vineri, 3 aprilie 2009

Ramona Gabor s-a facut de ras la Pro TV/"Sunt varza!"




Sora mai mica a Monicai Columbeanu recunoaste ca nu are niciun fel de calitati vocale. Cu toate acestea a acceptat sa participe la o editie speciala a emisiunii "O-la-a", dar si-a avertizat din start colegii ca nu se pricepe decat la versuri.

Cumnata lui Irinel Columbeanu a acceptat invitatia de a participa la editia speciala de Paste a emisiunii gazduite de Andra (medalion). Desi sloganul show-ului este "nu trebuie sa canti bine, ci trebuie sa canti corect", Ramona Gabor a reusit sa socheze prin lipsa totala de talent vocal. Chiar ea a recunoscut ca a primit provocarea doar de dragul distractiei si ca e foarte constienta ca nu va putea avea vreodata o cariera muzicala. "Sunt varza! In momentul in care se va difuza emisiunea, voi fi reclamata. Probabil ca le voi sparge oamenilor televizoarele. Cert este ca nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma apuc de cantat si, sincer, nici pe viitor nu se va intampla. Cred ca ma pricep mai bine la orice decat la muzica. Versuri insa cunosc destule, iar lucrul asta se va putea vedea de Paste", ne-a marturisit Ramona. Printre cei care isi vor etala talentele vocale in emisiunea Andrei se numara si sportivii Alina Dumitrescu si Catalin Morosanu, aflati, insa, in concurenta neloiala cu Traistariu, Cornelia Rednic si Jean de la Craiova.

Cere 1.000 de euro pe emisiune

De aproximativ doua luni de zile, Ramona a descoperit televiziunea ca sursa de venit. Numai in martie, sora Monicai Columbeanu a filmat pentru trei emisiuni, "Cireasa de pe tort", "Vedete in figuri" si "O-la-la", participarea ei fiind remunerata. De cand a inceput sa taie din prezentarile de moda prost platite, domnisoara Gabor si-a stabilit tariful pe emisiune la 1.000 de euro. Si, sustine ea, are si un argument: "Le fac audienta!". Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats