marți, 17 martie 2009

Geoana despre strategul PSD In lupta pentru prezidentiale / "Gusa ne va ajuta in Transilvania"


Mircea Geoana sustine ca PSD va putea redeveni o forta in Transilvania, cu ajutorul lui Cozmin Gusa. Liderul PSD considera ca social-democratii trebuie sa vina cu un candidat puternic la alegerile prezidentiale.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate ca va avea o colaborare, atat el, cat si pe linie de partid, cu fostul lider al PIN, Cozmin Gusa. Reamintim ca Gusa a fost numit saptamana trecuta strateg al PSD pentru Transilvania, in lupta pentru prezidentiale.
Cat priveste asocierea lui Cozmin Gusa cu Sorin Ovidiu Vantu, liderul PSD a fost transant. "Nu stiu ce face domnul Gusa cu viata lui privata si cu partea de business. Cozmin Gusa este un coleg care se pricepe la politica. Cunoaste Transilvania foarte bine si ne va ajuta pe acest subiect. Relatia lui cu domnul Vantu, cu oricine altcineva, este problema dansului, nu este problema noastra", a precizat Geoana. Cat priveste declaratia lui Ion Iliescu, privind faptul ca PSD nu are nevoie de colaborarea fostului lider al PIN, Cozmin Gusa, acesta din urma a facut anumite precizari.
"Cred ca domnul Ion Iliescu, desi cu experienta politica remarcabila, nu si-a dat seama foarte bine ca, prin pozitia publica pe care o are atat in ochii partidului din care face parte, cat si in ochii opiniei publice, ii face un mare serviciu actualului presedinte, Traian Basescu. Daca nu a observat lucrul acesta, i-l aduc eu la cunostinta
si-i doresc multa sanatate", a declarat Cozmin Gusa.

Colaborare pe teme electorale

Mircea Geoana a mentionat, ieri, ca Gusa are abilitati in materie de campanie electorala si poate ajuta PSD sa redevina o forta importanta in Transilvania. Pe de alta parte, liderul social-democratilor a declarat ca este datoria PSD sa ofere Romaniei un alt presedinte, capabil sa scoata tara din criza economica.

Este datoria PSD sa ofere Romaniei un alt presedinte, capabil sa scoata tara din aceasta criza economica."
Mircea Geoana,
presedintele PSD
Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats