marți, 17 martie 2009

Catalin Maruta a stat de garda / Andra si-a petrecut o noapte cu un manechin



La nici un an de la casatorie, Catalin Maruta a inceput sa-si "monitorizeze" sotia, dupa ce aceasta a ales sa-si petreaca seara de luni spre marti in compania manechinului Bogdan Vladau. Nu este vorba de o cearta in sanul cuplului protevist, ci de o seara de sacrificiu in care solista a filmat videoclipul piesei "Femeie", iar sotul ei a venit sa o viziteze pe platouri.
Zi plina pentru Catalin Maruta. Dupa ce s-a agitat dimineata sa caute subiecte pentru emisiunea sa si mai tarziu si-a primit invitatii pe "Happylica", celebra canapea de la "Happy Hour", moderatorul protvist nu si-a gasit linistea nici spre seara, cand jumatatea sa filma de zor, intr-un studio, in compania unui manechin apreciat de insusi Giorgio Armani.
Ca sa nu-si imagineze fel de fel de scenarii si sa vada cu ochii lui cum decurg filmarile clipului "Femeia", regizat de Iulian Moga, Maruta a decis sa se deplase la locul faptei, in studiou. Dupa ce si-a surprins sotia imbracand si dezbracand cinci tinute, la care, printre altele, a asortat un colier vintage de la Christian Dior, si s-a convins ca nu exista scene "hot" intre Bogdan, (fostul participant de la "Vara ispitelor", care mai tarziu a fost distribuit in productia "Iubire ca-n filme") si Andra, Catalin s-a retras linistit spre casa, multumit ca mai prinde cateva ore de somn. Ceea ce nu s-a intamplat si in cazul sotiei sale, care a pus punct filmarilor la ora 10:00. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats