vineri, 3 aprilie 2009

Mariah Carey nu-i da niciun moment de respiro sotului ei/Si-a calarit sotul pe plaja



Chiar daca are 39 de ani, cantareta americana Mariah Carey se comporta ca un copil rasfatat. Ea a fost surprinsa in timp ce isi supunea sotul, rapperul Nick Cannon, care este cu 11 ani mai tanar, la adevarate corvoade doar ca ea sa se simta bine. Mariah a fost fotografiata in timpul vacantei petrecute impreuna cu partenerul ei de viata la plaja, in insulele Barbados. Pe toata durata zilei, solista l-a pus pe Nick sa faca pe calutul pentru ea si sa o care in spate, sa o ia in brate, sa o duca in carca si sa o invarta pe nisip, pe plaja, cerinte pe care Nick Cannon le-a dus la bun sfarsit fara sa cracneasca. Aceasta e cu siguranta o dovada de iubire din partea rapperului pentru sotia sa, cu atat mai mult cu cat nu i-a fost deloc usor sa faca fata efortului, mai ales ca Mariah afiseaza in prezent o silueta cam rotunjoara, ea acumuland cateva kilograme bune doar in ultimele luni, lucru vizibil cu ochiul liber si in fotografiile facute in Barbados, unde Mariah a purtat un costum minuscul, "animal print", care nu prea o avantaja.
Dupa ce si-a chinuit sotul, care a purtat-o mai tot timpul in brate sau in spate, Mariah i-a cerut lui Nick sa o duca pe cearceaf, ca sa stea la soare. Nici bine nu s-au intins pe cearceaf ca Mariah l-a pus pe mult mai tanarul ei sot sa o unga cu crema, acesta executandu-se imediat. In timp ce-si dadea consoarta cu crema, Nick a inceput sa o sarute pe Mariah, iar de aici pana la o partida de giugiuleala ca intre proaspat-casatoriti n-a mai fost decat un pas.
"S-au pipait si s-au sarutat ca niste adolescenti. Nu se puteau dezlipi unul de celalalt. Nick este chiar de admirat ca, dupa ce a fost chinuit nu gluma, a mai putut sa fie si dragastos cu rasfatata lui nevasta", a spus un fotograf care a surprins momentele de amor de pe plaja. Mariah si Nick au ales sa-si sarbatoreasca in avans, in Barbados, un an de mariaj, cei doi casatorindu-se anul trecut, la sfarsitul lunii aprilie. Cantareata americana se afla la al doilea mariaj, dupa cel cu producatorul Tommy Mottola, cu care a fost casatorita intre 1993 si 1998. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats