vineri, 3 aprilie 2009

Medicii din Ploiesti nu mai vor sa aiba de-a face cu Roxana Calin/Doctorita criminala, renegata de colegii de breasla


Roxana Calin nu mai are nicio sansa sa revina la meseria de medic. Comisia de Disciplina din cadrul Colegiului Medicilor Prahova intentioneaza sa ceara forurilor superioare sa analizeze cazul acesteia, in vederea ridicarii autorizatiei de libera practica.


Fapta pentru care medicul Roxana Calin a ispasit 14 ani de inchisoare a bagat frisoane in colegii de breasla ai acesteia, motiv pentru care nu o mai vor in mijlocul lor. Roxana Calin si-a ucis rivala, pe Iuliana Tinteanu, in iunie 1994, dupa care a transat-o si i-a imprastiat corpul prin tot Ploiestiul. "Cu siguranta o sa intocmim un dosar in care vom solicita ridicarea dreptului de libera practica pentru medicul Roxana Calin. Propunerea va fi inaintata Comisiei Superioare de Disciplina de la Bucuresti, singura institutie abilitata sa se pronunte in acest sens", a declarat dr. Emil Manta, presedintele Comisiei de Disciplina Prahova. Roxana Calin a activat, pana in data de 15 iunie 1994, ca medic pediatru de familie in cadrul unui Cabinet Medical Individual din Ploiesti. Doctorita ucigasa a fost colega de cabinet cu Aurora Calota, sotia fostului primar al orasului. nu mai are nicio sansa sa revina la meseria de medic. Comisia de Disciplina din cadrul Colegiului Medicilor Prahova intentioneaza sa ceara forurilor superioare sa analizeze cazul acesteia, in vederea ridicarii autorizatiei de libera practica.


Fapta pentru care medicul Roxana Calin a ispasit 14 ani de inchisoare a bagat frisoane in colegii de breasla ai acesteia, motiv pentru care nu o mai vor in mijlocul lor. Roxana Calin si-a ucis rivala, pe Iuliana Tinteanu, in iunie 1994, dupa care a transat-o si i-a imprastiat corpul prin tot Ploiestiul. "Cu siguranta o sa intocmim un dosar in care vom solicita ridicarea dreptului de libera practica pentru medicul Roxana Calin. Propunerea va fi inaintata Comisiei Superioare de Disciplina de la Bucuresti, singura institutie abilitata sa se pronunte in acest sens", a declarat dr. Emil Manta, presedintele Comisiei de Disciplina Prahova. Roxana Calin a activat, pana in data de 15 iunie 1994, ca medic pediatru de familie in cadrul unui Cabinet Medical Individual din Ploiesti. Doctorita ucigasa a fost colega de cabinet cu Aurora Calota, sotia fostului primar al orasului.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats