marți, 17 martie 2009

Pamela Anderson prefera sexul salbatic / Iubitul a muscat-o de mana



Vedeta a aparut pe aeroportul din Los Angeles cu o rochita care ii lasa bratele descoperite, lasand sa se vada pe una dintre maini urmele iubirii partenerului ei. In urma unei nopti fierbinti de amor, starleta s-a ales cu trei vanatai de la logodnicul ei, mult prea patimas in pat, dupa cum sustin apropiatii cuplului.

Fostul "iepuras Playboy" Pamela Anderson, in varsta de 41 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand este vorba despre viata ei sentimentala. Cuplata de cateva luni cu Jamie Padgett, starleta pare ca are o parte de amor salbatic alaturi de noul ei partener. In urma cu cateva zile, vedeta, impreuna cu Jamie, au fost surprinsi pe aeroportul din Los Angeles. Pana aici, nimic neobisnuit, numai ca Pamela, imbracata intr-o rochita foarte stramta, care-i lasa bratele descoperite, a afisat pe mana stanga, chiar deasupra unuia dintre celebrele tatuaje, cateva vanatai de toata frumusetea. Conform unor surse din anturajul fostului "iepuras Playboy", Pamela avusese parte de o noapte extrem de fierbinte alaturi de Jamie, acesta fiind, de altfel, si cauza aparitiilor inesteticelor semne de pe mana starletei.
"Am vorbit la telefon in dimineata in care Pam si Jamie se pregateau sa plece la aeroport. De fapt m-a sunat ca sa-mi spuna ca a avut o noapte de vis, de amor nebun. Era in extaz si mi-a destainuit ca nu a mai avut parte de o asemenea partida de sex salbatic de pe vremea cand era maritata cu Tommy (n.r. - rockerul Tommy Lee). Chiar ea mi-a zis ca Jamie a muscat-o de mana in timp ce faceau sex si ca i-a placut la nebunie senzatia traita", a dezvaluit o amica a starletei.

A facut furori in aeroport

Prezenta Pamelei plina de vanatai nu a trecut neobservata de catre cei aflati in aeroport, care s-au inghesuit sa o vada de aproape si chiar sa-i fotografieze vanataile.
Primul care a remarcat semnele de pe bratul vedetei a fost un politist, care s-a grabit sa-i faca o poza cu telefonul mobil. Intrebata de unde are semnele cu pricina, Pamela Anderson a eschivat raspunsul, multumindu-se sa priveasca, zambind cu subinteles, spre iubitul ei, Jamie. Se pare ca dragostea dintre cei doi ar putea avea roade in curand, vedeta afisand o burtica de gravida de toata frumusetea la un eveniment caritabil care a avut loc in Florida weekendul trecut. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats