vineri, 3 aprilie 2009

Corina Zugravu si-a facut de cap fara Oliver/Si-a lasat iubitul acasa si a plecat sa se distreze



Desi are o relatie stabila cu un afacerist de 32 de ani, modelul a acceptat invitatia la aniversarea lui Robert, un tanar cu bani, care si-a marturisit dragostea fata de ea cu ani in urma.

Miercuri seara, in clubul Cuando, a avut loc o petrecere privata de pomina. Prima pe lista invitatilor lui Robert, tanarul care isi sarbatorea ziua de nastere, a fost modelul Corina Zugravu. Partea ciudata este ca bruneta a venit singura, in ciuda faptului ca are o relatie cu Oliver, un barbat de 32 de ani, patronul unei prospere agentii de publicitate. Si ca setul sa fie complet, tanarul Robert i-a declarat in urma cu ceva timp ca este indragostit de ea, dar a acceptat compromisul de a fi doar amici. In aceste conditii, Corina nu ar fi avut de ce sa-si tina iubitul departe de el si, totusi, a facut-o. Mai mult, modelul s-a simtit excelent la petrecere si a dat dovada de lipsa de inhibitii. Apropierile de sarbatorit au fost multe la numar, iar intr-un final bruneta nu a mai incercat nici macar sa se fereasca de obiectivele aparatelor de fotografiat. A dansat cu sarbatoritul pe muzica Annei Lesko, invitata sa-i cante acestuia, si a asistat la un numar de striptease feminin. Una peste alta, s-a comportat ca o femeie fara obligatii. Printre invitati s-a numarat si Ramona Gabor, care a participat si la prezentarea de lenjerie intima.
Sora Monicai Columbeanu a inchis defilarea pe ritmurile piesei "De ziua ta, sugi p..." a trupei Parazitii, iar cei prezenti au "incurajat-o" fredonand-o si ei.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats