vineri, 3 aprilie 2009

Gogan s-a instalat confortabil In locul lui Iovan/Romanita se maseaza impreuna cu avocatul




La scurt timp dupa ce Adrian Iovan a parasit fosta locuinta conjugala si s-a mutat in propria-i casa, actualul iubit al creatoarei de moda si-a facut bagajele si s-a stabilit in Primaverii, suplinind golul lasat de aviator. Iulian Gogan nu a mostenit numai locul din vila, ci si o parte din obiceiuri.

Viata amoroasa a Romanitei Iovan pare sa se desfasoare in momentul de fata intr-un mod cat se poate de firesc. Desi nu-i leaga niciun act, creatoarea si iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, traiesc ca intr-un mariaj fericit. La cateva saptamani dupa ce Romanita si fostul ei sot si-au reglat conturile, iar el a parasit vila din Primaverii, avocatul i-a luat locul atat in casa, cat si in viata creatoarei de moda.
Potrivit surselor, acesta nu a mostenit de la aviator numai jumatatea lui de pat sau locul la masa, ci si o serie de obiceiuri confortabile la care inaintasul lui tinea cu sfintenie. Se pare ca unul dintre acestea era masajul - lungile sedinte de masaj dimineata si seara, de mai multe ori pe saptamana. Apropiati ai fostului cuplu sustin ca Iovan si Romanita primeau "tratatia" impreuna si, se pare, istoria se repeta si cu Gogan. De cate ori maseurul vedetei a fost vazut intrand in resedinta Romanitei, avocatul era acasa, semn ca participa si el la sedintele de relaxare.
Desi s-au facut multe speculatii cu privire la relatia Romanitei cu Iulian Gogan, unii numindu-l chiar "oportunist", cei doi sunt cat se poate de fericiti impreuna. Apropiatii creatoarei sustin ca avocatul este extrem de atent cu Romanita, iar comportamentul lui fata de aceasta este numai bun de dat exemplu.


O vizita cand Iovan avea curse


Desi povestea lor de amor a fost una intensa de la bun inceput, Romanita si Iulian au intampinat unele piedici. Numai simplul fapt ca Iovan a ramas in vila din Primaverii si dupa divort a reprezentat o piedica in calea fericirii lor. Cu toate acestea, de cate ori pilotul pleca in curse, masina lui Iulian era vazuta invariabil in fata casei. Genul acesta de "escapade" s-a derulat pana in urma cu cateva saptamani cand drumurile fostilor soti Iovan s-au separat definitiv, iar Iulian s-a instalat in casa iubitei lui. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats