marți, 17 martie 2009

Ramasi fara ata chirugicala, legistii desira ghemul de macrameu/ Morti "crosetati" la morga din Targu Jiu



Medicii legisti din Targu-Jiu sunt nevoiti sa apeleze la "ustensile" mai putin ortodoxe cand nu au incotro. De exemplu, in momentele in care raman fara ata chirurgicala, folosesc fir de macrameu.

Cadavrele autopsiate nu pot ramane necusute, prin urmare necropsierii de la Serviciul de Medicina Legala din Targu-Jiu folosesc fir de macrameu cand sunt in pana de ata speciala. "Mai folosim si fir de macrameu in locul atei chirurgicale. Pana primim alta de la magazie ne folosim de el, pentru ca e mai rezistent", a afirmat unul dintre medicii legisti.
Ieri, doi dintre angajatii Medicinei Legale s-au apucat sa desire un scul de ata de crosetat, pentru ca trebuia inchis un cadavru ce fusese supus necropsiei.
"Ghemul de macrameu il tinem de rezerva in eventualitatea ca ramanem fara ata chirurgicala, asa cum s-a intamplat acum, de exemplu", a mai spus unul dintre medicii de serviciu. Acesta a mai adaugat ca, de obicei, primesc doua papiote cu ata speciala, dar, daca sunt cazuri multe, se termina rapid. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats