marți, 17 martie 2009

In plina criza economica, creatoarea de moda scoate bani din imobiliare / Romanita Iovan si-a tras intersectie in Capitala



Considerata una dintre cele mai bogate femei din Romania, creatoarea de moda Romanita Iovan se descurca pe timp de criza scotand bani frumosi din afaceri imobiliare datorita unei cladiri de birouri si a unui teren care sunt amplasate intr-o intersectie de pe Calea Victoriei.

Unul dintre imobilele care ii aduc Romanitei venituri impresionante este primit cadou de creatoarea de moda de la Irinel Columbeanu, in perioada in care cei doi formau un cuplu. Cladirea de birouri, extrem de luxoasa, gazduieste mai multe firme, care dau bani grei pentru birourile de cateva sute de metri patrati. Exact langa cladirea de birouri, pe terenul care i-a apartinut Romanitei, se ridica, acum, sediul impunator al unei banci. In aceeasi intersectie, chiar vizavi de imobilul primit de creatoarea de moda de la Irinel, a fost construita o alta cladire de birouri, ce apartine nasului Romanitei.
Romanita Iovan se poate lauda ca este una dintre cele mai bogate femei din Romania. Fostul manechin se numara printre primii 500 de miliardari autohtoni, cu o avere estimata la 12-13 milioane de euro, bani castigati din moda. Si-a tras un magazin in buricul targului, cu haine de firma la preturi piperate, afacere ce ii aduce venituri considerabile. Recent, Romanita a marturisit ca o bate gandul sa se lanseze in turism, ea cochetand cu ideea de a deschide un hotel ultraluxos intr-o zona montana. Dupa ce a divortat de aviatorul Adrian Iovan, creatoarea de moda a ramas cu toate proprietatile, inclusiv cu vila din Primaverii, acestea fiind trecute pe firma Romanitei. Succesul actual al ex-manechinului se datoreaza lui Irinel Columbeanu, care, in perioada in care i-a fost iubit, i-a deschis pe banii sai o casa de moda. Iri a parasit-o pe Romanita, dupa opt ani, pentru mai tanara Anna Lesko.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats