vineri, 3 aprilie 2009

Brad i-a dat ultimatum Angelinei/"Ori te mariti cu mine, ori o rupem definitiv"



Brad Pitt a decis sa puna piciorul in prag, cerandu-i faimoasei sale iubite sa decida: ori il ia de barbat, ori se despart. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Pitt crede ca numai casatoria ar mai putea salva relatia lor care a inceput sa scartaie.



Brad Pitt a ajuns la capatul rabdarii. Actorul i-a dat ultimatum partenerei lui de viata, Angelina Jolie, careia ii cere sa decida urgent ce vrea sa faca cu relatia lor. "Ori te mariti cu mine, ori o rupem definitiv", i-ar fi spus Brad iubitei sale, potrivit unei surse din apropierea celor doi. "Pitt vrea neaparat ca ei doi sa se casatoreasca inainte de a mai face si alti copii", a mai spus aceeasi sursa. Se pare ca actorul a pus piciorul in prag pentru ca este cu nervii la pamant. Pe cand Angelina filmeaza de zor sau este ocupata cu diverse activitati umanitare, Pitt sta acasa cu cei sase copii, ca si cum ar fi tata singur. Gurile rele spun chiar ca Brad este atat de stresat de situatie ca nu mai are chef nici sa faca sex cu fermecatoarea lui iubita. Ba chiar a amenintat-o pe Jolie ca nu mai vrea sa o lase gravida si sa mai faca vreun copil cu ea daca nu-si oficializeaza relatia.


A plecat din nou de acasa



"Relatia lor este pe butuci, iar Brad crede ca numai casatoria ar mai putea rezolva ceva. El chiar are nevoie sa stie ca Angelina este alaturi de el, iar daca ea ar accepta sa devina doamna Pitt, situatia s-ar mai putea remedia", a dezvaluit un amic al celebrului cuplu hollywoodian. Si ca sa-i arate ca este foarte categoric si ca nu mai este dispus sa-i faca nicio concesie Angelinei, Brad si-a luat bagajul si s-a mutat singur. "Brad vrea ca Angelina sa inteleaga ca nu glumeste. Nu are de gand sa se intoarca acasa pana cand ea nu-i va spune clar daca accepta sau nu sa il ia de barbat si asta cat mai curand", a mai spus amicul celor doua staruri. La inceputul lui martie, Brad a mai plecat o data de acasa, dupa ce s-a certat la cutite cu nabadaioasa Jolie. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats