marți, 17 martie 2009

Reasezare a sprijinului pentru sefia PNL / "Tari" castiga teren, Crin se consolideaza


Dupa confruntarea, in premiera, la un post de televiziune, a candidatilor la sefia PNL, "apele" liberale par sa se linisteasca. Crin Antonescu este sustinut in continuare de majoritatea filialelor, dar mai nuantat, iar Tariceanu beneficiaza de un plus de sprijin.


Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat duminica o lista cu filialele liberale care si-au aratat sprijinul fata de candidatura sa la presedintia partidului, aratand ca printre sustinatoare se numara si organizatiile din Arges si Mehedinti. Conducerea PNL Arges a tinut sa precizeze insa ca in cadrul organizatiei judetene nu s-a luat nicio decizie in ceea ce priveste sustinerea unuia sau altuia dintre candidatii pentru presedintia partidului, iar rezultatul depinde si de votul celor 29 de delegati argeseni la congresul PNL din 20-21 martie 2009.
Cat priveste organizatia de Mehedinti, deputatul Viorel Palasca a avertizat ca Antonescu este departe de a putea conta pe voturile liberalilor din acest judet. Crin Antonescu a fost in weekend la Resita, unde a reafirmat principalele sale obiective: cresterea la 30% a PNL in optiunile electoratului si revenirea la guvernare. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats