vineri, 3 aprilie 2009

A vrut sa cunoasca o persoana care nu o inghite/Zavoranca a "incaierat" doua femei


Sotia lui Pepe a pus la cale o intalnire fata in fata cu o blonda, despre care a aflat, intamplator, ca nu o agreeaza. Aflata intr-un club, impreuna cu o prietena si vrand sa testeze la cald reactiile celei care o vorbeste de rau, Oana Zavoranu a initiat un dialog nevinovat cu aceasta. Efectul discutiei a fost insa un scandal in toata regula intre femeia blonda si amica vedetei.
Oana Zavoranu a reusit, fara voia ei, sa provoace o cearta intre doua femei. Dupa ce prietena ei a instiintat-o ca fata aceea draguta, de la o masa alaturata are un cui impotriva ei, cele doua fiind de altfel cunostinte vechi, bruneta nu a stat pe ganduri si a vrut cu orice pret sa o cunoasca. Dupa ce a achitat nota de plata, in drum spre iesirea din club, Oana s-a oprit la masa celei despre care auzise ca o denigreaza. Fara sa tina cont de cele aflate, sotia lui Pepe s-a ocupat singura de prezentari: "Te pup! Eu sunt Oana. Am auzit ca nu prea ma agreezi. Este dreptul tau!". Dupa cateva momente de fastaceala, in care nu-si gasea cuvintele, femeia a afirmat contrariul: "Da' de unde? Eu nu scap nicio emisiune la care esti tu invitata. Ba mai mult incerc sa ma imbrac ca tine." La auzul acestor cuvinte, prietena Oanei a sarit ca arsa sustinand ca minte si ca vrea sa o scoata pe ea mincinoasa. De aici a pornit tavalugul de replici taioase, fiecare femeie sustinandu-si punctul de vedere. "Cand am vazut ca s-au pus pe scandal, am intervenit, de ce sa se certe din aceasta cauza? Eu am vrut doar sa cunosc o persoana care sa-mi spuna in fata ca nu ii place de mine. Probabil ca oamenii isi schimba parerea cand ma vad. Nu am avut deloc parte de reactii negative din partea oamenilor", ne-a declarat sotia lui Pepe.


"Ma vand scump"


Desi nu a semnat contractul, fiind doar o chestiune de cateva zile, Oana va fi la carma unei emisiuni de divertisment, care se pare ca va intra in grila de la Kanal D, la inceputul lunii mai, in fiecare sambata in prime-time. "Ma vand scump. Stiu ca in contrapartida nu sunt bani aruncati pe geam", sustine Zavoranu, semn ca e multumita de onorariul negociat cu turcii de la Kanal D. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats