Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a trimis, ieri, cate o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, precum si SIE si SRI, in vederea promovarii unei legi unice a pensiilor. El a precizat ca, potrivit legislatiei in vigoare, diplomatii, militarii, politistii, parlamentarii, functionarii publici parlamentari, magistratii, pilotii si personalul navigant, personalul angajat in SRI si SIE beneficiaza de pensii speciale. "S-au instituit, astfel, categorii de pensionari cu un regim special, cu contributii mai mici, cu stagii de cotizare reduse, dar cu pensii mai mari, calculate, de cele mai multe ori, de la 80% pana la 100% din venitul brut", sustine Voiculescu. Sursa: www.cancan.ro

Mariah Carey nu-i da niciun moment de respiro sotului ei/Si-a calarit sotul pe plaja



Chiar daca are 39 de ani, cantareta americana Mariah Carey se comporta ca un copil rasfatat. Ea a fost surprinsa in timp ce isi supunea sotul, rapperul Nick Cannon, care este cu 11 ani mai tanar, la adevarate corvoade doar ca ea sa se simta bine. Mariah a fost fotografiata in timpul vacantei petrecute impreuna cu partenerul ei de viata la plaja, in insulele Barbados. Pe toata durata zilei, solista l-a pus pe Nick sa faca pe calutul pentru ea si sa o care in spate, sa o ia in brate, sa o duca in carca si sa o invarta pe nisip, pe plaja, cerinte pe care Nick Cannon le-a dus la bun sfarsit fara sa cracneasca. Aceasta e cu siguranta o dovada de iubire din partea rapperului pentru sotia sa, cu atat mai mult cu cat nu i-a fost deloc usor sa faca fata efortului, mai ales ca Mariah afiseaza in prezent o silueta cam rotunjoara, ea acumuland cateva kilograme bune doar in ultimele luni, lucru vizibil cu ochiul liber si in fotografiile facute in Barbados, unde Mariah a purtat un costum minuscul, "animal print", care nu prea o avantaja.
Dupa ce si-a chinuit sotul, care a purtat-o mai tot timpul in brate sau in spate, Mariah i-a cerut lui Nick sa o duca pe cearceaf, ca sa stea la soare. Nici bine nu s-au intins pe cearceaf ca Mariah l-a pus pe mult mai tanarul ei sot sa o unga cu crema, acesta executandu-se imediat. In timp ce-si dadea consoarta cu crema, Nick a inceput sa o sarute pe Mariah, iar de aici pana la o partida de giugiuleala ca intre proaspat-casatoriti n-a mai fost decat un pas.
"S-au pipait si s-au sarutat ca niste adolescenti. Nu se puteau dezlipi unul de celalalt. Nick este chiar de admirat ca, dupa ce a fost chinuit nu gluma, a mai putut sa fie si dragastos cu rasfatata lui nevasta", a spus un fotograf care a surprins momentele de amor de pe plaja. Mariah si Nick au ales sa-si sarbatoreasca in avans, in Barbados, un an de mariaj, cei doi casatorindu-se anul trecut, la sfarsitul lunii aprilie. Cantareata americana se afla la al doilea mariaj, dupa cel cu producatorul Tommy Mottola, cu care a fost casatorita intre 1993 si 1998. Sursa:www.cancan.ro

Brad i-a dat ultimatum Angelinei/"Ori te mariti cu mine, ori o rupem definitiv"



Brad Pitt a decis sa puna piciorul in prag, cerandu-i faimoasei sale iubite sa decida: ori il ia de barbat, ori se despart. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Pitt crede ca numai casatoria ar mai putea salva relatia lor care a inceput sa scartaie.



Brad Pitt a ajuns la capatul rabdarii. Actorul i-a dat ultimatum partenerei lui de viata, Angelina Jolie, careia ii cere sa decida urgent ce vrea sa faca cu relatia lor. "Ori te mariti cu mine, ori o rupem definitiv", i-ar fi spus Brad iubitei sale, potrivit unei surse din apropierea celor doi. "Pitt vrea neaparat ca ei doi sa se casatoreasca inainte de a mai face si alti copii", a mai spus aceeasi sursa. Se pare ca actorul a pus piciorul in prag pentru ca este cu nervii la pamant. Pe cand Angelina filmeaza de zor sau este ocupata cu diverse activitati umanitare, Pitt sta acasa cu cei sase copii, ca si cum ar fi tata singur. Gurile rele spun chiar ca Brad este atat de stresat de situatie ca nu mai are chef nici sa faca sex cu fermecatoarea lui iubita. Ba chiar a amenintat-o pe Jolie ca nu mai vrea sa o lase gravida si sa mai faca vreun copil cu ea daca nu-si oficializeaza relatia.


A plecat din nou de acasa



"Relatia lor este pe butuci, iar Brad crede ca numai casatoria ar mai putea rezolva ceva. El chiar are nevoie sa stie ca Angelina este alaturi de el, iar daca ea ar accepta sa devina doamna Pitt, situatia s-ar mai putea remedia", a dezvaluit un amic al celebrului cuplu hollywoodian. Si ca sa-i arate ca este foarte categoric si ca nu mai este dispus sa-i faca nicio concesie Angelinei, Brad si-a luat bagajul si s-a mutat singur. "Brad vrea ca Angelina sa inteleaga ca nu glumeste. Nu are de gand sa se intoarca acasa pana cand ea nu-i va spune clar daca accepta sau nu sa il ia de barbat si asta cat mai curand", a mai spus amicul celor doua staruri. La inceputul lui martie, Brad a mai plecat o data de acasa, dupa ce s-a certat la cutite cu nabadaioasa Jolie. Sursa: www.cancan.ro

Un tanar a facut o obsesie pentru Alina Radu, fosta asistenta a lui Mihai Morar/Hartuita sexual de un habotnic





Fosta coprezentatoare a lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, dai' buni" a cazut in capcana unui individ care i-a cerut ajutorul pentru a se trata de o boala grava. Alina Radu a acceptat sa-l sprijine financiar, dar dupa un timp a constatat ca barbatul nu suferea de cancer, asa cum ii spusese, si a intrerupt legatura cu el, moment in care acesta a inceput sa o streseze cu mesaje pe telefon si calculator.
Pe vremea cand facea parte din echipa show-ului "Te pui cu blondele?" de la Antena 1, in primul sezon, Alina Radu, ulterior coprezentatoarea lui Mihai Morar de la "Rai, dai' buni", a primit pe adresa emisiunii o scrisoare prin care un tanar, pe nume Valentin, din judetul Valcea ii cerea ajutorul pentru a se trata de o boala foarte grava.


"Avea un telefon mobil mai scump decat al meu"


"Pe la inceputul anului trecut mi-a scris ca are cancer de sange si ca ma roaga sa il ajut. Eu sunt mai sensibila la astfel de probleme si i-am raspuns ca il voi sustine.
I-am trimis bani si medicamente. Imi cerea mereu Cali-Vita. Venea si in Bucuresti dupa ele, prilej cu care ii faceam si piata. Imi parea foarte rau de el. Insa, prin toamna, a venit o data in Capitala si m-am intalnit cu el, cred ca era a treia sau a patra oara, si atunci am descoperit ca ma mintise cu boala. Plus ca mi-a atras atentia faptul ca avea un telefon mobil destul de scump, mai scump decat al meu. Impreuna cu prietena mea Oana Sarbu (n.r. - iubita lui Razvan Cocis) ne-am vazut cu el si am mers la un restaurant. Apoi l-am dus la un centru din zona Hala Traian, la un terapeut care e specialist in medicina naturista in Uniunea Europeana, in zona Hala Traian, si la un psiholog. La finalul consultatiilor, terapeutul mi-a spus ca nu are nicio boala, dar ca e cam dereglat psihic. Atunci
m-am revoltat si am intrerupt orice legatura cu el", ne-a declarat Alina, care, pe langa consultatii, medicamente si mancare, i-a dat lui Valentin 600 de lei.


Si-a schimbat numarul de telefon


Tanarul de 25 de ani nu a acceptat insa faptul ca Alina nu a mai vrut sa aiba de a face cu el si a inceput sa o streseze cu telefoane, sms-uri si mesaje pe
email. "Tot el era suparat. A inceput sa spuna ca regreta mult ce a facut si ca vrea sa moara ca sa scape de suferinta pe care si-a provocat-o singur. Sigur, uneori se infuria cand nu ii raspundeam si isi facea alte id-uri de email, de pe care imi scria si ma injura, ma jignea. Apoi revenea si spunea iar ca are cancer de sange sau ca il doare maseaua. A fost un adevarat cosmar, l-am implorat sa ma lase in pace, dar nu asculta. M-a amenintat inclusiv cu faptul ca se va duce la emisiunea "Din dragoste". Ca sa il calmam cumva, a vorbit si iubitul meu, Catalin, cu el, dar tot nu a inteles. Am fost nevoita sa-mi schimb numarul de telefon", ne-a spus ea. Valentin posteaza si astazi comentarii pe forumul emisiunii "Rai, dai' buni", unde, in functie de dispozitie, o vorbeste de bine sau de rau, asa cum singur recunoaste. La 1 aprilie, ora 13.36, acesta a postat un comentariu prin care ii cere "scuze si iertare", folosind in conversatie sintagmele "Amin" si "Doamne ajuta". De altfel, si fotografiile de pe profilul sau de hi5 sunt semnate intr-un mod destul de curios, cu raportare la religie: sedinta foto by Preafericitul. Sursa:www.cancan.ro

Dan Capatos sta pana la CINCI dimineata Si alege fete/Fii asistenta lui Capatos!


"O vreau asistenta pe Teo Trandafir"

"Show-ul Pacatos" de la Antena 1 a trezit interesul multor domnisoare pentru a obtine rolul de asistenta a lui Dan Capatos. Acesta a mizat pentru debutul show-ului, in februarie 2008, pe doua manechine de top, Georgiana Tudor si fosta detinatoare a "Miss Bikini", Alina Gheorghe, ingerul, respectiv demonul din emisiune.


In sezonul trecut, fetele au fost inlocuite de cumnata lui Iri, Ramona Gabor, care si-a facut astfel debutul pe sticla. Si pentru ca niciun "pacatos" nu este fidel, nici Dan Capatos nu si-a pastrat asistenta. Antenistul s-a pricopsit, in platou, cu o fosta actrita porno, Eva Kent, alias Oana Oprea, pe post de asistenta. Desi blonda avea contract cu televiziunea din Baneasa pentru un sezon intreg, din cauza absentelor repetate, ea a fost pusa pe liber dupa cateva avertismente primite in prealabil.

Rep. Ce asteptari ai de la noua asistenta?
Dan Capatos: Imi doresc sa fie serioasa. Dupa ce indeplineste toate criteriile (sa aiba 18 ani, bust peste 90 cm, sa fie spontana etc.), pe care le-am impus pentru a castiga postul de asistenta, ma intereseaza foarte mult sa fie serioasa, nu ca Oana Oprea. Sa-si respecte contractul.

- Oana Oprea te-a dezamagit?
- Oana era la a doua abatere. Putina lume stie ca ea a lipsit nemotivat de doua ori. In mod normal ar fi trebuit sa primeasca o amenda de 30.000 de euro la prima absenta nemotivata, conform contractului. Sa zica mersi ca a scapat mult prea usor.

- Cum trebuie sa fie asistenta lui Dan Capatos de la "Un Show Pacatos". Naiva sau desteapta?
- Nu ma intereseaza sa fie naiva. Nu vreau sa exploatez naivitatea unei femei. Dimpotriva... Mi-ar conveni sa fie o fata inteligenta. Sa se autoironizeze, numai un om destept poate sa faca asta.

Rep. E adevarat ce declara Oana Oprea in presa, ca a scazut audienta dupa ce a plecat ea?
- Este absurd! Nu stiu cum de i-a putut veni aceasta idee. Se stie clar ca "Un Show Pacatos" este lider absolut seara de seara. Oana viseaza prea mult.

- A vrut Oana Oprea sa revina in emisiune?
- Nu pot sa spun decat ca stiu sigur ca a realizat ca a facut cea mai mare prostie din viata ei. Si, oricum, nu depinde de mine sa o reangajam. Nu eu am dat-o afara, ci sefii.

- Dintre toate pozele pe care le-ai primit, cunosti pe cineva? Poti sa ne dai cateva nume?
- Da. Ar fi Irina Pavlenco de la "Sweet Kiss" si sotia lui Liviu Varciu, Adelina. Agentia care o impresariaza a hotarat sa trimita fete la concurs. Dar sunt si foarte multe fete perfecte, dar anonime, care merita sa aiba o sansa.

- Exista vreo femeie cunoscuta in show-biz dupa modelul careia ai vrea sa fie noua ta asistenta?
- Da. Teo Trandafir mi-ar placea sa fie asistenta mea.

- Regreti vreo asistenta dintre cele patru?
- Pe Alina Gheorghe (n.r. - "dracusorul"). Daca e sa aleg pe cineva, desi mi-e greu, pe ea o regret, deoarece era o adevarata profesionista.
- Nu ti-e teama de reactia iubitului viitoarei tale asistente? Ar putea fi foarte gelos si ti-ar putea crea probleme, ca "Macelaru" (n.r. - iubitul Oanei Oprea).
- Mi-e teama de existenta iubitului, nu de reactia lui..

- Cum trebuie sa se comporte noua ta colega pentru a-ti fi pe plac?
- Sa vina la platou cu o ora inainte pentru machiaj. Sa nu lipseasca nicio editie, nemotivat, desigur. Sa fie spontana, chiar daca spune vreo prostie sa vina de la ea. Noi nu regizam nimic, nu pregatim nimic inainte. Trebuie sa faca fata unei astfel de emisiuni in direct.

- Cand se va termina concursul de cautare a asistentei lui Dan Capatos?
- O sa anuntam in seara asta probabil.
S-au strans mii de fotografii. Le astept si pe acelea de la CANCAN, care, cu siguranta, vor intregi lista frumoaselor ce aspira la postul de asistenta. Oricum, stau de cateva zile pana la cinci dimineata si selectez. Este o prima selectie. Se vor alege cateva sute care, probabil, vor fi periate de departamentul de casting al trustului, apoi cateva zeci vor da proba video in urma careia se va alege castigatoarea postului de asistenta. Sursa:www.cancan.ro

O acuza ca i-a sustras mai multe bunuri dupa ce a gazduit-o/"Nikita mi-a furat hainele din casa"



Dupa ce a fost acuzata ca s-a folosit de numele Andreei Marin si al Mihaelei Radulescu pentru a stoarce bani de la tatal unei fetite grav bolnave, Nikita a ajuns din nou in centrul unui scandal. Un bucurestean care a gazduit-o si a ajutat-o pe Nikita sa-si faca rost de buletin sustine ca respectiva l-a inselat cu 300 de euro si l-a "usurat" de mai multe haine.


Florin Spirea sustine ca, in urma cu un an, Nikita i-a oferit 300 de euro pentru a o lua la el in spatiu si pentru a-i face un act de identitate. "Nikita nu avea buletin, iar pentru a-si face unul avea nevoie de o locuinta. Eu am un apartament, asa ca am zis sa o ajut, avand in vedere ca-mi promisese 300 de euro si ca nu stateam atunci tocmai bine cu banii. Cum nu avea nici unde sa doarma, am luat-o la mine in casa, unde a stat zece zile. In acest timp am umblat sa platesc taxe, sa fac acte, iar dupa zece zile am reusit sa-i fac actul de identitate", spune Spirea. Acesta a declarat, pentru CANCAN, ca in momentul in care i-a spus Nikitei ca s-a rezolvat cu buletinul si ca dureaza doua zile pana sa si-l ridice, aceasta a disparut, dar nu cu mana goala. "Mi-a furat din casa haine de dama inainte sa plece. Asta e stilul Nikitei, ii insala pe toti cei care o ajuta. Si-a ridicat si buletinul, iar eu am ramas cu paguba. Nici cei 300 de euro nu i-am mai vazut, nici hainele pe care le-a furat. Ea figureaza in continuare cu adresa mea pe buletin, desi nu sta la acea adresa, insa nimeni nu se sesizeaza. Pana si buletinul
l-a luat dand tepe", a acuzat Spirea.
Barbatul spune ca Nikita este cautata de politisti pentru a fi audiata in mai multe dosare penale. "La sfarsitul anului trecut a fost chemata sa se prezinte la politie, intr-un dosar in care are calitatea de invinuita. Luna trecuta a fost cautata din nou de politistii din Sectorul 3 in legatura cu un dosar in care a fost reclamata", a mai adaugat Spirea, care s-a declarat indignat de faptul ca este vizitat periodic de oamenii legii care o cauta pe "celebra" Nikita. Sursa: www.cancan.ro

Deziluzie pana la capat/Tupeu de borfas: "Nu s-a intamplat nimic deosebit!"



Acestea au fost primele cuvinte ale lui Victor Piturca dupa infrangerea cu Austria. A continuat: "Nu stiu cine mi-a cerut demisia, eu am dat foarte multe autografe aici".

Gspurning respinge aiurea, iar Cristi Tanase trimite perfect. Lobul sperantei. Era minutul 23 si Romania conducea cu 1-0. Cateva secunde au trecut pana cand extazul avea sa se risipeasca. Hoffer a profitat de o gafa a lui Rat si i-a "tras-o" cu spitul lui Lobont. Si de parca nu ar fi fost suficient, acelasi om al lui Dietmar Constantini a transformat meciul in agonie pentru romani. Pauza. Ce le-o fi spus Piturca in vestiar, dracu? stie! Sigur nu le-a vorbit de cele 600.000 de euro pe care federatia ar trebui, acum, sa faca eforturi pentru a i le da: doar sa plece, ca tot trage Mititelu de el. In fine, mai era o repriza. Si ce daca? Tot austriecii au facut jocul. Max Nicu, mediatizatul Max, a calcat iarba de pe stadionul Hypo Arena. Nu, nu a intrat, pentru ca Piturca a ramas acelasi capos. Doar se incalzeste, asa cum a facut-o de cand si-a luat cetatenia. Lobont scoate o minge de sub bara, care ar fi insemnat sfarsitul. Mai erau ceva minute de jucat, nu de alta. Gluma cu sansele matematice insa nu tine. Austria bate. Cu toate eforturile lui Cristi Tanase. Singurul castig din ultimele saptamani al lui Victor ca selectioner. Surpriza! Intra romanul Herthei. Max. Pe final. Omul nu avea cum sa schimbe soarta partidei. Dar nici pentru nationala Germaniei nu mai are cum sa joace. Romania ataca... Daca are bun-simt, isi da demisia. Piturca. Oamenii pe care i-a tinut in brate atatea zeci de minute la nationala? Ar trebui sa-l urmeze. Au jucat de parca l-ar fi lucrat pe el, taticul lor. Ca a fost, la naiba, vorba lui Solcanu!


Dragomir: "In locul lui Nicu nici nu ma dezechipam"


Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir , l-a atacat pe selectionerul Victor Piturca pentru modul in care l-a tratat pe Maximilian Nicu, fotbalistul lui Hertha Berlin, care a prins doar sapte minute in meciul cu Austria, iar contra Serbiei nu a fost nici macar in lot. "In locul lui Maximilian Nicu nici macar nu ma dezechipam si as fi plecat, nu as fi jucat doar atat. A demonstrat ca e un mare caracter. Trebuia introdus mai devreme pentru ca in afara de Tanase, care va ajunge mare fotbalist, am fost praf. Uitati-va la Rat, credeti ca Lucescu degeaba nu-l baga la Sahtior? Fara Mutu si Chivu nu avem identitate. Sursa:www.cancan.ro

Patronul Stelei a cantat Si dansat la "Happy Hour"/Gigi Becali, show de zile mari




Gigi Becali a facut show, ieri, la emisiunea lui Catalin Maruta, "Happy Hour". Foarte destins, acesta si-a etalat doua dintre talentele sale.


Patronul Stelei si-a facut intrarea pe ritmurile melodiei "Doamne, ocroteste-i pe romani". Dupa ce a ascultat cateva secunde melodia cantata de trupa emisiunii, Gigi Becali a primit la randul sau un microfon. Acom-paniat de cele doua soliste, patronul de la FC Steaua a fredonat refrenul acestei melodii, una dintre preferatele sale, de altfel.
Becali si-a continuat apoi show-ul. Spre finalul emisiunii, acesta a avut parte de o surpriza: in emisiunea lui Maruta a fost invitata o trupa care a cantat o melodie aromana. A fost o ocazie perfecta pentru patronul Stelei de a-si etala din nou calitatile de cantaret, dar si cele de dansator. Sursa:www.cancan.ro

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats